Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#2561Опубліковано 13 грудень 2019 - 20:07
Генрі Марш "Ні сонце, ані смерть. Зі щоденників нейрохірурга"
Про нейрохірургію, медицину в різних країнах (Англія, США, Непал, Україна), про старість, про життя і смерть ... Я прочитала майже не відриваючись, хоча не скажу що книжка дуже захоплива (скоріше ні, бо це дійсно як щоденник, оповідання стрибає в часі і в просторі), просто мені "зайшло") не знаю чи радити всім до читання, але принаймні варто звернути увагу. #2562Опубліковано 22 грудень 2019 - 11:52
Читаю Интеллектуальный Инсульт К.Николаев,Ш.Абдуллаева
Книга не художественная о ближайшем будущем человечества,но очень напоминает фантастические фильмы,все время вспоминаю сериал Годы ( так себе подача,концовка утопия,но сами тенденции развития общества и технологий очень реальны),фильм Сурогаты,а также любимую Матрицу .В книге описаны события и технологии за 2016 год,многое из того что там только пророчат уже наша реальность в 2019) книга о том как выжить и остаться человеком в эпоху высоких технологий,при этом не уходя в лес) а живя в обществе,пользуясь технологиями,но не становясь биороботом) очень актуально #2563Опубліковано 23 грудень 2019 - 05:08
Читаю "Хроники семьи Казалет" Элизабет Говард. Всего в серии 5 книг, что меня очень радует. Это значит, что на зиму чтением я обеспечена. Я пока читаю первую часть, описывается жизнь английской семьи в 37-м году, все три поколения. Очень легко и очень гармонично написано, смело могу рекомендовать.
#2564Опубліковано 23 грудень 2019 - 05:16
Прочитала "Лебединую песнь" Ирины Головкиной ( Римская Корсакова). Невероятно трагическое произведение, семейная сага,описывающая жизнь нескольких аристократических семей в период после революции 17 года. Мне трудно описывать словами, эту книгу нужно читать. Отнимает много душевных сил у людей, склонных к эмпатии. Я пропустила через себя и отходила потом две недели, буквально душу перевернуло. Однозначно, со временем перечитаю и не раз.
#2566Опубліковано 02 лютий 2020 - 17:31
Дівчатка, а ні в кого часом немає книг лікаря Бєлоконь в електронному вигляді?
#2568Опубліковано 02 лютий 2020 - 23:15 в ідеалі обидві) #2569Опубліковано 03 лютий 2020 - 09:33 я купила «Я-женщина» в pdf форматі #2570Опубліковано 03 лютий 2020 - 09:41 а де купили, можете підказати? Я шукала такий варіант, але чогось по сайтам пише "немає в наявності" ( а на олх не хочу. #2571Опубліковано 03 лютий 2020 - 10:24
Тут скачувала обидві книги повністю: https://readster.me/...nna-chto-delat/ https://readster.me/.../ya-zhenshhina/ #2572Опубліковано 03 лютий 2020 - 12:12 дуже дякую!
#2573Опубліковано 06 лютий 2020 - 16:26
Детективы Ю.Несбе ,прочитала я 5-6 книг,но больше всего понравился Снеговик и Леопард,читать лучше по порядку,хотя расследования отдельные,есть перекрестные ссылки на предыдущие книги,но можно и отдельно.
Расследование ведёт норвежкий сыщик на территории Норвегии и не только,у меня слабость к Скандинавии)) кроме запутанных историй,нестандартных решений мне понравилось много описаний стран,где происходят события,их история,современные тенденции в обществе,законы,природа,люди,просто жизнь,особенности культуры и языка,хорошее погружение в среду #2574Опубліковано 04 березень 2020 - 17:56
читаю Б.Вербер Танатонавты,книга про смерть) без ужасов) про путешествия в потусторонний мир,по типу как фантастика про перемещения во времени,а здесь перемещение между мирами живых и мертвых.
Неподготовленному человеку наверно будет сложновато ибо кроме худ.части много вставок из всевозможных мифов касающихся данной темы,хотя с другой стороны можно сразу прочитать все версии всех народов и религий) тема мне интересна,книга тоже,как синтез всего ранее читаемого на эту тему,но не скучно, фантастика,приключения,даже немного любви) Відредаговано мягкопушистая мама, 04 березень 2020 - 17:59.
#2575Опубліковано 19 квітень 2020 - 22:45
Случайно не кто не продает книгу Зулейха открывает глаза .на русском языке?
#2576Опубліковано 20 квітень 2020 - 11:19 И мне очень нравится эта книга! Качайте сразу вторую часть- империя ангелов. Вторая мне даже больше понравилась, более динамичная.
#2578Опубліковано 16 травень 2020 - 10:25
Джессіка Нолл Найщасливіша дівчина на світі.
(Джессика Кнолл Счастливые девочки не умирают) Кажуть, Різ Уізерспун викупила права на екранізацію цієї книжки ще до її виходу. Якщо чесно, то на це я і купилася))) Не можна сказати, що сюжет новий, але я прочитала з задоволенням. Історія Тіфані Фанеллі, новенької дівчинки в престижній школі, яка проходить через низку принижень щоб зайняти своє місце в шкільній ієрархії. Через чотирнадцять років вона добилася майже всього, чого хотіла- зовнішність, робота, наречений, але їй не дає спокою давнішня таємниця ... Головна героїня не зовсім позитивна дівчина, але це тільки надає достовірності історіі. Ми знайомимось із нею вже дорослою і поступово нам відкривається її минуле і події, що так вплинули на неї. Мене трохи розчарував кінець, чекала чогось більш яскравого і несподіваного ( може просто перечитала Тесс Герітсен) Та вцілому мені сподобалось. Відредаговано Светлана, 16 травень 2020 - 10:25.
#2579Опубліковано 28 травень 2020 - 18:54
Вперше я читала у Діани Сеттерфілд її Роман Тринадцята казка і мені дуже сподобалось)
А на днях дочитала її новий роман Поки тече ріка. Для мене це одна з книг яка залишає після себе приємний післясмак. Історія розгортається в барі на березі Темзи, куди одного вечора заходить поранений чоловік з мертвою дівчинкою на руках. Дівчинка оживає, але не говорить і на неї претендують три різних родини. Та чи мають вони на це право? Як притоки Темзи впадають в велику річку, так історіі різних родин переплітаються між собою і утворюють одну цікаву розповідь. В книжці багато описів ріки, але це зовсім не напружує, а напрочуд органічно вписується в події. Без містики теж не обійшлося. ))) Дуже рекомендую! 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |