Перехід до вмісту

Фотографія

Вводимо прикорм-2

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
4221 відповідей у цій темі

#2621 Кожик

Кожик

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 619 повідомлення
  • Місто:Полтава, Вакуленцы
  • Ім'я:Катюша (на "ты")

Нагороди

2       2      

Опубліковано 05 лютий 2015 - 14:13

Девочки, кто дает яблочко, где покупаете?

на базаре)))на Оптике и на Южном.

#2622 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення
  • Ім'я:Elka

Нагороди

Опубліковано 05 лютий 2015 - 14:55

Да я тож думала мужа попросить чтобы на рынке купил, но потом подумала что может лутше у бабушек где то с рук купить.....

#2623 Кожик

Кожик

Студентка

• Наша пісочниця
  • 619 повідомлення
  • Місто:Полтава, Вакуленцы
  • Ім'я:Катюша (на "ты")

Нагороди

2       2      

Опубліковано 05 лютий 2015 - 15:18

мой покупает такие, похожи на свои, домашнии. Голанские и всякие красивые не берет)))

#2624 larwww

larwww

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 611 повідомлення
  • Місто:Полтава, сады-1
  • Ім'я:Лариса

Нагороди

2       2    2      

Опубліковано 05 лютий 2015 - 15:47

Да я тож думала мужа попросить чтобы на рынке купил, но потом подумала что может лутше у бабушек где то с рук купить.....

Главное чтоб бабушки не покупали их в ближайшем супермаркете и не продавали их как свои домашние)))
Муж берет на рынке тоже)

#2625 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 лютий 2015 - 15:57

Главное чтоб бабушки не покупали их в ближайшем супермаркете и не продавали их как свои домашние)))
Муж берет на рынке тоже)

Да, такое тоже может быть))) А то сидит такая "божий одуванчик")))...

#2626 ТАНИКА

ТАНИКА

Мышулькина Мамулька

• Завсідники
  • 3 825 повідомлення
  • Місто:Гадяч
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2    2       2   

Опубліковано 07 лютий 2015 - 18:09

в нас все не "як у людей". цей прикорм... в мене вже нервів не вистачає. прикорму в нас нема, їмо по чайній ложці, по дві максимум, і то зрідка. зате гв, на ура. як привчати до нормальної їжі не уявляю, вже навіть не варю окремо, даю зі своєї тарілки, а толку нема(((

#2627 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 лютий 2015 - 20:24

у нас вообще иногда как видит что несу ему ложечку с пюрешкой начинает плакать!И я понятия не имею почему!Зато смесь кушает за здрасьте, с рук сам забирает))

Відредаговано Эльфа, 07 лютий 2015 - 20:25.

#2628 limara

limara

(*_*)

• Завсідники
  • 2 238 повідомлення
  • Місто:Полтава - Мачухи
  • Ім'я:Оля. На "ти"!))))

Нагороди

2          2      

Опубліковано 07 лютий 2015 - 22:24

в нас все не "як у людей". цей прикорм... в мене вже нервів не вистачає. прикорму в нас нема, їмо по чайній ложці, по дві максимум, і то зрідка. зате гв, на ура. як привчати до нормальної їжі не уявляю, вже навіть не варю окремо, даю зі своєї тарілки, а толку нема(((

В мене так Настюха їла поки не покинула ГВ. То був цілий кошмар - нічого їсти не хотіла. І це при тому що їй вже було 1 і 7......

#2629 Tanesk

Tanesk

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 872 повідомлення
  • Місто:Левада

Нагороди

Опубліковано 07 лютий 2015 - 22:36

У нас была такая же ситуация примерно в вашем возрасте. Надо просто переждать, успокоится и просто предлагать. Съест  - СБ, а нет, то и не заморачиваться. Конечно, мамина сися роднее и вкуснее) 

#2630 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 14:34

А что нам можно такого ввести чтоб справится с запорами....чернослив наверное же еще рано?

Можно ли в нашем возрасте пить какие то соки может или чаи?А то чай из фенхеля уже приелся нам и он после него очень срыгивает много и самим чаем!

#2631 Асмо

Асмо

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 251 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 14:53

Во-первых, с прикормом надо предлагать ребенку воду, потому что густота пищи меняется и организм еще к ней не привык.

Во-вторых, я давала чернослив как только поняла, что иногда лучше им подкорректировать питание ребенка. Ну и сама, так как не люблю чернослив, кушала тыкву и свеклу.

Про соки и чаи, уже не раз хорошо тут объяснялось, да и в темах правильного питания натолкнетесь всегда, что организму человека нужна именно чистая вода. А если попить чай, то опять же то, что попало в организм с чаем надо выводить именно чистой водой. Как-то так. Я до сих пор ничего кроме воды ребенку не даю. И про сок я тоже слышала от приверженцев правильного питания, что сок не так уж полезно в плане того, что лучше скушать сам фрукт, чем выжатую из него часть полезности (в особенности большое количество сахара). Да и вообще без термообработки введения продуктов я откладывала на попозже.

#2632 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 08 лютий 2015 - 14:55

Нам с запорами помогло справится яблочное пюре, ну и потом уже яблоко с черносливом - фирму я уже не помню.

#2633 Эльфа

Эльфа

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 977 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 15:07

Во-первых, с прикормом надо предлагать ребенку воду, потому что густота пищи меняется и организм еще к ней не привык.

Во-вторых, я давала чернослив как только поняла, что иногда лучше им подкорректировать питание ребенка. Ну и сама, так как не люблю чернослив, кушала тыкву и свеклу.

Про соки и чаи, уже не раз хорошо тут объяснялось, да и в темах правильного питания натолкнетесь всегда, что организму человека нужна именно чистая вода. А если попить чай, то опять же то, что попало в организм с чаем надо выводить именно чистой водой. Как-то так. Я до сих пор ничего кроме воды ребенку не даю. И про сок я тоже слышала от приверженцев правильного питания, что сок не так уж полезно в плане того, что лучше скушать сам фрукт, чем выжатую из него часть полезности (в особенности большое количество сахара). Да и вообще без термообработки введения продуктов я откладывала на попозже.

Я думала  что если даю чаек, то это практически тоже вода

Отменяем чай, попробуем пить побольше простой воды

#2634 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 08 лютий 2015 - 15:17

Мы тоже пили в основном только воду, ну и чуть чуть позже легкий узвар с яблок без сахара.

#2635 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 20:14

Чорнослив фірми Гербер. Я в прикорм ввела черв.буряк відразу після кабачка, брокколі, моркви. Буряк запікала і блендерувала. І досі син його обожнюю (як і батьки)).
Яблуко вводила свіже. Іноді печене. Зі слів педіатра (ще мого): якщо з перестальтикою проблеми, відразу вводим яблуко пюре і сік по каплі!
Каші ми їли Хуману, потім перейшли на звичайні. Варим в мульті або і на газу вже, але співвідношення 1:5. Розварні. Недавно ввели бобові ( зел.горох і чечевицю). Дуже сподобалось.

#2636 Tanik

Tanik

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 932 повідомлення
  • Місто:Зыгина

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 20:21

А что нам можно такого ввести чтоб справится с запорами

Нам помогал Гербер чернослив, там написано можно давать с 4 мес, мы давали позже, но позже и вводили прикорм. Базарный чернослив я бы не советовала давать он обработан всякой гадостью(жидкий дым, диоксид серы), ну а вам решать

#2637 anett

anett

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 150 повідомлення
  • Ім'я:anett

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 22:12

Чорнослив фірми Гербер. Я в прикорм ввела черв.буряк відразу після кабачка, брокколі, моркви. Буряк запікала і блендерувала. І досі син його обожнюю (як і батьки)).
Яблуко вводила свіже. Іноді печене. Зі слів педіатра (ще мого): якщо з перестальтикою проблеми, відразу вводим яблуко пюре і сік по каплі!
Каші ми їли Хуману, потім перейшли на звичайні. Варим в мульті або і на газу вже, але співвідношення 1:5. Розварні. Недавно ввели бобові ( зел.горох і чечевицю). Дуже сподобалось.

а можно поподробней про кашку в мультиварке, Вы как варите? и на чем?(вода или молоко) спасибо)))

#2638 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 08 лютий 2015 - 22:51

а можно поподробней про кашку в мультиварке, Вы как варите? и на чем?(вода или молоко) спасибо)))

Ми варим на воді. Молоко вводити не плануєм як можна довше.
Крупу вимиваєм, засипаєм в мультю, заливаєм водою і на режим "Тушіння" на годину, потім ще на "Підігрів". Співвідношення води і крупи взалежності від крупи. Якщо це перловка, то звісно води більше. Ну далі масло, овочі, фрикадельки, рибка додали і ням)

#2639 Tash

Tash

Мавка була революціонерка

• Завсідники
  • 3 445 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:наТаша

Нагороди

2    2    2      

Опубліковано 08 лютий 2015 - 23:13

у моей запоры прошли, как только стала кушать хорошо овощи, - ну хоть пол баночки Гербера. т.е. появилась наполненность кишечника - есть что и чем протолкнуть, так сказать.

#2640 irenita

irenita

Абітурієнтка

• Активістки
  • 464 повідомлення
  • Місто:решетиловка
  • Ім'я:Ирина, ко мне на ты

Нагороди

2      

Опубліковано 09 лютий 2015 - 16:46

Дякую, що ділитесь своім досвідом і не полишаєте без уваги моі звернення. Суп і не тільки, ми імо і не жирні і не смажені, спробую ще так. А сьогодні покакала сама, нормальний стул, але животик був піддутий. Кашу сьогодні не давала, а дала ложечку кабачкового відвару. Пішов трохи краще ніж вчора, напевно тому що без смаку взагалі. 

В мене ще питання, каші тепер зовсім не давати? Якщо так, то коли знову пробувати? У нас до введення прикорму проблем з запорами не було,а скопіше навпаки, навіть не лумала,що виникне така проблема.

Попробуйте добавить в прикорм каплю оливкового или постного масла-нас это реально спасало от запоров.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама