Перехід до вмісту

Фотографія

Книги

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2692 відповідей у цій темі

#2501 Kalinna

Kalinna

Faber est suae quisque fortunae

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 8 669 повідомлення
  • Місто:Полтава, Сади 2
  • Ім'я:Інна

Нагороди

2            

Опубліковано 10 серпень 2019 - 13:30

Может есть у кого нибудь электронный вариант "секреты спокойствия ленивой мамы"? Не могу найти

http://flibusta.is/b/503272

#2502 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 10 серпень 2019 - 13:47

Ой, ще одну забула супер-книжку.

"Дом на краю ночи" Кэтрин Бэннер
Оля, мабуть, про неї вже писала. Сага, яка залишає про себе лише теплі спогади, незважаючи на те, що є в ній і трагічні події. У мене цей острів, на якому вони всі жили, і досі чітко вимальовується в голові. Усім раджу побувати віртуально в барі під назвою "Дом на краю ночи". Десь читала рецензію, то оця фраза ідеально підходить - "Прекрасное чтение для магических летних вечеров". Я її якраз літніми вечорами і читала.

Хто ще не читав- дуже рекомендую!
Одна з тих книжок, які довго не відпускають і залишають по собі приємний післясмак. Історія кількох поколінь, які живуть на острові Касталамаре. Історія самого острова. Навіть важко одним словом сказати про що книга. Мабуть, про життя)

#2503 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 10 серпень 2019 - 14:02

Дівчата а Айн Ренд ,Атлант расправил крылья,хтось читав?Бо відгуки такі різні.І Оруел 1984?Бо так часто ці книги на слуху.

#2504 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 10 серпень 2019 - 15:33

Дівчата а Айн Ренд ,Атлант расправил крылья,хтось читав?Бо відгуки такі різні.І Оруел 1984?Бо так часто ці книги на слуху.

Оруела 1984 читала,мне понравилось,с учётом событий происходящих в стране и в мире в целом последние годы,очень яркие аналогии,считается это гипербола на совок ,но по мне так на мировое устройство ,вообщем каждый свое увидит в зависимости от убеждений)) у него ещё Скотный двор на ту же тему

#2505 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 10 серпень 2019 - 15:37

Атлант расправил плечи )

#2506 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 10 серпень 2019 - 15:50

Оруела 1984 читала,мне понравилось,с учётом событий происходящих в стране и в мире в целом последние годы,очень яркие аналогии,считается это гипербола на совок ,но по мне так на мировое устройство ,вообщем каждый свое увидит в зависимости от убеждений)) у него ещё Скотный двор на ту же тему

Дякую.Після Полтави візьмусь зразу.

#2507 В_олошка

В_олошка

С орбиты

• Завсідники
  • 2 398 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Оксана

Нагороди

Опубліковано 10 серпень 2019 - 17:50

мені не зайшов, а ось її «Джерело» прочитала на одному диханні

#2508 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 10 серпень 2019 - 18:16

У мене такі ж враження, а Атлант дуже важко ішов(

#2509 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення

Нагороди

2         

Опубліковано 10 серпень 2019 - 20:06

Дякую за ,,наводку,,.

#2510 ViktoriaP

ViktoriaP

Студентка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 544 повідомлення
  • Ім'я:Виктория

Нагороди

Опубліковано 10 серпень 2019 - 20:54

http://flibusta.is/b/503272

Спасибо большое пребольшое!

#2511 @ленушк@

@ленушк@

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 130 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 11 серпень 2019 - 00:41

Посоветуйте лёгкую жизнеутверждающую книгу для равновесия в моей голове добра и зла))) только не любовные романы))

Если любите рассказы, то Галина Вдовиченко "Ось відкрита долоня". Абсолютно разные по содержанию рассказы, но общим в них является какая-то особая жизнеутверждающая атмосфера. В нее прямо окунаешься в процессе  чтения. Вообщем, после морально тяжелых книг бывает очень кстати отвлечься на такую прозу.

#2512 @ленушк@

@ленушк@

Дітлашня

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 130 повідомлення
  • Ім'я:Лена

Опубліковано 11 серпень 2019 - 01:48

Оруел 1984?Бо так часто ці книги на слуху.

Эту книгу очень емко может охарактеризовать цитата из нее "Если вам нужен образ будущего, вообразите сапог, топчущий лицо человека - вечно" Понятно, что антиутопии - это не бурлеск, но тут все слишком мрачно, беспросветно и безнадежно. После прочтения ловила себя на мысли, что, наверное даже бомжи в нашем обществе счастливее, чем жители Океании (вымышленная страна, в которой происходит действие романа).

Параллели  с происходящим в нашей стране, как писали выше, действительно как это не страшно звучит, ярко прослеживаются:бесконечная война, которую ведет государство, происходит на пограничных территориях,  и для большинства жителей ее как бы нет, только в новостных сводках. Но война нужна государственному аппарату, точно также, как и странам соперникам, чтоб удерживать  власть...

Еще описание создания фейковых новостей Министерством Правды (назвали же!!!) наводит на мысли, как фальшувалася история нашей страны от царских времен до большевиков... 

Но прочитать эту книгу я все-таки советую, только не воспринимая ее как прогноз или пророчество. А потом посмотреть в окно на мир вокруг, и подумать: "А не так ведь уже плохо мы живем!"

• svexa це подобається

#2513 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 серпень 2019 - 10:37

Наталья Зубарева "Вальс гормонов" - познавательно и доступно о гормонах, которые управляют нами. О перечне анализов, которые нужно обязательно сдавать, чтобы понять, что к чему. О проблемах со сном и как с ними бороться. О похудении, формуле идеального веса, правильном питании, еде, воде, витаминах и минералах. Автор настоятельно рекомендует питаться 3 раза в день без каких-либо перекусов, что в корне отличается от привычных нам рекомендаций. Она же ведет блог в инсте и с ее помощью многих похудели, но блог не читала)))

У Вас бумажный или электронный вариант.

#2514 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 11 серпень 2019 - 10:46

У Вас бумажный или электронный вариант.

С Флибусты качала.

#2515 Милла

Милла

Остановись Земля.....

• Завсідники
  • 2 569 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 11 серпень 2019 - 12:01

С Флибусты качала.

Побежала....
  • Yadik це подобається

#2516 Ксаночка

Ксаночка

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 620 повідомлення
  • Ім'я:Оксана

Опубліковано 12 серпень 2019 - 02:08

Может есть у кого нибудь электронный вариант "секреты спокойствия ленивой мамы"? Не могу найти

http://loveread.ec/r...hp?id=68517&p=1

#2517 Kalinna

Kalinna

• Довгожителі
  • 8 669 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 12 серпень 2019 - 23:45

Хто ще не читав- дуже рекомендую!
Одна з тих книжок, які довго не відпускають і залишають по собі приємний післясмак. Історія кількох поколінь, які живуть на острові Касталамаре. Історія самого острова. Навіть важко одним словом сказати про що книга. Мабуть, про життя)

Дякую, дуже сподобалась!

#2518 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 серпень 2019 - 13:26

У мене ще дві прочитаних книжки завдяки polinka78. :dances:
"Як ми пережили комунізм і навіть сміялися" Славенка Дракулич
Я трішки іншого від неї очікувала. Думала, що буде більше розказано саме про побут, однак автор зробила акцент на долях різних людей, при цьому паралельно описуючи побутові проблеми. Як, наприклад, соціалістичні країни, які позиціонували себе супер-державами, не змогли елементарно виробляти якісний туалетний папір для свого народу. Чи як жінки просили у подруг, які бували за кордоном, засоби інтимної гігієни, тому що вдома їх було не дістати. Чи скуповували пральний порошок, тому що він міг зникнути з прилавків у будь-який момент на невизначений час. Деякі жінки, яким пощастило з'їздити в США і купити там справжню, хоч і поношену, шубу, відразу забували про те, що до того вважали себе еко-активістками, адже якісний, теплий і красивий одяг був їм недоступний.
І це автор пише не про Росію, Україну, Білорусь і т. д., вона пише про Югославію, Чехословацьку республіку, ті країни, які жителям СРСР здавалися майже раєм.
Усім, хто "плаче" за союзом, варто іноді нагадувати про отакі прості проблеми, як відсутність товарів першої необхідності в магазинах. Можливо, тоді буде більше цінитися те елементарне, що є у кожного з нас зараз.

"Клавка" Марина Гримич
Цікава книга про післявоєнний період (1947 рік) і, зокрема, про Спілку радянських письменників України. Тут і про глобальне, як усі твори, що випускалися, проходили жорстку цензуру, а письменники обов'язково піддавалися критиці (навіть, якщо підстав не було), так і про "менш значуще", як важко жилося у повоєнні роки звичайним людям, як проста картопля в "мундирах" вважалася делікатесом тощо. Окремо підіймається тема проблеми інвалідів війни. Думаю, більшість із нас знають, куди зникли "самовари" і як в СРСР "подякували" тим, хто втратив руки-ноги на війні. Є в книзі і любовна лінія, але спойлерить не буду.)
Раджу прочитати.

Відредаговано smakovska, 15 серпень 2019 - 20:48.

#2519 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 14 серпень 2019 - 13:45

Дочитала на днях "Рассветная бухта" Тани Френч. Спочатку взагалі вагалася, чи варто читати. З появою дітей стала близько до серця сприймати усілякі жахіття, а тут описується страшна трагедія в сім'ї. У результаті книжку проковтнула за кілька днів, незважаючи на те, що в ній майже 600 сторінок. "Усі щасливі сім'ї схожі між собою, кожна нещасна сім'я нещасна по-своєму". Дуже підходить до цієї книги. А ще тут про те, як зі сторони все може здаватися мило, а насправді все зовсім не так. Хто любить книги про заплутані розслідування, психологічні детективи, драми, раджу.

Прийшла подякувати за рекомендацію. Давно не читала такого легкого у розумінні, але захоплюючого твору. Коли читаю щось серйозне, то "ковтнути" за кілька вечорів не виходить, а тут тільки й чекала хвилинки, коли зможу продовжити читання.

#2520 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 14 серпень 2019 - 13:46

Приємно, коли книги, які радиш, подобаються і іншим.)

1 користувачів читають цю тему

0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама