Перехід до вмісту

Фотографія

Про все 82

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
5794 відповідей у цій темі

#2541 светуля

светуля

Дошкільня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 187 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 21 травень 2022 - 23:06

Может кто-то знает где сейчас можно купить бентонитовые наполнители для котов?

#2542 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 21 травень 2022 - 23:44

Может кто-то знает где сейчас можно купить бентонитовые наполнители для котов?

На промі є, тиждень тому на Розетці брала дорожче

#2543 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 22 травень 2022 - 06:22

Хотела просто закрыть вкладку и все. Обычно так и делаю. Даже, когда посторонние люди несут бред. Просто можно улыбнуться на глупость или ощутить брезгливое чувство как реакцию на чужой яд .
Уровень бредовых фантазий высокий.
Я открыла этот профиль для того чтобы написать девченке беженке из ато в личку. Она несколько лет назад просила о помощи . Ей нужны были вещи на малышку и что-то мужу инвалиду. Вот так и осталась
Примерно три месяца назад , когда шла компания демонизации фопов, я вечером 23 февраля написала большой пост . Там было о разном. О хорошем и не о себе. А затем я его стерла. Делай добро и бросай его в воду.
Когда Людмила впервые написала о сборе средств на авто я без ее просьбы отскринила страницы и бросила в группу предпринимателей. Но здесь об этом не писала.
И если в тексте есть слово пионер, то это не о пионере. Ведь пословица " Чем дальше в лес- тем больше дров" не про лес и не про дрова.
Сейчас задала сама себе вопрос зачем я это пишу ? Наверное есть простая человеческая потребность ответить глупым домыслам. А раньше не считала нужным.Просто могла улыбнуться по другую сторону экрана. .то я жена покойного Выпировского, то у меня досье на всех, то я диссертацию пишу и использую форум как фокус-группу, то я по методичкам работаю. Фу. Навозная куча.
С великими вирусологами-военнымистратегами-конспирологами-стоматологами-идеологами сложно.
Стоит просто уйти.
Мне приятно было общаться здесь со многими интересными людьми. И форум во многом помогал просто в обычных жизненных ситуациях. Спасибо всем )))

Тю на вас ..Якби я завжди з форума йшла ,як з кимось думки не співпали...На те ми і Люди, що кожен має свою власну думку і в праві її виказати , а не ,, підлаштовуватися,,.Тут же не ,,секта,, поклоніння якомусь одному ідолу.

#2544 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 травень 2022 - 06:45

Хотела просто закрыть вкладку и все. Обычно так и делаю. Даже, когда посторонние люди несут бред. Просто можно улыбнуться на глупость или ощутить брезгливое чувство как реакцию на чужой яд .
Уровень бредовых фантазий высокий.
Я открыла этот профиль для того чтобы написать девченке беженке из ато в личку. Она несколько лет назад просила о помощи . Ей нужны были вещи на малышку и что-то мужу инвалиду. Вот так и осталась
Примерно три месяца назад , когда шла компания демонизации фопов, я вечером 23 февраля написала большой пост . Там было о разном. О хорошем и не о себе. А затем я его стерла. Делай добро и бросай его в воду.
Когда Людмила впервые написала о сборе средств на авто я без ее просьбы отскринила страницы и бросила в группу предпринимателей. Но здесь об этом не писала.
И если в тексте есть слово пионер, то это не о пионере. Ведь пословица " Чем дальше в лес- тем больше дров" не про лес и не про дрова.
Сейчас задала сама себе вопрос зачем я это пишу ? Наверное есть простая человеческая потребность ответить глупым домыслам. А раньше не считала нужным.Просто могла улыбнуться по другую сторону экрана. .то я жена покойного Выпировского, то у меня досье на всех, то я диссертацию пишу и использую форум как фокус-группу, то я по методичкам работаю. Фу. Навозная куча.
С великими вирусологами-военнымистратегами-конспирологами-стоматологами-идеологами сложно.
Стоит просто уйти.
Мне приятно было общаться здесь со многими интересными людьми. И форум во многом помогал просто в обычных жизненных ситуациях. Спасибо всем )))

Я не знаю, що відповісти на це повідомлення...
Вас іноді важко зрозуміти. Дуже. Наче якийсь набір слів. Якщо що, то я не про це повідомлення, а загалом.
І те, що у вас чітко просліджується лінія поклоніння срср - це правда. Тому була така реакція на текст про піонера. Хоча, особисто я зміст зрозуміла, якраз навпаки. Чому така реакція в інших?
Про фопів. У вас своя думка, у других - інша. Одні демонізують, інші захищають. Це нагадало мені одну знайому. Вона обурюється, що влада хоче зробити, щоб всі декларували доходи і платили податки. Її чоловік робить нелегально коштовні ремонти заможнім людям, податки не сплачує звісно. Але є інша сторона, сама знайома працює в лікарні і постійно обурюється малій з/пл...
Про базар з вами теж важко сперечатися. Я кажу, що була, бачила, дорого. А ви мені говорите " здалося, недорого, бідні базарники".
Недавно перечитувала тему про "Євробачення". Всі пишуть свої погляди на пісню - кому подобається, кому ні... Це ж таке... Ви викладаєте пісню Фоменка...
Та навіть тема "Гумор"...
Це якщо коротко. Я надіюся, що мене не забанять за "перехід на особистості". Але з вами важко не перейти.
А, і про допомогу. Чому люди пишуть, що допомогли? Чому ставлять оті "+".? Так "піднімається" тема. Так більше людей побачать її, побачать, що допомагають інші і допоможуть самі. Навіть, репост і коментар - це вже допомога. Тому писати треба!
Пс. За Дашой -Аделаїдой скучила.

#2545 Katrusja

Katrusja

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 921 повідомлення
  • Місто:Россошенцы
  • Ім'я:Katerina

Нагороди

2            

Опубліковано 22 травень 2022 - 12:46

Дівчата, підкажіть де можна перекласти документи на англійську за всіма вимогами?

Повторю питання

#2546 Ann_23

Ann_23

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 85 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Ann

Опубліковано 22 травень 2022 - 13:48

Дівчата , доброго дня  .Де   в нас у місті купити велосипед дорослий  ,бажано ті  ,які привозять  з Європи  і не обовяково новий? Дякую за відповідь .

• Ipiha це подобається

#2547 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 20:03

Це зараз. З 1 червня повертають усі штрафи.

Знакомый рассказывал .брат приносил в банк справку с работы

#2548 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 22 травень 2022 - 20:14

Знакомый рассказывал .брат приносил в банк справку с работы

Можно пожалуйста подробнее? Какую именно справку?

#2549 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 травень 2022 - 20:51

"Базікалка" - це так прикольно))))

#2550 Dobraya Ole4ka

Dobraya Ole4ka

В ритме мамы..

• Довгожителі
  • 7 654 повідомлення
  • Місто:Полтава, Петровского

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 21:22

"Базікалка" - це так прикольно))))

Теревені)

#2551 Mila*

Mila*

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 9 165 повідомлення

Нагороди

2    2         

Опубліковано 22 травень 2022 - 21:32

Нє) Базікалка)))

#2552 Vikki94

Vikki94

Малеча

• Постоялець
  • ЗерняткоЗернятко
  • 32 повідомлення
  • Ім'я:Vikki94

Опубліковано 22 травень 2022 - 21:46

Це зараз. З 1 червня повертають усі штрафи.

Так не штрафы, а минимальный платеж вроде

#2553 Доминика

Доминика

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 5 055 повідомлення
  • Ім'я:Доминика

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 21:53

Можно пожалуйста подробнее? Какую именно справку?

Я не могу сейчас узнать

#2554 nadin

nadin

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 8 717 повідомлення
  • Ім'я:Надежда

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 22:43

Нє) Базікалка)))

У нас в Полтаві балакають, то можно і Балакалка))))))

#2555 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 22:48

Дівчата, у вас є знайомі, які вже повернулися до Полтави?

Чи не рано їхати... Звичайно, що вирішувати мені, а все ж. Бо я вже не витримую тут.

#2556 jabka

jabka

Мама-адмін

• Адміністратори
  • 6 103 повідомлення
  • Місто:Харків-Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 22:55

Дівчата, у вас є знайомі, які вже повернулися до Полтави?

Я вже до Харкова повернулася. Але сюди з дітьми ще рано. У Полтаві - спокійне мирне життя.

#2557 Антуанетта

Антуанетта

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 876 повідомлення
  • Ім'я:Антуанетта

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 23:06

Я вже до Харкова повернулася. Але сюди з дітьми ще рано. У Полтаві спокійне мирне життя.

Ми не в Україні. Спочатку чоловік був в Харкові, коли була активна фаза, допомагав як медик. Мы з дітьми сиділи в Європі, потім він приїхав і ми разом поїхали на його батьківщину. Мене тут все дратує, скрізь на машині треба їздити, бо далеко, їжа незвична, жарко, громадського транспорту нема, таксі - то окрема історія.

Просто якщо ми повернемося, чоловік буде мотатися до Харкова, бо в нього там робота.
  • jabka це подобається

#2558 Maximather

Maximather

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 431 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:оксана

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 23:08

У мене кума повернулась із Німеччини), була там 1.5 місяця.
У неї тут магазин, то з її слів, люди роблять ремонти, купляють меблі, життя продовжується)

#2559 jabka

jabka

Мама-адмін

• Адміністратори
  • 6 103 повідомлення
  • Місто:Харків-Полтава
  • Ім'я:Юля

Нагороди

Опубліковано 22 травень 2022 - 23:13

Просто якщо ми повернемося, чоловік буде мотатися до Харкова, бо в нього там робота.

Я боюся, що Харків стане другим Донецьком. І про нього усі забудуть (у Полтаві, Львові, Тернопілі, Києві). І тут буде сіра зона, а українці спокійно житимуть своє життя. Ну і Херсон ще, і Маріуполь.

Тут все інакше. І, як до війни, вже не буде :(

Купа наркоманів, алкоголіків. Я просто радію кожній нормальній людині, яку зустрічаю на вулиці. Але, в основному, всі з алкоголем - навіть молодь. 
Ну і знову щодня обстріли. Русня таки повернула контроль на півночі від Харкова, тому спокійно ще не буде.

А сьогодні пішли на Північну Салтівку і... це жахіття. Просто не можу заспокоїтися. Апокаліпсис. Гірше фільмів жахів. Ідеш - усі будинки обгорілі, стекол нема, дерева посічені, і навкруги - ні людинки. Тільки коти шукають їжу. Видно, що покинуті, бо породисті.

#2560 kulolga

kulolga

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 314 повідомлення
  • Місто:г.Полтава,Центр
  • Ім'я:олюсенок

Опубліковано 23 травень 2022 - 00:04

Я боюся, що Харків стане другим Донецьком. І про нього усі забудуть (у Полтаві, Львові, Тернопілі, Києві). І тут буде сіра зона, а українці спокійно житимуть своє життя. Ну і Херсон ще, і Маріуполь.

Тут все інакше. І, як до війни, вже не буде :(

А как можно забыть,говорю за себя,конечно, до сих пор не могу поверить в то что с ним случилось,  и пусть тут более менее ,но все равно пустота,потому что где то просто жах,а Харьков ,то это вообще ,любимое близкое место..Короче нет слов...

Тут то крыша едет,а где вы находите силы, там... :cry-2:

• jabka це подобається

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама