Перехід до вмісту

Фотографія

Обо всем 66

• Ця тема заблокована Ця тема заблокована
1970 відповідей у цій темі

#241 JuliaF

JuliaF

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 006 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

2         

Опубліковано 28 вересень 2018 - 06:56

В СП одягу Ліпар багато хто брав плаття Адель. Якщо можна, реальні відгуки. Як довжина, чи дуже видно лютекс в тканині? Дякую.

длину сейчас не померяю, но на рост163 см спереди чуть выше колена, или по колено.. люрекс видно.

#242 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 07:31

Девочки, проконсультируйте по вопросу билетов в Театр. Смотрю на сайте, то те места что есть меня ну совсем не устраивают. А если в кассу подойти? Или нет смысла?

Однозначно в кассу,на сайте очень мало билетов выставляют.Я не помню точно но вроде бы касса с 12.00 начинает работать.

#243 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 07:38

По поводу билетов в театр. Они делят билеты нет, касса и между собой, то есть знаю точно,что у администратора есть билеты. несколько раз брала у нее. Так что можно идти в кассу , если не устроят места,то можно и к администратору подойти.

• svexa це подобається

#244 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 28 вересень 2018 - 07:41

Дівчата, у кого доці розфарбовували фломастерами сумки- розмальовки, до рук не бралося? Що з ним робити, щоб не мазалося?

#245 mnadiyka2009

mnadiyka2009

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 595 повідомлення
  • Ім'я:Надя

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 07:47

Дівчата, у кого доці розфарбовували фломастерами сумки- розмальовки, до рук не бралося? Що з ним робити, щоб не мазалося?

моя розмальовувала, я так зрозуміла, що потрібно просто спочатку один колір нанести, почекати, щоб висохло, а потім інший

#246 Фрекен Бок

Фрекен Бок

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 516 повідомлення
  • Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
  • Ім'я:Рита

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 08:05

Мы не фломастерами, а красками раскрашивали сумку, чехол для телефона и косметичку. После раскрашивания и высыхания покрывали лаком( шел вместе с изделием и красками). Пользуемся  этим всем уже два года, хуже всего выглядит чехол)))), но его и наиболее активно юзают.

#247 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 08:12

Как мне эта идея с бебибоксами нравится)
https://l.facebook.c...Y5-0UCOEBlXpZPA

#248 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення
  • Ім'я:иРуся

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 28 вересень 2018 - 08:21

У нас тоже есть раскрашенные сумочки. Если это готовые наборы, то там есть лак. Ничего не размазывается, даже блёстки не обсыпаются.

#249 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 28 вересень 2018 - 08:33

Готовий набір. Тільки для найменших. Там тільки фломастери. Акриловий лак підійде? Є в домашніх запасах) Сохло всю ніч, але якщо протерти рукою, то рука брудна(..

#250 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 28 вересень 2018 - 09:41

у кого є двоярусні дитячі ліжка, які мінуси? Не розчарувалися?

у нас кімната невелика, двоповерхова ліжко найоптимальніший варіант, але я переживаю за безпеку. Чи не впаде дитина спросоння, встаючи, наприклад в туалет?

Ще хотілося б побачити реальні фото, потрібні ідеї для натхнення. інтернету мені вже мало, хочу реальних.

#251 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 28 вересень 2018 - 09:46

у нас кімната невелика, двоповерхова ліжко найоптимальніший варіант, але я переживаю за безпеку. Чи не впаде дитина спросоння, встаючи, наприклад в туалет?

Ще хотілося б побачити реальні фото, потрібні ідеї для натхнення. інтернету мені вже мало, хочу реальних.

у нас давно вже двохярусне ліжко. Старший на другому поверсі спить десь років з 4. Все ок, діти не падали, а кіт один раз умудрився впасти і зламати лапу. Із мінусів - мій чуткий сон, бо завжди чую як малий встає в туалет і потім переживаю, щоб зпросоння не впав. Ліжко робили самі - просто каркас, матраци і звичайна драбинка. Фото немає.

#252 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 28 вересень 2018 - 09:51

У нас лише другий поверх. То мала жодного разу з ліжка не падала, хіба що з драбини, балуючись, бо використовує її як шведську стінку. Але треба дивитися по дитині, є ж такі "лунатики", які встають у туалет, не прокидаючись.)

Наше
thumb_pre_1538121516__wp_20180928_10_52_

Відредаговано smakovska, 28 вересень 2018 - 09:59.

#253 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 28 вересень 2018 - 10:06

У нас таке
thumb_pre_1538121767__15e55195-532e-4646
Також купували «верх», внизу стоїть звичайне ліжко. На рахунок безпеки теж вважаю, що треба дивитися по дітям. Старший син з 6-ти років спить на другому рівні, а от меншому вже 7, а я і зараз не ризикну покласти високо, він вночі ходить в туалет не прокидаючись)

#254 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 28 вересень 2018 - 10:52

у нас комната 7,5 кв.м.,двое детей,и в такой маленькой комнате двухярусная смотрелась бы ужасающе огромной.и что до безопасности,действительно смотря какие дети.мы вышли из положения,купили два кресла,раздвигающие вперед.они сами могут убрать за собой кровати,сами и разобрать,чего не скажешь о двухярусной,на первом еще может ребенок застелить,а вот на втором,скорее родителям пришлось бы.мы изначально тоже планировали,чтоб как можно было удобнее,чтоб каждый раз не разбирать.но в этом нет ничего сложного,зарядка по утрам ;) и зато мы родители ,спокойны,а это самое главное.к тому же ,когда ребенок болеет,и если спит на втором этаже,то не очень удобно,но это мне так видется,каждый в любом случае выбирает в зависимости от того чего хочет.

#255 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 229 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 28 вересень 2018 - 10:57

у нас комната 7,5 кв.м.,двое детей,и в такой маленькой комнате двухярусная смотрелась бы ужасающе огромной.и что до безопасности,действительно смотря какие дети.мы вышли из положения,купили два кресла,раздвигающие вперед.они сами могут убрать за собой кровати,сами и разобрать,чего не скажешь о двухярусной,на первом еще может ребенок застелить,а вот на втором,скорее родителям пришлось бы.мы изначально тоже планировали,чтоб как можно было удобнее,чтоб каждый раз не разбирать.но в этом нет ничего сложного,зарядка по утрам ;) и зато мы родители ,спокойны,а это самое главное.к тому же ,когда ребенок болеет,и если спит на втором этаже,то не очень удобно,но это мне так видется,каждый в любом случае выбирает в зависимости от того чего хочет.

моя застилає сама, не бачу проблем. інше питання, що вона не хоче цього робити)

#256 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 28 вересень 2018 - 11:03

моя застилає сама, не бачу проблем. інше питання, що вона не хоче цього робити)

Аналогічно))))
У нас достатньо велика кімната, але шафа, два столи і ліжко залишають досить мало простору для руху)))) Навіть не уявляю, або два кресла розкладала((( Хоча ліжко у нас досить велике - я там теж іноді сплю, а в креслі було б мало місця згодом дитині, яка росте.
Кожному своє. До речі син деякий час ходив вночі лунатиком,то з ліжка злазив відмінно, але мій сон був дуже тревожний(((

#257 Лали

Лали

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 663 повідомлення
  • Місто:Недалеко от Полтавы
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 11:04

Девочки,есть ли аптека,чтоб с доставкой новой почтой работала,курьером?

#258 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 28 вересень 2018 - 11:07

у нас комната 7,5 кв.м.,двое детей,и в такой маленькой комнате двухярусная смотрелась бы ужасающе огромной.и что до безопасности,действительно смотря какие дети.мы вышли из положения,купили два кресла,раздвигающие вперед.они сами могут убрать за собой кровати,сами и разобрать,чего не скажешь о двухярусной,на первом еще может ребенок застелить,а вот на втором,скорее родителям пришлось бы.мы изначально тоже планировали,чтоб как можно было удобнее,чтоб каждый раз не разбирать.но в этом нет ничего сложного,зарядка по утрам ;) и зато мы родители ,спокойны,а это самое главное.к тому же ,когда ребенок болеет,и если спит на втором этаже,то не очень удобно,но это мне так видется,каждый в любом случае выбирает в зависимости от того чего хочет

Це точно мої думки! і аргументи для чоловіка чому я проти такого ліжка.

Щодо активності, то хлопчики наче і слухняні, але буває як почнуть біситися-гратися, не зупиниш і боюся, що хтось колись заскоче все таки нагору, а другий за ним і щоб не було біди...

#259 Marusja

Marusja

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 13 201 повідомлення

Нагороди

2             2   

Опубліковано 28 вересень 2018 - 11:27

Це точно мої думки! і аргументи для чоловіка чому я проти такого ліжка.

Щодо активності, то хлопчики наче і слухняні, але буває як почнуть біситися-гратися, не зупиниш і боюся, що хтось колись заскоче все таки нагору, а другий за ним і щоб не було біди...

А вариант кровать-камод не рассматривали? ( кровати раздвигаются ступеньками)

#260 N3KRO

N3KRO

казяффка

• Завсідники
  • 4 656 повідомлення
  • Місто:ДКПТК
  • Ім'я:Вика

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2018 - 11:30

Я была таким ребенком, который спал на двухьярусной кровати на втором этаже. Застилать постель нормально кстати, на лестнице стоишь и застилаешь. Когда болеешь - тебя просто кладут внизу) Минус только один - вверху жарко обычно. Но если есть кондиционер, то проблемы нет.

Но все эти мелочи перекрывает один большой плюс. Второй этаж - это как свой, отдельный мир. Это очень прикольное чувство. У тебя есть свой, защищенный от всех уголок.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама