Перехід до вмісту

Фотографія

Книги

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2692 відповідей у цій темі

#2421 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:15

А у меня сегодня отзыв на "Проста послуга" від Дарсі Белл

Книга начинается тем, что у главной героини пропадает подруга. Начинаются поиски, в ходе которых оказывается, что подруга - совсем не тот человек, за которого себя выдает. Она скучает в обычной жизни, хочет ярких эмоций, сумасшедших поступков. Как результат - сплошная ложь, которая просто не укладывается в голове. 

Читается легко, очень захватывает, но вот финал я представляла себе иначе.

#2422 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

2          2   

Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:34

А у меня сегодня отзыв на "Проста послуга" від Дарсі Белл

Книга начинается тем, что у главной героини пропадает подруга. Начинаются поиски, в ходе которых оказывается, что подруга - совсем не тот человек, за которого себя выдает. Она скучает в обычной жизни, хочет ярких эмоций, сумасшедших поступков. Как результат - сплошная ложь, которая просто не укладывается в голове.
Читается легко, очень захватывает, но вот финал я представляла себе иначе.

а я фильм смотрела недавно, писали, что на реальных событиях. Меня финал удивил тоже.

#2423 Дождик

Дождик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 711 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 28 грудень 2018 - 07:49

а я фильм смотрела недавно, писали, что на реальных событиях. Меня финал удивил тоже.

Я тоже сначала посмотрела фильм, потом прочла книгу. Это один с немного случает, когда фильм, как по мне, оказался интересней чем книга.

#2424 Optimist

Optimist

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 3 372 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 05 січень 2019 - 21:54

По "Неаполитанскому квартету" снимают сериал, "Моя гениальная подруга", обещают 4 сезона по 8 серий, первый уже можно оценить))

#2425 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 07 січень 2019 - 22:23

«Предшественница» Дж. П. Делейни.
Триллер. Рассказывается паралельно две истории девушек живших в доме #1 по Фогейл стритт с разницей в год.Предшественница Эмма погибает при таинственных обстоятельствах. Интересно, запутанно и до самого конца непонятно кто убийца и у кого какие планы. Если начинать вдаваться в сюжет, то сразу будут и спойлеры. Кто любит триллеры рекомендую, сюжет не затянут и напряжение соблюдается на протяжении всего повествования

Книга понравилась. Персона главного злодея вообще большая неожиданность. Спасибо за рекомендацию!а то в последнее время мне не везёт с новыми книгами,приходится перечитывать то что уже читала,помню что понравилось но сюжет забылся))

#2426 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 07 січень 2019 - 22:37

Сейчас читаю Гийом Мюссо Завтра, очень интересная книга. Сюжет такой же как в Дом у реки с Киану Ривзом и Сандрой Баллок . Сюжет закручен, не нудно. Осталась четверть книги и обязательно отпишусь о том как все разрешилось

#2427 мягкопушистая мама

мягкопушистая мама

мечты сбываются, я это точно знаю)))

• Завсідники
  • 2 743 повідомлення
  • Місто:Полтава, центр
  • Ім'я:Наташа

Нагороди

Опубліковано 10 січень 2019 - 10:43

"Бабушка велела кланяться и передать, что просит прощения" Фредрік Бакман

"Если у тебя есть бабушка, считай, что за тобой целая армия. Право внуков - знать, что есть человек, который всегда на твоей стороне. Независимо от обстоятельств. Даже если ты ошибаешься. Особенно если ты ошибаешься".

Тепла, незвична, неймовірна, чуднА в позитивному сенсі цього слова книга.) Здається, нічого схожого я раніше не читала. Про любов дівчинки до своєї бабусі, і любов бабусі (зовсім нестандартної бабусі!) до своєї онуки (зовсім нестандартної онуки!). Тут не варто чекати рафінованого сюжету, в'язаних носків і серветок, смачних пиріжків і мудрості років, які виникають асоціаціями при слові "бабуся". Навзамін тут бабуся, яка рознесе пів-школи, коли образять її онуку, полізе заради неї серед ночі в зоопарк і кидатиме землею в поліцейських, створить для неї паралельний світ Просоння зі своїми королівствами, розказуватиме неймовірні казки, буде дозволяти те, що забороняє мама, і стане найріднішою людиною на світі.

Був час у дитинстві, коли бабуся для нас із сестрою теж була ріднішою за маму. Бо постійно була поряд.) З часом усе змінилося, подорослішали, поїхали з дому і все таке, але ж спогади залишилися... Хоча бабусі вже немає.

:poklon: спасибо)) очень понравилась, после нее прочитала залпом Вторая жизнь Уве и Здесь была Брит -Мари, давно книги меня так не цепляли...про Уве вспомнила что смотрела фильм, но книгу все равно с удовольствием читала хоть и знала чем закончится, я глубоко уверена что в самом неприятном (непонятном, странном, занудном и тд))) человеке есть потребность кого-то любить, есть что-то болезненное, что проще спрятать за маской вредности , чем показать людям...короче "любовь спасет мир!" однозначно)))

#2428 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 січень 2019 - 13:07

:poklon: спасибо)) очень понравилась, после нее прочитала залпом Вторая жизнь Уве и Здесь была Брит -Мари, давно книги меня так не цепляли...про Уве вспомнила что смотрела фильм, но книгу все равно с удовольствием читала хоть и знала чем закончится, я глубоко уверена что в самом неприятном (непонятном, странном, занудном и тд))) человеке есть потребность кого-то любить, есть что-то болезненное, что проще спрятать за маской вредности , чем показать людям...короче "любовь спасет мир!" однозначно)))

будь ласка) рада, що сподобалась)

я теж вже прочила книгу про Уве, усе ніяк не відпишусь.

зараз читаю трилогію Стіга Ларсона, уже на другій книзі. дуже подобається, хоч і дивилась до цього фільми (шведську версію)

#2429 nana

nana

мама Наташа, мамуличка, а иногда, просто - Туся)

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення
  • Місто:полтава
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

3             3   

Опубліковано 21 січень 2019 - 18:15

будь ласка) рада, що сподобалась)

я теж вже прочила книгу про Уве, усе ніяк не відпишусь.

зараз читаю трилогію Стіга Ларсона, уже на другій книзі. дуже подобається, хоч і дивилась до цього фільми (шведську версію)

Я починала читати без ентузіазму, бо фільми теж дивилася, але книги такі захопливі...Мені вони на порядок яскравіші і цікавіші за фільми.Дуже шкода , що автор так мало встиг написати...Читала, що в нього є незакінчена 4 книга, але родичі вагаються з публікацією, бо не знають напевно який фінал бачив автор для своєї четвертої книги.

#2430 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 21 січень 2019 - 20:09

Я починала читати без ентузіазму, бо фільми теж дивилася, але книги такі захопливі...Мені вони на порядок яскравіші і цікавіші за фільми.Дуже шкода , що автор так мало встиг написати...Читала, що в нього є незакінчена 4 книга, але родичі вагаються з публікацією, бо не знають напевно який фінал бачив автор для своєї четвертої книги.

Наскільки я зрозуміла, її таки видали, але писав 4-у частину зовсім інший автор. Тому вагаюся, чи читати, боюся зіпсувати враження. Зараз 3-у частину дочитую.
  • nana це подобається

#2431 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 21 січень 2019 - 20:12

Ось знайшла
https://ru.m.wikiped...тряла_в_паутине
  • nana це подобається

#2432 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 21 січень 2019 - 20:41

О, я випала з життя.Читала книги ще у 2013, потім шукала інформацію про четверту книгу,бо вони дуже цікаві і хотілося продовження.

Відредаговано nana, 21 січень 2019 - 20:50.

#2433 nana

nana

• Завсідники
  • 3 634 повідомлення

Нагороди

3             3   

Опубліковано 21 січень 2019 - 20:47

https://www.google.c...d=1548096264976хотілося б все таки оригінал прочитати, жаль що родичі так і не дійшли згоди.

#2434 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 21 січень 2019 - 21:51

https://www.google.c...d=1548096264976хотілося б все таки оригінал прочитати, жаль що родичі так і не дійшли згоди.

так, жаль

#2435 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 29 січень 2019 - 11:27

Жоель Діккер Правда про справу Гаррі Квеберта.
Молодий письменник Маркус Гольдман приїздить до свого вчителя і друга Гаррі Квеберта щоб пережити письменницьку кризу і дізнається, що в того тридцять три роки тому був роман з п’ятнадцятирічною дівчиною Нолою. Нола зникла в день, коли вони з Гаррі збиралися втекти разом і от, через 33 роки її труп знаходять на подвір’ї Гаррі. Маркус береться розслідувати цю справу.
Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні))) Читається легко, сюжет тримає у напрузі до самого кінця. Фінал досить непередбачуваний.

#2436 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 січень 2019 - 11:33

А я, пока капаюсь, слушаю "Вторую жизнь Увэ"
Книга обещает быть интересной)

Відредаговано Мама Лена, 29 січень 2019 - 11:34.

#2437 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 29 січень 2019 - 11:36

Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні))) Читається легко, сюжет тримає у напрузі до самого кінця. Фінал досить непередбачуваний.

Я досі під враженням від кінцівки...наскільки люди обмежені і немислячі...

#2438 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 29 січень 2019 - 11:37

Жоель Діккер Правда про справу Гаррі Квеберта.
Молодий письменник Маркус Гольдман приїздить до свого вчителя і друга Гаррі Квеберта щоб пережити письменницьку кризу і дізнається, що в того тридцять три роки тому був роман з п’ятнадцятирічною дівчиною Нолою. Нола зникла в день, коли вони з Гаррі збиралися втекти разом і от, через 33 роки її труп знаходять на подвір’ї Гаррі. Маркус береться розслідувати цю справу.

А я зараз читаю його Книгу Балтиморів, ще рано робити висновки, але поки що цікаво.

Відредаговано Polinka78, 29 січень 2019 - 11:37.

#2439 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 29 січень 2019 - 11:42

Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні)))

Трохи не по темі, але глянула вашу лінієчку з дітьми і виникло питання - як і коли????)))

#2440 Светлана

Светлана

Чудеса случаются!

• Довгожителі
  • 5 807 повідомлення

Нагороди

3    2    4    2    2   

Опубліковано 29 січень 2019 - 12:19

Менші лягають спати зі мною, в цей час я читаю або дивлюся серіали ну і монотонно бубоню «не крутися, лягай»))) Якщо затягло , то читаю або дивлюся коли помішую суп, чекаю поки діти ідять в т. д.

А я зараз читаю його Книгу Балтиморів, ще рано робити висновки, але поки що цікаво.

Оля, купила чи скачала? Треба буде глянути.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама