Мама за кермом!
Розпочатий з M@rkiza, 29 лип 2010 23:03
2745 відповідей у цій темі
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 27 вересень 2020 - 09:52
Ну могли б додати пару знаків.
І так, розв'язку робили - робили і начудили((
Вже дві гарненькі дтп були, сама бачила, але в новинах ніде не засвітились)
І те ще буде, коли добудують об'їзду і з'їзджатимуть з неї в загальну полосу руху біля Супрунівки((
Какие знаки тебе хотелось бы?) Ну и ты склада что там и так уже по 3 знака висит, это уже слишком много. Водитель, едущий первый раз, не успевает ориентироваться когда знаков больше 2х
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:10
Какие знаки тебе хотелось бы?) Ну и ты склада что там и так уже по 3 знака висит, это уже слишком много. Водитель, едущий первый раз, не успевает ориентироваться когда знаков больше 2х
3знака лише на 1 з'їзді
В этом случае приоритет у тех, кто справа. Похожая ситуация при выезде на кружок возле памятника Келину. Шевченко и Садовая рядом выезжают на круг, то Шевченко пропускает и круг и Садовую.
Садову не пропускає як раз. Шевченко на виїзді головна.
На Садовій стоїть знак уступі дорогу. А на Шевченко знака, який би закінчував дію знаку головна дорога, як раз немає.
Але круговий рух Шевченко повинні пропустити
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:12
3знака лише на 1 з'їзді
Садову не пропускає як раз. Шевченко на виїзді головна.
На Садовій стоїть знак уступі дорогу. А на Шевченко знака, який би закінчував дію знаку головна дорога, як раз немає.
Але круговий рух Шевченко повинні пропустити
На Шевченко стоит знак уступи дорогу без указания, этих пропусти, а этих не надо.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:19
На Шевченко стоит знак уступи дорогу без указания, этих пропусти, а этих не надо.
Де?
Покажи. Бо коли я їздила, там не було, але це було досить давно.
Аделаида
-
-
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:21
Де?
Всю жизнь был)) Я прям тоже давно ездила)
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:25
Де?
Раньше и не было, завтра сфоткаю, если не забуду
Всю жизнь был)) Я прям тоже давно ездила)
Не, он не всегда был
Аделаида
-
-
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:27
Раньше и не было, завтра сфоткаю, если не забуду
Не, он не всегда был
По моему, с того момента как приняли закон что круг главная, это года 4 назад.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 10:30
По моему, с того момента как приняли закон что круг главная, это года 4 назад.
неа, я за кермом менше, то ще був час, коли знаку не було
Опубліковано 27 вересень 2020 - 11:13
Сколько вожу, всегда с Шевченка пропускаю всех, и круг, и справа)
Просто по памяти. Круг пропусти, помеха справа-пропусти.
Аделаида
-
-
Опубліковано 27 вересень 2020 - 11:17
Сколько вожу, всегда с Шевченка пропускаю всех, и круг, и справа)
Просто по памяти. Круг пропусти, помеха справа-пропусти.
Дада. Если нет знака что ты едешь по главной - значит ты едешь не по ней, даже если знака что главная закончилась нигде не было. По скольку круг главная - пропускаешь и тех и тех.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 27 вересень 2020 - 11:42
Я не про кільцевий рух, а про те, хто кому повинен поступитися в тому місці, де сходяться два з'їзди на кільце.
В обох! Стоять знаки уступи дорогу)
Блін, так ти ж виїжджаєш на кільце!
Все таки я вважаю, що ситуація з Шевченко там де Келін інша! Повністю згодна з чоловіком Надін.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 11:50
Блін, так ти ж виїжджаєш на кільце!
Все таки я вважаю, що ситуація з Шевченко там де Келін інша! Повністю згодна з чоловіком Надін.
Так тут я як раз всіх і пропускала, а мені тикали, що я повинна проїхати перша. І тикали як раз онурівці, які цю дорогу і будували.
Дада. Если нет знака что ты едешь по главной - значит ты едешь не по ней, даже если знака что главная закончилась нигде не было. По скольку круг главная - пропускаешь и тех и тех.
А нічого, що знак головна дорога стоїть на перехресті біля 4ї школи і до сих пір не було знаку закінчення головної дороги.
Відредаговано Marusja, 27 вересень 2020 - 11:48.
Аделаида
-
-
Опубліковано 27 вересень 2020 - 12:17
Так тут я як раз всіх і пропускала, а мені тикали, що я повинна проїхати перша. І тикали як раз онурівці, які цю дорогу і будували.
А нічого, що знак головна дорога стоїть на перехресті біля 4ї школи і до сих пір не було знаку закінчення головної дороги.
Я не знаю обязателен он или нет, но если знака на самом перекрёстке нет то дорога не главная.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 12:49
Читаю вас і розумію, що як не їздила, так, швидше за все і не буду... Такі складнощі. Хоча пробувала. Пів року, тільки з ГРЛ і на Сади, по малого в садік. Задумувалась, що потрібно знов починати. А тепер ще страшніше...
Опубліковано 27 вересень 2020 - 13:16
Читаю вас і розумію, що як не їздила, так, швидше за все і не буду... Такі складнощі. Хоча пробувала. Пів року, тільки з ГРЛ і на Сади, по малого в садік. Задумувалась, що потрібно знов починати. А тепер ще страшніше...
Не боїсь,більша частина водіїв елементарних правил не знають(((
Опубліковано 27 вересень 2020 - 13:24
Заспокоїла)))))
Опубліковано 27 вересень 2020 - 13:25
У меня есть знакомый дальтоник, цвета вообще не разбирает/различает, живёт в Киеве, машину водит очень давно, часто ездит заграницу на машине.
Я его спрашиваю - Как ты ездишь? Светофоры, указатели цветные...
Говорит - Я ненапрягаюсь и по потоку ориентируюсь, а если что мне просигналят. Водить его отец учил, права покупал, потому что езду по городу не здал бы.
Відредаговано Милла, 27 вересень 2020 - 13:27.
Опубліковано 27 вересень 2020 - 13:29
Эммм, светофор не проблема. Как и знаки. Они типа там треугольные, ромбовидные,что имеет свое значение.
Плюс программы сейчас есть голосовые и не только.
По Киеву с ними одно удовольствие ездить.
Belyanochka
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 27 вересень 2020 - 13:40
А ще не напрягаються вмикати повороти(
Аделаида
-
-
Опубліковано 27 вересень 2020 - 14:11
У меня есть знакомый дальтоник, цвета вообще не разбирает/различает, живёт в Киеве, машину водит очень давно, часто ездит заграницу на машине.
Я его спрашиваю - Как ты ездишь? Светофоры, указатели цветные...
Говорит - Я ненапрягаюсь и по потоку ориентируюсь, а если что мне просигналят. Водить его отец учил, права покупал, потому что езду по городу не здал бы.
Так светофор красный сверху, зеленый снизу... в чем вообще проблема? Указатели тоже все разные, нет таких которые отличались бы только цветами )))
Про "купил права" - порадовала
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|