Лен 450 грн или около того, заготовка мужской сорочки в "Арабеске" могу ошибаться, у меня память плохая. Но нигде не нашли заготовки из чистого льна.
Вишиванки
Розпочатий з smakovska, 22 тра 2015 18:37
вишиванки вишивка вишиванка вишивка хрестиком вишивка гладдю
803 відповідей у цій темі
#262Опубліковано 05 серпень 2015 - 17:40
Я за самостійний пошив, особливо для дорослих. Я вишиваю вже на другій заготовці, перша буля для сина, я вже писала, якості жахливої, пошито косо-криво, але нам її вистачило на рік, то не так прикро.
Зараз вишиваю чоловікові, на заготовці від ЧМ. По якості претензій немає, все рівненько вшито, акуратно, але сама вставка мабуть з канви 14 каунту, ну такі великі дірки, я згадую те домоткане, на якому Свєта вишивала вишиванки, то це небо і земля. Але у мене вибору особливого немає, або самій вчитися шиттю, або чекати поїздки в Україну, тому і вишиваю на заготовці). #264Опубліковано 05 серпень 2015 - 18:42 Можна пошукати, але... Підшити низ брюк коштує 12 євро, виходячи з цього, я вже уявляю, в скільки обійдеться викроїти і пошити сорочку)
#265Опубліковано 05 серпень 2015 - 18:53
Оля, не факт. У нас тоже мелкий ремонт стоит по сравнению с пошивом изделия дорого.
Так, а вариант передать маме замеры мужа, она кроит и шьет и высылает тебе, не рассматривала? #266Опубліковано 05 серпень 2015 - 19:01 Чоловіку вишию на заготовці, вже ж почала, а от собі тільки шитиму, я хочу вишиваночку під джинси, сучасний варіант. #268Опубліковано 05 серпень 2015 - 19:10 Треба самій вчитися( Машинка є, умілих рук не вистачає) #270Опубліковано 05 серпень 2015 - 20:15 Полізла шукати ціни) Пошив сорочки, в середньому, обійдеться в 90 євро (без матеріалу). Точно треба йти на курси крою та шиття))))
#273Опубліковано 05 серпень 2015 - 20:32
ну так вообще замечательно)) ради одной вышиванки потерпишь отсутствие вдохновения. а там гляди как втянет, так может придется и забрать время у вышивки ради шитья. будешь маленькой красавице милейшие платьюшка шить или куколки))) это у меня к шитью не то что нет способностей, а как будто со знаком минус даже)) #275Опубліковано 05 серпень 2015 - 21:12 Конечно, если кто умеет кроить-шить. Тогда не обсуждается, можно и ткань выбрать и клеевой флизелин приклеить или канву водорастворимую и вышить что угодно и где угодно. А так как мне хотелось быстренько для малого, а я не то что шить я даже пуговицу с трудом пришиваю )) то мне проще заготовку купил и погнал. Брала заготовку ВДВ (если кому интресно есть видео как я вышивала сорочку )) ) канва, конечно, рыхлая можно было бы и подкрахмалить, но вышивала я на руках и было нормально. #276Опубліковано 05 серпень 2015 - 21:13 Может, дело в курсах? У меня подружка в Одессе пошла, прямо млеет от удовольствия теперь. Там, правда, какая-то своя простая и удобная система кроя имени кого-то)) У нас их школа открылась еще в прошлом году. Боюсь, как бы из-за отсутствия спроса не закрылась, а то и так учиться негде(((
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |