Перехід до вмісту

Фотографія

Дитячі майданчики Полтави

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
250 відповідей у цій темі

#241 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 168 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Анна

Опубліковано 12 липень 2018 - 13:40

Долучайтеся!

19 липня о 15:00 у приміщенні ВГО “НОВА ПОЛТАВА” (вул. Котляревського, 6) відбудеться публічна консультація з заінтересованими сторонами щодо незадовільного стану дитячих майданчиків у Полтаві.

За 2017 рік у місті сталося більше 80 випадків тяжких травмувань дітей на дитячих майданчиках через невідповідність державним нормам та вимогам, в той же час з 505 наявних майданчиків 220 не перебувають на балансі жодних управлінь та підприємств, що в свою чергу не дозволяє залучити відповідальних.

Представники громадської організації “Центр UA” спільно з місцевою владою, представниками управлінь освіти, житлово-комунального господарства, профільних громадських організацій, батьками, активістами та журналістами обговорять можливі варіанти вирішення цієї проблеми

Питання публічної консультації:

1. Хто має відповідати за безпеку та стан дитячих майданчиків в місті?
2. Як вирішити проблему незаконно встановлених дитмайданчиків?
3. Як облаштувати безпечний дитячий майданчик?

https://www.facebook.com/events/251730362277028/?active_tab=about

Відредаговано Annyshka, 12 липень 2018 - 13:41.

• Anutka це подобається

#242 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 24 липень 2018 - 20:26

Публічна дискусія щодо незадовільного стану дитячих майданчиків Полтави зібрала представників органів місцевої влади, комунальних служб та громадськості.

http://hromadske.pol....ua/events/9197

• Malinka це подобається

#243 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 27 липень 2018 - 13:34

Проблема майданчиків не вирішується, діти продовжують травмуватись.
Відсутні ударопоглинаючі покриття, недотримані норми, порушення при облашутванні, неналежне або і взагалі відсутнє утримання призводять до нещасних випадків.
Місяці, проведені у травматології, серйозні пошкодження, зіпсований одяг та особисті речі — результат недбальства та небажання вирішувати реальні проблеми у місті з боку влади та відповідальних організацій.

https://www.youtube....S0c&app=desktop

• mitera це подобається

#244 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 01 серпень 2018 - 16:39

Дитмайданчик «Весела корівка» на Подолі приховує декілька небезпек, які потенційно можуть стати причинами травмування і не лише.
Від самого початку його було встановлено з порушеннями, на які ніхто із відповідальних осіб не звернув уваги (можливо, через те, що їх діти там не гратимуться?)

По-перше, на території ДМ два каналізаційні люки, один з яких (із дірою посередині) знаходиться прямо в пісочниці.

По-друге, майданчик розмістили у безпесередній близькості до проїжджої частини, не відгородивши ні живоплотом, ні, навіть, безпечним парканом. Тобто мало того, що мами, тата і діти мають дихати небезпечними викидами, так діти ще й випадково ризикують опинитися під колесами машин.

При тому, що у ДБН чітко зазначено, що ДМ не можуть бути встановлені поруч з комунікаціями та магістралями.

Це, якщо не вдаватися у деталі про бігборд, встановлений там же (хто його власник? хто несе відповідальність за його надійність?), якщо не звертати уваги на бетонні брили, які стирчать під кожною кострукцією, і тп.

Ось що з'ясували журналісти, поговоривши з відвідувачами та власниками: http://hromadske.pol....ua/events/9319

• mitera це подобається

#245 Viki Dorian

Viki Dorian

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 3 повідомлення
  • Ім'я:Viki

Опубліковано 19 жовтень 2018 - 15:01

також раджу спершу пійти до Мамая

#246 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 800 повідомлення
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 19 жовтень 2018 - 16:29

також раджу спершу пійти до Мамая

в суд к нему?)

#247 Annyshka

Annyshka

Дошкільня

• Активістки
  • 168 повідомлення

Опубліковано 10 січень 2019 - 22:56

На Браїлках з’явиться парк для відпочинку жителів мікрорайону. По території парку пропонується розміщення спортивно-ігрових майданчиків для різних категорії жителів району: дитячі майданчики для дітей різного віку, зони відпочинку та універсальні спортивні зони.

Перший дитмайданчик міста, де враховані норми безпеки, доступність, комфорт користувачів, вік дітей, потреби в різних ігрових та рухових активностях, відпочинку, спілкуванні тощо. Це не сумнівної якості гірка, вкопана в багно і каміння поруч з гойдалкою і проїжджою частиною. Це дійсно - облаштований дитячий майданчик. Проект виглядає вражаюче - https://www.facebook...4365?__tn__=K-R

#248 Ирина 1012

Ирина 1012

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 27 березень 2021 - 17:09

Добрый день. Подскажите пожалуйста где в районе Корпусного парка есть детские площадки?

#249 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 27 березень 2021 - 17:33

Добрый день. Подскажите пожалуйста где в районе Корпусного парка есть детские площадки?

Ближайшая общественная наверное возле стадиона, или в другую сторону - в солнечном парке.

#250 Ирина 1012

Ирина 1012

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 9 повідомлення
  • Ім'я:Ирина

Опубліковано 27 березень 2021 - 23:39

Спасибо!

#251 Kri4alka

Kri4alka

Крихітка