Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:12
По великому рахунку тест на Ковід особливо і не потрібний?
П.С. про те, що в мене він сумнівів немає.
По идее при ковид больничный должен быть 2 недели, такой же срок самоизоляции. А если нет ПЦР, то диагноз не ставится, насколько я знаю, и соответственно такой больничный не выпишут.
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:16
А вы к врачу обратились? Он сделал вам назначения? И ещё меня интересует формат (по телефону, в изолятор)?
Так, до лікар звернулась ще в суботу. Пишу про те, як саме у мене все, але я обслуговуюсь в сільській амбулаторії.
Отже, в п'ятницю після роботи мені стало надзвичайно погано. Не просто ой голова заболіла, чи темп піднялась. А прямо погано-погано((( І почалось підкашлювання.
Мене це насторожило, бо я вже писала вище, я контактна особа.
Температуру не відчувала, поміряла - 38,4. На ніч почалась дика головна біль.
В суботу поїхала в амбулаторію. Черга на вулиці. Дочекалась своєї черги, розповіла лікарю про симптоми. Взагалі познайомилась з лікарем, заключила декларацію.
Вона відреагувала спокійно, дала детальні рекомендації і зразу ж дала свій номер телефону. До ПЛР-тестів лікарка дуже скептична, каже, що інформативність їх прямує до 0.
От сьогодні вона мені порадила якщо і робити аналіз, то у платній здавати кров. Але це "можливо, якщо потрібно буде, поки, що змісту я не бачу".
Скажемо так, станом на зараз температури немає, кашель помірний, слабкість скаженна, голова паморочиться.
З лікарем на тел. зв'язку кожен день.
Якось так... І я теж дізналась, таки ЦРБ "відзначились" і тут. Тест ПЛР лише якщо ставлять діагноз пневмонія... Який самодур там сидить?((
П.С. І таки смак і нюх від учорашнього вечора я втратила..
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:20
Так, до лікар звернулась ще в суботу. Пишу про те, як саме у мене все, але я обслуговуюсь в сільській амбулаторії.
Отже, в п'ятницю після роботи мені стало надзвичайно погано. Не просто ой голова заболіла, чи темп піднялась. А прямо погано-погано((( І почалось підкашлювання.
Мене це насторожило, бо я вже писала вище, я контактна особа.
Температуру не відчувала, поміряла - 38,4. На ніч почалась дика головна біль.
В суботу поїхала в амбулаторію. Черга на вулиці. Дочекалась своєї черги, розповіла лікарю про симптоми. Взагалі познайомилась з лікарем, заключила декларацію.
Вона відреагувала спокійно, дала детальні рекомендації і зразу ж дала свій номер телефону. До ПЛР-тестів лікарка дуже скептична, каже, що інформативність їх прямує до 0.
От сьогодні вона мені порадила якщо і робити аналіз, то у платній здавати кров. Але це "можливо, якщо потрібно буде, поки, що змісту я не бачу".
Скажемо так, станом на зараз температури немає, кашель помірний, слабкість скаженна, голова паморочиться.
З лікарем на тел. зв'язку кожен день.
Якось так... І я теж дізналась, таки ЦРБ "відзначились" і тут. Тест ПЛР лише якщо ставлять діагноз пневмонія... Який самодур там сидить?((
П.С. І таки смак і нюх від учорашнього вечора я втратила..
про районку - ещё летом было без разрешения зав.рацонки в амбулатории не выписывали ни одного направления...(((
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:20
По идее при ковид больничный должен быть 2 недели, такой же срок самоизоляции. А если нет ПЦР, то диагноз не ставится, насколько я знаю, и соответственно такой больничный не выпишут.
Мені лікарняний відкрили. що там написали потім побачу, по великому рахунку, все одно.
Поки досить тісно не стикнулась з цим, я не заморачувалась. А зараз не просто подофігєваю, а глибочайшому шоці. І починаю розуміти чому таки зашквар почався...
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:46
Наберите горячую линию МОЗ с жалобой, что тест Плц не делают.
Сейчас это самое эффективное.
Відредаговано Милла, 21 жовтень 2020 - 17:54.
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:53
Купили вот такие тесты. Смысл, как и у экспресс-теста на ВИЧ.
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:55
Наберите горячую линию МОЗ с жалобой, что тест Плц не делают.
Сейчас это самое эффективное.
Я намагаюсь зрозуміти саме зараз саме для мене навіщо він потрібний?))
Посваритись і відстояти своє право я можу, але, саме зараз у мене просто немає на це сил. Тому не хочу витрачати їх залишки на не потрібні речі.
Купили вот такие тесты. Смысл, как и у экспресс-теста на ВИЧ.
Ух ти! Це цікаво! Де, ціна?
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:56
Девочки, с какого дня начинается выздоровление, если без пневмонии? Я понимаю, что все индивидуально.
jabka
-
-
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:57
Ух ти! Це цікаво! Де, ціна?
Ціна 330 грн. Але неясно, коли робити. Бо IgМ можна з 7-го дня, а IgG - з 20-го.
Ми лиш приблизно знаємо, який день захворювання.
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:57
Здається в цій же темі піднімали питання вакцинації від грипу, вакцина почала з'являтись в аптеках (Джісі флю), ловіть хто шукав.
І в приватних клініках Ваксигрип завезли, я в Мій лікар записувалась в чергу, то сьогодні телефонували запрошували.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 17:58
Маруся, мы с тобой идём нога в ногу) я с пятницы болею.
Дикая слабость, просто лежу, как растение.
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:00
Маруся, мы с тобой идём нога в ногу) я с пятницы болею.
Дикая слабость, просто лежу, как растение.
а кашель?
Бо мене він замучив.((
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:00
Ціна 330 грн. Але неясно, коли робити. Бо IgG можна з 7-го дня, а IgM - з 20-го.
Наоборот IgM c 7-го, IgG c 21-го
jabka
-
-
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:01
Наоборот IgM c 7-го, IgG c 21-го
Точно! Спасибо. Сейчас исправлю.
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:07
Ціна 330 грн. Але неясно, коли робити. Бо IgМ можна з 7-го дня, а IgG - з 20-го.
одна упаковка на 1 людину? Купляли в Харкові?
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:10
месяц назад были и в Триоль
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:11
Здається в цій же темі піднімали питання вакцинації від грипу, вакцина почала з'являтись в аптеках (Джісі флю), ловіть хто шукав.
І в приватних клініках Ваксигрип завезли, я в Мій лікар записувалась в чергу, то сьогодні телефонували запрошували.
А по цене не подскажите?!
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:12
а кашель?
Бо мене він замучив.((
Сухой был первые 2 дня, сейчас продуктивный, слабый.
Но, симптомы каждый день новые
Головокружение до умопомрачения - понедельник и вторник.
Сегодня ЖКТ.
Запахов никаких не слышу, ни хлорка ни доместос
felicyti
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:13
В Полтаве есть! https://tabletki.ua/...armacy/poltava/
Опубліковано 21 жовтень 2020 - 18:33
В Триоле такие тесты видела на днях
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|