Обо всём 39
Розпочатий з bianco, 30 вер 2015 14:26
1967 відповідей у цій темі
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 07:46
я и 4 года назад была недовольна качеством. купила комбез на флисе, потому что срочно надо было. ну чуть лучше марли ткань. не говоря о дизайне )
Мне ранее качество нра, в прошлом году носили джинсы что брала на распродаже еще года 4 назад, вот это я понимаю джинс, плотный, добротный, малый в них летал энное количество раз, а с ними вообще ничего не случилось.
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 07:49
Хто робив інтернет-замовлення в Аптеці низьких цін - по якій ціні вам продавали препарати, якщо там декілька цін на одне і те ж?
нажимаете на значке "оформить в заказ" или как-то так возле наименьшей цены. И по этой же цене покупаете.
Koshka
-
Місто:Toronto, Canada
-
Ім'я:Koshka
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 07:54
Ага, селянська ж@па на джинсах и комбезах)))
я и 4 года назад была недовольна качеством. купила комбез на флисе, потому что срочно надо было. ну чуть лучше марли ткань. не говоря о дизайне )
Natalina
-
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 08:01
Девочки, по глории, даже не 3-4 года, 5-7,если быт точнее) я брала дочке с 2-х лет там джинсы на флисе, была качеством довольна, потом флис ставал все тоньше, теперь вообще как марля, джинс аналогично( трикотаж тоже очень испортился, раньше футболки-регланы (хотя тоже были разные, но качественных больше) носили нормально еще и по наследству передавали, сейчас ужас( понятно, цены выросли в связи с курсом, но качество, прямо пропорционально упало(
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 08:16
Ми перейшли на дитячий Резервед.Шкода, що в Полтаві його не має. Якість Англії, а ціни нижчі.
2 роки тому купували малій в Глорії світерки та желетки, то до сих пір бігаємо.Класні.Та і рубашки бавовняні супер були. А зараз ціни кусаються, тканина - фу((((
Natalina
-
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 08:20
Точно, еще хлопковые рубашки были отличные, тоже таскали их, а им хоть бы что, и качество и принты были супер.
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 08:57
Девочки, подскажите, пожалуйста, телефон Лены Магика. Очень надо:-)
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 10:13
В Полтаве вообще, с брендовыми магазинами,что детской, что взрослой одежды полная опа(
грубо говоря три магазина энд базар( все, никакой альтернативы, хотя город далеко не бедный
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 10:43
Лєн, приїзди на шопінг. Резервед(наш полтавський просто відпочиває), Манго, Коламбія, Тімберленд і ще багато-багато західних брендів в одному місці)))) Де можна кльово поїсти/подивитись кіно і просто відпочити))))
А ще весь Львів скупляється в Єврошопі.Нові речі/круті бренди по відносно низьким цінам(відносно справжній їх ціні)
Ми чоловіку круту зимову куртку Абеко мембрана купили за 225 грн))))
ksena
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:04
Девочки, у кого есть тел.номер мастера по ремонту стиральных машин?
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:05
В Полтаве вообще, с брендовыми магазинами,что детской, что взрослой одежды полная опа(
грубо говоря три магазина энд базар( все, никакой альтернативы, хотя город далеко не бедный
А в нас бренди шукають в основному на секонді :-(
Дождик
-
-
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:07
Не только, в интернете можно найти практически все, только померить нельзя, а так... правда ждать надо...но это уже другая история
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:08
+38 (096) 324-00-91 Сергей
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:09
Если по-русски прочитать, то становится не по себе 
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:10
Капец! Вышла во двор,а соседи с 3! сторон жгут костры)) Понесла стирку в дом.)
Відредаговано Maximather, 05 жовтень 2015 - 13:17.
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:12
Не только, в интернете можно найти практически все, только померить нельзя, а так... правда ждать надо...но это уже другая история
Я мала на увазі магазини! Більшість начальства у мене на роботі одягається брендами із секонда! В інтернеті вони точно не купують! А в дорогі фірмові магазини не підуть!
Полтава! ...
Капец! Вышла во двор,а соседи с 3! сторон жгут костры)) Понесла стирку в дом.)
Так бережуть нашу екологію :-( заборонено ж наче!
Дождик
-
-
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:14
нам этот дяденька ремонтировал 0505313061
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:22
Порадьте вигідний тариф мтс будь ласка!
В мене 3д нуль, інтернетом не користуюся, на інші оператори звоню з київстару, а гроші їсть так, що тільки встигай поповнювати. :-(
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:24
В мене 3д нуль, інтернетом не користуюся, на інші оператори звоню з київстару, а гроші їсть так, що тільки встигай поповнювати. :-(
Приєднуюсь до питання.
Опубліковано 05 жовтень 2015 - 13:27
простіше від нього зовсім відмовитись і дзвонити з київстара. по крайній мірі я так зробила і не жалкую)))) в мене зараз лайф і київстар, то вигідно жити без мтс-а
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|