Купила, влітку конкретно так запаслася книгами)Менші лягають спати зі мною, в цей час я читаю або дивлюся серіали ну і монотонно бубоню «не крутися, лягай»))) Якщо затягло , то читаю або дивлюся коли помішую суп, чекаю поки діти ідять в т. д.
Оля, купила чи скачала? Треба буде глянути.
Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#2441Опубліковано 29 січень 2019 - 12:46
#2442Опубліковано 03 лютий 2019 - 15:29 Щось мене потягнуло на скандинавських письменників.)
"Чоловік на ім'я Уве" Фредрік Бакман Читаючи, ловила себе на думці, що будь-хто, зіткнувшись з такою людиною, як Уве, в реальному житті, напевне б, далеко не захопився його рисами характеру. А от читати про нього було дуже цікаво і часом навіть смішно.) Чуттєва і щира історія про чоловіка, який знайшов сенс життя тільки після того, як зустрів свою найдорожчу людину.
"Полюбить кого-то - это все равно как поселиться в новом доме, - говорила Соня. - Сперва тебе нравится, все-то в нем новое, и каждое утро себе удивляешься: да неужто это все мое? Все боишься: ну ворвется кто да закричит: дескать, произошло страшное недоразумение, никто не собирался селить вас в такие хоромы. Но годы идут, фасад ветшает, одна трещинка пошла, другая. И ты начинаешь любить дом уже не достоинства, а скорее за недостатки. С закрытыми глазами помнишь все его углы и закутки. Умеешь так хитро повернуть ключ, чтобы не заело замок и дом впустил тебя с мороза. Знаешь, какие половицы прогибаются под ногами. Как открыть платяной шкаф, чтоб не скрипнули дверцы. Из таких вот маленьких секретов и тайн и складывается твой дом".
"Странная штука - смерть. Пускай многие всю жизнь проживаю так, будто никакой смерти нет вовсе, добрую половину наших дней именно смерть служит одной из главных мотиваций нашего существования. Чем старше становимся мы, тем острее осязаем ее и тем упорнее, тем настойчивее и яростней цепляемся за жизнь. Одни просто не могут без того, чтоб не чувствовать вседневного присутствия смерти, иначе не ценили бы ее противоположность. Другие озабочены ею настолько, что спешат занять очередь под дверью кабинета задолго до того, как она возвестит о своем приходе. Мы страшимся ее, конечно, однако еще больше страшимся, что она заберет не нас, а кого-то другого. Ведь самое жуткое - это когда смерть забывает про нас. Обрекая на одиночество".
Подивилась ще фільм, але він мені не настільки сподобався, і мені здається, тим, хто не читав книгу, багато моментів просто не зрозуміти. Як на мене, він трішки поверхневий. Бакман для мене став відкриттям 2018. З нетерпінням чекаю на його нові книги.)
Трилогія "Миллениум" Стіг Ларссон Просто не відірватися.) Пригоди журналіста Мікаеля Блумквіста і дівчини-хакера Лісбет Саландер захоплюють увагу так, що не хочеться відкладати книжку. Я кілька років тому подивилася шведську версію фільмів, мені вона тоді ще дуже сподобалася, до книг руки дійшли лише зараз. Як на мене, то Нумі Рапас ідеально підійшла на роль Лісбет, в принципі, як і Мікаель Нюквіст. Журналістські розслідування, соціально-побутові питання, насилля над жінками, неординарні любовні відносини - "коктейль" вийшов дуже цікавим. Жаль, що автор устиг написати лише три книги, хоча, наскільки мені відомо, планувалося десять. Не впевнена, що буду читати 4-у книгу про Лісбет, яку писав уже інший письменник після смерті Стіга Ларссона.
Зараз читаю "Правду про справу Гаррі Квеберта". Книгу купила ще влітку, здається, але завдяки форумському флешмобу нарешті взяла в руки.) Відредаговано smakovska, 03 лютий 2019 - 15:38. #2443Опубліковано 03 лютий 2019 - 20:22 Прочла на одном дыхании- как завернулась в старый уютный теплый плед и нырнула в детство,став Эльсой... А какую теперь читать книгу - про Уве или про Брит-Мари? Или без разницы?
#2444Опубліковано 03 лютий 2019 - 22:12 Наташ, читай про Бріт-Марі. Вона все-таки трішки пов'язана з "Бабушкою...". #2446Опубліковано 14 лютий 2019 - 20:34
Прочитала и Бабушку и Брит-Мари и Вторую жизнь Уве.
Спасибо огромное тем, кто их рекомендовал, больше всех понравилась Вторая жизнь Уве, под конец просто читала и плакала) Теперь они мои любимые, думаю, что перечту их не один раз. Начала читать Обратную силу Марининой - очень туго пошла, отложила. Ну совсем не интересно. Начну наверное трилогию Миллениум. А в каком порядке читать книги? Скачала и теперь не помню, что за чем идёт Відредаговано Tala, 14 лютий 2019 - 20:36. #2447Опубліковано 14 лютий 2019 - 20:52 Девушка с татуировкой дракона. Играла с огнем Взрывала замки Вроди так. #2448Опубліковано 15 лютий 2019 - 08:53
Наташа, я сейчас читаю книгу про Уве и уже с первых страниц начала понимать, что когда-то видела фильм по этой книге ("Вторая жизнь Уве", 2015 г), причем фильм меня тогда задел за живое.Дочитаю книгу - пересмотрю еще раз. #2449Опубліковано 03 березень 2019 - 17:19
"Правда про справу Гаррі Квеберта" Діккер Жоель
Уже давно прочитала, а все ніяк не відпишусь. Дуже цікава книга. 700 сторінок "пішло" десь за тиждень, бо відірватися було важко. Ось ти думаєш, усе, впіймали вбивцю, але ж до кінця книги ще далеко! А в кінці все так розвернулося, що й подумати не можна було. Автор накрутив такого, але йому це вдалося супер. Рекомендую! І переклад вдалий, як на мене. "Ольга" Бернхард Шлінк Спочатку така монотонна, але потім затягує. Тут без крутих поворотів, інтриги, але я б її теж рекомендувала прочитати. Книга про життя жінки, про її любов до одного чоловіка, яку вона пронесла крізь роки, про упередження, які завадили її щастю. Найзворушливіша частина книги - листи Ольги до її коханого. #2450Опубліковано 12 березень 2019 - 18:26
"Девушка, которая застряла в паутине" Давид Лагеркранц
Я таки вирішила її прочитати. І абсолютно не жалкую.) Книга тримала в напрузі до останньої сторінки. Написано не менш цікаво за попередні частини. Були деякі нюанси, які мені здалися недоречними для створених Ларсоном образів головних героїв, але не впевнена, що звернула б на них увагу, якби не знала, що автор змінився. Рекомендую прочитати тим, кому сподобалась трилогія. І я так зрозуміла, треба чекати продовження серії. #2451Опубліковано 12 березень 2019 - 18:41 И мне понравилось. Но как-то в некоторых местах было нудновато и заметно, что иной слог) Посмотрим, какое будет продолжение- надеюсь не испортит общее впечатление. #2452Опубліковано 24 березень 2019 - 20:28
Девочки, ищу Анну Тодд после, поделитесь если есть
#2453Опубліковано 04 квітень 2019 - 14:13
Девочки, что ещё кто прочитал, делитесь))), а то я и Квеберта и Миллениум уже прочла, что там ещё интересное есть?
#2454Опубліковано 04 квітень 2019 - 14:21 Я багато читаю, але абсолютно немає часу на рецензії( Спробуй Кейт Аткінсон, я поки що прочитала лише одну книгу, «За лаштунками в музеї», мені сподобалась. Ще нормально пішла Ґейл Ханімен «З Елеанор Оліфант усе гаразд». «Книга Балтиморів» Жоель Діккер, в принципі, мені теж сподобалась, якщо не брати до уваги один момент, який ішов через всю оповідь. Не буду писати який саме, щоб не спойлерити, думаю, хто читав - зрозуміє) #2456Опубліковано 18 квітень 2019 - 07:58 Я думала, что прочитала всего Кинга. Но "Мистер Мерседес" пропустила. Сейчас уже почти дочитала книгу, но что то она тяжело мне пошла. Больше похоже на детектив, мистики я пока не заметила. #2457Опубліковано 18 квітень 2019 - 08:14 Кэтрин Стоккет "Прислуга" - 50-60 года 20 века, штат Миссисипи.Книга об отношениях белых хозяек и их черных служанок, о расовых предрассудках, о правах и обязанностях, об абсурдности приказов, о стереотипах и о белой девушке, которая пошла против системы, не смотря на осуждение общества.Эта девушка решается написать книгу о чувствах черных служанок, хотя они и не хотят ей о них говорить.Удастся ли ей это сделать?!
#2458Опубліковано 18 квітень 2019 - 10:31 Оля, спасибо за рекомендации. Элеонор Олифант зацепила, очень точно описано одиночество как оно есть. Ну и книга Балтиморов. Впечатление неоднозначное, вроде и интересно, но перескакивание туда-сюда между периодами жизни несколько напрягало
#2459Опубліковано 28 квітень 2019 - 22:24 Я тут завжди качаю книги. Прочитала усі 4 частини, дуже сподобалася! https://android-eboo...todd-posle.html Відредаговано Miilkaa, 28 квітень 2019 - 22:25.
#2460Опубліковано 29 квітень 2019 - 09:11 Спасибо, уже дочитываю онлайн вторую 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |