Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всём 52

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1973 відповідей у цій темі

#261 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 18 листопад 2016 - 20:51

А я думаю, чего водители не пропускают на переходе, пока толпа возмущающихся не соберется, а они, оказывается, кворума ждут!

Відредаговано Alice_88, 18 листопад 2016 - 20:51.

#262 Luise Buffon

Luise Buffon

Говорят, я рыжая, говорят, бесстыжая...

• Завсідники
  • 3 614 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2               

Опубліковано 18 листопад 2016 - 21:46

мама не будет повторять дважды

к слову, тюрьму для PSP и планшета уже сделала))) условия оглашены.

#263 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2016 - 22:55

буквально вчера на этом же переходе тот же вопрос. я говорю, что невоспитанные, не уважают других участников движения

ох, а у нас інша проблема, приходиться перебігати дорогу в місцях де не можна, бо більше ніде... Біля аграрки найближчий перехід аж напроти мбк. І в школу буде ходити також "перебігаючи" дорогу без жодних позначень :cry-2:

Щодня говорю, що ми робимо не правильно, що там переходити не можна, треба пропускати всі машини і т.д., але альтернативи нема(

Ще один такий же перехід на Балакіна, але там рух машин менше

#264 Katyushka

Katyushka

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 311 повідомлення
  • Ім'я:Екатерина

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:14

Тю , ну так зебра для того и есть, что бы пешеходы ходили по ней, а водители ждали всех :pod_stolom:

#265 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:45

ох, а у нас інша проблема, приходиться перебігати дорогу в місцях де не можна, бо більше ніде... Біля аграрки найближчий перехід аж напроти мбк. І в школу буде ходити також "перебігаючи" дорогу без жодних позначень :cry-2:

Щодня говорю, що ми робимо не правильно, що там переходити не можна, треба пропускати всі машини і т.д., але альтернативи нема(

особисто мені здається, що правильніше налаштувати дитину, що варто пройти зайвих навіть 100 метрів, але переходити там, де потрібно! і не перебігати однозначно! і дорослому те ж не варто так робити, тим паче при дитині! це може мати печальні наслідки!

имхо

Відредаговано mitera, 18 листопад 2016 - 23:45.

#266 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:53

особисто мені здається, що правильніше налаштувати дитину, що варто пройти зайвих навіть 100 метрів, але переходити там, де потрібно! і не перебігати однозначно! і дорослому те ж не варто так робити, тим паче при дитині! це може мати печальні наслідки!

имхо

в нашому випадку це не 100м. Вулицю Сковороди нам треба перейти на перехресті з пров. Шкільним (де закордонні паспорти роблять). А найближчий перехід біля МБК. Якщо ми навіть підемо до МБК, то щоб потрапити до школи потрібно буде йти назад і переходити дорогу, де арка до артучилища, а там теж нема переходу + не видно машин які виїжджають. Обходити через корпусний парк? Так це не 100м, це мабуть хвилин на 30 потягне

Ну і по вулиці Балакіна теж жодної зебри чи знаку не має.

#267 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:09

в нашому випадку це не 100м. Вулицю Сковороди нам треба перейти на перехресті з пров. Шкільним (де закордонні паспорти роблять). А найближчий перехід біля МБК. Якщо ми навіть підемо до МБК, то щоб потрапити до школи потрібно буде йти назад і переходити дорогу, де арка до артучилища, а там теж нема переходу + не видно машин які виїжджають. Обходити через корпусний парк? Так це не 100м, це мабуть хвилин на 30 потягне

Ну і по вулиці Балакіна теж жодної зебри чи знаку не має.

Ира, а там сейчас разе такое оживленное движение? 

#268 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:13

Ира, а там сейчас разе такое оживленное движение? 

в 5 годин вечера, коли ми йдемо на англійську і зранку коли я біжу на роботу (а мала буде йти в школу) - так. Раніше була зебра і біля аграрки і біля арки, а як зробили нову дорогу машини літають, а розмітки і знаків нема((

#269 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:25

в 5 годин вечера, коли ми йдемо на англійську і зранку коли я біжу на роботу (а мала буде йти в школу) - так. Раніше була зебра і біля аграрки і біля арки, а як зробили нову дорогу машини літають, а розмітки і знаків нема((

значить треба щось робити, що розмітку нанесли! як мінімум звернутися до ДАЇ із запитом! а ще зробити звернення до депутата від вашого мікрорайону! ви ж за когось голосували! хтось пройшлов! щоб звернення було прийнято, потрібно лише 10 осіб! я думаю таку кількість підписів знайти не важко!

під лежачий камінь вода не потече! дійте вже, щоб встигнути до школи зробити пересування вашої дитини безпечнішим, тим паче якщо розмітка була!

#270 natochka85

natochka85

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 651 повідомлення
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:31

теж не люблю цю ділянку дороги без пішохідних.реально,зебр немає... або на світлофорі перед Жовтневою,або аж Сковороди-Козака(((

значить треба щось робити, що розмітку нанесли! як мінімум звернутися до ДАЇ із запитом! а ще зробити звернення до депутата від вашого мікрорайону! ви ж за когось голосували! хтось пройшлов! щоб звернення було прийнято, потрібно лише 10 осіб! я думаю таку кількість підписів знайти не важко!
під лежачий камінь вода не потече! дійте вже, щоб встигнути до школи зробити пересування вашої дитини безпечнішим, тим паче якщо розмітка була!

з чого почати? Я-за!

#271 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:32

теж не люблю цю ділянку дороги без пішохідних.реально,зебр немає... або на світлофорі перед Жовтневою,або аж Сковороди-Козака(((

нема на сковороди-козака. Лише через Козака в один бік, а до аграрки переходу нема і машини не зупиняються(((

а де почитати про саму процедуру? Як це пишеться кому, до кого?

• mitera це подобається

#272 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:44

а де почитати про саму процедуру? Як це пишеться кому, до кого?

на жаль ні де! принаймні я не зустрічала.

ви бачили, хто у вас балатувався? треба вияснити хто від вашого участку пройшов. я аби не знала хто у нас, то пішла б для початку у школу, де було голосування і спробували взнати чи знають і де дізнатись! другий крок - є виборча комісія! там пошукати!

знайти вашого депутата і написати звернення (це ваше право, він представляє інтереси вашої громади в раді). воно пишеться із "шапкою" як у заяві депутату такому, від такого то з вказування адреси і телефону.

звернення

прошу вирішити питання щодо ....

написати якомога болючіше і підписати мінімум 10 особами (із вказуванням ПІБ, адреси, телефонів).

є ще один варіант, звернутися до Матковського  - у нього є сторінка в "одноклассниках"

і він там активно реагує не всі прохання полтавчан і часто реального допомагає! він не втрачає можливостей зайвий раз потикати носом місцеву владу! :-) а людям від цього користь!

стукайте в усі двері і десь відчинять!

Відредаговано mitera, 19 листопад 2016 - 00:50.

#273 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 823 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:49

на жаль ні де! принаймні я не зустрічала.

ви бачили, хто у вас балатувався? треба вияснити хто від вашого участку пройшов. я аби не знала хто у нас, то пішла б для початку у школу, де було голосування і спробували взнати чи знають і де дізнатись! другий крок - є виборча комісія! там пошукати!

знайти вашого депутата і написати звернення (це ваше право, він представляє інтереси вашої громади в раді). воно пишеться із "шапкою" як у заяві депутату такому, від такого то з вказування адреси і телефону.

прошу вирішити питання щодо ....

написати якомога болючіше і підписати мінімум 10 особами (із вказуванням ПІБ, адреси, телефонів).

є ще один варіант, звернутися до Матковського  - у нього є сторінка в "одноклассниках"

і він там активно реагує не всі прохання полтавчан і часто реального допомагає! він не втрачає можливостей зайвий раз потикати носом місцеву владу! :-) а людям від цього користь!

стукайте в усі двері і десь відчинять!

звернення від себе не напишу, бо прописана в іншому районі.

А через петицію на сайті міськради? Чи це складніший варіант і більше підписів треба?

#274 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:52

вообще-то нет большой проблемы:

4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

но в любом случае надо убедиться, что машина остановилась пропустить, главное этому научить ребенка, а не шагать смело на зеленый или зебру.

#275 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:53

звернення від себе не напишу, бо прописана в іншому районі.

А через петицію на сайті міськради? Чи це складніший варіант і більше підписів треба?

а при чому ваша прописка? попросіть когось близького із пропискою написати, а самі будьте тією із 10, із адресою проживання.

петиція міськради, також передбачає вказування адреси. підписів аж 250, 2 місяця збираються підписи, а потім відповідь.

моя петиція зібрала близько 180 підписів, подзвонили, що все одно розглянуть на комісії і повідомлять. вже 2-й тиждень як збір підписів закінчився, а я чекаю відповіді :-(

але звернення до свого депутата написала як тільки побачила, що підписів зібралось не достатньо. він займається нашим питанням. тепер сподіваюсь на його допомогу!

Відредаговано mitera, 19 листопад 2016 - 00:55.

#276 Malinka

Malinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 882 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 01:39

Мирослава, а не знаешь, к кому обратиться по поводу детской площадки? Город отказал в установке

#277 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2016 - 08:48

вообще-то нет большой проблемы:

4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.

но в любом случае надо убедиться, что машина остановилась пропустить, главное этому научить ребенка, а не шагать смело на зеленый или зебру.

Только хотела написать, если неь перехода, на ближайшем перекрестке нужно переходить, но не бегать где попало и как попало.
  • mitera це подобається

#278 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2016 - 10:36

Мирослава, а не знаешь, к кому обратиться по поводу детской площадки? Город отказал в установке

пока к сожалению ни к кому! это очень дорого! :-( я хотела выпросить просто качели, то безрезультатно! цены оказывается на них просто сумасшедшие! :kez_11:

нужно потерпеть до выборов! тогда свои кошельки откроют ;)

p.s. а "бюджет участі" вам площадку не предлагали? это ж в основном наши депутаты делали предложения-проекты от своих участков! не было на голосовании ничего?

#279 exelero

exelero

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 167 повідомлення

Опубліковано 19 листопад 2016 - 12:28

Спрошу здесь по Grand.ua было СП?

#280 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі