А во второй класс нужна медкомиссия? Учительница ничего не говорила.
Нужна,нам в начале июня говорили об этом.
![]() Обо всем 81
Розпочатий з Elena Libra, 09 чер 2021 06:49
1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 02 липень 2021 - 09:28 Довідка потрібна кожного року..Там тільки різні лікарі, або їх відсутність, якщо на обліку не стоїте.
Опубліковано 02 липень 2021 - 09:38 Потрібна довідка для шкільної медсестри від педіатра. А педіатр сам вирішує, знаючи дитину, направляти її до вузьких спеціалістів чи ні. Чи просто виписує довідку на підставі свого огляду. Але такого широкого медогляду як перед першим класом немає, точніше там посилання на вік, а не на клас. Зарпз спробую знайти посилання на наказ МОЗ
Опубліковано 02 липень 2021 - 09:41
Ось тут коротко і доступно описано, не тільки про перший клас і є посилання на наказ МОЗ про те в якому віці медогляди є обов'язковими
https://nus.org.ua/n...yasnennya-nszu/
Опубліковано 02 липень 2021 - 09:50
В мене дочку без запису до окуліста не прийняли. Прийшлося записатися і приходити в інший день.
Опубліковано 03 липень 2021 - 09:41
Нужно службой такси передать небольшой груз из одного конца города в другой. Какой службой воспользоваться, что бы довезли без проблем
Опубліковано 03 липень 2021 - 15:28
Зашла в Приват 24,пише необхідна актуалізація особистих даних, документи. Це не лохотрон, у всіх так?
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:07
Нет. подойдите на отделение и спросите что им надо ?. Может Выменяли паспорт и им нужно со свежими данными. Возьмите эти документы с собой. У меня было еще и анкетирование. Я на нем психонула слегка. Там было замужем ли я ? Владею ли недвижимостью. Дата рождения супруга. Я пропсешила не нужны ли им еще и анализы ? Думаю : И куда эта информация идет? Кто ее анализирует ?
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:07
Это не лохотрон. Но, и у всех одновременно также не может - зависит от срока обслуживания, как давно обновляли данные, и т.п. Обычное явление обновить паспортные данные, код - можно через приложение, можно к ним идти в отделение.
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:17
Стандартные вопросы мониторинга, если учесть, что уже давно есть онлайн функция включить/увеличить лимит кредитования и у каждого 2-3 есть лимит кредитования. При рассмотрении увеличения кредитного лимита анализируется не только заявитель, но и муж/жена, если они имеются, т.к. бытовые кредиты идут на совместное пользование, доходы совместные и если люди в браке, один из супругов не погашает, то по закону второй автоматически считается "поручителем" и тогда он будет погашать долг семейный... Для этого и заносится вся инфо в базу - чем владеем, муж/жена и т.д.
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:20
Мы не брали кредиты и не просили их.
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:24 Я это и предполагала. Просто у меня параноидальные мысли , как опасение, о нечистоплотных целях сбора таких данных. Ниже сочинение "Одна моя знакомая работала в банке и их заставляли писать сочинения о клиентах. Где живет, Имя тещи, кличка собаки..." Відредаговано Cu-jo, 03 липень 2021 - 16:24.
Опубліковано 03 липень 2021 - 16:34
Спасибо.
Я ніякі документи не змінювала, кредитку не маю, але перед відпусткою відкривала валютну карту, Підозрюю причина в ній.
Опубліковано 03 липень 2021 - 17:03
Враховуйте, що зараз доступ до багатьох сервісів можливий, зокрема, і через ID-банкінг, тобто таким чином банк "гарантує", що ви - це ви і інформація, що відображається - актуальна. Тому це нормально,що періодично перевіряють дані - місце проживання, паспорт той чи не той, фото і т.д.
Я б назвала це швидше вимогою часу, а не забаганкою банку. Тим більше, для зручності це все можна зробити онлайн - фотокопії чи сканкопії А боятися в наш час за свої персональні дані? Чи проблема їх дізнатися, якщо хтось захоче?? А банк звідки знає міняли документи чи ні? Тому і перевіряють, адже ви все одно їхній клієнт.
Опубліковано 03 липень 2021 - 23:05
Периодически бывает.
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |