Допоможіть обрати посудомийну машину
288 відповідей у цій темі
Опубліковано 16 грудень 2020 - 09:45
Ще підкажу, може не знаєш, якщо раптом щось знадобиться дістати в процесі миття - відкривати ПММ можна. Після закриття процес продовжується.
Та на днях було просто, чоловік запитав де сковорода, я відповіла що в посудомийці. Але була включена витяжка, і він не почув що вона працює, думав мабуть що вже. І поліз відкривати, ну і не очікував що там пара з миючим засобом в обличчя війнЕ, потім на мене сердився, що я не попередила що посуд ще миється))
Осьминожка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 05 січень 2021 - 21:43
хочу купить посудомойку Встраиваемая посудомоечная машина HOTPOINT ARISTON HSIO 3O23 WFE
.смущает вверху ящик для вилок .или взять BOSCH SPV2IKX10E ? цена почти одинаковая .в бошше ящик для вилок обычный .иногда ящик для вилок мешает
Скажіть, визначились? Яку взяли? Бо я теж на арістон дивилась, а в епіцентрі рекомендують натомість Pyramida DWP 4510....Якась в ній альтернативна загрузка є( вона сама визначає коли неповна загрузка, скільки їй води треба- ну я так зрозуміла))))).
І ще....дівчата, ви всі хвалите бош. А які моделі на 45 см?.... Може мені взагалі бош треба?))))
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 06 січень 2021 - 06:59
В моей есть много функций и всего 6-8 кнопок.
Есть луч (удобно), есть задержка начала (удобно, использую постоянно), есть быстрая мойка 1 ч (крайне редко), ускорение процесса мойки в 2раза (крайне редко). Есть 4 основные мойки- быстрая, 40 градусов, 40-60 град, кастрюльки и еко. Вот последняя ходовая - 3.5 часа.
Если посуды поменьше и без кастрюль - тогда сокращаю. Очень проста в использовании.
Опубліковано 07 січень 2021 - 01:11
Скажіть, визначились? Яку взяли? Бо я теж на арістон дивилась, а в епіцентрі рекомендують натомість Pyramida DWP 4510....Якась в ній альтернативна загрузка є( вона сама визначає коли неповна загрузка, скільки їй води треба- ну я так зрозуміла))))).
І ще....дівчата, ви всі хвалите бош. А які моделі на 45 см?.... Може мені взагалі бош треба?))))
У меня Бош на 45см, для семьи из 4-х человек хватает с головой)
очень довольна что послушала одного из консультантов и взяла без всяких наворотов, просто базовую модель: луч, 5 программ ( активно пользуюсь только 2мя, также нравится что можнт мыть при температуре 70С - руками при такой температуре воды не помоешь...), отсрочка старта( использую активно)- утром встал и разложил сухую посуду по местам.
также немаловажны были критерии шума, то Бош как раз имел один из самых низких показателей
у меня старая модель такой https://y.ua/bosch-s...5cx01e/p342063/
Ну и самое главное, после покупки посудомойки у меня перестали быть пересушенными руки, а этим я страдала очень долгое время(((
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 07 січень 2021 - 08:44
У меня Бош на 45см, для семьи из 4-х человек хватает с головой)
Як???
От щиро цікаво - як? Як часто ви готуєте вдома і що саме миєте рукамм, а що в ПММ?
Опубліковано 07 січень 2021 - 09:31
Як???
От щиро цікаво - як? Як часто ви готуєте вдома і що саме миєте рукамм, а що в ПММ?
Наташа, в мене Бош 45 см, нам вистачає. Мию в ній все.))
Руками миється лише сковорідка, роз'ємні кільця на торт, насадка до м'ясорубки і тонке скло (бокали, склянки) - але це буває фактично лише на свята.
Опубліковано 07 січень 2021 - 11:20
Як???
Готую кожен вечір, перше і друге, також пару раз на тиждень роблю солодке: пряники, мусові тортики, рулети, бо у мене 3 хлопця)))
Інколи( наприклад учора) запускаю по два рази, бо після приготування багато посуду.
Руками можу помити пательню моєї бабусі, форму для тортів і прес для часнику)
Відредаговано natalia16, 07 січень 2021 - 11:21.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 12:45
Я тоже не понимаю как может хватать 45, но у каждого свои привычки. Кто-то готовит 1 раз на 2 дня, кто то каждый день,кто то каждый день новый суп, а кто-то 3 дня доедает... И это нормально.
Опубліковано 07 січень 2021 - 13:57
Я тоже не понимаю как может хватать 45, но у каждого свои привычки. Кто-то готовит 1 раз на 2 дня, кто то каждый день,кто то каждый день новый суп, а кто-то 3 дня доедает... И это нормально.
Я можу утасувати стільки посуду,як ніхто))
Мрія
-
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 15:03
Я можу утасувати стільки посуду,як ніхто))
Я теж. Але в свої 60 см. Чоловік це називає гратися в тетріс)
Відредаговано Мрія, 07 січень 2021 - 15:04.
Мрія
-
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 15:06
Наташа, в мене Бош 45 см, нам вистачає. Мию в ній все.))
Руками миється лише сковорідка, роз'ємні кільця на торт, насадка до м'ясорубки і тонке скло (бокали, склянки) - але це буває фактично лише на свята.
Та ну на хіба тоді мені ПММ, якщо сковорідки і скло мити руками? Я краще сковорідку куплятиму частіше ( але до цього часу з ними все нормально)
Опубліковано 07 січень 2021 - 15:21
Та ну на хіба тоді мені ПММ, якщо сковорідки і скло мити руками? Я краще сковорідку куплятиму частіше ( але до цього часу з ними все нормально)
Тефлонову в ПМ??? О нііі...
Ч її під проточною водою ополіскую і все, там мити немає чого.
А бокали разів 6 за рік, то якось руки не відпали))
Відредаговано Marusja, 07 січень 2021 - 15:22.
Мрія
-
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 16:23
Тефлонову в ПМ??? О нііі...
Ч її під проточною водою ополіскую і все, там мити немає чого.
А бокали разів 6 за рік, то якось руки не відпали))
ІМХО, тим сковорідкам одна шана)). У мене була і дорогуща Вінзер, і дешева Біол, молитися на них не буду), різниці в експлуатації не помітила, через кілька років міняю (так було і до появи ПММ).
Але це оффтоп, більше в тему сковорідок
s_krivoruchko
-
-
Ім'я:Светлана
Опубліковано 07 січень 2021 - 16:40
А почему бокалы нельзя? Лопнут? Я мою, все ок
Опубліковано 07 січень 2021 - 16:51
А почему бокалы нельзя? Лопнут? Я мою, все ок
Це скоріш від самих бокалів залежить. В мене дуже тоненькі і так, в ПММ лопаються. Скляні чашки люмінарк мию нормально і в машині.
Осьминожка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 07 січень 2021 - 20:49
Купили таки піраміду)))) дивилась на Бош, але до душі не припала. Тепер би скоріш поставити)))
За пательні з покриттям теж читала, що не можна. А з досвіду,які ще нюанси можуть бути?
Мрія
-
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 20:57
Купили таки піраміду)))) дивилась на Бош, але до душі не припала. Тепер би скоріш поставити)))
За пательні з покриттям теж читала, що не можна. А з досвіду,які ще нюанси можуть бути?
Мельхіор потемніє. Є у мене кілька чайних ложок з приданого)), то майже чорні. Але ж це не привід їх мити руками))) для мене принаймі.
Опубліковано 07 січень 2021 - 21:45
Не мити дерев'яні дошки, лопатки - їх поведе
І алюміній (каструлі, м'ясорубка)- буде чорно-сфрий мазючий наліт на них після ПММ.
А ну і в нашому місті миючого засобу класти можна третину)
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 07 січень 2021 - 22:18
Вітаю з покупкою! Це найкраща помічниця після пральної)
Доминика
-
-
Ім'я:Доминика
Опубліковано 08 січень 2021 - 01:34
Я сегодня пользовалась первый раз посудомойкой Бош .я в восторге .работает тихо .помыла отлично .это моя вторая посудомойка .первая дельта .мои все + Бош
вот я выше писала .я довольна .у меня 45 см меня устраивает
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|