Девушки,с контагиозным моллюском(папилломы на коже) у кого-нибудь детей в садик брали?
Педиатр говорит,что раньше давали справку,дерматолог советует выщипывать пинцетом(((
С нашего дома ходит мальчик,но появилось(моллюск) у него в саду.
Готовимся идти в садик!!!
Розпочатий з Anutka, 11 чер 2009 18:09
440 відповідей у цій темі
#261Опубліковано 16 березень 2015 - 19:15 Девушки,с контагиозным моллюском(папилломы на коже) у кого-нибудь детей в садик брали? Педиатр говорит,что раньше давали справку,дерматолог советует выщипывать пинцетом((( С нашего дома ходит мальчик,но появилось(моллюск) у него в саду. #262Опубліковано 16 березень 2015 - 22:16 Нам категорически запретили памперс, благо мы в августе пошли и до холодов успели акклиматизироваться, но стирки было по 5 комплектов. #263Опубліковано 17 березень 2015 - 00:59
у нас був. Педіатр взагалі не звертала уваги, поки був 1 я теж особливу увагу не звертала, в садку нічого не говорили (а був на коліні, точно бачили). Пішла видаляти, коли їх було вже 7. Коли в лікарні видалили, то лікар у довідці відразу написав, що в садок можна, хоча через місяць знову з’явились. Вдруге вищипувала вдома пінцетом, пожалкувала, що перший раз пішла до хірурга. Тепер від перших видалень залишились шрами, а від пінцета - ні. Та і дитині стресу менше. Вихователям після видалення говорила наш діагноз і довідку приносила, то на той момент в групі більше ні в кого вони не помічали. А ми з цією хворобою рік точно ходили #264Опубліковано 17 березень 2015 - 07:11
мы пока привыкаем , потом без памперсов ... #265Опубліковано 17 березень 2015 - 09:33 у нас був. Педіатр взагалі не звертала уваги, поки був 1 я теж особливу увагу не звертала, в садку нічого не говорили (а був на коліні, точно бачили). Пішла видаляти, коли їх було вже 7. Коли в лікарні видалили, то лікар у довідці відразу написав, що в садок можна, хоча через місяць знову з’явились. Вдруге вищипувала вдома пінцетом, пожалкувала, що перший раз пішла до хірурга. Тепер від перших видалень залишились шрами, а від пінцета - ні. Та і дитині стресу менше. Вихователям після видалення говорила наш діагноз і довідку приносила, то на той момент в групі більше ні в кого вони не помічали. А ми з цією хворобою рік точно ходили А мне жалко выщипывать((( Когда йодом мажу,они присыхают,но он и то орёт. #267Опубліковано 17 березень 2015 - 14:29
Їх там регулярно, із певною періодичністю висаджують всіх! За компанію швидко навчиться! В яслях дуже часто висаджують. Бо у нас навпаки була проблема - дуже добре балакав і з 1,3 просився і часто обурювався аж до сліз "не хочу я зараз пісять", а там же все одно висаджують. #269Опубліковано 17 березень 2015 - 14:51
Точно можна. Але ж майте на увазі, що потім літом дитина не буде в свою групу ходити, там чергові групи, всі дітки разом і вихователі змінюються. Я вважаю, що це треба враховувати на етапі адаптації!
#271Опубліковано 15 липень 2015 - 09:17 Подскажите, в чем ходят мальчики 3 лет в сад, начиная с сентября?Хочу скупиться , пока цены ещё не поднялись) Чешки, шорты обязательно? какие штаны лучше, в чем ходят в группе, практично комбинезон или жарко в нем будет.. Колготы - или подштанники? Садик № 6 .можно в личку)
#272Опубліковано 15 липень 2015 - 12:52
Нас просили комбінезони не надівати - сама дитина ще в такому віці його зняти не зможе, в тому ж туалеті наприклад. А так ходять хто в чому хоче - в джинсах, трикотажних штанах, шортах. Коли холодно, то теплі штани, шорти+колготи, штани+легінси, на ваш смак)
#273Опубліковано 15 липень 2015 - 13:33
Нас просили не одевать комбинезон, так как дети сами ходят в туалет и одеть-снять проблема, шортики-штанишки удобнее.
#274Опубліковано 15 липень 2015 - 13:46
Я купила х\б штанишки на резинке. Если тепло будет, оденем носочки, если холодно - колготы. Главное, что бы ребенок мог сам их снять\одеть. Шорты, хм, если будет такая осень, как в прошлом году, думаю не пригодятся. У меня к саду готово: майки, штанишки для группы - 2шт, тапки (сегодня купила в Симбе за 160грн Валди, есть там еще и по 110грн остатки), футболки, кофты и жилет теплый! - это если отопление осенью еще не включат. Чешки сказали будут покупать общаком, пока все.
#275Опубліковано 15 липень 2015 - 14:03 Все еще зависит насколько тепло в группе будет,у нас в этом году было не очень тепло,то ходит в хб штанишках,тоненький гольфик и тоненький джемперок или безрукавка.Джинсовые шорты и штаны стараюсь не одевать,мне кажется ползать в группе в этом не удобно
#276Опубліковано 15 липень 2015 - 20:07 Завтра первый раз идем в садик.
#277Опубліковано 16 липень 2015 - 14:21 Отчет: в группе все время кричал, не ел, на руки не давался. Когда пошли гулять, сам переобулся и больше не плакал. Когда забирала, ребенок мирно играл на площадке, можно было еще часок поиграть.
#278Опубліковано 16 липень 2015 - 15:01
на зарядку у нас чешки обязательно, и на физкультуру нужны шорты черные и белая футболка
#279Опубліковано 16 липень 2015 - 15:48 Катя, у нас в саду раньше начинали ходить именно с прогулок. То есть, пару дней приводишь ребенка погулять, потом оставляешь подольше, потрм приводишь раньше. А сейчас лето. Разве утром , до завтрака не гуляют? Может пораньше приводить? На прогулке детям интереснее, они знакомятся, играют.
#280Опубліковано 16 липень 2015 - 17:08
Добре що можна приводить на декілька годин. А нам в садку сказали щоб приводили відразу на цілий день!!! Я не знаю, як Настюха там буде себе вести... Вона то й дома нікого не слухає, а там...
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |