Перехід до вмісту

Фотографія

Львів

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
416 відповідей у цій темі

#241 Seasun

Seasun

Кактус с душой ромашки

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 2 869 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 04 травень 2018 - 16:00

Із закладів харчування у Львові хочу порекомендувати "Реберню під Арсеналом". 

после вашего отзыва захотелось во Львов с удвоенной силой))

#242 Милочка

Милочка

Мурррличний настрій!Помріємо?

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення
  • Місто:м.Львів
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2            

Опубліковано 04 травень 2018 - 22:20

Ну все...Я готова до рубрики "куди піти,куди податись". Приймаю заявки і пропозиції. Сьогодні обходила і дослідила Цитадель. В вівторок буде фотозвіт і опис з картою

#243 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 992 повідомлення
  • Ім'я:иРуся

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 05 травень 2018 - 11:45

Ну все...Я готова до рубрики "куди піти,куди податись". Приймаю заявки і пропозиції. Сьогодні обходила і дослідила Цитадель. В вівторок буде фотозвіт і опис з картою

А вы в каком районе живете? 

А есть во Львове какая-то "развлекаловка" для детей типа киевского Города профессий? А то водить на  батуты, которые одинаковые по всей стране, не хочется. Карамельные, пряничные, шоколадные мастерские с годами приедаются(((( Хочется чем-то удивить.

Відредаговано Rusja, 05 травень 2018 - 11:54.

#244 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 05 травень 2018 - 22:39

район Шевченківський, Топольна

Наразі відкривається Місто професій на 19 травня в парку Франка.На даний час там кожні вихідні ярмарка з майстер-класами для дітей і виступами.

На скільки активні діти? Що вони вже встигли побачити? Може знайду чим здивувати

#245 valery

valery

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 648 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 06 травень 2018 - 08:15

А по шоколадным и пряничным МК: где лучше, интереснее?
И есть ли какие-то обзорные экскурсии для детей?

#246 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 06 травень 2018 - 09:28

Здравствуйте) подайте мне идею ) будем во Львове с 5 утра до 12 дня (ждать трансфер)это воскресенье начало июня, двое взрослых и двое детей  взрослых (18 и 11 лет)) чем занять и где покормить? и назад с 11 до 17.00  опять будем гулять

с учетом того что запланирова потом в процесе отдыха экскурсия Пороховая башня, Королевский и городской арсеналы, Свято Успенская церковь, Армянский собор и дворик собора, Аптека-музей, фонтаны, памятники, величественный и торжественный Доминиканский собор.  Дворец Бандинелли, часовня Боимов, костел иезуитов, дом "Времена года", площадь Рынок, городская ратуша, старинные особняки.

что мне им показать чтоб не повторяться и учитывая что наверняка все работает с 10 часов) и немного времени ?

Відредаговано мягкопушистая мама, 06 травень 2018 - 09:28.

#247 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 07 травень 2018 - 08:14

район Шевченківський, Топольна

Наразі відкривається Місто професій на 19 травня в парку Франка.На даний час там кожні вихідні ярмарка з майстер-класами для дітей і виступами.

На скільки активні діти? Що вони вже встигли побачити? Може знайду чим здивувати

Мы обитаем в отпуске на Сыхове.

Місто професій-это, наверное единоразовая акция?((( мы приезжаем обычно в августе. Рассматриваю как вариант экскурсии на производство, а то в Полтаве с этим совсем глухо.

#248 Аделаида

Аделаида

Рано или поздно.. так или иначе ;)

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення
  • Місто:Интернет
  • Ім'я:Дарья

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 08:44

Наташ, возьмите велики на прокат и просто покатайтесь по городу) центр-ближний центр. Тут красиво и вам должно понравиться) тут есть автоматические точки проката, соответственно работать должны всегда (но я не пользовалась, не знаю нюансов, там нужна какая то регистрация, может Люда подскажет). В центре довольно много велодорожек и вообще должно быть комфортно. Если ваш 11ти летний ребёнок подходящего роста что бы ездить взрослым велосипедом) +до 9ти тут все спят и трафик вполне терпимый.
Из круглосуточных заведений - кумпель. Остальное будет работать с 9-10. Трамваи с вокзала едут с 6 ти утра, но если не много вещей я бы не ждала и пешком. Там не далеко и довольно живописно)

За год во Львове не нашла ничего особо интересного для детей... Да, тут есть дитяча планета, игроленд и аквапарк... И все.

Відредаговано Аделаида, 07 травень 2018 - 08:46.

#249 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 08:50

А по шоколадным и пряничным МК: где лучше, интереснее?
И есть ли какие-то обзорные экскурсии для детей?

Привіт. В центрі є магазинчики в яких проводять МК. В пряничному і карамельному в центрі точно були.За шоколадний навіть і не знаю. За пряничні і карамельні сьогодні можу дізнатись,бо буду зовсім поряд.

• Marusja це подобається

#250 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 09:04

Здравствуйте) подайте мне идею ) будем во Львове с 5 утра до 12 дня (ждать трансфер)это воскресенье начало июня, двое взрослых и двое детей  взрослых (18 и 11 лет)) чем занять и где покормить? и назад с 11 до 17.00  опять будем гулять

с учетом того что запланирова потом в процесе отдыха экскурсия Пороховая башня, Королевский и городской арсеналы, Свято Успенская церковь, Армянский собор и дворик собора, Аптека-музей, фонтаны, памятники, величественный и торжественный Доминиканский собор.  Дворец Бандинелли, часовня Боимов, костел иезуитов, дом "Времена года", площадь Рынок, городская ратуша, старинные особняки.

что мне им показать чтоб не повторяться и учитывая что наверняка все работает с 10 часов) и немного времени ?

Привіт. Що побачити з 5-12.Отже, я б радила взяти,як і говорила Даша, для мобільності велосипеди. Спочатку я б зустріла світанок з Високого замку або Замкового парку(там є класний оглядовий майданчик і до нього не високо добиратись).Потім відвідала собор св.Юра і завершила все підняттям на шпилю костела Ольги і Єлизавети(Там також гарнезний вид на місто). Якраз в вас на це вистачить часу. Рухалась би я через площу Ринок.В такий час там малолюдно,тихо і спокійно

Де поїсти...Найраніше відчиняється Пузата хата і на вашому шляху їх буде аж 2.

На коли запланована та екскурсія? Дітям нудно не буде? Мене музеї не захопили взагалі.

Місто професій-это, наверное единоразовая акция?((( мы приезжаем обычно в августе. Рассматриваю как вариант экскурсии на производство, а то в Полтаве с этим совсем глухо.

Далеченько від нас...Але є нейтральна територія))))

На які саме виробництва хочите?

• Rusja це подобається

#251 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 09:10

Наташ, возьмите велики на прокат и просто покатайтесь по городу) центр-ближний центр. Тут красиво и вам должно понравиться) тут есть автоматические точки проката, соответственно работать должны всегда (но я не пользовалась, не знаю нюансов, там нужна какая то регистрация, может Люда подскажет). В центре довольно много велодорожек и вообще должно быть комфортно. Если ваш 11ти летний ребёнок подходящего роста что бы ездить взрослым велосипедом) 

Даш,там велосипеди не великі.Вони низькі. І да,велодоріжок багато. Наразі велосипедисти аже трішки напрягають,бо їх ну дуууууже багато

Из круглосуточных заведений - кумпель. Остальное будет работать с 9-10. Трамваи с вокзала едут с 6 ти утра, но если не много вещей я бы не ждала и пешком. Там не далеко и довольно живописно)

Речі можна в камеру схову і зовсім на легку піти.

Кумпель не варіант,бо щодо поїсти,то там не великий вибір.А з дороги і в дорогу треба нормально поїсти.Особливо мені в кумпелі було толком і нічим Сашку погодувати.За Аню взагалі мовчу

#252 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 09:13

За год во Львове не нашла ничего особо интересного для детей... Да, тут есть дитяча планета, игроленд и аквапарк... И все.

Влітку з цим повеселіше.Багато ярмарок наразі і дитячих мк і виступів. В парку Франка наразі кожних вихідних і в святкові дні Світанковий ярмарок з дитячими виступами і МК. Просто треба постійно моніторити. Зараз активним і парк Культури повинен бути.Там є нічне кіно під відкритим небом і розваги.

#253 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 09:35

Місто професій-это, наверное единоразовая акция?((( мы приезжаем обычно в августе. Рассматриваю как вариант экскурсии на 01производство, а то в Полтаве с этим совсем глухо.

Згадала.В парку Культури біля сцени в серпні 2 дні проводять ярмарок де представляють себе всі дитячі гуртки міста, виставка ручної роботи,фаст-фуд і дитячі МК безкоштовні,але вхід платний(був десь 20 грн)

#254 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 10:14

Кумпель не варіант,бо щодо поїсти,то там не великий вибір.А з дороги і в дорогу треба нормально поїсти.Особливо мені в кумпелі було толком і нічим Сашку погодувати.За Аню взагалі мовчу

Нормально там есть еда) у нее взрослые дети :) хотя мне пузата хата тоже нравиться больше (муж меня сожжет если увидит :)), но она открывается позже.

Відредаговано Аделаида, 07 травень 2018 - 10:15.

#255 Милочка

Милочка

• Довгожителі
  • 7 112 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 07 травень 2018 - 10:21

Нормально там есть еда) у нее взрослые дети :) хотя мне пузата хата тоже нравиться больше (муж меня сожжет если увидит :)), но она открывается позже.

з 8 вона

Для мене Кумпель - це пиво і пивні тарілки.Вибір десертів малий, гарнірів не має.Тому і говорю,що не варіант "поїсти з дороги". 

#256 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 07 травень 2018 - 12:05

Далеченько від нас...Але є нейтральна територія))))

На які саме виробництва хочите?

Нас интересует производство ВСЕГО))))) из того что есть в интернете нашла только "Світоч" и "Лімо". Интересно на "Галимпекс", но пишут, что туда не водят и елочные игрушки, мне кажется, все равно делают только в предверии праздников. Ну и это ж надо собрать группу желающих.

#257 Rusja

Rusja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • 992 повідомлення

Нагороди

3    2    3      

Опубліковано 07 травень 2018 - 12:10

Вот в том то и дело, что планета и игроленд и дома есть, в аквапарке были, но мне нужен туда ответственный сопровождающий. Троих уследить тяжело, а мне пришлось даже чужого ребёнка спасать (хорошо, что я  знала как тонут люди, не так как в фильмах...), а никто даже не обратил внимание((((( Работников аквапарка рядом не было. Так что если есть возможность избежать экстрима, то лучше МК где-нибудь.

#258 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 15:06

Наташ, возьмите велики на прокат и просто покатайтесь по городу) центр-ближний центр. Тут красиво и вам должно понравиться) тут есть автоматические точки проката, соответственно работать должны всегда (но я не пользовалась, не знаю нюансов, там нужна какая то регистрация, может Люда подскажет). В центре довольно много велодорожек и вообще должно быть комфортно. Если ваш 11ти летний ребёнок подходящего роста что бы ездить взрослым велосипедом) +до 9ти тут все спят и трафик вполне терпимый.

мой 11-летний ниже меня всего на 10 см ))) и с великами мы все дружим) спасибо за идею

#259 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 15:17

Привіт. Що побачити з 5-12.Отже, я б радила взяти,як і говорила Даша, для мобільності велосипеди. Спочатку я б зустріла світанок з Високого замку або Замкового парку(там є класний оглядовий майданчик і до нього не високо добиратись).Потім відвідала собор св.Юра і завершила все підняттям на шпилю костела Ольги і Єлизавети(Там також гарнезний вид на місто). Якраз в вас на це вистачить часу. Рухалась би я через площу Ринок.В такий час там малолюдно,тихо і спокійно

Де поїсти...Найраніше відчиняється Пузата хата і на вашому шляху їх буде аж 2.

На коли запланована та екскурсія? Дітям нудно не буде? Мене музеї не захопили взагалі.

спасибо :poklon: а где ближайший к вокзалу прокат великов не вкурсе? 

екскурсия организована отелем , где жить будем, дети довольно взрослые, может и не заскучают, они первый раз во Львове будут, Арсенал должен сыну понравиться, он большой поклонник всякого оружия,  в крайнем случае я думаю можно и уйти , лишь бы к отезду автобуса вернулись)))

#260 Аделаида

Аделаида

• Довгожителі
  • 11 705 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 07 травень 2018 - 18:03

спасибо :poklon: а где ближайший к вокзалу прокат великов не вкурсе?

екскурсия организована отелем , где жить будем, дети довольно взрослые, может и не заскучают, они первый раз во Львове будут, Арсенал должен сыну понравиться, он большой поклонник всякого оружия, в крайнем случае я думаю можно и уйти , лишь бы к отезду автобуса вернулись)))

https://www.nextbike...uk/lviv/prices/

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама