Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:15
А у меня сегодня отзыв на "Проста послуга" від Дарсі Белл
Книга начинается тем, что у главной героини пропадает подруга. Начинаются поиски, в ходе которых оказывается, что подруга - совсем не тот человек, за которого себя выдает. Она скучает в обычной жизни, хочет ярких эмоций, сумасшедших поступков. Как результат - сплошная ложь, которая просто не укладывается в голове.
Читается легко, очень захватывает, но вот финал я представляла себе иначе.
Опубліковано 27 грудень 2018 - 23:34
А у меня сегодня отзыв на "Проста послуга" від Дарсі Белл
Книга начинается тем, что у главной героини пропадает подруга. Начинаются поиски, в ходе которых оказывается, что подруга - совсем не тот человек, за которого себя выдает. Она скучает в обычной жизни, хочет ярких эмоций, сумасшедших поступков. Как результат - сплошная ложь, которая просто не укладывается в голове.
Читается легко, очень захватывает, но вот финал я представляла себе иначе.
а я фильм смотрела недавно, писали, что на реальных событиях. Меня финал удивил тоже.
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 28 грудень 2018 - 07:49
а я фильм смотрела недавно, писали, что на реальных событиях. Меня финал удивил тоже.
Я тоже сначала посмотрела фильм, потом прочла книгу. Это один с немного случает, когда фильм, как по мне, оказался интересней чем книга.
Опубліковано 05 січень 2019 - 21:54
По "Неаполитанскому квартету" снимают сериал, "Моя гениальная подруга", обещают 4 сезона по 8 серий, первый уже можно оценить))
Опубліковано 07 січень 2019 - 22:23
«Предшественница» Дж. П. Делейни.
Триллер. Рассказывается паралельно две истории девушек живших в доме #1 по Фогейл стритт с разницей в год.Предшественница Эмма погибает при таинственных обстоятельствах. Интересно, запутанно и до самого конца непонятно кто убийца и у кого какие планы. Если начинать вдаваться в сюжет, то сразу будут и спойлеры. Кто любит триллеры рекомендую, сюжет не затянут и напряжение соблюдается на протяжении всего повествования
Книга понравилась. Персона главного злодея вообще большая неожиданность. Спасибо за рекомендацию!а то в последнее время мне не везёт с новыми книгами,приходится перечитывать то что уже читала,помню что понравилось но сюжет забылся))
Juliett
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Юлия
Опубліковано 07 січень 2019 - 22:37
Сейчас читаю Гийом Мюссо Завтра, очень интересная книга. Сюжет такой же как в Дом у реки с Киану Ривзом и Сандрой Баллок . Сюжет закручен, не нудно. Осталась четверть книги и обязательно отпишусь о том как все разрешилось
мягкопушистая мама
-
Місто:Полтава, центр
-
Ім'я:Наташа
Опубліковано 10 січень 2019 - 10:43
"Бабушка велела кланяться и передать, что просит прощения" Фредрік Бакман
"Если у тебя есть бабушка, считай, что за тобой целая армия. Право внуков - знать, что есть человек, который всегда на твоей стороне. Независимо от обстоятельств. Даже если ты ошибаешься. Особенно если ты ошибаешься".
Тепла, незвична, неймовірна, чуднА в позитивному сенсі цього слова книга.) Здається, нічого схожого я раніше не читала. Про любов дівчинки до своєї бабусі, і любов бабусі (зовсім нестандартної бабусі!) до своєї онуки (зовсім нестандартної онуки!). Тут не варто чекати рафінованого сюжету, в'язаних носків і серветок, смачних пиріжків і мудрості років, які виникають асоціаціями при слові "бабуся". Навзамін тут бабуся, яка рознесе пів-школи, коли образять її онуку, полізе заради неї серед ночі в зоопарк і кидатиме землею в поліцейських, створить для неї паралельний світ Просоння зі своїми королівствами, розказуватиме неймовірні казки, буде дозволяти те, що забороняє мама, і стане найріднішою людиною на світі.
Був час у дитинстві, коли бабуся для нас із сестрою теж була ріднішою за маму. Бо постійно була поряд.) З часом усе змінилося, подорослішали, поїхали з дому і все таке, але ж спогади залишилися... Хоча бабусі вже немає.
спасибо)) очень понравилась, после нее прочитала залпом Вторая жизнь Уве и Здесь была Брит -Мари, давно книги меня так не цепляли...про Уве вспомнила что смотрела фильм, но книгу все равно с удовольствием читала хоть и знала чем закончится, я глубоко уверена что в самом неприятном (непонятном, странном, занудном и тд))) человеке есть потребность кого-то любить, есть что-то болезненное, что проще спрятать за маской вредности , чем показать людям...короче "любовь спасет мир!" однозначно)))
Опубліковано 10 січень 2019 - 13:07
спасибо)) очень понравилась, после нее прочитала залпом Вторая жизнь Уве и Здесь была Брит -Мари, давно книги меня так не цепляли...про Уве вспомнила что смотрела фильм, но книгу все равно с удовольствием читала хоть и знала чем закончится, я глубоко уверена что в самом неприятном (непонятном, странном, занудном и тд))) человеке есть потребность кого-то любить, есть что-то болезненное, что проще спрятать за маской вредности , чем показать людям...короче "любовь спасет мир!" однозначно)))
будь ласка) рада, що сподобалась)
я теж вже прочила книгу про Уве, усе ніяк не відпишусь.
зараз читаю трилогію Стіга Ларсона, уже на другій книзі. дуже подобається, хоч і дивилась до цього фільми (шведську версію)
nana
-
Місто:полтава
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 21 січень 2019 - 18:15
будь ласка) рада, що сподобалась)
я теж вже прочила книгу про Уве, усе ніяк не відпишусь.
зараз читаю трилогію Стіга Ларсона, уже на другій книзі. дуже подобається, хоч і дивилась до цього фільми (шведську версію)
Я починала читати без ентузіазму, бо фільми теж дивилася, але книги такі захопливі...Мені вони на порядок яскравіші і цікавіші за фільми.Дуже шкода , що автор так мало встиг написати...Читала, що в нього є незакінчена 4 книга, але родичі вагаються з публікацією, бо не знають напевно який фінал бачив автор для своєї четвертої книги.
Опубліковано 21 січень 2019 - 20:09
Я починала читати без ентузіазму, бо фільми теж дивилася, але книги такі захопливі...Мені вони на порядок яскравіші і цікавіші за фільми.Дуже шкода , що автор так мало встиг написати...Читала, що в нього є незакінчена 4 книга, але родичі вагаються з публікацією, бо не знають напевно який фінал бачив автор для своєї четвертої книги.
Наскільки я зрозуміла, її таки видали, але писав 4-у частину зовсім інший автор. Тому вагаюся, чи читати, боюся зіпсувати враження. Зараз 3-у частину дочитую.
Опубліковано 21 січень 2019 - 20:12
nana
-
-
Опубліковано 21 січень 2019 - 20:41
О, я випала з життя.Читала книги ще у 2013, потім шукала інформацію про четверту книгу,бо вони дуже цікаві і хотілося продовження.
Відредаговано nana, 21 січень 2019 - 20:50.
nana
-
-
Опубліковано 21 січень 2019 - 20:47
https://www.google.c...d=1548096264976хотілося б все таки оригінал прочитати, жаль що родичі так і не дійшли згоди.
Опубліковано 21 січень 2019 - 21:51
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:27
Жоель Діккер Правда про справу Гаррі Квеберта.
Молодий письменник Маркус Гольдман приїздить до свого вчителя і друга Гаррі Квеберта щоб пережити письменницьку кризу і дізнається, що в того тридцять три роки тому був роман з п’ятнадцятирічною дівчиною Нолою. Нола зникла в день, коли вони з Гаррі збиралися втекти разом і от, через 33 роки її труп знаходять на подвір’ї Гаррі. Маркус береться розслідувати цю справу.
Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні))) Читається легко, сюжет тримає у напрузі до самого кінця. Фінал досить непередбачуваний.
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:33
А я, пока капаюсь, слушаю "Вторую жизнь Увэ"
Книга обещает быть интересной)
Відредаговано Мама Лена, 29 січень 2019 - 11:34.
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:36
Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні))) Читається легко, сюжет тримає у напрузі до самого кінця. Фінал досить непередбачуваний.
Я досі під враженням від кінцівки...наскільки люди обмежені і немислячі...
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:37
Жоель Діккер Правда про справу Гаррі Квеберта.
Молодий письменник Маркус Гольдман приїздить до свого вчителя і друга Гаррі Квеберта щоб пережити письменницьку кризу і дізнається, що в того тридцять три роки тому був роман з п’ятнадцятирічною дівчиною Нолою. Нола зникла в день, коли вони з Гаррі збиралися втекти разом і от, через 33 роки її труп знаходять на подвір’ї Гаррі. Маркус береться розслідувати цю справу.
А я зараз читаю його Книгу Балтиморів, ще рано робити висновки, але поки що цікаво.
Відредаговано Polinka78, 29 січень 2019 - 11:37.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 29 січень 2019 - 11:42
Такого задоволення від книги давно не було! Сімсот сторінок за три дні)))
Трохи не по темі, але глянула вашу лінієчку з дітьми і виникло питання - як і коли????)))
Опубліковано 29 січень 2019 - 12:19
Менші лягають спати зі мною, в цей час я читаю або дивлюся серіали ну і монотонно бубоню «не крутися, лягай»))) Якщо затягло , то читаю або дивлюся коли помішую суп, чекаю поки діти ідять в т. д.
А я зараз читаю його Книгу Балтиморів, ще рано робити висновки, але поки що цікаво.
Оля, купила чи скачала? Треба буде глянути.
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|