Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#2781 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 08 червень 2022 - 16:26

Ще декілька штрихів, у 19 році, путін сказав: головне не Порошенко, і більшість дружно виконала його прохання (мабуть думали, що йому просто мир з ним не хочеться укладати), а коли взивали до їхнього здорового глузду ще і сміялись, а то путін нападьот? Нічого не тисне? Борщовий набір не дорогий? Причинно-наслідкові зв'язки так і не провели, значить, на жаль, історія буде повторюватись знов і знов( Зеленський для України це той-же Мамай, лише формат значно більший і наслідки відповідно також - із-за недбалості одного поодинокі випадки смертей від бурульок, реальні маштаби недбалості іншого дізнаємось лише з часом, сподіваюсь рахунок на десятки тисяч, не перейде на сотні чи мільйони, але це не точно(((

Відредаговано Kalinna, 08 червень 2022 - 17:02.

#2782 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 08 червень 2022 - 17:20

Навіть, якщо втратили - уже на часі відбудова, коли ракети не припиняють летіти і все руйнувати? Нікого не критикую, але першочергова задача всіх спочатку звільнити території, армія головна, а не будівництво.

Погоджуюсь повністю...аж тіпа коли кажуть...будуємо..відбудовуємо..Війна триває..
  • Kalinna це подобається

#2783 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 червень 2022 - 17:29

Навіть, якщо втратили - уже на часі відбудова, коли ракети не припиняють летіти і все руйнувати? Нікого не критикую, але першочергова задача всіх спочатку звільнити території, армія головна, а не будівництво.

я б все ж не судила людей, які втратили все і хочуть мати дім. Не дай Бог, опинитись на їхньому місці.

#2784 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 08 червень 2022 - 17:59

я б все ж не судила людей, які втратили все і хочуть мати дім. Не дай Бог, опинитись на їхньому місці.

А люди при чому??Це влада кричить...Он уже в Гостомелі супер термінал треба будувати.
Просто не розумію , де гарантія що відбудують а туди знову не прилетить?
  • Kalinna це подобається

#2785 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 08 червень 2022 - 18:04

Ще декілька штрихів, у 19 році, путін сказав: головне не Порошенко, і більшість дружно виконала його прохання (мабуть думали, що йому просто мир з ним не хочеться укладати), а коли взивали до їхнього здорового глузду ще і сміялись, а то путін нападьот? Нічого не тисне? Борщовий набір не дорогий? Причинно-наслідкові зв'язки так і не провели, значить, на жаль, історія буде повторюватись знов і знов( Зеленський для України це той-же Мамай, лише формат значно більший і наслідки відповідно також - із-за недбалості одного поодинокі випадки смертей від бурульок, реальні маштаби недбалості іншого дізнаємось лише з часом, сподіваюсь рахунок на десятки тисяч, не перейде на сотні чи мільйони, але це не точно(((

Інна я не буду з тобою сперечатись...В мене воював брат і в 2014 і зараз...
По-перше одягли з ніг до голови, кошти обіцяні платять, а головне дозволяють стріляти.
В 2014 не отримав ні землі , хоча живе не в Полтаві а на районі, ні одягу а головне їм не дозволяли стріляти

#2786 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 червень 2022 - 18:21

А люди при чому??Це влада кричить...Он уже в Гостомелі супер термінал треба будувати.
Просто не розумію , де гарантія що відбудують а туди знову не прилетить?

при тому що людям потрібно жити десь ось вже. А не по школам, дитсадкам і тд, які хочуть відкрити з вересня. Нема ніде гарантії, що не прилетить. Але поруч з відвоюванням території має бути і соціальна політика, яка включає і надання помешкання людям, які все втратили. Тим паче, поки є допомога світу. Ну така моя думка.

#2787 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2022 - 18:33

Інна я не буду з тобою сперечатись...В мене воював брат і в 2014 і зараз...
По-перше одягли з ніг до голови, кошти обіцяні платять, а головне дозволяють стріляти.
В 2014 не отримав ні землі , хоча живе не в Полтаві а на районі, ні одягу а головне їм не дозволяли стріляти

якби в 14-му дозволили стріляти, коли не було ні підтримки заходу, ні зброї, ні навченої армії (давайте ще згадаємо, що Янукович призови відмінив), то масштаби наступу годі було б і уявити. Тоді була політика стримання, тільки на таких умовах захід на Росію хоч якісь санкції наклав. Чи хтось вірить, що у нас була матеріальна можливість воювати тоді? Згадаємо ще скільки в Криму і на Донбасі наших військових перейшло на бік ворога....

Ще забула додати, що в 2014 було "их там нет" і все ОБСЄ продажне, а в 2022 напад був відкритий

Відредаговано Ipiha, 08 червень 2022 - 18:55.

#2788 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2022 - 18:38

при тому що людям потрібно жити десь ось вже. А не по школам, дитсадкам і тд, які хочуть відкрити з вересня. Нема ніде гарантії, що не прилетить. Але поруч з відвоюванням території має бути і соціальна політика, яка включає і надання помешкання людям, які все втратили. Тим паче, поки є допомога світу. Ну така моя думка.

людей треба розселяти в існуюче житло, гуртожитки, недобудови накрайняк добудувати, а не з нуля зараз в Харкові будувати. Але ж це не вигідно, бо відкатів не отримати, треба ж велике будівництво реанімовувати (2 роки працювала з цими об'єктами, повірте, знаю про що говорю)

#2789 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 08 червень 2022 - 19:56

Де я їх критикую? Щодо цих людей я нічого не писала.

#2790 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 червень 2022 - 20:14

людей треба розселяти в існуюче житло, гуртожитки, недобудови накрайняк добудувати, а не з нуля зараз в Харкові будувати. Але ж це не вигідно, бо відкатів не отримати, треба ж велике будівництво реанімовувати (2 роки працювала з цими об'єктами, повірте, знаю про що говорю)

я вам вірю. І не фанат президента. Але за людей душа болить( не чула про будівництво в Харкові

Де я їх критикую? Щодо цих людей я нічого не писала.

ну людям же будуватимуть. І вони чекають, сподіваюсь, дочекаються. Я пишу про те, що житло так само важливо.

#2791 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 08 червень 2022 - 21:40

я вам вірю. І не фанат президента. Але за людей душа болить( не чула про будівництво в Харкові
ну людям же будуватимуть. І вони чекають, сподіваюсь, дочекаються. Я пишу про те, що житло так само важливо.

Тобі аргументуютт саме про відродження крадівництва, користуючись нагодою поки йде допомога - людей це не забезпечить житлом, а лише допоможе розмістити допомогу по кишеням. Згадай хоча б чому США тепер самі контролюють доставку озброєння - спочатку частина допомоги до армії не дійшла, а з'явилась у продажі...

Відредаговано Kalinna, 08 червень 2022 - 21:41.

• Ipiha це подобається

#2792 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 08 червень 2022 - 22:03

Тобі аргументуютт саме про відродження крадівництва, користуючись нагодою поки йде допомога - людей це не забезпечить житлом, а лише допоможе розмістити допомогу по кишеням. Згадай хоча б чому США тепер самі контролюють доставку озброєння - спочатку частина допомоги до армії не дійшла, а з'явилась у продажі...

значить я не уловила контексту. В першому повідомленні Іра писала про людей, що чекають житло, тому співають диферамби, тому про них далі і писала. Велике будівництво я не захищаю. Ну і стосовно контролю за використанням, я саме і пишу, що поки є світова допомога, може вийде людям житло дати, може ж проконтролюють.

#2793 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 червень 2022 - 23:01

значить я не уловила контексту. В першому повідомленні Іра писала про людей, що чекають житло, тому співають диферамби, тому про них далі і писала. Велике будівництво я не захищаю. Ну і стосовно контролю за використанням, я саме і пишу, що поки є світова допомога, може вийде людям житло дати, може ж проконтролюють.

просто я не розумію за що ще його можна любити. Проблема нашої влади в тому, що вони не хотять, щоб допомогу контролював захід, вони хотять, щоб нам дали, а далі ми вже самі. Тому і затримки, але ж нам вливають у вуха, що захід такий сякий поганий повільно допомогу надсилає.
Вже ж на гуманітарці вони себе показали.
Саме так на початку було зі зброєю, коли говорив "ви нам не зброю а гроші давайте"

Відредаговано Ipiha, 08 червень 2022 - 23:03.

#2794 paprika

paprika

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 381 повідомлення
  • Ім'я:alla

Опубліковано 09 червень 2022 - 05:58

Дівчатка, де купити тару для полуниці ( прозорі лотки 0.5 кг)? Пакети у Ніночки?

#2795 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 09 червень 2022 - 06:23

Сказати, що я шокована - нічого не сказати.
Порошенку не давали зброї, бо тоді ще всі не вірили або не хотіли признати з яким монстром у вигляді московії мають справу. Але не дивлячись на це + при повністю розваленій армії війна обмежилась двома областями! Пішла розбудова армії, пройшли випробування і запуск Нептунів, Стугн (з приходом зе це все стало на паузу). З кожної праски кричали про Іловайськ де полягло 400 чол, зате пробачили Бучу, Бородянку, Ірпінь, Маріуполь (майже половину країни) де рахунок полеглих уже йде на десятки тисяч (кров усіх цих жертв не лише на руках московитів). При цьому не беремо навіть до уваги, що завдяки проваленій боротьбі з пандемією у нас було багато днів коли мали по іловайському котлу і більше втрачених життів. Про армію яку останні три роки не озброювали, руйнували проведені реформи, саджали бойових офіцерів за сфабрикованими справами (які досі не закрито), продаж газу Бені під час війни за цінами нижче собівартості (ми ж маємо незалежну влалу, я не помиляюсь?). Як іде обмін захисників Азову, все ж було домовлено? Розмінована дорога з Криму чиїми зусиллями була? Солдати без літньої форми (як їм воювати?), знову ніхто не врахував, що літо настане. Список можна продовдувати безкінечно... зате герой Боневтік(

А як у Гіркіна з невеликим загоном вийшло перетнути кордон? В 2014.хто їх пропустив?
Хочеться вірити, що хоча б наші правнуки будуть знати правду.

#2796 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 09 червень 2022 - 07:58

Дівчатка, де купити тару для полуниці ( прозорі лотки 0.5 кг)? Пакети у Ніночки?

В любых киосках где продают пакеты

#2797 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 09 червень 2022 - 08:00

Дівчата, потрібен один препарат lherb
Хтось знає перевіреного продавця, щоб було в наявності і прийнятна ціна?
Поділіться будь ласка

Может у меня есть, напишите в лс
  • mitera це подобається

#2798 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 09 червень 2022 - 08:27

А як у Гіркіна з невеликим загоном вийшло перетнути кордон? В 2014.хто їх пропустив?
Хочеться вірити, що хоча б наші правнуки будуть знати правду.

Ця інформація давно загальновідома - прикривши себе цивільними з усіх сторін, чи потрібно було дати залп по ньому разом із нашими громадянами, а потім сказати, що їм не поталанило?

#2799 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 09 червень 2022 - 08:57

Ця інформація давно загальновідома - прикривши себе цивільними з усіх сторін, чи потрібно було дати залп по ньому разом із нашими громадянами, а потім сказати, що їм не поталанило?

Наші громадяни дали відпір у Харкові і Одесі.
А ті ,,маси,, що мовчки хавали російський мір, це не громадяни України.
Цих гнид було не багато, але голосно орали.А маси мовчки ,,ковтали,,.
Ти подивись на Сумщину , люди без важкої техніки не боялись давати відпір Армії, а не купкі ,,бандюків,,.

#2800 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 09 червень 2022 - 09:40

Це не те, то він так вийшов із Слов'янська
А ізначально як перетнув кордон? Чи це так просто?
Ну да ладно

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама