1963 відповідей у цій темі
Опубліковано 30 червень 2021 - 21:39
Я в Дудник розчарувалася.
Довжелезний список всього зразу, недоказового і іноді несумісного. Щось та й поможе або за час лікування само пройде. Це ж поганий лікар, якому ти платиш, а він, крім промивання, нічого не призначає?)))) Несерйозно))
На той час Дуднік для мене була найкращий лікар серед всіх, в кого ми були (а ми обійшли чимало лікарів по усіх клініках). Лише вона запропонувала дослідження провести у "спокійному" стані та знайшла причину рецидивів.
Потім вона стала ще й завідуючою... думаю це вплинуло на якість прийомів... Вона шалено була завантажена
Останнім часом можливості вибору лору стало ще більше.
З появою у приватній клініці Запорожченка, він став для нас #1. Якщо не виходить до нього, то до Балінського (також раділа його появі на стаціонарі).
До речі, одного разу саме Дуднік відправила нас на стаціонарі до Балінського. Навпаки не залічувала, а одразу сказала, що вдома не викарабкатися. Валерій Олександрович чітко назначив лікування та ми справилися за 10 днів.
Кожна хвороба та дитина індивідуальні. Й кожному підходить свій лікар
Відредаговано mitera, 30 червень 2021 - 21:40.
Опубліковано 30 червень 2021 - 22:32
Девочки, подскажите пожалуйста, кто обслуживается в детской поликлиннике на Юрченка. Интересует детский лор. Стоит записываться? Или не терять время, сразу в частную клинику идти? Состояние не острое.
Як на мене, то варто))) Є там молодий лікар Сподін. Я вже за нього колись писала відгук. Уважний, адекватний, чітко все пояснить, адекватні призначення.. Нам підійшов.В будь-якому випадку, отримаєте консультацію. якщо будуть сумніви - підете далі.
З Дудник не склалося((негативні враження
більше там ЛОРів наче й немає..
Опубліковано 30 червень 2021 - 22:45
Подскажите пожалуйста, где недалеко от Полтавы можно половить рыбу?
Желательно с домиками, чтоб остановиться и покайфовать от хорошей рыбалки
P.s. не для меня если что, а для близкой подруги. Я - дочь рыбака, но не рыбачка
Відредаговано mitera, 30 червень 2021 - 22:45.
Опубліковано 30 червень 2021 - 22:46
P.s. не для меня если что, а для близкой подруги. Я - дочь рыбака, но не рыбачка 
Бачила рекламу садиба рибака поблизу Миргорода наче, зараз пошукаю https://zmist.pl.ua/...kij-misczevosti
Відредаговано Marusja, 30 червень 2021 - 22:49.
Опубліковано 01 липень 2021 - 05:42
Глубокая балка, эко клуб https://instagram.co...edium=copy_link
Опубліковано 01 липень 2021 - 06:10
Опубліковано 01 липень 2021 - 06:33
Сама спрашиваю, сама отвечу. Купил вчера муж сардельки с пармезаном. Вкусные, но для жарки на костре не годятся - сыр вытекает. Но мы и не спецы в таком)). В Салтовском покупали на Леваде.
Опубліковано 01 липень 2021 - 06:44
Подскажите, у нас есть где то печать на холсте не за все деньги мира?
+380958086636 Астрая - полиграфия
Есть сайт
Сегодня принесла, завтра забрала
Футболка и чашка обошлись 300грн
Опубліковано 01 липень 2021 - 13:29
Дівчата, може хто брав на прокат лампу від жовтяниці дитині, поділіться контактами, будь ласка.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 01 липень 2021 - 13:43
Дівчата де на Нікітченка довідку про сан оточення беруть?Бо лікар наш на Леваді , а школа і будинок до Нікітченка...
Відредаговано svexa, 01 липень 2021 - 13:43.
Опубліковано 01 липень 2021 - 15:50
Девчули, ткните где обсуждали косметический кабинет в кожвене?
vicf
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 01 липень 2021 - 17:24
Сегодня проходили медосмотр в школу на Никитченко и сложилось впечатление, что регистратура умышленно создает ажиотаж и отсутсвие возможности записи. Пришли к педиатру - в Хелси на сегодня, завтра все запибито, с понедельника врач в отпуске. Из нас пяти в очереди только один был по записи, все остальные нет и нас приняли и больше никого не было. Окулист - пришли, 2-е в очереди, после нас еще 3 человека заняло и все без записи (к окулисту на ближайшие 3 недели записи нет, все занято), нас приняли. Стоматолог тоже самое.
В итоге: педиатр-окулист-стоматолог- снова педиатр и выданная готовая справка 086 у нас заняло 1ч.20мин. БЕЗ ЗАПИСИ.
А в регистратуре - все занято...нет возможности пройти осмотр.
Слов нет...
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 01 липень 2021 - 18:18
На ринку вже є вишні і малина? Їхати завтра чи ні - в роздумах))
vicf
-
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 01 липень 2021 - 18:28
На центральном рынке сегодня было полно и вишни, и малины
Belyanochka
-
-
Ім'я:Люда, со мной на ты))
Опубліковано 01 липень 2021 - 19:30
На Південному багато вишні , сьогодні 120грн відро
Опубліковано 01 липень 2021 - 21:47
Сегодня проходили медосмотр в школу на Никитченко и сложилось впечатление, что регистратура умышленно создает ажиотаж и отсутсвие возможности записи. Пришли к педиатру - в Хелси на сегодня, завтра все запибито, с понедельника врач в отпуске. Из нас пяти в очереди только один был по записи, все остальные нет и нас приняли и больше никого не было. Окулист - пришли, 2-е в очереди, после нас еще 3 человека заняло и все без записи (к окулисту на ближайшие 3 недели записи нет, все занято), нас приняли. Стоматолог тоже самое.
В итоге: педиатр-окулист-стоматолог- снова педиатр и выданная готовая справка 086 у нас заняло 1ч.20мин. БЕЗ ЗАПИСИ.
А в регистратуре - все занято...нет возможности пройти осмотр.
Слов нет...
Слов нет это ничего не сказать!!!
Я работающая мама,записалась по записи к врачам на справку 086,ещё месяц назад, так как нет мест все занято....Буду брать отгул,а тут оказывается все просто, пришел без записи в любое время и все готово!!!
Капец,зачем я это узнала
Відредаговано Ромашулик, 01 липень 2021 - 21:52.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 02 липень 2021 - 05:56
А я навпаки, похвастаюся, що медогляд перед першим класом, пройшла з сином за 20 хв.
Педіатр дала направлення всього до трьох спеціалістів - ортопеда, офтальмолога і стоматолога. Я так зрозуміла, що через карантин перелік обмежений, немає психіатра і лора, наприклад, як це було два роки тому зв старшим.
Ми поїхали в районку "на розвідку", бо я налпштовувалася на черги і запис до приватних.
Але виявилося, що черг не було, а до ортопеда тітка з реєстратури сама сходила з нашою карткою, за своєю ініціативою, бо там велика черга з дорослих.
Аналізи здавали в "Сінево", вирішила, що з вени буде не так страшно.
Опубліковано 02 липень 2021 - 06:04
Экоклуб Балка очень нравится даже мне, которая не любит рыбалку. домики достойные, меню отличное.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 02 липень 2021 - 06:19
Экоклуб Балка очень нравится даже мне, которая не любит рыбалку. домики достойные, меню отличное.
Одно не могут понять - почему домики двухместные? Компанией или с детьми как?
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 02 липень 2021 - 06:19.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 02 липень 2021 - 06:23
А я навпаки, похвастаюся, що медогляд перед першим класом, пройшла з сином за 20 хв.
Педіатр дала направлення всього до трьох спеціалістів - ортопеда, офтальмолога і стоматолога. Я так зрозуміла, що через карантин перелік обмежений, немає психіатра і лора, наприклад, як це було два роки тому зв старшим.
Ми поїхали в районку "на розвідку", бо я налпштовувалася на черги і запис до приватних.
Але виявилося, що черг не було, а до ортопеда тітка з реєстратури сама сходила з нашою карткою, за своєю ініціативою, бо там велика черга з дорослих.
Аналізи здавали в "Сінево", вирішила, що з вени буде не так страшно.
А нам дали полный список, и запись была на конец сентября уже... Тоже в районе проходили.
А во второй класс нужна медкомиссия? Учительница ничего не говорила.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|