Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#2761Опубліковано 08 червень 2022 - 08:08
Боже, які всі злі... Ми самі себе перегризимо...
Слухайте, так може житло люди втратили? Так може й роботи немає, зарплати? Всі прям такі патріоти, всратися можна. Час на обосрать є... Звикли до війни? Херова привичка.. #2763Опубліковано 08 червень 2022 - 09:35 а до чого про «звикли до війни» і про патріотів? #2764Опубліковано 08 червень 2022 - 09:53
Попробуйте перезвонить на горячую линию укрпочты. Она всегда не ахти работала. а в последнее время так тем более 0800 300 545.
#2766Опубліковано 08 червень 2022 - 12:45
Дівчата, потрібен один препарат lherb
Хтось знає перевіреного продавця, щоб було в наявності і прийнятна ціна? Поділіться будь ласка Відредаговано mitera, 08 червень 2022 - 12:45. #2767Опубліковано 08 червень 2022 - 12:48 Пробувала. Але, якщо обрати посилки по Україні і ввести номер відправлення, то робот говорить, що посилка на сортувальному центрі. #2769Опубліковано 08 червень 2022 - 14:00
Дякую Іду у вайбер #2770Опубліковано 08 червень 2022 - 14:41
Скажу за себе.Я голосувала за Зе і не соромлюсь цього.Перед війною мабуть і я гото була їхати на новий Майдан, так розчарувалась.
А ті хто пише що в чім його заслуга , в тому що не втік?Так !І це дійсно заслуга.. Вам не досить що коли тікав Яник відхапали Крим? Заслуга в тому, що нам дають зброю і допомогу, яку в 2014 чомусь гетьману не давали. Чесно...після закінчення війни , на новий термін не хочу Зе.але якщо знову буде вибір без вибору він чи Порох, звісно виберу Зе. #2771Опубліковано 08 червень 2022 - 15:32 А ті хто пише що в чім його заслуга , в тому що не втік?Так !І це дійсно заслуга.. Вам не досить що коли тікав Яник відхапали Крим? В ситуації з Кримом не було таких втрат людського ресурсу. Тобто молодець, що не втік і не віддав землі? А люди, то таке? Ще народять нових замість загиблих? #2772Опубліковано 08 червень 2022 - 15:38 я в шоці. Тобто те, що він трішки краще Яника робить йому заслугу? Порошенко один котел пробачити не можуть, хоча тоді ще не знали, що російським зеленим коридорам не можна вірити, а тут пробачають Бучу, Маріуполь, Харків і т.д. просто за те, що не втік .. заслуга в тому, що зараз гатять по всій Україні включно із західними кордонами, які ой як близько до Європи і саме тому зараз дають зброю, а в 14-му не давали. Хіба не захід попереджав про війну, тоді коли ваш "я не втік" говорив не панікувати і готуватися до шашликів. Скільки тисяч населення через це вже ніколи тих шашликів не спробує.... Про те ми знову готуємось до великого будівництва зараз замість завершення війни. Всі лозунги лише про "відбудуємо" #2773Опубліковано 08 червень 2022 - 15:43 Про те ми знову готуємось до великого будівництва зараз замість завершення війни а яким ви бачите закінчення війни?щоб ви зробили як би були президентом?
#2774Опубліковано 08 червень 2022 - 15:45
ось тут https://www.eway.in..../cities/poltava можна подивитися маршрути, перевізників і навіть розклад. Тендерів нема, тендери на прозорро треба дивитись #2775Опубліковано 08 червень 2022 - 15:49 Вам потрібно з'єднатися з оператором. Я завжди так роблю. Часто стикаюся по роду діяльності. #2777Опубліковано 08 червень 2022 - 15:52 на жаль, не бачу ніяких шляхів на зараз. Ресурсів в окупанта вистачить, щоб затягнути ще на роки це все(( дуже хочеться помилятись #2778Опубліковано 08 червень 2022 - 15:56
Дівчата порекомендуйте будь-ласка дієвий засіб від комарів для дорослого.
#2779Опубліковано 08 червень 2022 - 16:00 Навіть, якщо втратили - уже на часі відбудова, коли ракети не припиняють летіти і все руйнувати? Нікого не критикую, але першочергова задача всіх спочатку звільнити території, армія головна, а не будівництво.
#2780Опубліковано 08 червень 2022 - 16:22 Сказати, що я шокована - нічого не сказати. Порошенку не давали зброї, бо тоді ще всі не вірили або не хотіли признати з яким монстром у вигляді московії мають справу. Але не дивлячись на це + при повністю розваленій армії війна обмежилась двома областями! Пішла розбудова армії, пройшли випробування і запуск Нептунів, Стугн (з приходом зе це все стало на паузу). З кожної праски кричали про Іловайськ де полягло 400 чол, зате пробачили Бучу, Бородянку, Ірпінь, Маріуполь (майже половину країни) де рахунок полеглих уже йде на десятки тисяч (кров усіх цих жертв не лише на руках московитів). При цьому не беремо навіть до уваги, що завдяки проваленій боротьбі з пандемією у нас було багато днів коли мали по іловайському котлу і більше втрачених життів. Про армію яку останні три роки не озброювали, руйнували проведені реформи, саджали бойових офіцерів за сфабрикованими справами (які досі не закрито), продаж газу Бені під час війни за цінами нижче собівартості (ми ж маємо незалежну влалу, я не помиляюсь?). Як іде обмін захисників Азову, все ж було домовлено? Розмінована дорога з Криму чиїми зусиллями була? Солдати без літньої форми (як їм воювати?), знову ніхто не врахував, що літо настане. Список можна продовдувати безкінечно... зате герой Боневтік( 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |