Полтавські школи, ліцеї, гімназії
Розпочатий з чубаська, 15 кві 2009 10:14
6051 відповідей у цій темі
Опубліковано 17 серпень 2017 - 12:12
Хто ще не бачив, майже офіційна інформація...
Структура 2017-2018 н.р. для ЗНЗ м. Полтава
І семестр – з 1 вересня по 29 грудня 2017
Осінні канікули – з 23 по 27 жовтня 2017
Зимові канікули – з 2 січня 2018 по 21 січня 2018
ІІ семестр – з 22 січня 2018 по 25 травня 2018
Весняні канікули – з 26 березня 2018 по 31 березня 2018
Інформація про триместри фейкова
А я надеялась))))))))))))
Опубліковано 21 серпень 2017 - 10:18
notika
-
Місто:Алмазный
-
Ім'я:Наталия
Опубліковано 21 серпень 2017 - 14:16
Опубліковано 21 серпень 2017 - 21:09
Опубліковано 21 серпень 2017 - 21:26
а почнуть не раніше червня 2018))
Ну принаймні вже буде досвід 3 школи. Як тільки дітей повернуть в стіни 3-ї з 28-ї, туди ж відправляться діти з 10-ї напевне
Опубліковано 21 серпень 2017 - 22:26
Це вже з новим директором у СШ № 3 такі результати.
Опубліковано 22 серпень 2017 - 04:45
Фишка в том, что 1-й лицей, 3-я школа и Паросток имеют право отбирать себе учеников. Берут, естественно, в основном более сильных. Остальные школы обязаны учить всех. Поэтому данный рейтинг не совсем объективен.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 22 серпень 2017 - 06:07
Фишка в том, что 1-й лицей, 3-я школа и Паросток имеют право отбирать себе учеников. Берут, естественно, в основном более сильных. Остальные школы обязаны учить всех. Поэтому данный рейтинг не совсем объективен.
Согласна полностью!
Паросток вообще не корректно брать в общий рейтинг, с количеством выпускников аж 4 чел, прошу не сравнивать с интернатом, думаю не стоит обсуждать уровень (как один из критериев)обучения за деньги родителей и бюджет.
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 22 серпень 2017 - 06:13
удачи, дорогие родители) http://poltava.to/news/44032/
6я школа пережила ремонт фасада и массовую замену окон во время учебного года, а кто видел нашу школу до ремонта, то знает, работы сделано много.
Так что без паники!а 3я школа аварийная, об этом было известно давно, это не стало сюрпризом для родителей. Главное,чтоб все закончилось быстро и качественно
Alenka
-
Місто:Центр-Гожулы
-
Ім'я:Алена
Опубліковано 22 серпень 2017 - 07:51
Опубліковано 22 серпень 2017 - 10:07
Выпускники прошлого года набирались ещё на общих основаниях, насколько я помню, конкурс только последние несколько лет был в третьей школе
Опубліковано 22 серпень 2017 - 18:23
В "Паросток" не по конкурсу учнів зараховують. Але там дійсно таки мало учнів порівняно з державними школами.
Цікаво, що іншій приватній школі із такою ж малою кількісттю учнів вдалось зайняти лише 24 місце в рейтингу. І це вже система.
Опубліковано 22 серпень 2017 - 18:34
Ну в лицее 4 человека вообще не сдали тесты и это при условии, что туда попадают талантливые дети. Это странно! Как вообще можно сравнивать специализированые школы с интернатами ??
Опубліковано 22 серпень 2017 - 19:52
Ну в лицее 4 человека вообще не сдали тесты и это при условии, что туда попадают талантливые дети. Это странно! Как вообще можно сравнивать специализированые школы с интернатами ??
в ліцеї є художній профіль, туди дітей відбирають не залежно від знання математики чи англійської, а ЗНО вони могли вибрати якийсь предмет не з профілю. і в художньому класі підготовка математики наприклад була слабенька коли я вчилась
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 22 серпень 2017 - 20:10
в ліцеї є художній профіль, туди дітей відбирають не залежно від знання математики чи англійської, а ЗНО вони могли вибрати якийсь предмет не з профілю.
і в художньому класі підготовка математики наприклад була слабенька коли я вчилась
Ух ты .Мне старшего надо туда.Мы тол конечно рисуем ,клеим и лепим хорошо
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 11 вересень 2017 - 22:25
Девочки, очень хочеться узнать, как у вас обстоят дела с продленкой - в плане организации дня.
У нас -дети ничем не заняты, каждый сам по себе, кто бегает, кто сидит. Мой рыдает два дня, учитель, она же психолог, поодхода найти не может и ,я так, думаю, не хочет, просто отправляет ребенка к классному руководителю, самого .
Должен быть какой-то распорядок, занятия, беседы...?И я заметила, что дети остаются без присмотра.
Опубліковано 11 вересень 2017 - 22:48
Девочки, очень хочеться узнать, как у вас обстоят дела с продленкой - в плане организации дня.
У нас -дети ничем не заняты, каждый сам по себе, кто бегает, кто сидит. Мой рыдает два дня, учитель, она же психолог, поодхода найти не может и ,я так, думаю, не хочет, просто отправляет ребенка к классному руководителю, самого .
Должен быть какой-то распорядок, занятия, беседы...?И я заметила, что дети остаются без присмотра.
у нас поки що в основному гуляють. Після уроків виходять, потім обідають, трохи сидять в класі (відпочивають, мультики дивляться, малюють), знову виходять. У нас 60 чоловік на одного вчителя і один кабінет. Сидять по 2 на стільці
Счастливая
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Люда , ко мне-на "ты"
Опубліковано 11 вересень 2017 - 23:01
у нас поки що в основному гуляють. Після уроків виходять, потім обідають, трохи сидять в класі (відпочивають, мультики дивляться, малюють), знову виходять. У нас 60 чоловік на одного вчителя і один кабінет. Сидять по 2 на стільці
ого, тоже не весело((
Меня возмутил сегодня факт, что ребенка отправили с продленки к учителю. Завтра уточню самого ли ? Со слов ребенка поняла, что самого.
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 12 вересень 2017 - 20:12
У нас ,в першому класі їли,спали,грались,час співпадав-ходили до басейну,ну і у кого які кружки були у школі .
lenaxol
-
Місто:с.Розсошенцы
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 12 вересень 2017 - 20:42
ого, тоже не весело((
Меня возмутил сегодня факт, что ребенка отправили с продленки к учителю. Завтра уточню самого ли ? Со слов ребенка поняла, что самого.
Люда а вы в какую школу ходите?если в 34 то к кому
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|