Перехід до вмісту

Фотографія

Нові комунальні тарифи

Новые тарифы на отопление во

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5244 відповідей у цій темі

#2761 Katerina2014

Katerina2014

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 979 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"

Нагороди

Опубліковано 11 липень 2017 - 22:36

Чергове підвищення тарифів уже з 9 липня...
http://te.pl.ua/publ...naselennya.html

ну вот не поднимается рука поставить "нравится"
сил уже нет, осталась одна сознательность, вынуждающая меня платить по их счетам

#2762 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 14 липень 2017 - 14:02

Хто підкаже по ЖЕД-2, будь ласка.
Які у них тарифи? Вперше буду платити за квартиру померлого свекра, у нього була пільга 50%. Дивлюся на старі квитанції - кілька останніх місяців 10,57, перед цим - 17,45, ще раніше - 26,10. Розумію, що я платитиму повну суму, але яку??
Сайту у них немає, телефон абонент.відділу знайшла тільки стаціонарний, у мене його немає, а їхати так не хочеться.

Дописано: розібралася. субсидія.

Відредаговано Мрія, 14 липень 2017 - 14:11.

#2763 Лёлик

Лёлик

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 243 повідомлення
  • Місто:Полтава, левада
  • Ім'я:Оля :)

Нагороди

Опубліковано 14 липень 2017 - 19:00

Хто підкаже по ЖЕД-2, будь ласка.
Які у них тарифи? Вперше буду платити за квартиру померлого свекра, у нього була пільга 50%. Дивлюся на старі квитанції - кілька останніх місяців 10,57, перед цим - 17,45, ще раніше - 26,10. Розумію, що я платитиму повну суму, але яку??
Сайту у них немає, телефон абонент.відділу знайшла тільки стаціонарний, у мене його немає, а їхати так не хочеться.

Дописано: розібралася. субсидія.

вам надо его снять с регистрации в жеке и пойти в отдел субсидии там надо написать заявление

#2764 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 28 липень 2017 - 13:59

Девочки, у кого есть практика решения вопроса про оплату обогрева подьезда при отсутствии батарей в нем? :-( После 11 лет пользования автономным отоплением получила письмо от Теплокомунэнерго с предложением оплачивать обогрев подьезда, а вот при помощи чего его обогревают мне совсем не ясно ;-)
  • Ritik це подобається

#2765 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 477 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 28 липень 2017 - 18:59

Девочки, у кого есть практика решения вопроса про оплату обогрева подьезда при отсутствии батарей в нем? :-( После 11 лет пользования автономным отоплением получила письмо от Теплокомунэнерго с предложением оплачивать обогрев подьезда, а вот при помощи чего его обогревают мне совсем не ясно ;-)

в чому причина конфлікту?

#2766 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 28 липень 2017 - 19:05

в чому причина конфлікту?

В том, что батарей или труб отопления в подьезде нет, а мне предлагают заключить договор на оплату площадей общего пользования ;-)

Відредаговано Kalinna, 28 липень 2017 - 19:06.

#2767 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • 477 повідомлення

Опубліковано 28 липень 2017 - 22:07

В том, что батарей или труб отопления в подьезде нет, а мне предлагают заключить договор на оплату площадей общего пользования ;-)

і під який документ вони підводять заключення договору?

#2768 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 28 липень 2017 - 23:41

А что с субсидиями?Если до сих пор нету, значит отменили ?

#2769 Лёлик

Лёлик

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 243 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2017 - 07:29

Может вы в должниках

#2770 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2017 - 08:30

Свекрови и на наш дом тоже нету.Ходим узнаем и один и тот же ответ -"Приходите на следующей неделе"(((

#2771 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 671 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 липень 2017 - 10:41

і під який документ вони підводять заключення договору?

Закон про житлово-комунальні послуги, Закон про теплопостачання, Правила надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, Наказ про затвердження методики розрахунку кількості теплоти, спожитої на опалення місць загального користування багатоквартирних будинків та визначення плати за їх користування. ;-)))
PS: Мне ради принципа интересно как считают то, что не предоставляется? Хочу написать ответ, чтоб мне показали с помощью чего постачается тепло в подьезд, не виртуально ж?

Відредаговано Kalinna, 29 липень 2017 - 10:45.

#2772 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 29 липень 2017 - 15:59

Президент України підписав Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», який визначає правові, економічні та організаційні засади забезпечення комерційного, у тому числі розподільного, обліку послуг з постачання теплової енергії, гарячої води, централізованого водопостачання.
http://www.president...ovoyi-ene-42606

Суть Закона: везде должны стоять счётчики. Кто читал сам текст? Как-то размыто написано относительно многоквартирных домов, в частности интересуют дома с вертикальной разводной.

http://zakon2.rada.g...ws/show/2119-19

#2773 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення
  • Місто:Огнивка
  • Ім'я:Ириша

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2017 - 20:52

Даже если отменили или в должниках, то все равно с субсидии приходит письмо,что у вас долг и вам необходимо его погасить или реструктуризировать и  принести подтверждение им. У нас каким-то образом по газу оказалась задолженность 56грн.,хотя платили ежемесячно. То пришло письмо из субсидии подобного содержания.

#2774 Лёлик

Лёлик

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 243 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 29 липень 2017 - 22:39

Даже если отменили или в должниках, то все равно с субсидии приходит письмо,что у вас долг и вам необходимо его погасить или реструктуризировать и принести подтверждение им. У нас каким-то образом по газу оказалась задолженность 56грн.,хотя платили ежемесячно. То пришло письмо из субсидии подобного содержания.
Подольский район не весь разнесен...лучше перезвонить в отдел

#2775 Счастливая

Счастливая

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 755 повідомлення
  • Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"

Нагороди

Опубліковано 30 липень 2017 - 22:06

Спасибо, а в Октябрский какой номер тел. по субсидии ?

#2776 @ленушк@

@ленушк@

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 130 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 31 липень 2017 - 00:12

[quote name='Счастливая' timestamp='1501445164' post='1456227'] Спасибо, а в Октябрский какой номер тел. по субсидии ? 

63-55-38     68-11-41

Відредаговано @ленушк@, 31 липень 2017 - 00:13.

#2777 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 31 липень 2017 - 13:12

Девочки, подскажите пожалуйста.Когда захожу в кабинет полтавагаза выскакивает информация:

ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

Згідно вимог «Правил безпеки систем газопостачання», затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15.05.2015 року №285, та Кодексу газорозподільних систем, затвердженого Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 року №2494, зареєстрованого в Мін`юсті України 06.11.2015 року за №1379/27824, умови для технічного обслуговування газових приладів забезпечуються власником (балансоутримувачем), а ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ ГАЗОВОГО ОБЛАДНАННЯ в квартирах/будинках побутових споживачів природного газу МАЄ ПРОВОДИТИСЯ ВИКЛЮЧНО ТИМ ПІДПРИЄМСТВОМ, ЯКЕ МАЄ ВІДПОВІДНІ ДОЗВІЛЬНІ ДОКУМЕНТИ, і не рідше, ніж передбачено законодавством:
- раз на рік для опалювальних приладів та газових водонагрівачів,
- раз на три роки — для газової плити (поверхні).

У разі не забезпечення власником технічного обслуговування газових приладів, відповідно до «Правил безпеки систем газопостачання», газове обладнання підлягає відключенню від системи газопостачання.

ПАТ «Полтавагаз», як підприємство, що має відповідні дозвільні документи, пропонує побутовим споживачам природного газу приєднатися до договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкової/внутрішньоквартирної системи газопостачання приватного житлового будинку/квартири.

Пропозиція є публічною і, згідно ст. ст. 633, 641 ЦК України, її умови однакові для всіх споживачів.

Кто-то заключал такой договор?Они действительно будут приходить справлять поломанные приборы?Нам влепят штраф, если мы вот только узнали, а закон с 2015-го?

Відредаговано Ritik, 31 липень 2017 - 13:14.

#2778 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 31 липень 2017 - 15:34

Девочки, подскажите пожалуйста.Когда захожу в кабинет полтавагаза выскакивает информация:

ДО УВАГИ ПОБУТОВИХ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

Згідно вимог «Правил безпеки систем газопостачання», затверджених Наказом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України 15.05.2015 року №285, та Кодексу газорозподільних систем, затвердженого Постановою НКРЕКП від 30.09.2015 року №2494, зареєстрованого в Мін`юсті України 06.11.2015 року за №1379/27824, умови для технічного обслуговування газових приладів забезпечуються власником (балансоутримувачем), а ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ ГАЗОВОГО ОБЛАДНАННЯ в квартирах/будинках побутових споживачів природного газу МАЄ ПРОВОДИТИСЯ ВИКЛЮЧНО ТИМ ПІДПРИЄМСТВОМ, ЯКЕ МАЄ ВІДПОВІДНІ ДОЗВІЛЬНІ ДОКУМЕНТИ, і не рідше, ніж передбачено законодавством:
- раз на рік для опалювальних приладів та газових водонагрівачів,
- раз на три роки — для газової плити (поверхні).

У разі не забезпечення власником технічного обслуговування газових приладів, відповідно до «Правил безпеки систем газопостачання», газове обладнання підлягає відключенню від системи газопостачання.

ПАТ «Полтавагаз», як підприємство, що має відповідні дозвільні документи, пропонує побутовим споживачам природного газу приєднатися до договору на технічне обслуговування внутрішньобудинкової/внутрішньоквартирної системи газопостачання приватного житлового будинку/квартири.

Пропозиція є публічною і, згідно ст. ст. 633, 641 ЦК України, її умови однакові для всіх споживачів.

Кто-то заключал такой договор?Они действительно будут приходить справлять поломанные приборы?Нам влепят штраф, если мы вот только узнали, а закон с 2015-го?

Нам в мае ставили инд.счетчики на газ (плита) и работник газ.службы дал подписать этот договор.На мой вопрос последовало след.объяснение,что в принципе это не обязательно,но если вдруг у вас что-то случится с газ.плитой,либо запах газа то при наличии договора газ.служба приезжает и ремонтирует,устраняет проблему.Если договор не заключен,то газ.служба приезжает перекрывает газ(пломбирует) и уезжает.А вы сами ищете службу,людей которые будут вам устранять проблему.Потом опять же вам надо вызвать газ.службу,дабы они удостоверились,что проблема устранена и включили вам газ. Сколько мы живем,то проблем у нас не было,но я решила,что меньше головной боли в случае чего.Договор заключается раз в три года и сумма платится за обслуживание единоразово при заключении договора. Так что штрафа не будет,а заключать или нет решать вам.

• Ritik це подобається

#2779 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 944 повідомлення
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 31 липень 2017 - 16:07

Нам в мае ставили инд.счетчики на газ (плита) и работник газ.службы дал подписать этот договор.На мой вопрос последовало след.объяснение,что в принципе это не обязательно,но если вдруг у вас что-то случится с газ.плитой,либо запах газа то при наличии договора газ.служба приезжает и ремонтирует,устраняет проблему.Если договор не заключен,то газ.служба приезжает перекрывает газ(пломбирует) и уезжает.А вы сами ищете службу,людей которые будут вам устранять проблему.Потом опять же вам надо вызвать газ.службу,дабы они удостоверились,что проблема устранена и включили вам газ. Сколько мы живем,то проблем у нас не было,но я решила,что меньше головной боли в случае чего.Договор заключается раз в три года и сумма платится за обслуживание единоразово при заключении договора. Так что штрафа не будет,а заключать или нет решать вам.

Спасибо огромное, за подробное объяснение.А цена вопроса?В смысле сколько платили за этот договор?

#2780 Застенчивая

Застенчивая

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 934 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 серпень 2017 - 08:45

Спасибо огромное, за подробное объяснение.А цена вопроса?В смысле сколько платили за этот договор?

Пожалуйста))) Платили 82,14 они выписывали счет.

• Ritik це подобається

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама