Перехід до вмісту

Фотографія

Полтавський обласний перинатальний центр

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2509 відповідей у цій темі

#2501 Юля@89

Юля@89

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Юлія

Опубліковано 17 березень 2021 - 18:18

Привет! Девочки, а можете и мне написать сколько сейчас нужно платить врачу. Я хочу договорится с Ващенко. Напишите, пожалуйста.

Відредаговано Юля@89, 17 березень 2021 - 18:19.

#2502 Леночка

Леночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 648 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2    3         

Опубліковано 13 квітень 2021 - 09:50

Інформація для вагітних, які хочуть стати на облік:

З 14 квітня в Перинатальному центрі  КП «ПОКЛ ім. М.В. Скліфосовського ПОР» (м.Полтава, вул. Залізна, 17а)  почне працювати кабінет ведення вагітності в амбулаторних умовах в рамках програми медичних гарантій НСЗУ.  

Кожна пацієнтка, незалежно від місця реєстрації чи фактичного проживання, має право обирати заклад, де будуть спостерігати її вагітність.

Вагітні зможуть безкоштовно отримувати певний обсяг медичної допомоги. А саме:

• Спостереження вагітності від взяття під нагляд, розробки індивідуального плану ведення вагітності відповідно групи ризику та його виконання.
  • Проходження необхідних лабораторних аналізів та інструментальних обстежень інструментальних обстежень.
  • Профілактика, спрямована на запобігання ускладнень вагітності, післяпологового періоду, екстрагенітальних захворювань.
  • Направлення вагітної до перинатального консиліуму за участю лікаря-генетика, профільних дитячих спеціалістів при виявленні у плода ознак вродженої, спадкової патології.
  • Своєчасне направлення вагітних у стаціонар при необхідності.
  • Заняття у «Школі відповідального батьківства» із залученням членів сім’ї до навчання.
  • Надання повної інформації вагітним щодо перебігу їх вагітності, особливостей індивідуального плану ведення вагітності та пологів.

У квітні кабінет амбулаторного ведення вагітності працюватиме щосереди з 8 до 14 години.

Телефон для довідок: (0532) 63-00-74. 

Ми чекаємо на Вас й намагаємось створити Вам зручні умови отримання комплексу медичних послуг при вагітності та пологах.

#2503 Thanks

Thanks

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 5 повідомлення
  • Ім'я:Tay

Опубліковано 12 жовтень 2021 - 21:44

Здравствуйте девочки. У кого есть список в роддом ПЦПОКЛ

#2504 Юлька Тима

Юлька Тима

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 21 повідомлення
  • Ім'я:Юля

Опубліковано 13 жовтень 2021 - 19:19

Здравствуйте девочки. У кого есть список в роддом ПЦПОКЛ

У меня есть список, но я не знаю как на форум прикрепить фото, можете в лс номер скинуть, на Вайбер отправлю

#2505 Viktoria_22

Viktoria_22

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Опубліковано 15 листопад 2021 - 18:29

Здравствуйте, кто рожал с Шамотой? Как вам? Сколько платили ей? И есть ли у кого-то список сумок, можете, скинуть, пожалуйста?

#2506 19999Ирина

19999Ирина

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Ira

Опубліковано 04 грудень 2021 - 23:28

Подскажите пожалуйста какая должна быть сума благодарности врачу? Собираюсь рожать с Ващенко! И можно ли как то договориться на совместные роды???

#2507 19999Ирина

19999Ирина

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 2 повідомлення
  • Ім'я:Ira

Опубліковано 07 грудень 2021 - 16:17

Девочки, привет! Долго читала, изучала форум, предстоят роды, планирую договориться с Ващенко В.Л., подскажите кто недавно с ней рожал, какая сумма благодарности и какой опыт был с ней?Первые роды, очень переживаю. И если можно, также ее контакты в ЛС.

Подскажите пожалуста сумму благодарности доктору Ващенко?)

Очень мне понравилась. Вела меня с 30 недели, так как 3 и роды и все были раньше времени. Рожала на 36 нед. Все отлично. Для меня все было очень тяжело, прям очень. Но ее команда справилась на отлично.

Подскажите пожалуста сумму благодарности доктору Ващенко, можно в личку, спасибо большое!)

Очень мне понравилась. Вела меня с 30 недели, так как 3 и роды и все были раньше времени. Рожала на 36 нед. Все отлично. Для меня все было очень тяжело, прям очень. Но ее команда справилась на отлично.

Подскажите пожалуста сумму благодарности доктору Ващенко, можно в личку, спасибо большое!)

#2508 GreenM

GreenM

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення

Опубліковано 26 червень 2023 - 19:18

Підскажіть, будь-ласка, контактний номер Ващенко В.Л.

#2509 Alexzed250

Alexzed250

Немовля

• Новачки
  • Зернятко
  • 1 повідомлення
  • Ім'я:Александр

Опубліковано 01 липень 2023 - 05:40

Здравствуйте, хочу отскочите Перенатареальный центр как худшее мед заведение! Врачи в хирургии допускают врачебные ошибки, что после КС произошёл сдвиг матки появилось кучу болячек которых вообще не было при наблюдение, документов потверждающие этих болезней они не дают. Видно есть что скрывать, Петренко Юлия Викторовна как хирург криворукая, в операционной долбаебизм с большой буквы одна сторона врачём зашита прихвачино хорошо, ту сторону которая зашивала Петренко Юлия Викторовна расходится уже идёт третий месяц уже не должно по факту быть выделения выделения идут полным ходом кровяные, серное вещество, у многих мам заметил диагноз Гипоксия плода… Девушки чем рожать в перенатареальном центре хорошо подумайте над этим! Они делают кучу ошибок потом задрочитесь скуплять аптеку!!!

#2510 felice

felice

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 10 754 повідомлення

Нагороди

2       2         

Опубліковано 08 липень 2023 - 13:51

А кто вам поставил диагноз: сдвиг матки? Вы сотрудник ПЦ или как заметили гипоксию плода у многих мам?
К сожалению, результат любой операции зависит не только от рук и знаний хирурга, но и от самого организма. У меня 3 КС, все сделаны разными врачами, в разных роддомах и последнее самое удачное в плане заживления - оперировали в ПЦ.
  • Kalinna це подобається

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама