Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
Dobraya Ole4ka
-
Місто:Полтава, Петровского
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 15:29
пздц. У мене там теж декларація зі Шкіцькою, ще ттт не доводилось звертатись, але були надії на адекватність(
А які у вас симптоми, крвім нюху?
Четверг вторая половина дня- начинается сухой кашель
Пятница утро - кашель усиливается, температура 37.2, головная боль, усталость, тошнота
Суббота- зверски крутит как радикулит, головная острая боль, пульсирующая, жгучая, шарашит температура до 38 не сбивается, к вечеру спадает
Воскресенье - жгет изнутри толи желудок от лекарства, толи что-то другое.. мышечная боль. Температуры нет
Сегодня. Кружится голова, упадок сил. Лежу. Кашель редко, дерущий продуктивный. То есть у меня не болит горло, нет соплей, но уже осевший голос
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 19 жовтень 2020 - 15:28.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 15:51
Четверг вторая половина дня- начинается сухой кашель
Пятница утро - кашель усиливается, температура 37.2, головная боль, усталость, тошнота
Суббота- зверски крутит как радикулит, головная острая боль, пульсирующая, жгучая, шарашит температура до 38 не сбивается, к вечеру спадает
Воскресенье - жгет изнутри толи желудок от лекарства, толи что-то другое.. мышечная боль. Температуры нет
Сегодня. Кружится голова, упадок сил. Лежу. Кашель редко, дерущий продуктивный.
То есть у меня не болит горло, нет соплей, но уже осевший голос
а ви не здавали оак і цреактивний білок? Хоча б для свого спокою.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 16:02
а ви не здавали оак і цреактивний білок? Хоча б для свого спокою.
Вот за этим я и звонила врачу
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 16:36
ОТ так зіграла злий жарт "зелена зона".Дівчатка,без образ раптом хто візьме на свій рахунок. Я з мамою за це воюю.
В вас була зелена зона,безмасочний режим і тд.Але люди ніяк не могли себе залишити без відпочинку на морі,де вже ніяк не "зелена зона".Вони рухались по країні,а дехто і по світу, бо без відпочинку ну ніяк.А потім поїхали до себе в "безмасочний режим". Пів біди було влітку,бо в багатьох відпустки і тд.А з вересня всі радо після подорожей повернулись в колекктив і що маємо - за 1,5 місяці з зеленої в червону. І при цьому зараз потерпають люди,які чемно сиділи на місці.Одне діло коли руху по країні і світу потребує робота,але не відпочинок.Відпочити добре можна і в межах області.Завдяки карантину ми скільки гарних місць відкрили в області,але при цьому ми не поїхали з нашої "оранжевої зони" в "зелену",бо розуміли,що випадково можемо привезти "подарунок".Люди безвідповідально до цього віднеслись.Ми навіть на машині з тестами(думали зробити перед тим як їхати)побоялись поїхати до батьків... А зараз мене якає така ситуація.Село батьків за 25 км від Полтави.Більшість односельчан живуть в селі,а працювати кожен день їдуть в місто. Батьки працюють в школі і там - "безмасочний режим"! І не береться до уваги,що місто в оранжевій зоні,а село в "зеленій" на той час було.За це страшно...Що ізза безвідповідальності потерпають всі.
Це в мене вже крик душі.За маски і щитки б"юсь з батьками кожен день...Не докажеш...
ппкс
я та людина, яка була цього року без відпустки та чемно проїздила в масках, в т.ч. все літо за будь-якої температури повітря... мене це не вберегло...так маски мене й не мали захищати, я захищала інших від себе, бо постійно серед людей.
одначасно весь час поряд були на роботі ті, у кого жодного дня обмежень не було, були сусіди, які жили повним життям без обмежень весь час, починаючи з березня, і т.д., і т.п.
Напишу свої думки ... тут на форумі є "антимасочники" (одразу прошу не ображатися), пишу, щоб достукатися хоч до когось
Моя ситуація: температурний скринінг 37,2 зранку на роботі (відправлена на дистанційну роботу) й лише в обід у мене з'являються явні симптоми, які до вечора вклали в ліжко...
при цьому до останнього я їздила в транспорті в масці, в той день поверталася у будинок в масці (хоча ще не розуміла, чому 37,2 та зустріла незрозумілі погляди сусідів на мене і маску, з ними відмовилася їхати в ліфті).
цікаво, а хтось сів би зі мною без маски, аби я сказала: "в мене температура, була йморність зараження ковідом (а вона була у переважної більшості людей), поїхали поруч зі мною..."
поїхали б? я про маршрутку в першу чергу
читала фрази: "сидите больные дома!"
Альо! Я, коли наміряли 37,2, почувала себе цілком нормально та приїхала працювати...
А от заражати вже могла... рада, що я дотрумувалася банальних речей, щоб не стати великою загрозою для інших...
Хто ще в рожевим окулярах, будь ласка знімайте їх! Бережіться! Одягайте маски!
p.s. я лікуюся, на самоізоляції. в мене ковід не підтверджений. тест здала, чекаю результатів. сумніви щодо нього є, не все типово для нього, сподіваюся, що не він. Але навіть, якщо це ОРЗ, то все одно дуже огидний стан... навіщо заражати один одного таким?... адже можна просто надягнути маску й зменшити зараження оточуючих
Відредаговано mitera, 19 жовтень 2020 - 17:11.
В_олошка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 17:25
Там вроде сейчас один терапевт. Не помню ФИО мне как то не приходилось.
Тест у меня отрицательный, бесплатный я не хочу, больничный мне не нужен. Почему я звоню?
Я повторяюсь, что мне не понятно назначение. Ее сильно тронуло,что я не пью антибиотик с первого дня.
не про ковід, на рахунок лікарняного..... викрутила ногу дуже круто, все розпухло, навіть до травмпункту звернулася, через день сказали до травматолога за місцем проживання. Лікарняний не захотіла оформляти, бо думала, що це зайва турбота. Сьогодні спробувала попасти до травматолога, місце є на п’ятницю, якби не відмовилася від лікарняного, то потрапила сьогодні б. Терміново лише для тих хто з лікарняними для інших в порядку черги. В шоці....
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 17:34
недавно траплялася табличка в інтернеті (по пам,яті - офіційна МОЗу, але не впевнена), так там якраз про ризики зараження коли хтось у масці, хтось без. Так от, якщо обоє контактуючих в масках, але один з них заразний, то ризик передачі мінімальний - 1,5%.
Не можу знайти ту табличку, чи правильно я запам,ятала.
Правильно
Відредаговано mitera, 19 жовтень 2020 - 17:35.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 17:38
А если серьезно. У меня результат отрицательный, а нюха на 4й день нет. Моя коллега, с которой я сижу напротив, столами друг другу заболела во вторник,я в пятницу. У нее сегодня 20 процентов поражения лёгких. Тест тоже отрицательный. Я очень сомневаюсь в анализах Евромед!
На какой день сдавали анализ?
Мой врач в пятницу на 2-й день отговорила
меня идти сдавать.
Так и сказала, что скорее всего покажет "-" и выйдешь на работу, а там на самом деле может быть ковид. Потому после 5-го дня рекомендовала, а ещё лучше с 7-го.
Сдала сегодня, на 5-й день.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 18:08
На какой день сдавали анализ?
Мой врач в пятницу на 2-й день отговорила
меня идти сдавать.
Так и сказала, что скорее всего покажет "-" и выйдешь на работу, а там на самом деле может быть ковид. Потому после 5-го дня рекомендовала, а ещё лучше с 7-го.
Сдала сегодня, на 5-й день.
У мене схожа ситуація: 8.10 після роботи вдома температура була 37,5, сімейна сказала йти в ізолятор на наступний день. Тест здала, тиждень самопочуття було більш-менш норм, у всякому випадку в такому стані я раніше ходила на роботу, темп.вище 37,2 не піднімалася, єдине - дико боліли ноги і голова, постійно хотілося лежати і спати.
В суботу 17.10 температура піднялася до 37,8, болить горло і стан старого поношеного носка. В цей час дзвонить сімейний лікар і каже, що тест негативний))
Робити повторно чи ні не знаю, але й ходити в такому стані на роботу не варіант..
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 18:36
Це Сімейна?(
Так...всі в одну чергу, простуда, ковідні , за направленнями.
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 18:39
Там сейчас такой квест! Чтоб дозвониться врачу. И врач явно не в духе..
Я в шоке. Она надо мной просто посмеялась.
А если серьезно. У меня результат отрицательный, а нюха на 4й день нет. Моя коллега, с которой я сижу напротив, столами друг другу заболела во вторник,я в пятницу. У нее сегодня 20 процентов поражения лёгких. Тест тоже отрицательный. Я очень сомневаюсь в анализах Евромед!
Це ви мабуть не про ту Сімейну.Наша за 4 лікарнею зразу.Там 6_7 лікарів.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:05
Зеленая зона и красная? Да в любой красной зоне летом заболевших было меньше чем в "зеленых"(они есть еще?) сейчас.
Щитки это вообще кошмар... на кого ты их одеть хотела бы??
Про безответственность тут тоже все сложно. Маски не защищают от вируса, надоело писать даже. Они уменьшают распространяемость от больных к здоровым на какие-то там 20%. Это стоит делать, но не стоит на это рассчитывать. А все пишут МАСКИ, как будто это панацея блин. И если б все в них ходили, то мы бы не болели. Бред.
Кстате. Статистика по Европе+- одинаковая. Что в Швеции, где маски как никто не одевал, так не одевает, что в Италии, где почти объявили локдаун, что во Франции, где Париж закрыли на комендантский час.
Для меня пример Киев.
Я восхищалась летом сознательностью людей там. Абсолютно все в транспорте и метро были в масках, контроль полиции за водителями маршруток и т.п.
В итоге, Киев в жёлтой зоне всё лето и нынче держатся в оранжевой.
А мы без метро и в красной за 1,5 месяца
Потому для меня есть повод соглашаться с информацией, что маски на всех (это ключевое) уменьшают % одновременно заболевших в разы
Відредаговано mitera, 19 жовтень 2020 - 19:42.
Dobraya Ole4ka
-
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:09
Девочки, сдавала на 2й день симптомов.
У моего соседа на 2й день была уже пневмония. Тест + Он мог не придать значение усталости на раннем сроке или тем 37.2 сначала не очень то и ощущается. а когда начал гореть обратился к врачу..
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:18
В итоге, Киев в оранжевой зоне всё лето и держатся там до сих пор.
Киев был в желтой зоне летом, я ездила с лекциями. Это Харьков с августа был в оранжевой.
Только две недели в сентябре Киев попал в оранжевую, а потом опять в желтую до 12 октября. И да - там все в масках, даже таксисты. В Харькове молчу. У нас и сегодня в магазинах - половина без масок.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:20
Киев был в желтой зоне летом, я ездила с лекциями. Это Харьков с августа был в оранжевой.
Только две недели в сентябре Киев попал в оранжевую, а потом опять в желтую до 12 октября. И да - там все в масках, даже таксисты. В Харькове молчу. У нас и сегодня в магазинах - половина без масок.
Я была в конце августа. Думала они в оранжевой тогда были.
Всё равно показательно!
"Впрыгнули" в жёлтую и удерживались там столько месяцев (не недель, месяцев!)
А мы с зелёной показательно "прыгнули" в красную!
Відредаговано mitera, 19 жовтень 2020 - 19:24.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:20
То Вы в Одессе не были....курортный сезон не останавливаеться ни на минуту!
Там вообще на человека в маске, как на ненормального смотрят.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:23
Моя кума з Харкова була день у Полтаві. Її слова "я думала в Харкові ігнорують маски, виявляється може бути ще крутіше: в Полтаві взагалі таке враження, що ви на іншій планеті і вас ковід не стосується"..
jabka
-
Місто:Харків-Полтава
-
Ім'я:Юля
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:24
Всё равно показательно!
Конечно Мне эта эпопея с масками напоминает историю с презервативами - "они не защищают", "у них там поры большие, вирусы и инфекции спокойно проникают"
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:25
Конечно Мне эта эпопея с масками напоминает историю с презервативами - "они не защищают", "у них там поры большие, вирусы и инфекции спокойно проникают"
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:39
То Вы в Одессе не были....курортный сезон не останавливаеться ни на минуту!
Там вообще на человека в маске, как на ненормального смотрят.
И к ним поехали наши из Полтавы... и все без масок...
Встретились два...
Нашли друг друга
Відредаговано mitera, 19 жовтень 2020 - 19:40.
Опубліковано 19 жовтень 2020 - 19:40
Я была в конце августа. Думала они в оранжевой тогда были.
Всё равно показательно!
"Впрыгнули" в жёлтую и удерживались там столько месяцев (не недель, месяцев!)
А мы с зелёной показательно "прыгнули" в красную!
Мы никогда не были в зелёной. Давайте статистику не будем брать во внимание, ок?
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|