Перехід до вмісту

Фотографія

Автокресло

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
253 відповідей у цій темі

#241 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 07 листопад 2019 - 15:42

У нас оба автокресла graco, у средней такое https://kidsi.com.ua...-maxi-sport-luxспинка снимается, и остаётся бустер, уже ездит в бустере

у младшего такое https://prom.ua/p621...o-nautilus.htmlперешло по наследству от средней

и автолюлька у младшего была той же тм

#242 Ritik

Ritik

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 944 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Margo

Нагороди

2               

Опубліковано 07 листопад 2019 - 17:48

У нас оба автокресла graco, у средней такое https://kidsi.com.ua...-maxi-sport-luxспинка снимается, и остаётся бустер, уже ездит в бустере
у младшего такое https://prom.ua/p621...o-nautilus.htmlперешло по наследству от средней

У нас тоже Graco Nautilus оба.Очень хорошие кресла, единственное когда еще покупали дочке (6ть лет назад),то у ее кресла ремни коротковаты почему-то. В зимней одежде было не влезть. У сына модель такая же, но уже видимо учли производители и ремни сделали нормальной длинны. А в остальном замечательные кресла.

#243 sofiko

sofiko

- Ты сильная, ты справишься. - Я умная, я даже не возьмусь.

• Завсідники
  • 7 202 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Елена

Нагороди

2               

Опубліковано 07 листопад 2019 - 18:41

У нас тоже Graco Nautilus оба.Очень хорошие кресла, единственное когда еще покупали дочке (6ть лет назад),то у ее кресла ремни коротковаты почему-то. В зимней одежде было не влезть. У сына модель такая же, но уже видимо учли производители и ремни сделали нормальной длинны. А в остальном замечательные кресла.

У нас ремни нормальные, покупали лет 5 назад

у меня как то ребёнок "взбрыкнул" - вот почему кто то там без кресла ездит, а я в кресле должна?

я ей показала несколько роликов с краштестами машин, где у манекена на руках манекен ребёнок, или просто детский манекен на заднем сиденье

больше у ребёнка вопросов не было

#244 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2019 - 19:16

У нас оба автокресла graco, у средней такое https://kidsi.com.ua...-maxi-sport-luxспинка снимается, и остаётся бустер, уже ездит в бустере
у младшего такое https://prom.ua/p621...o-nautilus.htmlперешло по наследству от средней

Подскажите как сиденье-бустер крепится?
  • mitera це подобається

#245 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2019 - 19:26

Подскажите как сиденье-бустер крепится?

Никак.
Это как подставка под ребенка, чтоб штатный ремень автомобиля правильно на теле ребенка размещался.
thumb_pre_1574184158__4dd18f015d3d7e9829

Ремешок, придерживающий штатный ремень в области плеча, есть не во всех бустерах.
У нас например нет, но и без него ремень идёт правильно по плечу.

Відредаговано mitera, 19 листопад 2019 - 20:14.

#246 valery

valery

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 648 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2019 - 20:41

У нас сам бустер крепиться на изофикс

#247 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 19 листопад 2019 - 20:47

У нас сам бустер крепиться на изофикс

Это здорово!
Но это модный бустер для "модных" машин.
;)

#248 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 661 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 19 листопад 2019 - 21:20

Разобрались,купили автокресло Graco 15-36 кг.Моей дочке(7 лет,рост 123 см) удобно в кресле,ремни держат плотно.
  • mitera це подобається

#249 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 20 листопад 2019 - 12:34

Кстати, для справки :)

В автокресле нельзя возить детей в верхней одежде. Получается слишком много свободного пространства между ремнем и фактически ребенком и эффективность значительно уменьшается. Просто имейте ввиду. 

#250 Оксан0504

Оксан0504

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Oksana

Опубліковано 02 березень 2020 - 09:44

моему ребенку 1 год, всегда ездит в автокресле
очень удобно для меня и безопасно для ребенка

Відредаговано Jilly, 02 березень 2020 - 09:57.

#251 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 26 лютий 2021 - 09:53

Правительство одобрило изменения в ПДД относительно перевозки детей https://www.kmu.gov....adislav-kriklij

"замінюють термін «спеціальні засоби», який застосовується у чинних ПДР на термін «дитяча утримуюча система».

Дитяча утримуюча система – обладнання, що здатне утримувати дитину в сидячому або нахиленому положенні, яка у разі зіткнення або різкого гальмування транспортного засобу зменшує небезпеку травмування дитини, що в ньому знаходиться, шляхом обмеження рухливості її тіла.

"

Насколько понимаю, изменения внесли в п. 21.11. Т.е. теперь бустеры нельзя будет использовать? Кто-то уже видел само постановление или читал комментарии?

#252 Викусик

Викусик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 451 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 26 лютий 2021 - 10:13

Правительство одобрило изменения в ПДД относительно перевозки детей https://www.kmu.gov....adislav-kriklij

"замінюють термін «спеціальні засоби», який застосовується у чинних ПДР на термін «дитяча утримуюча система».
Дитяча утримуюча система – обладнання, що здатне утримувати дитину в сидячому або нахиленому положенні, яка у разі зіткнення або різкого гальмування транспортного засобу зменшує небезпеку травмування дитини, що в ньому знаходиться, шляхом обмеження рухливості її тіла.
"

Насколько понимаю, изменения внесли в п. 21.11. Т.е. теперь бустеры нельзя будет использовать? Кто-то уже видел само постановление или читал комментарии?

Я для себе зрозуміла, що основна зміна в уточненні до якого зросту дитина повинна бути в автокріслі. Раніше було або зріст, або вік. Зараз лише зріст. І прописали, що при перевезенні дитини на передньому сидінні повинна бути вимнена фронтальна подушка безпеки.
Думаю дівчата підкажуть більше, я поверхнево читала зміни

Відредаговано Викусик, 26 лютий 2021 - 10:13.

#253 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 26 лютий 2021 - 10:17

Я для себе зрозуміла, що основна зміна в уточненні до якого зросту дитина повинна бути в автокріслі. Раніше було або зріст, або вік. Зараз лише зріст. І прописали, що при перевезенні дитини на передньому сидінні повинна бути вимнена фронтальна подушка безпеки.
Думаю дівчата підкажуть більше, я поверхнево читала зміни

Уже нашла постановление.
https://www.kmu.gov....ozhnogo-s240221

"ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 24 лютого 2021 р. № 152
ЗМІНИ,
що вносяться до Правил дорожнього руху
1. Пункт 1.10 після абзацу двадцять дев’ятого доповнити новим абзацом такого змісту:
“дитяча утримуюча система — обладнання, що здатне утримувати дитину в сидячому або нахиленому положенні, яка у разі зіткнення або різкого гальмування транспортного засобу зменшує небезпеку травмування дитини, що в ньому перебуває, шляхом обмеження рухливості її тіла;”.
У зв’язку з цим абзаци тридцятий — вісімдесят восьмий вважати відповідно абзацами тридцять першим — вісімдесят дев’ятим.
2. Підпункт “б” пункту 21.11 викласти в такій редакції:
“б) дітей, зріст яких менше 145 см, у транспортних засобах без використання дитячих утримуючих систем, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу; на задньому сидінні мотоцикла та мопеда, крім:
транспортних засобів, що здійснюють регулярні, регулярні спеціальні та нерегулярні пасажирські автобусні перевезення, за умови дотримання встановлених цими Правилами обмежень швидкості руху;
спеціалізованих санітарних автомобілів бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги, оперативних транспортних засобів Міноборони, МВС, Національної поліції, ДСНС, Держприкордонслужби, Служби безпеки, Управління державної охорони під час виконання ними невідкладного службового завдання;”.
3. Доповнити Правила пунктами 21.12 — 21.16 такого змісту:
“21.12. Дитячі утримуючі системи повинні використовуватися у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки чи системами з’єднання дитячої утримуючої системи, передбаченими їх конструкцією, та відповідати вимогам чинних в Україні правил і нормативів.
21.13. Дитячі утримуючі системи встановлюють на місцях для сидіння, крім першого ряду. У разі перевезення дитини віком до трьох років у легковому автомобілі на місці для сидіння першого ряду допускається встановлення дитячих утримуючих систем, які встановлюються проти напрямку руху з обов’язковим відключенням фронтальної подушки безпеки цього місця для сидіння (у разі її наявності).
21.14. Дитячі утримуючі системи встановлюють та використовують відповідно до інструкцій виробників цих систем та транспортних засобів.
21.15. Характеристики дитячої утримуючої системи повинні відповідати масі та зросту дитини, яка у ній перевозиться.
21.16. Діти повинні перебувати у дитячих утримуючих системах у пристебнутому положенні.”.
"

#254 Надя и Вера

Надя и Вера

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 184 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 26 лютий 2021 - 10:22

https://rozetka.com....phite/p9238065/
Рекомендую такое автокресло. Начали использовать с 5 месяцев и до сих пор в нём, ребёнку 3,1.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама