Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 01 червень 2022 - 18:54
Для нашого міста забезпечення муніципальним транспортом, а не приватні перевізники, що час від часу ставили на коліна все місто - це питання першочергове.
Але ж навіть звичайні тролейбуси були не всі задіяні. Причина - не вистачало водіїв, можливо ситуація змінилась я зараз дещо випала з теми, взагалі.
PS: Після того, як лопнуло скло в салоні біля дверей, ще більше ходжу пішки. До речі вкотре при цьому переконалась, що людей я не люблю - коли все трапилось - жоден не викликав допомогу, зате потім смартфони знайшлись, щоб фотографувати...
Відредаговано Kalinna, 01 червень 2022 - 18:55.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 01 червень 2022 - 18:59
PS: Після того, як лопнуло скло в салоні біля дверей, ще більше ходжу пішки. До речі вкотре при цьому переконалась, що людей я не люблю - коли все трапилось - жоден не викликав допомогу, зате потім смартфони знайшлись, щоб фотографувати...
Для мене теж ходити пішки - не проблема. Але ж це не означає, що так і повинно бути.
Коротше, сумно все це.
Відредаговано Мрія, 01 червень 2022 - 19:01.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 01 червень 2022 - 19:35
На тему транспортних проблем Полтави. Полтави!!!! Обласного центру. А це село, де живуть мої батьки і яке в рамках реформи приєдналося до Кременчука. Один тролейбус їздить уже давно і сьогодні запустили ще один, тобто став їздити частіше. 10 грн. Частину дороги їде на автономному ходу. Ну чому в Полтаві не все як у людей?(((
в Краматорську також на мікрорайон, де мешкають батьки минулого тижня запустили тролейбус з автономним ходом за новим маршрутом, вартість не скажу, але блін, це Краматорськ, який дуже близько до лінії фронту...
Опубліковано 01 червень 2022 - 19:37
Я і це теж мала на увазі. Тролейбус на автономному ходу може їхати 20 км. Це не кращий варіант для Садів чи Огнівки, ніж чекати тролейбусних ліній?(((
Так було півкроку, щоб отримати такі тролейбуси в рамках кредитування
Багато для цього робилося
Дорога біля пологового в тому числі (хоч і є нюанси, але робилася)
Електронний квиток також в рамках цього проекту був
Але обрала красівого...
Все про тормозам
І навіть десять кроків назад потім
Лупаєнко та Мамай не зацікавлені в розвитку комунального автотранспорту
Це вже аксіома
Відредаговано mitera, 01 червень 2022 - 22:04.
Мрія
-
-
Опубліковано 01 червень 2022 - 19:47
Здається, в деяких місцях ширина проїзної частини не дозволяє пустити тролейбуси
Технічну сторону не вивчала, але ж у селі, звичайна асфальтована дорога, з двостороннім рухом. Спеціально ніхто нічого з дорогою не робив, значить реально...
Відредаговано Мрія, 01 червень 2022 - 19:48.
Maximather
-
Місто:полтава
-
Ім'я:оксана
Опубліковано 01 червень 2022 - 21:27
Побачила в неті дозатор для зубної пасти з міньйон ами. Хороша ідея, може хто користується цікавлять відгуки)
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 01 червень 2022 - 22:39
Побачила в неті дозатор для зубної пасти з міньйон ами. Хороша ідея, може хто користується цікавлять відгуки)
Фігня повна, гроші на вітер, нам не зайшло, дитині важко видавлювати пасту. Хтось подарував, тепер лежить з іншими нераціональними речима.
Опубліковано 02 червень 2022 - 00:15
ми дітям на дн в клас закуповували, моєму подобається, більше двох місяців користується.
Опубліковано 02 червень 2022 - 07:24
Дівчата, щиро дякуємо за участь в анкетуванні!
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 07:43
Здається, в деяких місцях ширина проїзної частини не дозволяє пустити тролейбуси
Пам'ятаю, коли один час пустили великий автобус - мені було моторошно, як він повертав із Мазепи на 23 вересня) Враховуючи припарковані машини і ширину дороги, яку безліч разів ремонтували, а до пуття не розширили - це схоже на продівання нитки у вушко голки))
Maximather
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 10:30
Інстаграм у всіх працює? Не можу зайти
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 02 червень 2022 - 10:55
Інстаграм у всіх працює? Не можу зайти
Працює
Maximather
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 10:59
У мене отака картинка і нічого не змінюється, вже встановила заново. Це може бути взлом?
Опубліковано 02 червень 2022 - 11:24
На тему транспортних проблем Полтави. Полтави!!!! Обласного центру. А це село, де живуть мої батьки і яке в рамках реформи приєдналося до Кременчука. Один тролейбус їздить уже давно і сьогодні запустили ще один, тобто став їздити частіше. 10 грн. Частину дороги їде на автономному ходу. Ну чому в Полтаві не все як у людей?(((
Як гарно! Що треба зробити, щоб і в нас таке було?
Опубліковано 02 червень 2022 - 12:36
Технічну сторону не вивчала, але ж у селі, звичайна асфальтована дорога, з двостороннім рухом. Спеціально ніхто нічого з дорогою не робив, значить реально...
Тролейбус їде по автодорозі Полтава-Олександрія, а в селі розвертається. В минулому році робили кільце в рамках поточного середнього ремонту.
Мрія
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 17:06
Тролейбус їде по автодорозі Полтава-Олександрія, а в селі розвертається. В минулому році робили кільце в рамках поточного середнього ремонту.
На трасі ремонт - так, але не в селі. По селу він ще їде кілька кілометрів.
Опубліковано 02 червень 2022 - 19:31
У мене отака картинка і нічого не змінюється, вже встановила заново. Це може бути взлом?
Там же написано, що треба додати дату народження, підтвердити вік. Причому, це треба зробити одразу, інакше заблокується. Це зараз часта ситуація у ІГ. Яким чином алгоритми обирають, кому вводити ту дату, не знаю, не цікавилася.
Maximather
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 19:38
Там же написано, що треба додати дату народження, підтвердити вік. Причому, це треба зробити одразу, інакше заблокується. Це зараз часта ситуація у ІГ. Яким чином алгоритми обирають, кому вводити ту дату, не знаю, не цікавилася.
Там картинка не змінювалася, ввести дату було неможливо. Пізніше був просто білий екран на телефоні. Зайшла через декілька годин з планшету, змогла ввести дату і все запрацювало). Можливо глюк був.
Опубліковано 02 червень 2022 - 20:20
В таких випадках я завжди телефоную на станцію переливання крові і запитую особисто.
Чесно кажучи, ні разу не підтвердилася інформація. Люди дійсно постять все підряд. Я теж раніше так робила
Відредаговано ludmila_24, 02 червень 2022 - 20:21.
Kalinna
-
-
Опубліковано 02 червень 2022 - 20:23
В таких випадках я завжди телефоную на станцію переливання крові і запитую особисто.
Чесно кажучи, ні разу не підтвердилася інформація. Люди дійсно постять все підряд. Я теж раніше так робила
Знаю, інформаційна гігієна завжди була слабким місцем більшості, на жаль.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|