Відредаговано Alice_88, 18 листопад 2016 - 20:51.
![]() Обо всём 52
Розпочатий з nadin, 15 лис 2016 08:44
1973 відповідей у цій темі
Опубліковано 18 листопад 2016 - 22:55
ох, а у нас інша проблема, приходиться перебігати дорогу в місцях де не можна, бо більше ніде... Біля аграрки найближчий перехід аж напроти мбк. І в школу буде ходити також "перебігаючи" дорогу без жодних позначень Щодня говорю, що ми робимо не правильно, що там переходити не можна, треба пропускати всі машини і т.д., але альтернативи нема( Ще один такий же перехід на Балакіна, але там рух машин менше
Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:14 Тю , ну так зебра для того и есть, что бы пешеходы ходили по ней, а водители ждали всех
![]()
Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:45
особисто мені здається, що правильніше налаштувати дитину, що варто пройти зайвих навіть 100 метрів, але переходити там, де потрібно! і не перебігати однозначно! і дорослому те ж не варто так робити, тим паче при дитині! це може мати печальні наслідки! имхо Відредаговано mitera, 18 листопад 2016 - 23:45.
Опубліковано 18 листопад 2016 - 23:53
в нашому випадку це не 100м. Вулицю Сковороди нам треба перейти на перехресті з пров. Шкільним (де закордонні паспорти роблять). А найближчий перехід біля МБК. Якщо ми навіть підемо до МБК, то щоб потрапити до школи потрібно буде йти назад і переходити дорогу, де арка до артучилища, а там теж нема переходу + не видно машин які виїжджають. Обходити через корпусний парк? Так це не 100м, це мабуть хвилин на 30 потягне Ну і по вулиці Балакіна теж жодної зебри чи знаку не має.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:09
Ира, а там сейчас разе такое оживленное движение?
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:13
в 5 годин вечера, коли ми йдемо на англійську і зранку коли я біжу на роботу (а мала буде йти в школу) - так. Раніше була зебра і біля аграрки і біля арки, а як зробили нову дорогу машини літають, а розмітки і знаків нема((
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:25
значить треба щось робити, що розмітку нанесли! як мінімум звернутися до ДАЇ із запитом! а ще зробити звернення до депутата від вашого мікрорайону! ви ж за когось голосували! хтось пройшлов! щоб звернення було прийнято, потрібно лише 10 осіб! я думаю таку кількість підписів знайти не важко! під лежачий камінь вода не потече! дійте вже, щоб встигнути до школи зробити пересування вашої дитини безпечнішим, тим паче якщо розмітка була!
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:31 теж не люблю цю ділянку дороги без пішохідних.реально,зебр немає... або на світлофорі перед Жовтневою,або аж Сковороди-Козака((( з чого почати? Я-за!
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:32
нема на сковороди-козака. Лише через Козака в один бік, а до аграрки переходу нема і машини не зупиняються(((
а де почитати про саму процедуру? Як це пишеться кому, до кого?
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:44
на жаль ні де! принаймні я не зустрічала. ви бачили, хто у вас балатувався? треба вияснити хто від вашого участку пройшов. я аби не знала хто у нас, то пішла б для початку у школу, де було голосування і спробували взнати чи знають і де дізнатись! другий крок - є виборча комісія! там пошукати! знайти вашого депутата і написати звернення (це ваше право, він представляє інтереси вашої громади в раді). воно пишеться із "шапкою" як у заяві депутату такому, від такого то з вказування адреси і телефону. звернення прошу вирішити питання щодо .... написати якомога болючіше і підписати мінімум 10 особами (із вказуванням ПІБ, адреси, телефонів).
є ще один варіант, звернутися до Матковського - у нього є сторінка в "одноклассниках" і він там активно реагує не всі прохання полтавчан і часто реального допомагає! він не втрачає можливостей зайвий раз потикати носом місцеву владу! :-) а людям від цього користь!
стукайте в усі двері і десь відчинять! Відредаговано mitera, 19 листопад 2016 - 00:50.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:49
звернення від себе не напишу, бо прописана в іншому районі. А через петицію на сайті міськради? Чи це складніший варіант і більше підписів треба?
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:52
вообще-то нет большой проблемы:
4.7. Пішоходи повинні переходити проїзну частину по пішохідних переходах, у тому числі підземних і надземних, а у разі їх відсутності - на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч.
но в любом случае надо убедиться, что машина остановилась пропустить, главное этому научить ребенка, а не шагать смело на зеленый или зебру.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 00:53
а при чому ваша прописка? попросіть когось близького із пропискою написати, а самі будьте тією із 10, із адресою проживання.
петиція міськради, також передбачає вказування адреси. підписів аж 250, 2 місяця збираються підписи, а потім відповідь.
моя петиція зібрала близько 180 підписів, подзвонили, що все одно розглянуть на комісії і повідомлять. вже 2-й тиждень як збір підписів закінчився, а я чекаю відповіді :-( але звернення до свого депутата написала як тільки побачила, що підписів зібралось не достатньо. він займається нашим питанням. тепер сподіваюсь на його допомогу! Відредаговано mitera, 19 листопад 2016 - 00:55.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 08:48
Только хотела написать, если неь перехода, на ближайшем перекрестке нужно переходить, но не бегать где попало и как попало.
Опубліковано 19 листопад 2016 - 10:36
пока к сожалению ни к кому! это очень дорого! :-( я хотела выпросить просто качели, то безрезультатно! цены оказывается на них просто сумасшедшие! нужно потерпеть до выборов! тогда свои кошельки откроют
p.s. а "бюджет участі" вам площадку не предлагали? это ж в основном наши депутаты делали предложения-проекты от своих участков! не было на голосовании ничего?
Опубліковано 19 листопад 2016 - 12:28
Спрошу здесь по Grand.ua было СП?
Опубліковано 19 листопад 2016 - 13:58 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |