Перехід до вмісту

Фотографія

Готовимся идти в садик!!!

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
440 відповідей у цій темі

#261 felicyti

felicyti

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 979 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 16 березень 2015 - 19:15

Девушки,с контагиозным моллюском(папилломы на коже) у кого-нибудь детей в садик брали?

Педиатр говорит,что раньше давали справку,дерматолог советует выщипывать пинцетом(((

С нашего дома ходит мальчик,но появилось(моллюск) у него в саду. 

#262 tafic

tafic

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 498 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 16 березень 2015 - 22:16

Мы пошли только в сад , тоже не говорим , на горшок проситься через раз , а на улице вообще не проситься , спим в памперсе , ложкой есть умеет , но есть редко по желанию ))) нас взяли )

Нам категорически запретили памперс, благо мы в августе пошли и до холодов успели акклиматизироваться, но стирки было по 5 комплектов.

#263 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 17 березень 2015 - 00:59

Девушки,с контагиозным моллюском(папилломы на коже) у кого-нибудь детей в садик брали?

Педиатр говорит,что раньше давали справку,дерматолог советует выщипывать пинцетом(((

С нашего дома ходит мальчик,но появилось(моллюск) у него в саду. 

у нас був. Педіатр взагалі не звертала уваги, поки був 1 я теж особливу увагу не звертала, в садку нічого не говорили (а був на коліні, точно бачили). Пішла видаляти, коли їх було вже 7. Коли в лікарні видалили, то лікар у довідці відразу написав, що в садок можна, хоча через місяць знову з’явились. Вдруге вищипувала вдома пінцетом, пожалкувала, що перший раз пішла до хірурга. Тепер від перших видалень залишились шрами, а від пінцета - ні. Та і дитині стресу менше.

Вихователям після видалення говорила наш діагноз і довідку приносила, то на той момент в групі більше ні в кого вони не помічали. А ми з цією хворобою рік точно ходили

#264 funia

funia

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 581 повідомлення
  • Місто:Полтава,Центр
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 17 березень 2015 - 07:11

Нам категорически запретили памперс, благо мы в августе пошли и до холодов успели акклиматизироваться, но стирки было по 5 комплектов.

мы пока привыкаем , потом без памперсов ...

#265 felicyti

felicyti

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 979 повідомлення
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 17 березень 2015 - 09:33

у нас був. Педіатр взагалі не звертала уваги, поки був 1 я теж особливу увагу не звертала, в садку нічого не говорили (а був на коліні, точно бачили). Пішла видаляти, коли їх було вже 7. Коли в лікарні видалили, то лікар у довідці відразу написав, що в садок можна, хоча через місяць знову з’явились. Вдруге вищипувала вдома пінцетом, пожалкувала, що перший раз пішла до хірурга. Тепер від перших видалень залишились шрами, а від пінцета - ні. Та і дитині стресу менше. Вихователям після видалення говорила наш діагноз і довідку приносила, то на той момент в групі більше ні в кого вони не помічали. А ми з цією хворобою рік точно ходили

А мне жалко выщипывать((( Когда йодом мажу,они присыхают,но он и то орёт.

#266 Азалия

Азалия

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 65 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 17 березень 2015 - 09:47

Дочурке через месяц 2 года, на горшок не просится. Скоро в сад - переживаю по этому поводу. Хоть бы за лето все наладилось. :(

• mitera це подобається

#267 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 17 березень 2015 - 14:29

Дочурке через месяц 2 года, на горшок не просится. Скоро в сад - переживаю по этому поводу. Хоть бы за лето все наладилось. :(

Їх там регулярно, із певною періодичністю висаджують всіх! За компанію швидко навчиться!

В яслях дуже часто висаджують. Бо у нас навпаки була проблема - дуже добре балакав і з 1,3 просився і часто обурювався аж до сліз "не хочу я зараз пісять", а там же все одно висаджують. 

#268 Darinka

Darinka

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 220 повідомлення
  • Місто:Полтава,Левада
  • Ім'я:Darinka

Нагороди

Опубліковано 17 березень 2015 - 14:44

А подскажите,пожалуйста,в "Веночек"(на леваде) набор только с сентября или можно и весной сдать?Может кто-то знает.

Відредаговано Darinka, 17 березень 2015 - 14:44.

• mitera це подобається

#269 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 17 березень 2015 - 14:51

А подскажите,пожалуйста,в "Веночек"(на леваде) набор только с сентября или можно и весной сдать?Может кто-то знает.

Точно можна. Але ж майте на увазі, що потім літом дитина не буде в свою групу ходити, там чергові групи, всі дітки разом і вихователі змінюються. Я вважаю, що це треба враховувати на етапі адаптації! 

#270 Darinka

Darinka

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 220 повідомлення
  • Місто:Полтава,Левада
  • Ім'я:Darinka

Нагороди

Опубліковано 17 березень 2015 - 15:04

Точно можна. Але ж майте на увазі, що потім літом дитина не буде в свою групу ходити, там чергові групи, всі дітки разом і вихователі змінюються. Я вважаю, що це треба враховувати на етапі адаптації! 

Спасибо!!

• mitera це подобається

#271 poltav4anka

poltav4anka

Абітурієнтка

• Активістки
  • 305 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2015 - 09:17

Подскажите, в чем ходят мальчики 3 лет в сад, начиная с сентября?Хочу скупиться , пока цены ещё не поднялись)  Чешки, шорты  обязательно? какие штаны лучше, в чем ходят в группе, практично комбинезон или жарко в нем будет.. Колготы - или подштанники? Садик № 6  .можно в личку)

#272 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 15 липень 2015 - 12:52

Подскажите, в чем ходят мальчики 3 лет в сад, начиная с сентября?Хочу скупиться , пока цены ещё не поднялись)  Чешки, шорты  обязательно? какие штаны лучше, в чем ходят в группе, практично комбинезон или жарко в нем будет.. Колготы - или подштанники? Садик № 6  .можно в личку)

Нас просили комбінезони не надівати - сама дитина ще в такому віці його зняти не зможе, в тому ж туалеті наприклад. А так ходять хто в чому хоче - в джинсах, трикотажних штанах, шортах. Коли холодно, то теплі штани, шорти+колготи, штани+легінси, на ваш смак)

#273 Элисона

Элисона

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 863 повідомлення
  • Місто:Левада
  • Ім'я:Элисона

Опубліковано 15 липень 2015 - 13:33

Нас просили не одевать комбинезон, так  как дети сами ходят в туалет и одеть-снять проблема, шортики-штанишки удобнее.

#274 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 15 липень 2015 - 13:46

Я купила х\б штанишки на резинке. Если тепло будет, оденем носочки, если холодно - колготы. Главное, что бы ребенок мог сам их снять\одеть. Шорты, хм, если будет такая осень, как в прошлом году, думаю не пригодятся. 

У меня к саду готово: майки, штанишки для группы  - 2шт, тапки (сегодня купила в Симбе за 160грн Валди, есть там еще и по 110грн остатки), футболки, кофты и жилет теплый! - это если отопление осенью еще не включат. 

Чешки сказали будут покупать общаком, пока все.

#275 svetlana

svetlana

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 047 повідомлення
  • Ім'я:Svetlana

Нагороди

2               

Опубліковано 15 липень 2015 - 14:03

Все еще зависит насколько тепло в группе будет,у нас в этом году было не очень тепло,то ходит в хб штанишках,тоненький гольфик и тоненький джемперок или безрукавка.Джинсовые шорты и штаны стараюсь не одевать,мне кажется ползать в группе в этом не удобно

#276 Katerina

Katerina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 537 повідомлення
  • Місто:Полтава, Авиагородок

Нагороди

2          2   

Опубліковано 15 липень 2015 - 20:07

Завтра первый раз идем в садик.

#277 Katerina

Katerina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 537 повідомлення
  • Місто:Полтава, Авиагородок

Нагороди

2          2   

Опубліковано 16 липень 2015 - 14:21

Отчет: в группе все время кричал, не ел, на руки не давался. Когда пошли гулять, сам переобулся и больше не плакал. Когда забирала, ребенок мирно играл на площадке, можно было еще часок поиграть. 

#278 Yrinka

Yrinka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 804 повідомлення
  • Місто:Счастье
  • Ім'я:Ірина

Нагороди

2    5      

Опубліковано 16 липень 2015 - 15:01

на зарядку у нас чешки обязательно, и на физкультуру нужны шорты черные и белая футболка

#279 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 16 липень 2015 - 15:48

Отчет: в группе все время кричал, не ел, на руки не давался. Когда пошли гулять, сам переобулся и больше не плакал. Когда забирала, ребенок мирно играл на площадке, можно было еще часок поиграть.

Катя, у нас в саду раньше начинали ходить именно с прогулок. То есть, пару дней приводишь ребенка погулять, потом оставляешь подольше, потрм приводишь раньше. А сейчас лето. Разве утром , до завтрака не гуляют? Может пораньше приводить? На прогулке детям интереснее, они знакомятся, играют.

#280 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 16 липень 2015 - 17:08

Добре що можна приводить на декілька годин. А нам в садку сказали щоб приводили відразу на цілий день!!! Я не знаю, як Настюха там буде себе вести... Вона то й дома нікого не слухає, а там...

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама