Всем Доброго Утра! Пусть день пройдет в Любви и с Верой!
![]() Обо всём 45
Розпочатий з nadin, 11 лют 2016 10:01
1969 відповідей у цій темі
Опубліковано 15 лютий 2016 - 07:58
Для профилактики не пробовала, но сопли у старшей проходили очень быстро. А он уже есть в продаже?
Опубліковано 15 лютий 2016 - 08:39
Н знаю, а что не было?
Опубліковано 15 лютий 2016 - 10:56 Девочки,а у нас нет случайно работников Новой почты,особенно интересует Call-центр.Можно в ЛС
Опубліковано 15 лютий 2016 - 11:06 Свекровь лежит в больнице в хирургии, на днях привезли девочку-цыганку на скорой, 18 лет - читать\писать не может(((
Опубліковано 15 лютий 2016 - 11:23 Ну не всі цигани так живуть. Маю досвід спостерігати, бо живемо поруч з історичним районом ромал. Все залежить від їхнього барона. Які гарні будиночки вибудувані і ще йде будівництво. Діти розвинуті(часто спостерігаю їх в спорткомплексі), гарно вдіті. Так, в них працює закон праці. Займаються розведенням поні, коней. Часто бачу їхні сходки до барона. То там такі машинки стоять.Ух! Спілкувалась з дівчатами-циганками, які відкрили свою кондитерську і таку смакоту випікають. Але є і інша сторона медалі. Живуть в нас в теплий час біля ЖД цигани. Приїздять тільки в теплий сезон з якогось глухого села.То там жесть. Сплять під відкритим небом на грязних матрацах. В них жорстка спільнота, жорсті правила.Який барон - такий і табір. Не в оточуючих їх справа. Те що в статті відгородились - значить, щось було причиною. А іще біля наших циган така чистота вічно. І мусоринки не побачеш. Все охайне і чистеньке
Опубліковано 15 лютий 2016 - 11:26
самое интересное, что не только циган касается. а и всех на земле. "какой царь - такой и народ"
Опубліковано 15 лютий 2016 - 11:27
ну і я за те. не можна всіх під одну гребінку гребти.заїхали в якесь глухе село без господаря і судять по ньому всю Україну
Опубліковано 15 лютий 2016 - 11:29
а так всегда. и везде. дальше говорить не будим. ибо опять начнется диспут
Опубліковано 15 лютий 2016 - 13:02
Але ця істина звучить правильно і в зворотьому боці: Какой народ такие и бояре... Чого варті - те і маємо. ІМХО PS: З кожним роком все більше розчаровуюсь у людях. На прикладі мого під'їзду: якщо говорити з кожним окремо - всі правильні, все розуміють, а на ділі - гидко зайти, сміття, бруд і навіть пакети, залишені просто в коридорі чи на сходових клітинах... Я розумію, що сусіди з інших під'їздів їх не приносять - значить це наші рідні співмешканці (така ж сама ситуація в будь-якому розрізі нашої життєдіяльності).
Опубліковано 15 лютий 2016 - 15:10
У меня тоже тесное общения с цыганами всю мою жизнь.Папин старший брат был женат (уже нет в живых) на дочке барона. Их поселение живет в Запорожской области с. Знаменка. Дома красивые современные у всех, все с образованием. Самый необразованный у них Барон ( закончил только техникум). Моя сестра очень хороший врач в Москва, брат директор завода в Мурманске.
Опубліковано 15 лютий 2016 - 15:11
Он так взрослого выглядит, сколько ж ему лет?
Опубліковано 15 лютий 2016 - 16:10 Девочки, очень нужно! Подскажите номер нормального мастера для холодильника. Может быть кто то недавно пользовался услугами специалиста. Спасибо.
Опубліковано 15 лютий 2016 - 16:33
Думаю да. У мужа на работе постоянно дают обьявления о поиске сотрудников. Раньше думала что трудно только работу найти, а теперь понимаю что и работников хороших очень мало.
Опубліковано 15 лютий 2016 - 16:40
Ох,какая "больная"тема для меня.После двух декретов вообще тяжело что-то найти подходящее
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |