Школа № 38
Розпочатий з Anutka, 20 вер 2012 14:16
326 відповідей у цій темі
Sandra Aleksandrova
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 17 березень 2017 - 09:13
може гороно перенаправити в менш популярні школи. Є і зараз такі, де менше 30 набирають у клас. Або додати другу зміну в ті школи, де зміна одна, і туди перенаправити дітей, які "не помістились"
главное чтобы "перенаправляли" тех, кто к школе не относится по месту жительства))) а не ганяли тех, которые имеют полное право на свое место в ней)))
Из развивающих классов это Бухарова Ольга Михайловна, самая лучшая на параллели. А вот по традиционному - не подскажу
спасибо, девочки
Sandra Aleksandrova
-
-
Ім'я:Sandra Aleksandrova
Опубліковано 17 березень 2017 - 09:17
девченки, у кого в следующем году (выпуск 2018 года) детки заканчивают 4-й класс? К какому учителю рекомендуете попасть? поделитесь отзывами, заранее спасибо
повторюсь))) хотелось бы услышать отзывы и об обычных классах))
Опубліковано 17 березень 2017 - 13:04
Ага) 7я, например. А все прут в 6ю ((
А потом подсменка, вторая смена и 39 человек в классе ((((
ще є 25, 4, 14, 5, 9. І в цих школах одна зміна. Значить не така вже критична ситуація, раз поміщаються діти і так.
В 6 цього року і так на один клас більше набирають, але ситуацію це не рятує, все одно по 40 чоловік і ще в директора є резерв раптом хтось відсіється((
Аделаида
Аделаида
-
Місто:Интернет
-
Ім'я:Дарья
Опубліковано 17 березень 2017 - 13:25
ще є 25, 4, 14, 5, 9. І в цих школах одна зміна. Значить не така вже критична ситуація, раз поміщаються діти і так.
В 6 цього року і так на один клас більше набирають, але ситуацію це не рятує, все одно по 40 чоловік і ще в директора є резерв раптом хтось відсіється((
Но вы ж тоже не хотите в "другую школу". Все хотят где лучше. А отсеивать людей по тому, кто "успел" тоже как то... некорректно.
Опубліковано 17 березень 2017 - 14:05
Но вы ж тоже не хотите в "другую школу". Все хотят где лучше. А отсеивать людей по тому, кто "успел" тоже как то... некорректно.
я вибрала найближчу по прописці. А по якому принципу відсіювати?
У мене знайома з гороно хотіла віддати в 38 хоча живуть далеко. Як дізналась про 38 чоловік в класах передумала і веде в "не популярну" школу по місцю проживання, де до 30 чоловік в класі
Аделаида
Аделаида
-
-
Опубліковано 18 березень 2017 - 02:27
я вибрала найближчу по прописці. А по якому принципу відсіювати?
У мене знайома з гороно хотіла віддати в 38 хоча живуть далеко. Як дізналась про 38 чоловік в класах передумала і веде в "не популярну" школу по місцю проживання, де до 30 чоловік в класі
По месту жительства. А потом можно и в порядке очереди. Хотя я бы тесты проводила ) Но так только в специализированные школы можно.
Если у вас прописка теперь в центре - то ближайшая 14я, 10я, а если там где и была - то 5я, 9я, 7я. Но вы ж пошли в "хорошую" 6, а не в ту, где меньше детей.
Опубліковано 18 березень 2017 - 16:22
По месту жительства. А потом можно и в порядке очереди. Хотя я бы тесты проводила ) Но так только в специализированные школы можно.
Если у вас прописка теперь в центре - то ближайшая 14я, 10я, а если там где и была - то 5я, 9я, 7я. Но вы ж пошли в "хорошую" 6, а не в ту, где меньше детей.
а чому 14 і 10, а не 6? До 6 найближче. Молодша школа у них не гімназія, а звичайна.
До 5 і 9 від дому зараз іти стільки ж, скільки і до 6, не ближче. І в 10 школі теж дітей не мало, на скільки мені відомо.
Аделаида
Аделаида
-
-
Опубліковано 18 березень 2017 - 18:18
а чому 14 і 10, а не 6? До 6 найближче. Молодша школа у них не гімназія, а звичайна.
До 5 і 9 від дому зараз іти стільки ж, скільки і до 6, не ближче.
І в 10 школі теж дітей не мало, на скільки мені відомо.
Гугл считает, что 14 и 10я ближе, все вопросы по расстояниям к нему ))
Я о том, что вы не пошли в ту, где меньше детей, а пошли в ту, что считается лучше, тогда почему тебя удивляет, что другие родители сделали так же. Никто не возит детей с алмазного на леваду в школу. Все из окружающих 3-4х стараются выбрать лучшую(как и ты сделала). Младшая школа везде(кроме 3й) в Полтаве обычная.
Опубліковано 18 березень 2017 - 18:23
Гугл считает, что 14 и 10я ближе, все вопросы по расстояниям к нему ))
Я о том, что вы не пошли в ту, где меньше детей, а пошли в ту, что считается лучше, тогда почему тебя удивляет, что другие родители сделали так же. Никто не возит детей с алмазного на леваду в школу. Все из окружающих 3-4х стараются выбрать лучшую(как и ты сделала). Младшая школа везде(кроме 3й) в Полтаве обычная.
по перше гугл в курсі де я живу/житиму? О_О
По друге, при чому тут я? Я десь писала, що хочу школу з меншою кількістю дітей? Перечитай повідомлення! Я писала про тих, хто НЕ ВЛІЗ в ту школу, яку хотів, що є варіант потрапити у менш популярну і не в іншому кінці міста. Особисто у мене все ок, проблем нема.
Опубліковано 20 березень 2017 - 14:00
Отчитаюсь.) Мест в 38 нет. Из вариантов решения проблемы директор предлагает подождать месяц, возможно кто то отсеется. Или идти в другую школу, а на 2 класс переводится к ним) Цирк полнейший.))
В других школах РЯДОМ мест тоже нет и директор одной из них прямо сказала что мне врут и по месту жительства должны взять по любому и квота небольшая должна быть по любому.
А не рядом я просто даже не пойду записываться.
Мне теперь прям аж интересно чем закончится))
Опубліковано 20 березень 2017 - 15:00
Отчитаюсь.) Мест в 38 нет. Из вариантов решения проблемы директор предлагает подождать месяц, возможно кто то отсеется. Или идти в другую школу, а на 2 класс переводится к ним) Цирк полнейший.))
В других школах РЯДОМ мест тоже нет и директор одной из них прямо сказала что мне врут и по месту жительства должны взять по любому и квота небольшая должна быть по любому.
А не рядом я просто даже не пойду записываться.
Мне теперь прям аж интересно чем закончится))
Ви в іншу школу не збиралися з самого початку. Так чому ж , живучи поряд, не пішли і не написали заяву ще восени? Ніхто б вас не змушував ходити на підготовчу. Ні, ви чекали, аргументуючи, що вас ЗОбоВязанІ взяти!! І тепер створюєте з цього проблему! Вся проблема в тому, що зараз всі знають про свої права і не знають обов'язків .
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 20 березень 2017 - 15:30
Ви в іншу школу не збиралися з самого початку. Так чому ж , живучи поряд, не пішли і не написали заяву ще восени? Ніхто б вас не змушував ходити на підготовчу. Ні, ви чекали, аргументуючи, що вас ЗОбоВязанІ взяти!! І тепер створюєте з цього проблему! Вся проблема в тому, що зараз всі знають про свої права і не знають обов'язків . А хіба заява на вступ до школи пишеться за рік?
Наскільки мені відомо, заява до вступу в перший клас подається в кінці навчального року (як можна писати заяву, якщо ще не ідомо, чи залишиться дитина в садочку, чи піде до школи?)...
Прив’язки до данної школи не маю, але Віка, в принципі все робить правильно.
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:01
Заява на підготовчу пишеться восени. Ви праві в тому, що на перший клас пізніше . Але вже приблизно по тій кількості, що була на підготовчій. Саме тому і на школі вже давно написано, що прийом до першого класу закінчений. А щодо того , чи залишаться дитина в садочку чи ні, такі випадки правда існують, коли батьки ще не вирішили . Але тут мова зовсім не про те. Хоча самі такі випадки мав на увазі директор, коли сказав, що може хто і відсіеться.
Просто тут зрозуміле саме відношення до ситуації. Про закінчення прийому до першого класу було написано , мабуть, ще до Нового року. (приблизно так). А тепер згадалося, що й до школи треба!
Лавина
-
-
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:10
Просто тут зрозуміле саме відношення до ситуації. Про закінчення прийому до першого класу було написано , мабуть, ще до Нового року. (приблизно так). А тепер згадалося, що й до школи треба! Нормальне відношення до ситуації))))
Як може бути закінчений прийом до першого класу, якщо він ще не розпочався?
А підготовчі курси у нас не є обов’язковими, та й вони не можуть слугувати приводом до прийому в перший клас.
Списки першокласників подаються зовсім не з того, скільки записано на "підготовку".
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:12
В деяких школах на підготовку заяви пишуться окремо восени, а в 1 клас потім окремо весною. А в інших заяви пишуть перед підготовкою відразу в 1 клас за рік. Як на мене логічніше було б писати таки двічі, при чому щоб в 1 клас реєстрували відразу в єдиний реєстр, щоб уникнути ситуації, що одна дитина записана в 3 школи і лише 1 вересня визначиться куди конкретно піде. Бо на підготовку дитина може ходити в декілька шкіл і складно визначити відразу точну кількість учнів, які 100% залишаться в даній школі.
Аделаида
Аделаида
-
-
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:18
О чем вообще спор?
Дітям, які вступають до першого класу школи І-ІІІ ступеня, що обслуговує мікрорайон, де мешкає дитина, не може бути відмовлено у зарахуванні.
У випадках, коли кількість заяв щодо вступу дитини до першого класу загальноосвітнього навчального закладу не за місцем проживання перевищує кількість вільних місць, перевага надається тим, чия заява була зареєстрована раніше.
Інформація про закріплення (чи відсутність закріплення) за певним загальноосвітнім навчальним закладом мікрорайону (певної території обслуговування) обов’язково має розміщуватись на сайтах школи та інформаційному стенді для батьків майбутніх першокласників.
http://osvita.ua/leg.../Ser_osv/45970/
В деяких школах на підготовку заяви пишуться окремо восени, а в 1 клас потім окремо весною. А в інших заяви пишуть перед підготовкою відразу в 1 клас за рік. Як на мене логічніше було б писати таки двічі, при чому щоб в 1 клас реєстрували відразу в єдиний реєстр, щоб уникнути ситуації, що одна дитина записана в 3 школи і лише 1 вересня визначиться куди конкретно піде. Бо на підготовку дитина може ходити в декілька шкіл і складно визначити відразу точну кількість учнів, які 100% залишаться в даній школі.
А если ребенок записан не в общеобразовательные, а в специализированные школы, о поступлении\не поступлении туда можно узнать только по результатам собеседования(которые проводятся не везде в одно время)?
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:23
Як може бути закінчений прийом до першого класу, якщо він ще не розпочався?
Ви так говорите, наче б то я написала на школі , що прийом закінчений.
Лавина
-
-
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:26
Ви так говорите, наче б то я написала на школі , що прийом закінчений. Я пишу звичайно, просто мені не зрозумілий "напад" на форумчанку, яка робить все вірно для себе і своєї дитини..
От і все)))
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:28
Pixie, извините, с мобильного не могу процитировать.
1. Откуда я должна была узнать что заявление на 1 класс надо писать ЗА ГОД, если -
а) у меня первый ребенок и он идет первый раз в школу. Значит в детском саду на собрании должны были предупредить.
б) три года назад приходили из школы к нам домой и при мне записывали ребенка в предварительный список, как живущего рядом и собирающегося в свою школу по прописке. Я была уверена что мне нужно лишь прийти подтвердить. ЗА ГОД??? Так я за три подтвердила)
в) осенью я спросила в детском саду - нужно ли мне сейчас брать мед.карту чтобы пойти написать заявление в школу - на что меня спросили - собираюсь ли я на подготовку. Нет, не собираюсь. Тогда, сказали мне, смысла нет так рано идти. Завления на прием в 1 класс пишутся весной, вы же в свою школу идете? - Ну тогда весной и пойдете, сейчас у вас все равно его никто не примет.
Опубліковано 20 березень 2017 - 16:32
2. Даже если я провтыкала написать заявление осенью, пусть так. (Хотя я была на 100% уверена что все как раньше - после окончания сада родители берут документы и относят в школу по прописке. Кто в мае, а кто и в конце июля)
Но даже если - есть квота по району - может мы только сюда переехали, нам теперь в школу не ходить?
Это вообще все просто даже смешно.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|