Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
#2601Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:14
Воно, то так. Чесно, аби не робота поза домом, я б зроду не водила дитину на ГПД. Тому що якщо забирати дитину після 5ти годин, зовсім нічого не встигаєш з уроками.
#2602Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:15 Так, але коли кількість місць обмежена, то працюючим батькам взагалі немає виходу. Знаю пару сімей, які змушені залишати дитину саму вдома "на телефоні" , які не попали на гпд. Вихід завжди є, але який(( Відредаговано Юлия Юлия 23, 18 вересень 2017 - 08:16.
#2604Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:19
До п’ятого - це ще норма)))) Є й до дев’ятого заповнюють щоденник та підписують зошити. Причин не знаю, не виясняла.
#2605Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:22
У нас з 2 класу вчитель категорично забороняла батькам хоч щось писати в щоденнику, окрім підписів, про старшу школу взагалі мовчу) #2606Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:24
Некоторые и уроки делают, а ребёнок переписывает, ибо ребёнок не успел сделать д/з, так как гулял долго - ему ведь нужно отдыхать после школы. В классе сына родители и в 7 классе рисовали за детей, чтоб чадо нормальную оценку имело. Я уже ничему не удивляюсь. #2607Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:27
Так і нам забороняють. Я, як людина з дуже поганим почерком, дуже обурена, такою поведінкою батьків і вчителів, які це дозволяють. Навіщо прививати комплекси? Як каліграфія впливає на грамотність і знання.
#2608Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:31 Знаю пару сімей, які змушені залишати дитину саму вдома "на телефоні" , які не попали на гпд. Вихід завжди є, але який(( В першому класі син ходив з ГПД (закінчувалась в 18:00) також сам. То саме цей графік мене більш всього напружував. На вулиці взимку в цей час вже темно. Інколи були такі моменти, що я летіла з роботи на таксі (працювала тоді майже в Івонченцях (за Автоагрегатним заводом) на леваду, щб заспокоїти "тарганів в голові", бо в дитини сідав телефон і де, що і коли було невідомо. А всі ми знаємо, що в цей час малюється в голові у мами.... Тому з другого класу син ходив додому відразу після уроків сам. (до речі, якщо школа поряд, то також немає нічого страшного, якщо дитина посидить вдома сама (у нас це був період з 13:00 до майже 20:00 (саме в цей час я приходила додому). Головне навчити основних правил поводження з електроприборами/водою/газом та й взагалі як поводитися коли ти дома сам... Обід я завжди залишала з ранку. Не такий вже й страшний цей період)))) Так як не бачила доречності залишати його на ГПД. (уроки все рівно не вчили, а графік тоді моєї роботи все рівно не суміщався з закінченням цієї ГПД).
#2609Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:34
до 5-го класса снижают оценку, например, по математике за плохой почерк(((( поэтому очень просто получить плохую оценку правильно все посчитав и при этом неаккуратно написав цифры, считается что так приучают писать красиво((( только кажется это не всем дано)))) всю жизнь в школе мне говорили учителя " как ты можешь так красиво рисовать и иметь такой ужасный почерк?"))) причем судя по моему ребенку это наследственно))) #2611Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:37
А мой папа был двоечником !!!Блин ну почерк у него , все время завидовала.У меня жаль мамин.Так что почерк и знания ну никак не связанны.Когда нашим учителям это дойдет!!!
#2613Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:43
Прям, как у нас. Плюс еще невнимательность, когда пишет. В итоге, дневник откроешь-куча "Молодець", а в тетрадку страшно даже заглядывать. Причем решено все правильно. #2614Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:44 Честно.Просто разрешаю списать с ГДЗ если знаю что не успеет и за весь вечер решить.А нанять кучу рипетиторов не могу. Меньший пока с радостью учиться , ну посмотрим дальше. #2615Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:45 Напишу и здесь) Девочки посоветуйте поделку из природ.материалов и как её связать с днем освобождения Полтавы? Волею судеб) я теперь голова родит.комитета) -нужна одна красивая поделка от всего класса,а у меня пока нет идей,а нужно на пятницу.Спасайте!! #2616Опубліковано 18 вересень 2017 - 08:51
герб Полтавы распечать и украсить разными видами круп/ листочков и тд. оформить в рамочку, как вариант прост, по опыту младшей школы помню это все для галочки)
#2617Опубліковано 18 вересень 2017 - 09:02
Моему ребенку из библиотеки выдали учебник математики, где взрослой рукой карандашом были решены все примеры и здачи. Вот так кто-то хотел хороших оценок. Попросила заменить. #2618Опубліковано 18 вересень 2017 - 09:15
Я всегда тебя Таня вспоминаю, когда думаю о грядущей школе, хочу тоже так))) Но пока моя малая (6 лет) явно не готова. Она все знает и может хорошо рассказать. Но я знаю, что стоит только отвернуться или оставить саму, то может попробовать, насколько реальна опасность, о которой говорит мама. Да и я очень боюсь, зная эту ее особенность, оставлять саму. Плюс я сама сильно перепугана, зная, сколько может быть разных случайностей, так что надо еще над собой поработать, а это сложно(((( #2619Опубліковано 18 вересень 2017 - 09:22 Плюс я сама сильно перепугана, зная, сколько может быть разных случайностей, так что надо еще над собой поработать, а это сложно((((Я такая же, но реалии жизни таковы, что нужно всегда выбирать меньшее из зол. В нашем случае было то, что сын после уроков сразу шел домой. (так было спокойнее моей нервной системе, да и сыну тоже) 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |