Перехід до вмісту

Фотографія

Секрети догляду за волоссям

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
1064 відповідей у цій темі

#261 Koshka

Koshka

Є два притулки від життєвих негараздів: це музика і кішки...

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 3 498 повідомлення
  • Місто:Toronto, Canada
  • Ім'я:Koshka

Нагороди

2               

Опубліковано 22 жовтень 2012 - 19:51

Дівчата, у кого жирне волосся біля коренів (підсушує) чи лупа, дуже класний шампунь фірми Зелена Аптека "Березовый деготь и цинк". Коштує - знову ж таки - копійки, а допомагає)))

А запах...ммм...:sarcastic:
Могу кстати отдать,полная бутылочка и бальзам:) надо только сроки глянуть

#262 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 705 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 22 жовтень 2012 - 19:53

А запах...ммм...:sarcastic:
Могу кстати отдать,полная бутылочка и бальзам:) надо только сроки глянуть

Ага, аромат неповторний..... ))))

#263 yusua

yusua

Какой сегодня день? - Сегодня! - Мой любимый день!

• Завсідники
  • 1 730 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 22 жовтень 2012 - 19:58

Юля, розкажіть детальніше, скільки чого треба в мисочку наливати і чим наносити)))

Вот "сколько вешать в граммах" точно не скажу)))
Все зависит от длинны волос. Витамина А и Е я брала где - то по пол чайной ложки, витаминок по 1 ампуле (В1, В6, В 12), димексида - пипеточкой капель 5 - 7 отмеряла
А подружка моя ( у нее волосы гуще и длиннее) все , кроме димексида, брала в двойном количестве - иначе не хватало.
Наносила на волосы расчесочкой для покраски волос. Знаете, с одной стороны гребешок, а с другой - щеточка. В Престиже покупала гривен за 12 грн.
Если попробуете - отпишитесь о результатах)))

#264 ana_sha

ana_sha

Львица - мама Льва)))))

• Наша пісочниця
  • 1 187 повідомлення
  • Місто:Миргород
  • Ім'я:Настя

Нагороди

Опубліковано 23 жовтень 2012 - 17:30

А кто-нибудь пробывал лечение волос в салоне. Помогает или пустая трата денег? Завтра иду на окрашивание, а волосы и так лезут, но и с тёмными корнями тоже ходить не дело. Вот может и на лечение записаться или не стоит?

#265 ana_sha

ana_sha

Львица - мама Льва)))))

• Наша пісочниця
  • 1 187 повідомлення
  • Місто:Миргород
  • Ім'я:Настя

Нагороди

Опубліковано 23 жовтень 2012 - 17:41

Вот что я только что вычитала в нете на одном из форумов :

Конечно ничего не поможет если у вас затянувшаяся депрессия, волосы тоже устают: от ваших мыслей, ваших шампуней и средств для волос. Если волосы так выпадают - жизненная энергия ваша утекает и лучше вас никто не знает почему и как им помочь. Так что в первую очередь нужно решать эту проблему, а витамины, маски - дело второе.

Так что всё на много серьёзней, чем кажется на самом деле)))
А ведь что-то в этом есть - был у меня недавно период усталости, апатии... Но я уже в норме, а волосы лезут и лезут!

#266 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 30 жовтень 2012 - 09:23

А мені недавно на ДН презентували Рідкі кристали від BRELIL, їх потрібно наносити на кінчики волосся і не змивати. Класна штука: приємно пахне волосся, надає красивого блиску, укладається феном дуже легко)))) основну їх функцію - запобігати посіченим кінчикам - ще не дослідила. бо вони у мене вже посічені(((( Коли наступного разу підстрижуся, втиратиму олійку і поспостерігаю!

#267 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 08:27

Спробувала нову фарбу для волосся, я в шоці :sarcastic: Я й не знала (от село!), ЩО ВОЛОССЯ ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ МОЖЕ БУТИ НІЖНИМ, БЛИСКУЧИ, ШОВКОВИСТИМ, ЖИВИМ! Фарба від LOREAL Kasting Cream Gloss. Вічно я зажимала гроші на дорогу фарбу, бо брала завжди дві пачки, а тут, думаю, візьму одну, хоть на корінцях, що відросли стпробую, і - о диво! - однієї упаковки вистачило на все волосся, ще й з лишком! Волосся зараз блискуче, здорове на вигляд, і шо мене найбільше дивує - після миття з моїм термоядерним шампунем з дьогтем без використання бальзаму/кондиціонеру м'яке і легко розчісується, хоча волосся у мене плутається страшенно)))

#268 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 08:35

А мені недавно на ДН презентували Рідкі кристали від BRELIL, їх потрібно наносити на кінчики волосся і не змивати. Класна штука: приємно пахне волосся, надає красивого блиску, укладається феном дуже легко)))) основну їх функцію - запобігати посіченим кінчикам - ще не дослідила. бо вони у мене вже посічені(((( Коли наступного разу підстрижуся, втиратиму олійку і поспостерігаю!

Мне тоже очень нравятся кристалы.

#269 iriha_ko

iriha_ko

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 058 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

2    2         

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 08:42

Спробувала нову фарбу для волосся, я в шоці :sarcastic: Я й не знала (от село!), ЩО ВОЛОССЯ ПІСЛЯ ФАРБУВАННЯ МОЖЕ БУТИ НІЖНИМ, БЛИСКУЧИ, ШОВКОВИСТИМ, ЖИВИМ! Фарба від LOREAL Kasting Cream Gloss. Вічно я зажимала гроші на дорогу фарбу, бо брала завжди дві пачки, а тут, думаю, візьму одну, хоть на корінцях, що відросли стпробую, і - о диво! - однієї упаковки вистачило на все волосся, ще й з лишком! Волосся зараз блискуче, здорове на вигляд, і шо мене найбільше дивує - після миття з моїм термоядерним шампунем з дьогтем без використання бальзаму/кондиціонеру м'яке і легко розчісується, хоча волосся у мене плутається страшенно)))

Мне эту краску в свое время посоветовала моя парикмахер. С тех пор я не изменяю кастингу :good:

#270 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 08:57

Мне эту краску в свое время посоветовала моя парикмахер. С тех пор я не изменяю кастингу :good:

Ищу себе подходящую краску.Почата отзывы, многие пишут, что после не очень сильно лезут волосы :cry-2: .

#271 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 08:59

Моя перукар мені теж)))))))))) Вона й сама нею фарбується) А ще забула написати, що вона приємно пахне, бо не містить аміаку, легко наноситься, не тече. :give_heart:

Ищу себе подходящую краску.Почата отзывы, многие пишут, что после не очень сильно лезут волосы :cry-2: .

Після Кастингу? Не помітила такого :pardon:

#272 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 09:04

Моя перукар мені теж)))))))))) Вона й сама нею фарбується) А ще забула написати, що вона приємно пахне, бо не містить аміаку, легко наноситься, не тече. :give_heart:

Після Кастингу? Не помітила такого :pardon:

И очень многие хвалят, наверное кому как повезло.

#273 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 09:06

И очень многие хвалят, наверное кому как повезло.

Ну, у мене волосся вилазило і до Кастингу... А Ви якою фарбою зараз користуєтесь?

#274 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 жовтень 2012 - 09:09

Ну, у мене волосся вилазило і до Кастингу... А Ви якою фарбою зараз користуєтесь?

У меня тоже не было печального опыта с окрашиванием, в последнее время, после родов почти не красилась, до этого обычными, в основном Лонда, сейчас хочу выбрать без аммиачную.
Те, кому не повезло с Кастингом , пишут, что волосы очень сильно выпали (половина волос и теперь лечат), у меня тоже время от времени "линька", но умеренная.

#275 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 05 листопад 2012 - 08:44

У меня тоже не было печального опыта с окрашиванием, в последнее время, после родов почти не красилась, до этого обычными, в основном Лонда, сейчас хочу выбрать без аммиачную.
Те, кому не повезло с Кастингом , пишут, что волосы очень сильно выпали (половина волос и теперь лечат), у меня тоже время от времени "линька", но умеренная.

У мене вилазило до Кастингу, зараз більше не стало вилазити. Що ще хочу сказати про Кастінг, якщо хтось любить гладке пряме волосся, то це те, що треба. У мене волосся від природи пухнасте, а після пофарбування воно стало рівним :ogo: Ну практично рівним. Але блиск і колір тримаються гарно)

#276 Женька

Женька

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 377 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 листопад 2012 - 11:42

Я крашусь Кастингом уже давненько, пару лет. Потом чего-то меня стукнуло купить пару раз краску Екселанс и Преферанс, тоже Лореаль, но они аммиачные. Так вот после тех двух раз волосы начали лезть страшно, а когда Кастингом красилась, то все ок. Сейчас опять к нему вернулась.

#277 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 листопад 2012 - 16:25

Девочки у кого есть электробигуди? Как они? Плюсы, минусы? Хочу мамуле на НГ подарить, а то она каждую ночь спит на этих мягких. Термо не нравятся ей. Вот задумалась о электро, волнуюсь, чтобы подарок себя оправдал

#278 Jula

Jula

Студентка

• Наша пісочниця
  • 705 повідомлення

Опубліковано 14 листопад 2012 - 14:54

Дівчатка, якщо буде час, перегляньте передачу , багато питань щодо догляду за волоссям відпадає. Все, тепер митиму волосся яйцями)))))))))))))))))

#279 lidlekcc

lidlekcc

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 420 повідомлення
  • Місто:полтава

Нагороди

Опубліковано 14 листопад 2012 - 15:12

во-во... :good: я уже несколько лет назад вывела по максимуму все мыло-моющие с квартиры. оставила только то,без чего реально не обойтись. а раньше просто полки в ванной/кухне/туалете ломились от всех этих благоухающих отрав!

#280 lendaboy

lendaboy

Абітурієнтка

• Активістки
  • 335 повідомлення
  • Місто:Москва
  • Ім'я:Галина

Нагороди

Опубліковано 15 листопад 2012 - 09:44

Из последних приобретений очень понравились шампунь и бальзам Matrix для окрашенных волос. Волосы блестящие и не пушатся. Жидкими кристаллами :super: Brelil уже много лет пользуюсь.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама