Так, роблять нове фото і зразу видають нове посвідченняПри заміні водійського посвідчення (через 2 роки на постійне) фото нове роблять?)
Мама за кермом!
Розпочатий з M@rkiza, 29 лип 2010 23:03
2745 відповідей у цій темі
#2602Опубліковано 06 червень 2020 - 09:02 Вартість послуги не пам'ятаєте? #2603Опубліковано 06 червень 2020 - 09:54 Якщо нічого не змінилося, то 219 грн. Дівчата, у мене зустріне питання. Що ви робите з пасками безпеки, щоб вони не залишали сліду на одязі. В минулому році все було нормально, а в цьому якась "масакра". Особливо внизу. Звичайні вологі серветки допоможуть чи буде ще гірше?
#2605Опубліковано 06 червень 2020 - 13:47 так) може їх треба випрати? #2606Опубліковано 06 червень 2020 - 18:42 Не варіант. В експлуатації автомобіля написано паски не прати і не обробляти агресивними хімічними речовинами. Перед сьогоднішньою поїздкою, згадала, що отримала в презент за проходження ТО спеціальні вологі серветки для салона автомобіля. Спробувала протерти ними, начебто подіяло. В Краків, по Кракову і додому і біла футболка залишилася білою.
#2607Опубліковано 01 липень 2020 - 22:24
Став погано охолоджувати кондиціонер в машині. Порадьте, куди з такою проблемою можна звернутися?
#2612Опубліковано 10 липень 2020 - 07:01
Девочки, а у вас була впевненість, що ви зможете водити? Перед початком навчання? Не було страху, що не зможете одночасно дивитися і назад, і по сторонах, і на знаки?
По пустій дорозі їхати це одне, а в місті в пробці набагато страшніше) Водіем потрібно народитися чи це приходить? #2613Опубліковано 10 липень 2020 - 07:10 Приходить з часом впевненість. #2614Опубліковано 10 липень 2020 - 07:40 Страха не было. По началу правда к обочинам сильно прижималась, чтобы никого не задеть, но и это прошло. #2615Опубліковано 10 липень 2020 - 07:43 Было очень страшно, но желание ездить победило. Со временем это проходит
#2616Опубліковано 10 липень 2020 - 08:17 Нет, страха не было, но я всю жизнь хотела ездить К большинству приходит, к некоторым - нет, но таких меньше. #2618Опубліковано 10 липень 2020 - 09:05 В мене і страх був, і особливого бажання сідати за кермо не було) страшнувато було мабуть весь перший рік)) легше стало коли частина дій перейшла на рефлекторний рівень, і не треба одночасно дивитись на всі боки і передачі перемикати, бо в мене механіка) тобто, дивитись треба, але не потрібно контролювати свідомо мозком кожну дію, воно само вже) але це лише з досвідом зараз нормально, водіння я так і не полюбила, але це однозначно спрощує життя (мені), це 100% #2619Опубліковано 10 липень 2020 - 09:37 В мене і страху особливого не було, а от бажання водити машину було страшенне, просто ніяк не випадало можливості піти і отримати права. В один моммент це просто стало необхідністю. Навчання далось легко. Іспити здавала сама, з принципу: я краще вивчу і буду знати, ніж комусь буду за це платити, моя совість це не позволяла. Спочатку було трохи страшнувато, але чоловік збоку на пасажирському сидінні піддавав впевненості. А потім, через кілька місяців, як отримала права, він поїхав у відрядження на кілька місяців. Від того, що поряд нікого немає, стало страшно, що сама не зможу , але недільки через дві з'явилась впевненість, що "не такий страшний чорт, як його малюють"))) Перші кілька років я отримувала кайф від водіння, а тепер я дуже полюбила їздити на пасажирському сидінні)))) #2620Опубліковано 10 липень 2020 - 16:57 водіння я так і не полюбила, але це однозначно спрощує життя (мені), це 100% Аналогічно. Якщо є можливість уникнути водіння, краще піду пішки (це про здоров'я) або поїду в якості пасажира (це про психічний стан). 2 користувачів читають цю тему0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |