Перехід до вмісту

Фотографія

Балачки про дитсадки

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
7265 відповідей у цій темі

#2421 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:55

Уважні батьки відразу помічають була прогулянка, чи ні)

У нас батьки за групою обурювались, що дітей не виводять, а коли я на зборах почала це говорити вихователю. то ніхто мене не підтримав(

Просто при мені вчора мама в дитини питалася, чи гуляли - то він сказав, що гуляли. Коли я у няні уточнила, що все таки не гуляли, мами дуже здивувалися, бо думали, що діти гуляють щодня.

так и мы туда же ходили, в этом году пошли в школу!

Воспитатель Валентина Николаевна?

Вона. Не ми перші, не ми останні.

• mitera це подобається

#2422 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:57

Просто при мені вчора мама в дитини питалася, чи гуляли - то він сказав, що гуляли. Коли я у няні уточнила, що все таки не гуляли, мами дуже здивувалися, бо думали, що діти гуляють щодня.

та відразу видно: у курточки рукава вивернуті, штани на колінах як правило бруднуваті) все лежить не акуратно. Можна легко вичислити чи правду каже дитина.

#2423 Natalina

Natalina

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 262 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада
  • Ім'я:Наталья

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 09:58

все лежить не акуратно

однозначно! первый признак :xixixi:  

#2424 Дождик

Дождик

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 1 711 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2               

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 10:42

Девочки вот вы говорите что делать- а что делать таким как я каждый раз больничный брать ?Только своя простуда пройдёт сразу чужую хватаем так ведь тоже нельзя,

Когда ходили в младшую и среднюю группу не работала, долечивались всегда и для восстановления иммунитета сидели дома 1 или 2 недели, потом вышла на работу, сидеть дома 3 недели никто не даст, то малый за недельку вылечивался и в сад, думала что не надолго это, а оно нет болел намного реже, 

п.с. но все равно не очень то понимаю когда приводят ребенка с таким кашлем что кажется он и легкие выплюнет сейчас.  

#2425 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:02

Ну да, замкнутый круг получается. Слышала уже совет от врача не долечивать дома до стерильности, пусть лучше со своими соплями в сад прийдет, чем чужие с порога и все по кругу.

Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад, інакше дитина відвикає від "бактерій колективу" і починаються знову "адаптаційні" хвороби. Я "для імунитету" не тримаю дитину вдома. Не раз чула, що після хвороби сидять по 1-2 тижні, щоб відновити сили, а потім знову на 3-й день хворіють. Тому що в групі за ці 2 тижні оновилося бактеріальне оточення, а у дитини, яка випала з колективу імунітет до неї ще не пристосований.

Якось так, може терміни не правильно підібрала

Про прогулянку. У нас були проблеми з гулянням коли вже увімкнули опалення, а діти ще ревуть під час адаптації. Тоді було важко вдягти швидко, а в роздягальні в куртках діти могли запаритись. Але зараз, коли +17 в групі і так само на вулиці я думаю навіть якщо довго одягати, то запаритись не повинні. Не розумію тоді які ще можуть бути відмазки у вихователів

#2426 ТАНИКА

ТАНИКА

Мышулькина Мамулька

• Завсідники
  • 3 825 повідомлення
  • Місто:Гадяч
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2    2       2   

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:19

Взагалі, вихователі зобов'язані гуляти в будь-яку погоду, навіть коли дощ ( під павільйоном). Є обмеження лише температура вища -15,здається ( стверджувати не буду, бо не пам'ятаю точно). Тому, сміливо можна звертатись до завідуючої чи у відділ освіти з проханням, щоб діти гуляли.

#2427 Mama Tanja

Mama Tanja

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 987 повідомлення
  • Місто:Полтава Алмазный
  • Ім'я:Татьяна

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 11:54

Да заведующая в курсе я думаю))) Я знаю один детский сад в нашем районе, где заведующая при приеме в дет. сад сама предупреждает родителей о том, что в холодное время года дети в саду не гуляют.

Відредаговано Mama Tanja, 10 жовтень 2014 - 11:55.

#2428 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:19

Orille

Катя, ваша група сьогодні, здається, гуляла. У мене сестра живе в сусідньому з садочком будинку, то казала, що бачила, як під дружній рев)) діти заходили в групу.)

А взагалі я пам"ятаю, як я привела малу в яслі, мені вихователька казала, що вони гуляють і в мороз, і в дощ (в павільоні).)) Ага.))) З прогулянками в яслях у нас було так само туго, як і у вас зараз.) Тільки літом все було ок (вдягати ж нікого не треба). 

#2429 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:27

Orille

Катя, ваша група сьогодні, здається, гуляла. У мене сестра живе в сусідньому з садочком будинку, то казала, що бачила, як під дружній рев)) діти заходили в групу.)

А взагалі я пам"ятаю, як я привела малу в яслі, мені вихователька казала, що вони гуляють і в мороз, і в дощ (в павільоні).)) Ага.))) З прогулянками в яслях у нас було так само туго, як і у вас зараз.) Тільки літом все було ок (вдягати ж нікого не треба). 

А ми сьогодні і не пішли, шкода щоб малий в таку погоду в приміщенні сидів. Може це на них так вчорашня бесіда вплинула, чи вихователька інша була. Ще не все втрачено, виходить :) .

#2430 LinaNik

LinaNik

Школярка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 286 повідомлення
  • Місто:Полтава, Центр
  • Ім'я:Лина, ко мне на "Ты"

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:28

та відразу видно: у курточки рукава вивернуті, штани на колінах як правило бруднуваті) все лежить не акуратно. Можна легко вичислити чи правду каже дитина.

Дадада)), как только открываешь шкафчик, все сразу становится ясно :rgaka:

Відредаговано LinaNik, 10 жовтень 2014 - 12:31.

#2431 А-ви

А-ви

Мымра

• Завсідники
  • 2 528 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:39

Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад, інакше дитина відвикає від "бактерій колективу" і починаються знову "адаптаційні" хвороби. Я "для імунитету" не тримаю дитину вдома. Не раз чула, що після хвороби сидять по 1-2 тижні, щоб відновити сили, а потім знову на 3-й день хворіють. Тому що в групі за ці 2 тижні оновилося бактеріальне оточення, а у дитини, яка випала з колективу імунітет до неї ще не пристосований.

Якось так, може терміни не правильно підібрала

Про прогулянку. У нас були проблеми з гулянням коли вже увімкнули опалення, а діти ще ревуть під час адаптації. Тоді було важко вдягти швидко, а в роздягальні в куртках діти могли запаритись. Але зараз, коли +17 в групі і так само на вулиці я думаю навіть якщо довго одягати, то запаритись не повинні. Не розумію тоді які ще можуть бути відмазки у вихователів

Мы после окончательного выздоровления сидим дома еще контрольную неделю для укрепления иммунитета.

Хотя, не совсем сидим дома, посещаем спортивные секции и кружки.

Мы были не в одном садике.

Везде и всегда, кроме морозов, метелей, дождей гуляли.

И ясельки тоже.

Единственный раз около недели перед утренником оч умной воспитательнице придумалось не выводить детей гулять.

На улице в то время был легкий морозец, солнце и много пушистого снега.

На мой вопрос почему не гуляем был ответ, что ей нужно отбыть утренник, чтобы дети не заболели.

Я ответила, что от свежего воздуха обычно не болеют, а после полумесячного сидения взаперти, если их вывести потом все слягут.

Ответа небыло.

Зато после утренника началась сырость, ветер и слякоть.

И в итоге большая половина детей немедленно заболела.

#2432 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 12:54

Комаровський рекомендує на довго не забирати дитину з колективу, тільки вилікувались і назад,

Буквально недавно смотрела передачу где он наоборот рекомендует после того как ребенок выздоровел, хотя бы недельку посидеть дома.  

#2433 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 13:39

Вона. Не ми перші, не ми останні.

У нас в саду 2 ясельных группы, и обе не гуляют.  :-(

Все остальные группы гуляют всегда, если дает добро по погодным условиям медсестра.

#2434 Helene

Helene

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 934 повідомлення
  • Місто:Сады 1
  • Ім'я:Алёна

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:09

Мы после окончательного выздоровления сидим дома еще контрольную неделю для укрепления иммунитета.

Хотя, не совсем сидим дома, посещаем спортивные секции и кружки

Интересно, это у всех такая кайфовая работа, что можно сидеть контрольными неделями дома?

#2435 Ipiha

Ipiha

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 821 повідомлення
  • Ім'я:Ира

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:16

Буквально недавно смотрела передачу где он наоборот рекомендует после того как ребенок выздоровел, хотя бы недельку посидеть дома.  

хм.. дивилась минулого року по телевізору

#2436 ludmila_24

ludmila_24

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 757 повідомлення
  • Місто:Подол
  • Ім'я:Люда

Нагороди

2    2    2    2   

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 14:27

хм.. дивилась минулого року по телевізору

Ну это он рекомендовал во время адаптации в д/с, может потом наоборот нужно, не знаю, хотя в принципе, какая разница?

#2437 svexa

svexa

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 4 257 повідомлення
  • Місто:Центральный рынок-Конкорд
  • Ім'я:svexa

Нагороди

2         

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 15:34

Девочки это бред,После перенесенного туб аденоидита я поведу ребёнка сразу в садик за новыми бацылами пусть вобще оглохнет или как?

#2438 Alana

Alana

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 237 повідомлення
  • Ім'я:Алина

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 17:01

У нас идет 7-й месяц адаптации к саду. Рекорд на сегодняшний день - месяц в саду (в августе), и вот в сентябре приводят новых детей и понеслись болячки снова. Мы водили ребенка и сразу после болезни, и высиживали неделю дома, результат был одинаковый - следующая болячка. Никогда не угадаешь, как тут лучше, детей-то нет одинаковых ))А контрольную недельку может себе позволить только неработающая мама, во всех остальных случаях придется вести с соплями, иначе прощай работа. Я не вожу с соплями, но уже поняла, что это бесполезно, все-равно другой кто-то приведет. И спорить тут можно до бесконечности, ситуация не изменится.

#2439 А-ви

А-ви

Мымра

• Завсідники
  • 2 528 повідомлення

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 17:16

Интересно, это у всех такая кайфовая работа, что можно сидеть контрольными неделями дома?

Ессно не у всех.

#2440 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 10 жовтень 2014 - 21:18

Взагалі, вихователі зобов'язані гуляти в будь-яку погоду, навіть коли дощ ( під павільйоном). Є обмеження лише температура вища -15,здається ( стверджувати не буду, бо не пам'ятаю точно). Тому, сміливо можна звертатись до завідуючої чи у відділ освіти з проханням, щоб діти гуляли.

Тільки як відомо ініціатива наказуєма(

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама