Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#2621Опубліковано 21 жовтень 2020 - 07:12
Книги не покупала наверное уже лет 10...читаю в интернете...дочка посмотрела гари потера,теперь просит купить книги,чтоб еще и прочитать...подскажите пожалуйста где в полтаве можно купить,где у нас есть книжные магазины или может через интернет заказать,тогда с какого сайта лучше?
#2622Опубліковано 21 жовтень 2020 - 07:24
На форуме продают как раз https://mama.pl.ua/i...96#entry1706789
#2623Опубліковано 21 жовтень 2020 - 07:39
Якщо є можливість брати ілюстровані видання (поки видали лише перші чотири книги) - вигідніше всього купувати комплектом: https://store.ababah...ted-bundle.html
#2624Опубліковано 21 жовтень 2020 - 13:18 Спасибо но это очень дорого...дочка нашла в инете 8 книг за 800 гривен...думала может можно дешевле найти...
#2626Опубліковано 21 жовтень 2020 - 13:55
Український переклад вважається кращим))
А так обирайте, як вам зручніше читати. В реальному магазині одна книга буде більше 200 грн. Це я про А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА. В Книгарня Є- 160-180 грн. Можна почекати промокод на -30%. Хочете дешевше- шукайте на олх, та книжкових барахолках. Видання Росмен- російською - буде дешевше. Якщо є електронна книга- можна скачати на флібусті і українською, і російською.
#2628Опубліковано 21 жовтень 2020 - 16:45
Я продаю всю серию. Мне подарили а у меня есть.
#2629Опубліковано 04 листопад 2020 - 15:06
Неочікувано для себе перечитала Людмила Улицкая "Казус Кукоцкого", не жалкую.
Людмила Улицкая "Лестница Якова" - книга, де переплітається листування початку 20 століття між подружньою парою і життя їх внучки з 70-х років і майже до сьогодні. Причому внучка і не здогадується про ці листи дуже довго. Тут і про театр, і про культуру, і про освіту взагалі, і самоосвіту. Ну і без репресій і бунтарства, звісно, не обійшлось. #2630Опубліковано 13 січень 2021 - 09:55
Салли Руни "Нормальные люди" - місцями дуже цікаво, місцями депресивно. Можливо, для підлітків взагалі буде супер, бо про перше кохання, школу-коледж. Ніби-то до щастя один крок, але його роблять в протилежний бік і не раз. Однойменний серіал вийшов красивий, схожий на книгу, вдалий підбір акторів, музика.
Элизабет Гилберт "Город женщин" - мабуть, це найкраще, що я читала останнім часом Книга легка, весела, цікава. Уявіть собі юну дівчину з провінційного містечка, яка потрапляє у Нью-Йорк, у театр, де зовсім інші погляди на життя. Тут яскраві барви і життя у всіх його проявах. Атмосфера міста міняється відповідно до світових подій і життя героїв теж. І ти в неї поринаєш з головою. А всі влучні звернення до Анджели час від часу чого варті? Одним словом,рекомендую!
#2631Опубліковано 18 січень 2021 - 18:09
Дівчата може в кого є Стівен Кінг ,, Протистояння,,?Візьму почитати за ,,смачну подяку,,,
#2632Опубліковано 21 січень 2021 - 11:51
https://www.yakaboo....tml#tab-reviews
Валерий Пекар "Різнобарвний менеджмент" очень рекомендую. Прочитала пока треть, но уже могу сказать,что очень интересно и познавательно. Читается очень легко. #2633Опубліковано 04 березень 2021 - 10:44 А флибуста всё или временно не работает скачивание? Есть какие-то альтернативы? #2634Опубліковано 04 березень 2021 - 11:09
Думаю тимчасові проблеми - сайт висить, пошук не працює чи ДУЖЕ повільний... Вчора чи позавчора тільки качала, а для перевірки скачала повернення короля з нових Відредаговано Kalinna, 04 березень 2021 - 11:34.
#2636Опубліковано 22 березень 2021 - 17:16 По твоей рекомендации прочла Жизнь взаймы или У неба любимчиков нет. Неделю ходила под впечатлением #2637Опубліковано 22 березень 2021 - 19:09 "Три товариші" перечитувала, мабуть, разів п'ять і кожного разу знаходжу для себе щось нове. "Тріумфальна арка" ще теж дуже сподобався, рекомендую! #2638Опубліковано 22 березень 2021 - 21:25
А кто читал Харуки Мураками? Какие отзывы?
#2639Опубліковано 22 березень 2021 - 22:13
Я колись ним дуже зачитувалася, але це було років 15 тому.) Не знаю, чи читала б зараз. На той момент моя улюблена була "Норвезький ліс". Але от спитай зараз мене, про що вона, реально не згадаю.)) Відредаговано smakovska, 22 березень 2021 - 22:14. #2640Опубліковано 22 березень 2021 - 22:28 Колись всі його читали, мені в свій час дуже заходило. Якщо хочеш щось японське, спробуй Кадзуо Ісігуро, він британець японського походження, подобається його стиль. І раз вже зайшла в тему, залишу відгуки хоча б на маленьку частину книг, прочитаних з вересня: - «Як ми пережили комунізм і навіть сміялися» Славенки Дракуліч. Збірка оповідань про жінок зі Східної Європи і про їх побут в комуністичні часи. Я застала черги, дефіцит і пусті прилавки, тому тема мені знайома, але цікаво було почитати роздуми на тему, порівняння цього ж побуту із Західною Європою. Книга хоч і написана у вигляді коротких оповідань, більш документальна ніж художня, обов‘язково читати тим, хто і досі сумує за ковбасою по 2.20. - «Дівчина, яка читала в метро» Крістін Фере-Флері. Вдумлива, меланхолійна історія, книга про книги. Чи вірите ви в те, що книга може змінити долю? А от Соліман, господар «Книг без обмежень», був в цьому переконаний. Приємна книга, хоч і сумна, рекомендую. - «Птахи» і інші оповідання, Дафна дю Мор‘є. Я, мабуть, остання дізналася, що Хічкок зняв фільм саме за цією книгою. Шкодую, що не відкрила для себе цю авторку раніше, хоч і чула гарні відгуки. Гарна збірка і дуже захоплива, тим хто хоче полоскотати нерви, правда, ризиковано читати в транспорті, двічі проїздила свою зупинку). Книга дуже сподобалась, рекомендую. - «Клавка» Марини Гримич. Це вже не перша, прочитана мною, книга авторки, але перша, яка наскільки мене вразила. Занурення в київське післявоєнне літературне життя, роздуми про русифікацію, літературу. Добре показано безжальну радянську систему, коли топили талановитих просто за те, що вони наважувалися висловити свою думку. Добре показаний побут «старої діви» Клавки, заплутана любовна лінія. Тепер ще дужче хочеться прочитати продовження. - «Наші душі вночі» Кент Гаруф. Дуже сумна книга, але як же вона мені сподобалася.. Розповідь про двох самотніх літніх людей, які просто вирішили жити, як їм хочеться, не зважаючи на осуд і плітки. Глибока, вдумлива історія, про почуття, самотність і непорозуміння, а ще про те, як просто зруйнувати чиєсь щастя. Дуже рекомендую! 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |