Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
#2581Опубліковано 24 травень 2022 - 08:37
Я щось не зрозуміла, чого на українців, а не на агресорів
#2582Опубліковано 24 травень 2022 - 08:59 почитала це все, тобто висновок - що "нормальні" не повертаються в Україну. Який тоді сенс було питати, чи можна повертатися зараз в Полтаву.... #2583Опубліковано 24 травень 2022 - 09:03
Цей висновок, що на українців всі злі, робить та сама ваша ментальність, що і боїться прикордонників. #2584Опубліковано 24 травень 2022 - 09:04
На агрессора может само собой,а на украинцев,слышала,потому что помогают бесплатно.,как вариант..Не нужно думать ,что если это Европа,значит есть финансы,при том их много..Не все кто уехал,потерял дом... С класса у нас человека четыре наверное уехало,а может и больше. Відредаговано kulolga, 24 травень 2022 - 09:05. #2585Опубліковано 24 травень 2022 - 09:10
Печально все,не хотим жить цивилизованно,но хотим в Европу.... С детства учат,учат правилам жизни.,дисциплине..А вырастаем и все забываем,или просто не хотим... #2586Опубліковано 24 травень 2022 - 09:18 Кого вчать, той не забуває... Не всіх вчать... Не всіх виховують... І це реалії... Чудова нація з принципами та героїзмом, але втручання радянського союзу, перемішування народів безслідно не пройшли... Нам лишається починати з себе, змінюватися самому, виховувати дітей, і змінювати щось навколо, і, звичайно, вірити у краще світле майбутнє! Відредаговано mitera, 24 травень 2022 - 09:19.
#2587Опубліковано 24 травень 2022 - 09:22
Як я знаю /розумію, то злі тільки росіяни, які виїхали раніше, жопою живуть вже декілька років в Европі, а розумом залишились в рашці
От їх зависть душить, що українцям допомагають, а їм, в їх час ні
#2588Опубліковано 24 травень 2022 - 09:31 Не розумію, навіщо оці узагальнення "наші люди..", "а хочемо в Європу", "усі європейці в шоці", наші люди дуже різні, європейці тим більше, серед будь-якого народу є некультурні, шахраї і ватнікі. Не переживайте, що хтось вас там за кордоном ганьбить, ганебні випадки і привертають увагу, тому що вони поодинокі. І перш ніж переказувати ці історії, подумайте, кому перш за все вигідно розповсюджувати інформацію про "наглых хохлушек в европе" та чоловіків в багажнику. #2590Опубліковано 24 травень 2022 - 10:15
Дівчата, де на Подолі/Леваді є гарний/якісний ремонт одягу? Моя виїхала за кордон ((
#2592Опубліковано 24 травень 2022 - 10:19
Була можливість виїхати , але я і слухати не хотіла чоловіка...максимум це в хуторі посиділи і все одно повернулись в Полтаву.
Іншу країну не розглядаю для життя зовсім . Так в цьому році могли поїхати подивитись Прагу, але... Я навіть не хотіла їхати до родичів на Захід України. В Полтаві зараз тільки те погано, що купа людей без роботи, або за мізерні зарплати.Тільки це може спонукати скоро виїжджати.
#2593Опубліковано 24 травень 2022 - 10:32
Люди-гімно є скрізь. І серед тих, хто залишився в Україні. І серед тих, хто виїхав. І серед тих, хто просто змінив регіон...
Спостерігаю за двома сім'ями переселенців з Харкова. Одні - жорсткі, рвуть і мечуть за кожну допомогу: і ООН, і Червоний хрест, лиш наша, полтавська гуманітарка непотрібна - одна херня там. Не хочу нічого сказати, але люди заможні. І інші - не треба нічого, лиш постіль/полотенця взяли, посуд зібрали ми, хтось допоміг консервацією і овочами, в секонді самі купили літні речі, 100 раз перепитали чи справді можна м'ясо посмажити на вогнищі... І теж до війни в Харкові не жили бідно - мали все.
#2594Опубліковано 24 травень 2022 - 10:54 Сама дивуюся. Ми спілкуємося з місцевими сім'ями, сусідами, постійно чуємо одне і теж. Ось і мені дивно, чому не на країну-агресора... #2595Опубліковано 24 травень 2022 - 10:59
В родичів не кожен зможе жити(. А про роботу що ви маєте на увазі? Читала в місцевому пабліку, що полтавчани не можуть зайти роботу, бо перевага надається переселенцям, за яких держава перші 2 місяці платить з/п. А ті ж внутрішньопереміщені особи пишуть, що їх нікуди не беруть, бо вони тут тимчасово і потім поїдуть. #2596Опубліковано 24 травень 2022 - 11:07 Я запитувала, чи спокійно, чи можна спокійно жити. Ви написали, що не повертаються ті, хто лишився роботи. Питання було в безпеці. В цьому сенс. А навіщо ви написали, що залишаються там люди, яких нічого не тримає, то вже не до мене питання). Я мала на увазі, чи не рано їхати назад. В мене робота дистанційна, аби інтернет був). Але дівчата відповіли по темі, я вдячна. В Полтаві в мене небагато знайомих, які щось змінили в житті, тому тут запитала. #2597Опубліковано 24 травень 2022 - 11:10
С работой везде в стране есть проблемы, плохо ,когда дома нет ,поэтому у нас я б сказала все прекрасно,а главное спокойно,плохого не вижу ничего,если сравнивать. Нужно верить ,что все наладится.. Не было желания куда то ехать,во всяком случае пока,да и финансы нужны,чтоб ехать...Когда вся семья вместе, спокойнее...
#2598Опубліковано 24 травень 2022 - 11:15
В стране ,в целом, везде неспокойно,но есть ,где вообще кошмар,есть более менее ,есть и вовсе пока все хорошо...Смотря ,что в вашем понимании спокойно жить...Сирены ,то везде ,остальное по разному... #2599Опубліковано 24 травень 2022 - 11:25
Невже наше місто таке багате на філателістів?
Другий день черги біля відділень УП...
#2600Опубліковано 24 травень 2022 - 11:43 Ох, про ті міста, де був жах, мені відомо. Мої родичі в 2014 переїхали до Київської області, потім купили будинок в Бучі. В ньому жили окупанти. Мені тітка скинула фото, в мене дар мови пропав. На стінах намалювали z, купалися засобами для розведення фарби для волосся чи може голову мили ними. Вони що, читати не вміють? І прострелили плазму. Духи покрали, старі смартфони. Верхній одяг дорогий чомусь не взяли, може через великий розмір, бо вона величенька. Дякую, я зрозуміла. Насправді поняття спокою у кожного своє... Відредаговано Антуанетта, 24 травень 2022 - 11:48. 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |