Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 21:59
да нафіг їх взагалі робити! людиною більше людиною менше...
до речі, 14 діб з моменту чого: втрати нюху, першої температури, з моменту взяття аналізів?)))
Точно, що з моменту тестування людина на самоiзоляцii 14 днiв. Навiть якщо тест буде через 10 днiв, рахують з дня здавання аналiзу.
Перепитувала цей момент у сiмейного
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:01
Точно не роблять. Протокол давно переписано.
Теперь не обов'язково робити повторне тестування, щоб закрити лiкарняний.
Тоді виникає логічне питання, а навіщо тоді його взагалі робити? - клінічних симптомів і так вистачає чим глибше стикаюсь, тим більше дивуюсь...
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:07
А ще, з такою швидкістю тестування, лікарняний мені не дали, а самоізолюйтесь будь ласка, я всі ці дні перекрила залишком відпустки, що робити в подальшому? Тільки за власний рахунок? (((
Так, тут дурдом
На самоiзоляцiю тепер iдуть члени родини, (колеги, суciди тепер не рахуються контактними) й iдуть лише пiсля позитивного тесту на термiн 14 днiв з моменту здавання тесту (тобто прийде тест через 10 днiв, то iзоляцii лише 4 днi)... Лiкарняний дають на самоiзоляцiю, але оплачують його лише 50%.
Відредаговано mitera, 23 жовтень 2020 - 22:08.
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:12
Так, тут дурдом
На самоiзоляцiю тепер iдуть члени родини, (колеги, суciди тепер не рахуються контактними) й iдуть лише пiсля позитивного тесту на термiн 14 днiв з моменту здавання тесту (тобто прийде тест через 10 днiв, то iзоляцii лише 4 днi)... Лiкарняний дають на самоiзоляцiю, але оплачують його лише 50%.
Тобто якщо захворів хтось на роботі, то контактними не рахуєшься? Бо я ще встигла так посидіти вдома, добре що тест зробили за 4 дні, і так, оплата лише 50%
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:12
чим глибше стикаюсь, тим більше дивуюсь...
Аналогiчно...
Тоді виникає логічне питання, а навіщо тоді його взагалі робити? - клінічних симптомів і так вистачає
По ходу, лише для того, щоб знати вiн чи не вiн...
Бо лiкування симптомне, кучу всього випито, а аналiзу ще не отримано та його наявнiсть не впливаэ на призначення, лише по стану лiкар даэ рекомендацii...
Відредаговано mitera, 23 жовтень 2020 - 22:14.
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:14
Так, тут дурдом
Дають коли є результат,а ми ще чекаємо і чекаємо, я переписую заяви і добавляю дні відпустки
Відредаговано Yrinka, 23 жовтень 2020 - 22:17.
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:22
Дають коли є результат,а ми ще чекаємо і чекаємо, я перепису заяви і добавляю дні відпустки
Саме так, коли отримано результат...
А, отже, для галочки цi всi самоiзоляцii, наприклад з 8-10 дня до 14-го...
А дуже часто люди не можуть взяти лiкарняний чи вiдпустки, а офiцiйно пiдстави пiти на самоiзоляцiю немаэ... От й виходить, що люди можуть заражати iнших, бо не можуть пiти на самоiзоляцiю...
Хоча э такi, хто зовсiм не переймаэться, коли дома хтось з ковiдом й самi продовжують жити звичайно життям... На жаль..
Тобто якщо захворів хтось на роботі, то контактними не рахуєшься?
Тепер так.
Цей момент змiнено у протоколах ще у вереснi...
Відредаговано mitera, 24 жовтень 2020 - 11:37.
Ксаночка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:44
Раньше делали до 2 отрицательных, потом 1. На прошлой неделе наша педиатр сказала, что дали указание вообще не делать повторно тесты. 14 дней и здоров
Зміни щодо проведення ПЛР-тестів для пацієнтів:
"Кількість захворювання зростає і дуже багато пневмоній. Повторне тестування скасували, аби розвантажити лабораторний центр. Ми лікарняні закриваємо по термінах. Якщо пройшло 10 діб від тестування, плюс три дні без скарг, то можна закривати лікарняний лист" http://poltavske.tv/...nzl9qgQpiPqER3w
Ксаночка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 22:57
Хоча э такi, хто зовсiм не переймаэться, коли дома хтось з ковiдом й самi продовжують жити звичайно життям... На жаль..
Сьогодні у Ватсоні ( ТРЦ Конкорд) продавчиня- очі червоні, голосу майже немає - ледве сипить, неозброєним оком видно, що й температура там є чималенька, бо ледве стоїть біля каси, так їй погано....ну от що погнало людину в такому стані на роботу??
Зате на вході в ТРЦ стоїть для виду охоронець з термометром в руці, тільки температуру він нікому не міряє.
Відредаговано Ксаночка, 23 жовтень 2020 - 22:58.
Kalinna
-
Місто:Полтава, Сади 2
-
Ім'я:Інна
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 23:08
Так, тут дурдом
Знайомій після позитивного тесту у чоловіка взагалі не дали лікарняний(
Опубліковано 23 жовтень 2020 - 23:20
Знайомій після позитивного тесту у чоловіка взагалі не дали лікарняний(
Але це порушення... Члени родини мають перебувати на самоiзоляцii.
Потрiбно було вимагати... Як це не прикро, але з ковiдом все лише в наших руках...
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 07:16
Що являється доказом, що людина видужала після Ковіду?
Коли людина не заразна?
Маме в инфекционке сказали после окончания лечения 10 дней без температуры здорова и не заразна, повторно тест не делали.
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 07:47
А іншій знайомій зробили другий тест після двох тижнів лікування, а він позитивний - хоча хвороба проходила у неї в легкій формі. Третього не робитимуть, а просто закриють лікарняний...
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 08:01
Зате яке шоу було в Нових Санжарах
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 08:11
Кто-то выложил статью врача инфекциониста. Почитайте. Есть исследования, что тест может быть положительным до 70 дней после выздоровления. Но человек не заразен с 10го, если нет температуры и другой симптоматики.
Никто не будет сидеть дома месяц при нормальном самочувствии.
Kalinna
-
-
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 08:55
Кто-то выложил статью врача инфекциониста. Почитайте. Есть исследования, что тест может быть положительным до 70 дней после выздоровления. Но человек не заразен с 10го, если нет температуры и другой симптоматики.
Повідомлю, що вона з чистим сумлінням може повертатись до уроків у школі.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 09:05
Та іншої симптоматики?? Це як? Якої самої?
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 09:24
да, детям с 6 месяцев кажется
Читайте анотацію до вакцини. Бо якась з них від 3 років.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 09:28
Та іншої симптоматики?? Це як? Якої самої?
Почитай, Мар'ян. Мені, чесно, не до цього зараз.
Ми не живемо в країні, де виплачується 100% зарплати, якщо ти сидиш вдома з ковідом.
Відредаговано Мама Лена, 24 жовтень 2020 - 09:31.
Опубліковано 24 жовтень 2020 - 09:51
Почитай, Мар'ян. Мені, чесно, не до цього зараз.
Ми не живемо в країні, де виплачується 100% зарплати, якщо ти сидиш вдома з ковідом.
.
Мене не гроші цікавлять, а коли саме я буду не заразна і зможу спілкуватись з іншими.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|