7265 відповідей у цій темі
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:55
Уважні батьки відразу помічають була прогулянка, чи ні)
У нас батьки за групою обурювались, що дітей не виводять, а коли я на зборах почала це говорити вихователю. то ніхто мене не підтримав(
Просто при мені вчора мама в дитини питалася, чи гуляли - то він сказав, що гуляли. Коли я у няні уточнила, що все таки не гуляли, мами дуже здивувалися, бо думали, що діти гуляють щодня.
так и мы туда же ходили, в этом году пошли в школу!
Воспитатель Валентина Николаевна?
Вона. Не ми перші, не ми останні.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:57
Просто при мені вчора мама в дитини питалася, чи гуляли - то він сказав, що гуляли. Коли я у няні уточнила, що все таки не гуляли, мами дуже здивувалися, бо думали, що діти гуляють щодня.
та відразу видно: у курточки рукава вивернуті, штани на колінах як правило бруднуваті) все лежить не акуратно. Можна легко вичислити чи правду каже дитина.
Natalina
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Наталья
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:58
все лежить не акуратно
однозначно! первый признак
Дождик
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Таня
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 10:42
Девочки вот вы говорите что делать- а что делать таким как я каждый раз больничный брать ?Только своя простуда пройдёт сразу чужую хватаем так ведь тоже нельзя,
Когда ходили в младшую и среднюю группу не работала, долечивались всегда и для восстановления иммунитета сидели дома 1 или 2 недели, потом вышла на работу, сидеть дома 3 недели никто не даст, то малый за недельку вылечивался и в сад, думала что не надолго это, а оно нет болел намного реже,
п.с. но все равно не очень то понимаю когда приводят ребенка с таким кашлем что кажется он и легкие выплюнет сейчас.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:02
Ну да, замкнутый круг получается. Слышала уже совет от врача не долечивать дома до стерильности, пусть лучше со своими соплями в сад прийдет, чем чужие с порога и все по кругу.
Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад, інакше дитина відвикає від "бактерій колективу" і починаються знову "адаптаційні" хвороби. Я "для імунитету" не тримаю дитину вдома. Не раз чула, що після хвороби сидять по 1-2 тижні, щоб відновити сили, а потім знову на 3-й день хворіють. Тому що в групі за ці 2 тижні оновилося бактеріальне оточення, а у дитини, яка випала з колективу імунітет до неї ще не пристосований.
Якось так, може терміни не правильно підібрала Про прогулянку. У нас були проблеми з гулянням коли вже увімкнули опалення, а діти ще ревуть під час адаптації. Тоді було важко вдягти швидко, а в роздягальні в куртках діти могли запаритись. Але зараз, коли +17 в групі і так само на вулиці я думаю навіть якщо довго одягати, то запаритись не повинні. Не розумію тоді які ще можуть бути відмазки у вихователів
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:19
Взагалі, вихователі зобов'язані гуляти в будь-яку погоду, навіть коли дощ ( під павільйоном). Є обмеження лише температура вища -15,здається ( стверджувати не буду, бо не пам'ятаю точно). Тому, сміливо можна звертатись до завідуючої чи у відділ освіти з проханням, щоб діти гуляли.
Mama Tanja
-
Місто:Полтава Алмазный
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:54
Да заведующая в курсе я думаю))) Я знаю один детский сад в нашем районе, где заведующая при приеме в дет. сад сама предупреждает родителей о том, что в холодное время года дети в саду не гуляют.
Відредаговано Mama Tanja, 10 жовтень 2014 - 11:55.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:19
Orille
Катя, ваша група сьогодні, здається, гуляла. У мене сестра живе в сусідньому з садочком будинку, то казала, що бачила, як під дружній рев)) діти заходили в групу.)
А взагалі я пам"ятаю, як я привела малу в яслі, мені вихователька казала, що вони гуляють і в мороз, і в дощ (в павільоні).)) Ага.))) З прогулянками в яслях у нас було так само туго, як і у вас зараз.) Тільки літом все було ок (вдягати ж нікого не треба).
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:27
Orille
Катя, ваша група сьогодні, здається, гуляла. У мене сестра живе в сусідньому з садочком будинку, то казала, що бачила, як під дружній рев)) діти заходили в групу.)
А взагалі я пам"ятаю, як я привела малу в яслі, мені вихователька казала, що вони гуляють і в мороз, і в дощ (в павільоні).)) Ага.))) З прогулянками в яслях у нас було так само туго, як і у вас зараз.) Тільки літом все було ок (вдягати ж нікого не треба).
А ми сьогодні і не пішли, шкода щоб малий в таку погоду в приміщенні сидів. Може це на них так вчорашня бесіда вплинула, чи вихователька інша була. Ще не все втрачено, виходить .
LinaNik
-
Місто:Полтава, Центр
-
Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:28
та відразу видно: у курточки рукава вивернуті, штани на колінах як правило бруднуваті) все лежить не акуратно. Можна легко вичислити чи правду каже дитина.
Дадада)), как только открываешь шкафчик, все сразу становится ясно
Відредаговано LinaNik, 10 жовтень 2014 - 12:31.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:39
Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад, інакше дитина відвикає від "бактерій колективу" і починаються знову "адаптаційні" хвороби. Я "для імунитету" не тримаю дитину вдома. Не раз чула, що після хвороби сидять по 1-2 тижні, щоб відновити сили, а потім знову на 3-й день хворіють. Тому що в групі за ці 2 тижні оновилося бактеріальне оточення, а у дитини, яка випала з колективу імунітет до неї ще не пристосований.
Якось так, може терміни не правильно підібрала
Про прогулянку. У нас були проблеми з гулянням коли вже увімкнули опалення, а діти ще ревуть під час адаптації. Тоді було важко вдягти швидко, а в роздягальні в куртках діти могли запаритись. Але зараз, коли +17 в групі і так само на вулиці я думаю навіть якщо довго одягати, то запаритись не повинні. Не розумію тоді які ще можуть бути відмазки у вихователів
Мы после окончательного выздоровления сидим дома еще контрольную неделю для укрепления иммунитета.
Хотя, не совсем сидим дома, посещаем спортивные секции и кружки.
Мы были не в одном садике.
Везде и всегда, кроме морозов, метелей, дождей гуляли.
И ясельки тоже.
Единственный раз около недели перед утренником оч умной воспитательнице придумалось не выводить детей гулять.
На улице в то время был легкий морозец, солнце и много пушистого снега.
На мой вопрос почему не гуляем был ответ, что ей нужно отбыть утренник, чтобы дети не заболели.
Я ответила, что от свежего воздуха обычно не болеют, а после полумесячного сидения взаперти, если их вывести потом все слягут.
Ответа небыло.
Зато после утренника началась сырость, ветер и слякоть.
И в итоге большая половина детей немедленно заболела.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:54
Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад,
Буквально недавно смотрела передачу где он наоборот рекомендует после того как ребенок выздоровел, хотя бы недельку посидеть дома.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 13:39
Вона. Не ми перші, не ми останні.
У нас в саду 2 ясельных группы, и обе не гуляют. :-(
Все остальные группы гуляют всегда, если дает добро по погодным условиям медсестра.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:09
Мы после окончательного выздоровления сидим дома еще контрольную неделю для укрепления иммунитета.
Хотя, не совсем сидим дома, посещаем спортивные секции и кружки
Интересно, это у всех такая кайфовая работа, что можно сидеть контрольными неделями дома?
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:16
Буквально недавно смотрела передачу где он наоборот рекомендует после того как ребенок выздоровел, хотя бы недельку посидеть дома.
хм.. дивилась минулого року по телевізору
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:27
хм.. дивилась минулого року по телевізору
Ну это он рекомендовал во время адаптации в д/с, может потом наоборот нужно, не знаю, хотя в принципе, какая разница?
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 15:34
Девочки это бред,После перенесенного туб аденоидита я поведу ребёнка сразу в садик за новыми бацылами пусть вобще оглохнет или как?
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 17:01
У нас идет 7-й месяц адаптации к саду. Рекорд на сегодняшний день - месяц в саду (в августе), и вот в сентябре приводят новых детей и понеслись болячки снова. Мы водили ребенка и сразу после болезни, и высиживали неделю дома, результат был одинаковый - следующая болячка. Никогда не угадаешь, как тут лучше, детей-то нет одинаковых ))А контрольную недельку может себе позволить только неработающая мама, во всех остальных случаях придется вести с соплями, иначе прощай работа. Я не вожу с соплями, но уже поняла, что это бесполезно, все-равно другой кто-то приведет. И спорить тут можно до бесконечности, ситуация не изменится.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 17:16
Интересно, это у всех такая кайфовая работа, что можно сидеть контрольными неделями дома?
Ессно не у всех.
Опубліковано 10 жовтень 2014 - 21:18
Взагалі, вихователі зобов'язані гуляти в будь-яку погоду, навіть коли дощ ( під павільйоном). Є обмеження лише температура вища -15,здається ( стверджувати не буду, бо не пам'ятаю точно). Тому, сміливо можна звертатись до завідуючої чи у відділ освіти з проханням, щоб діти гуляли.
Тільки як відомо ініціатива наказуєма(
2 користувачів читають цю тему
0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|