Я теж ще не відкривала, хожу навколо нього і вишиваю добгобуд. Але то надовго(( Можливо, будиночок таки ж швидше буде. А ще мене метрики чекають і вишиванки)))
Хвастушки-вишивалочки
Розпочатий з Милка, 22 лют 2010 22:48
4817 відповідей у цій темі
#2787Опубліковано 12 вересень 2014 - 12:22 Ой, я хочу дуже почати будиночок, але де взяти час?До листопада треба встигнути метрику, на будиночок не відволікатимусь.Спочатку метрика, потім решта, але вона в мене маленька, сподіваюся що займе кілька тижнів. Набір я невтрималася і розкрила - краса, а нитки...Правда схема з 2-х частин мене трохи ввела в шок, я таких масштабних робот ще не вишивала.Не уявляю як це буде, але буде класно! #2793Опубліковано 12 вересень 2014 - 13:50 ехе, у меня мельница из 15 листов А3, только схема крупнее А можна глянути, що це за масштабна робота така?? #2796Опубліковано 12 вересень 2014 - 14:23 Вау, Дана, вот это красота!!!Так это еще не дошитая картина. А кто производитель? #2797Опубліковано 12 вересень 2014 - 14:47 Если я правильно поняла, то Luca-S производитель (Молдова). Канва 18 Zweigart, мулине Anchor. Называется "Мельница в лесу", я их часто видела в разных магазинах у нас, и год собиралась купить, дорого, вот уже год вышиваю, я еще любитель иногда вышивку забросить на несколько месяцев, а то и лет. Там еще есть разные сезоны. #2798Опубліковано 12 вересень 2014 - 15:16 Мне нравится Luca-S. У меня лежит незаконченая работа этой фирмы. Ваза с сиренью и жасмином.Я обычно вышиваю на 14 канве, а тут 18. Думала будет тяжело, глаза будут уставать. Но как-то так она легко вышивалась, и уже чуть-чуть осталось, а я ее отложила и все никак руки не дойдут ее закончить. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |