Десерты
Розпочатий з чонка, 20 тра 2009 05:39
273 відповідей у цій темі
larwww
-
Місто:Полтава, сады-1
-
Ім'я:Лариса
Опубліковано 10 серпень 2018 - 07:23
И я делала на днях зефир, все получилось, но все равно, как подумаю сколько сахара, уже и не хочеться... Сахар сахарный)
Arris
Немовля
-
-
Новачки
-
-
3 повідомлення
Опубліковано 17 серпень 2018 - 15:26
Все хочу научиться "Наполеон" в домашних условиях делать, но руки не доходят....
Опубліковано 17 серпень 2018 - 16:14
Чего мучиться, Анна, закажите его в инете к родственнице в Киев сразу, а то и батут, и торт везти точно неудобно
Опубліковано 17 серпень 2018 - 20:24
Все хочу научиться "Наполеон" в домашних условиях делать, но руки не доходят....
В Сильпо видела тесто для Наполеона замороженное, это мой, видимо, вариант)
Нинзя
-
Місто:Полтава - Сады 1
-
Ім'я:Нина
Опубліковано 17 серпень 2018 - 21:19
В Сильпо видела тесто для Наполеона замороженное, это мой, видимо, вариант)
Мы,кстати,как-то пробовали из таких коржей делать Наполеон,то вкусный получился.
Опубліковано 17 вересень 2018 - 16:01
Лучше самой делать коржи,а то в том тесте что продается один маргарин
Опубліковано 31 жовтень 2018 - 22:32
Творожно-банановый десерт
Понадобится 400гр творога(готовила только с домашнего)
6 ст.л. сахара
3 банана
100г масла сливочного
2ст. л. сметаны
какао
арахис или орехи
Размягченное сливочное масло растираем с 4ст.л сахара, добавляем творог и растираем до однородности.
Бананы очищаем, выкладываем целыми на блюдо и покрываем их творогом, делая горку.(Я сначала кладу на блюдо немного творога, а потом бананы и потом уже творог горкой.)
Варим глазурь с сметаны, сахара и какао. Остывшей глазурью, поливаем десерт, посыпаем орехами.
Відредаговано mnadiyka2009, 01 листопад 2018 - 09:29.
ViktoriaP
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Виктория
Опубліковано 04 листопад 2018 - 16:37
Помогите найти рецепт зефира
Вот что получилось у меня
Вот по этому рецепту https://www.videocul...r-na-zhelatine/
Не понравился, слишком "суфлейный", хочется плотнее.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 04 листопад 2018 - 17:46
Помогите найти рецепт зефира
Вот что получилось у меня
Вот по этому рецепту https://www.videocul...r-na-zhelatine/
Не понравился, слишком "суфлейный", хочется плотнее.
А для чого у формочки викладали? Він повинен висихати
Подивилася рецепт. З желатином не робила, тому нічого не підкажу.
На агарі роблю
Відредаговано Мрія, 04 листопад 2018 - 17:47.
Мрія
-
-
Опубліковано 12 листопад 2018 - 11:00
Не знаю, як це правильно назвати, але мої діти називають це корисні "цукерки". Простір для фантазії великий - можна брати все що любите, у мене - сушена вишня, фініки і грецькі горіхи, усе в пропорціях 1:1:1. Різати і ліпити було важкувато, бо занадто липке, грішу на медові фініки. Але загальний результат нам усім сподобався, рекомендую на пробу!
Опубліковано 12 листопад 2018 - 11:18
Не знаю, як це правильно назвати, але мої діти називають це корисні "цукерки".
Простір для фантазії великий - можна брати все що любите, у мене - сушена вишня, фініки і грецькі горіхи, усе в пропорціях 1:1:1. Різати і ліпити було важкувато, бо занадто липке, грішу на медові фініки. Але загальний результат нам усім сподобався, рекомендую на пробу!
На вид вкусненько. На вкус уверена тоже. А ничего из жидкости не добавляли немногою чтоб его в кучу слепить?
Мрія
-
-
Опубліковано 12 листопад 2018 - 11:25
На вид вкусненько. На вкус уверена тоже. А ничего из жидкости не добавляли немногою чтоб его в кучу слепить?
Нічого, маса виходить м,якою. Тільки руки трохи мочила, тому що липке
Мрія
-
-
Опубліковано 27 листопад 2018 - 09:50
НА просторах интернета нашла рецепт Цукаты из тыквы
1 кг тыквы нарезать крупными кусочками и залить 1 литром воды в которую добавить 1 ч.л. пищевой соды и оставить на ночь,утром воду слить и промыть тыкву хорошо,меняя воду,сварить сироп из 1,2 кг сахара и 350 мл воды,опустить в горячий строп тыкву и оставить на ночь,затем сироп слить,добавить нарезанный лимон,довести до кипения,добавить тыкву и варить 10 минут,оставить на ночь в сиропе,затем тыкву откинуть на друшлаг и выложить на лист,поставить в духовку на 2 часа при 110 град.Готовую посыпать сахарной пудрой. Сделала сразу на 2 кг. Получилось очень-очень вкусно. Пудры дома не оказалось, так что поедим так.
Спасибі за рецепт! Зробила майже все по ньому. В духовці не сушила, полінилася. Залишила так сохнути, по часу десь на 2 доби. І не обсипала. Мені на вигляд подобаються обсипані цукром (як мармелад), але цукати і так занадто солодкі, тому не посипала нічим.
Опубліковано 04 грудень 2018 - 16:48
Спасибі за рецепт! Зробила майже все по ньому. В духовці не сушила, полінилася. Залишила так сохнути, по часу десь на 2 доби. І не обсипала. Мені на вигляд подобаються обсипані цукром (як мармелад), але цукати і так занадто солодкі, тому не посипала нічим.
А в соде обязательно замачивать?
Мрія
-
-
Опубліковано 04 грудень 2018 - 17:07
А в соде обязательно замачивать?
Як на мене, то не обов'язково. Сода робить цукати тугішими, без неї - м'якші. Я робила і так, і так. Останній раз, тут на фото, без.
Опубліковано 08 грудень 2018 - 18:36
А почему у меня мармелад из пюре не получился ,вот из сока да
Опубліковано 02 лютий 2019 - 22:42
НА просторах интернета нашла рецепт Цукаты из тыквы
1 кг тыквы нарезать крупными кусочками и залить 1 литром воды в которую добавить 1 ч.л. пищевой соды и оставить на ночь,утром воду слить и промыть тыкву хорошо,меняя воду,сварить сироп из 1,2 кг сахара и 350 мл воды,опустить в горячий строп тыкву и оставить на ночь,затем сироп слить,добавить нарезанный лимон,довести до кипения,добавить тыкву и варить 10 минут,оставить на ночь в сиропе,затем тыкву откинуть на друшлаг и выложить на лист,поставить в духовку на 2 часа при 110 град.Готовую посыпать сахарной пудрой.
Сделала сразу на 2 кг. Получилось очень-очень вкусно. Пудры дома не оказалось, так что поедим так.
Уточни пожалуйста, три ночи делается? Я правильно поняла?
Не пойму чайник я
Оставила на ночь, т.е. утром продолжаю манипуляции. И потом на ночь - это в смысле с утра и до следующего утра? Тогда получается на сутки?
Відредаговано mitera, 02 лютий 2019 - 22:42.
Опубліковано 03 лютий 2019 - 01:19
Скажу как делала я: вечером нарезала и залила, утром помыла, сварила сироп-залила, вечером сироп прокипятила и залила до утра. Так как мы любим более сладкую, то эту процедуру повторила еще раз. То есть еще на след утро слила и разложила на противень.
Опубліковано 03 лютий 2019 - 23:11
Уточни пожалуйста, три ночи делается? Я правильно поняла?
Не пойму чайник я
Оставила на ночь, т.е. утром продолжаю манипуляции. И потом на ночь - это в смысле с утра и до следующего утра? Тогда получается на сутки?
То я скорее всего перемудрила)
Заливать часов на 8-12. То есть утро-вечер-утро. Как-то так. В зависимости от сорта тыквы заливать сиропом можно пару раз. Нужно пробовать на зуб. Что б не разваливалась.
Мрія
-
-
Опубліковано 06 травень 2019 - 10:09
Гарбузове желе. У мене заморожений гарбуз, скільки хочете або скільки є. Відварюєте на плиті чи у мікрохвильовці. Я на плиті, додала трішки води, можн і не додавати, гарбуз буде поступово розмерзатися і йому буде в чому варитися. Коли готово - дивитеся чи не забагато рідини, зайве - зливаєте. Робите пюре блендером, додаєте цукор (пудру) на свій смак, можна згущене молоко. Якщо є - сік, цедра якогось цитрусу. Бажано знати вагу ємкості, в якій робите суміш, щоб потім розрахувати желатин. на 400 гр пюре - 15 гр желатину (або столова ложка без верху), залити водою 1:6, дати набухнути, розпустити і додати в суміш. Старанно перемішати і розлити по формочках.
18 користувачів читають цю тему
0 учасників, 18 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|