А на каком корме остановились?
Пока на Йозера Сенси Кэт.
Наши домашние животные
Розпочатий з Леночка, 12 вер 2010 12:13
3037 відповідей у цій темі
#2381Опубліковано 05 квітень 2019 - 20:10
Пока на Йозера Сенси Кэт. #2383Опубліковано 06 квітень 2019 - 08:34 Еще раз убеждаюсь, что все индивидуально Нам к примеру Ройал не подошел. Вечно голодный, переедал. Про План ели, начал стремительно набирать вес, опять же рвота. Еще нам нравился корм Миагатто, но его не найти у нас толком, только через Интернет. Пробовала давать холистик корма (акана), даже есть не захотел. Кто-то из ветеринаров посоветовал Йозеру, новую линейку для котов. То тьфу-тьфу
#2388Опубліковано 16 травень 2019 - 08:08
Лєн, а ви до неї зверталися? хороший лікар? #2390Опубліковано 16 травень 2019 - 09:39 Позавчора приспали свою кицюню. У неї виявилася злоякісна пухлина під язиком, в наслідок чого вона не могла самостійно їсти. Я намагалася її годувати через шприц примусово, але, останні два дні вона взагалі відмовилася від їжі. Тому і прийняли таке важке для нас рішення, аби не мучати її. Вона прожила у нас майже 9 років... а згасла за три тижні... Так тяжко... Наша молодша киця ходить по квартирі і шукає свою старшу подружку...
#2391Опубліковано 16 травень 2019 - 23:22
Соболезную Это сложное решение и так грустно потом... Держитесь!
#2392Опубліковано 17 травень 2019 - 09:22
Дякую, потроху оговтуємося. Вчора ввечері чоловік запропонував брати маленьке кошеня і тієї ж породи, щоб максимально було схоже на нашу Джессіку. А колись був проти неї самої... Виявляється, нам прийдеться пошукати - у Полтаві практично нема тайських кошенят. #2394Опубліковано 17 травень 2019 - 14:18
Я вже писала колись, але після того як я познайомилася з волонтерами, підписалася на них у фб, я стала зовсім по іншому дивитися на бездомних тварин. А коли бачу фото котят-собачат на поистройство - готова забрати всіх, вони такі класні! І колись я таки заведу ще одного друга!
Тому я повністю підтримую Лєну - котик з вулиці це дуже класно і плюс врятоване життя! #2395Опубліковано 19 травень 2019 - 18:15 Дівчатка, досвідчені собаководи, підкажіть що робити з туалетом цуценяти, поки воно ще маленьке і на карантині?
#2399Опубліковано 19 травень 2019 - 20:55 Не буду говорить за всех собак, но у нас было так. Кинолог и ветеренар советовали застелить все пеленками и понаблюдать где будет ходить. Благо, мы жили тогда в квартире еще. Он облюбовал себе 2 места, причем укромные и ходил только туда. Там и оставила пеленки.
#2400Опубліковано 20 травень 2019 - 08:29
Та я сама готова їх забрати усіх з притулку! Малою таскала додому все живе, навіть вужа принесла, а мама, побачивши, втратила свідомість. Але живемо з бабою чоловіка в її квартирі, вона буде бухтіти , як завжди. А я так від цього вже заморилась... Тому про нового улюбленця тільки поки що мрії... Та і є у нас кішка, сама проста рижуля, ми її взяли з вулиці кошеням. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |