А у нас така симптоматика була в січні-лютому 2020.Люда, симптоматика як у мене в січні 2019.
Пневмонія за два дні була.
Люда, якщо наважитесь на тест, напишіть по можливості результати
Коронавірус COVID19
Розпочатий з Jilly, 27 бер 2020 15:37
5929 відповідей у цій темі
#2481Опубліковано 19 жовтень 2020 - 11:03 А у нас така симптоматика була в січні-лютому 2020. Люда, якщо наважитесь на тест, напишіть по можливості результати #2482Опубліковано 19 жовтень 2020 - 11:15 ОТ так зіграла злий жарт "зелена зона".Дівчатка,без образ раптом хто візьме на свій рахунок. Я з мамою за це воюю. В вас була зелена зона,безмасочний режим і тд.Але люди ніяк не могли себе залишити без відпочинку на морі,де вже ніяк не "зелена зона".Вони рухались по країні,а дехто і по світу, бо без відпочинку ну ніяк.А потім поїхали до себе в "безмасочний режим". Пів біди було влітку,бо в багатьох відпустки і тд.А з вересня всі радо після подорожей повернулись в колекктив і що маємо - за 1,5 місяці з зеленої в червону. І при цьому зараз потерпають люди,які чемно сиділи на місці.Одне діло коли руху по країні і світу потребує робота,але не відпочинок.Відпочити добре можна і в межах області.Завдяки карантину ми скільки гарних місць відкрили в області,але при цьому ми не поїхали з нашої "оранжевої зони" в "зелену",бо розуміли,що випадково можемо привезти "подарунок".Люди безвідповідально до цього віднеслись.Ми навіть на машині з тестами(думали зробити перед тим як їхати)побоялись поїхати до батьків... А зараз мене якає така ситуація.Село батьків за 25 км від Полтави.Більшість односельчан живуть в селі,а працювати кожен день їдуть в місто. Батьки працюють в школі і там - "безмасочний режим"! І не береться до уваги,що місто в оранжевій зоні,а село в "зеленій" на той час було.За це страшно...Що ізза безвідповідальності потерпають всі. Це в мене вже крик душі.За маски і щитки б"юсь з батьками кожен день...Не докажеш...
Добре. Я моніторю зараз ціни.Бо в нас великий вибір місць де зробити на антитіла.Тільки ціни різняться.А мер обіцяв в районі 100-200 грн,бо собівартість аналізу оголосили в 62 грн.А тут дійсність виявилась іншою...Лабораторії вирішили підзаробити
#2484Опубліковано 19 жовтень 2020 - 11:30
Аналогично у нас на фирме, только заболели все, кроме зама. Мы на дистанционке. Но у меня такой упадок сил, сильное головокружение.. У мужа на работе из 30 с лишним тестов - 8 положительных.
#2485Опубліковано 19 жовтень 2020 - 11:30
Я ще в пошуках відповідей Але моє здоров"я підірване.А саме цікаве,що мені заборонено жити без фізичних навантажень.особливо без кардіо.І коли говорили сидіти на самоізоляції дома, то 3 лікарі сказали,що це не в моєму випадку... Здоров"я всім! #2486Опубліковано 19 жовтень 2020 - 11:33 Я хочу робити тільки для того,щоб зрозуміти чи не перекачав він вже нас ще до оголошення перших випадків в Україні інфекціоніст сказав, що імунітет до ковід в середньому 3-4 міс. якщо він перекачав вас півроку тому, ця інформація вже нічого не дасть, на жаль. #2488Опубліковано 19 жовтень 2020 - 13:45
Такого трешу як у нас на Європейській 101 ще не бачила.Маленький призалабок в якому чоловік 20 і толку що з ранку звонила записувалась.
#2489Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:08 Це Сімейна?( #2490Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:13
Я не могу согласиться с твоими обвинениями. На мой взгляд нет никакой разницы тусоваться в одесском баре или в полтавском. 3 человека с которыми ты контактировал в купе поезда? Да ну ладно, в АТБ контактов больше! Зеленая зона и красная? Да в любой красной зоне летом заболевших было меньше чем в "зеленых"(они есть еще?) сейчас. Мы ездили путешестовать заграницу, так у нас за почти 2 недели путешествия контактов было меньше, чем за 2 дня поездок на работу автобусом и похода в АТБ.
Щитки это вообще кошмар... на кого ты их одеть хотела бы?? Про безответственность тут тоже все сложно. Маски не защищают от вируса, надоело писать даже. Они уменьшают распространяемость от больных к здоровым на какие-то там 20%. Это стоит делать, но не стоит на это рассчитывать. А все пишут МАСКИ, как будто это панацея блин. И если б все в них ходили, то мы бы не болели. Бред.
Кстате. Статистика по Европе+- одинаковая. Что в Швеции, где маски как никто не одевал, так не одевает, что в Италии, где почти объявили локдаун, что во Франции, где Париж закрыли на комендантский час.
Все равно все заболеют. Кто хочет максимально защититься - сидит дома. Кто не может - смиряется с неизбежностью и живет дальше.
ЗЫ: Я хожу в маске в общественных местах. В основном даже в правильно одетой. Но на сколько это возможно - не хожу в общественных местах вообще. Сделала все от меня зависящее для вашего спокойствия. Так что переходить на личности не стоит. #2491Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:32 Маски не защищают от вируса, надоело писать даже. недавно траплялася табличка в інтернеті (по пам,яті - офіційна МОЗу, але не впевнена), так там якраз про ризики зараження коли хтось у масці, хтось без. Так от, якщо обоє контактуючих в масках, але один з них заразний, то ризик передачі мінімальний - 1,5%. #2493Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:52
Там сейчас такой квест! Чтоб дозвониться врачу. И врач явно не в духе.. Я в шоке. Она надо мной просто посмеялась. А если серьезно. У меня результат отрицательный, а нюха на 4й день нет. Моя коллега, с которой я сижу напротив, столами друг другу заболела во вторник,я в пятницу. У нее сегодня 20 процентов поражения лёгких. Тест тоже отрицательный. Я очень сомневаюсь в анализах Евромед!
#2494Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:55
Выглядит как то не особо реалистично, если чесно....
http://iz.com.ua/zap...-masku-ili-net Вот, я нашла.
Реалистичней выглядеть не стало. Відредаговано Аделаида, 19 жовтень 2020 - 14:57.
#2495Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:56 У Лисака выходит все из под контроля. Где ж ты раньше был...теперь как петух жарёный. Ещё весной на собраниях в утвердительной форме "констатировал" - В Полтаве больных на Коронавирус не будет!!! Відредаговано Милла, 19 жовтень 2020 - 14:57. #2496Опубліковано 19 жовтень 2020 - 14:59 а хто у вас там лікар? І чого сміялась? В мене шок( Відредаговано Alice_88, 19 жовтень 2020 - 15:00. #2497Опубліковано 19 жовтень 2020 - 15:02
Там вроде сейчас один терапевт. Не помню ФИО мне как то не приходилось. Тест у меня отрицательный, бесплатный я не хочу, больничный мне не нужен. Почему я звоню? Я повторяюсь, что мне не понятно назначение. Ее сильно тронуло,что я не пью антибиотик с первого дня. #2499Опубліковано 19 жовтень 2020 - 15:07 пздц. У мене там теж декларація зі Шкіцькою, ще ттт не доводилось звертатись, але були надії на адекватність( А які у вас симптоми, крвім нюху? #2500Опубліковано 19 жовтень 2020 - 15:10 Странно...позавчера записывала дочку к гинекологу, дозвонилась без проблем. Каест там на рецепшене именно из-за сдачи тестов: девочки явно не справляются с потоком звонков (была неделю назад с сыном на приеме у педиатра, наблюдала за бегающей туда- сюда девочкой с рецепшена с телефоном в руках, чтобы хоть кто- нибудь выслушал звонившего по поводу сдачи теста для выезда за границу.В итоге она просто оторвала врача от ведения приема пациента, и врач подробно рассказывала по телефону о сроках готовности теста). Відредаговано Ксаночка, 19 жовтень 2020 - 15:17. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |