Я наче й знала що мене чекає,але за другим КС такі больові відчуття були і так довго(
Вторые роды
Розпочатий з pupkina-marfa, 01 чер 2011 16:00
248 відповідей у цій темі
#222Опубліковано 14 травень 2018 - 13:43
Дякую за вітання! p.s. братик гордиться сестричкою, наче рядовий військовий отримав звання генерала ))) намагається допомагати, а там час покаже. #223Опубліковано 14 травень 2018 - 13:57
Дякую!!! особливо за ГВ бо якось тяжте розпочиналося, хоча попередній досвід (1,2 роки) допоміг. Якби була відсутня впевненість що молоко зявиться то "впали безповоротно на бутилочку" ще в пологовому. Там зараз політика вигодовування змінилась (як на мене) : якщо за першим було - чекайте, робіть массажі, прикладайте, молоко буде, дитину не докормлюйте, то зараз - давайте ви його покорміть сумішшю бо хто-зна чи буде у вас молоко. Як результат з десяток бутилочок в стералізаіцній кімнаті. І вже про послугу масаж грудей (розціжування), силіконові накладки, розповідь як прикладати правильно - навіть не йшла мова, лише плакати - самі почитаєте. Відредаговано diduch_galina, 14 травень 2018 - 13:58.
#224Опубліковано 14 травень 2018 - 14:19 Галя так давно так. 5 років назад сина встигли нишком накормити сумішшю... Як згадаю(((((
#225Опубліковано 14 травень 2018 - 14:25 ДІвчата, читаю вас і дивуюсь.. Сину 6,5 років і доні 3,5. Обох народжувала в районній лікарні і дітей з моїх очей не забирали ні на мить. А про годування з пляшечки або докорму навіть річ не йшла. Вдруге зі мною в палаті була жіночка, хлопчик погано брав груди і плакав постійно. То акушерка заборонила догодовувати. Сказала, тільки розціджуватись і годувати.
#226Опубліковано 14 травень 2018 - 14:39
Я старшего родила в областном роддоме, то ни о каком докорме речь не шла. Поддерживали, говорили , что молоко появится, рекомендовали почаще прикладать к груди.
А дочь - в первом, то чего я только не наслушалась, при отказе докармливать ребенка (((. Что сама кушаю, а ребенку не даю.... Грозились, что насильно будут докармливать... #227Опубліковано 14 травень 2018 - 14:45
Ооо, мене 4 роки назад в 1- му ледве на звання горе-матері року не подали. Бо дитину не догодовувала, дитина за 3 дні втратила 10% відсотків ваги ( що не виходить за межі норми), і він спить, бо сил немає (хоча він і гуляв і спав). Якби не читала форум і не кума, яка народжувала в Києві, то їв би він з пляшечки всі 3 дні. А так на 3-ій день прийшло молоко і на 6-ий нас виписуввли вже взагалі без втрати ваги. Але кожна медсестра і лікар перші дні наполегливо відправляли купити суміш і годувати.
Можливо якби він плакав, я б так і зробила. Але він їв, спав, трішки гуляв і використовував памперси з такою швидкістю, що ми таки дочекалися молока. У куми в Києві перші дні дівчата криком кричали, то ніхто навіть не заікнувся про суміш. Говорили, що молозива вистачить і чекайте. У нас навпаки було(((( #228Опубліковано 14 травень 2018 - 15:37
Я первого 7 лет назад почти в областном рожала, дочку ок 3 лет в первом. И там и там докармливала смесью,т.к.молозива было очень мало,можно сказать,что вообще не было,а молоко пришло на 5 сутки. Это никак не повлияло на наше ГВ в целом, обоих кормила больше года.
#229Опубліковано 14 травень 2018 - 16:15
Не сип сіль...Яке там.. 100 грн за 3 хвилини допомоги з грудьми. Поки відходила від наркозу нагодували((( І головне ні слова не сказали. Як згадаю. На дургу дитину я таки не рішусь, вже з цим змиряюсь потрошку #230Опубліковано 14 травень 2018 - 16:42
О_о відмовитись від другої ляльки лише тому, що першу раз нагодували в пологовому?? Такої "відмазки" я ще не чула.
#231Опубліковано 14 травень 2018 - 18:41
В мене за першим сином спочатку було мало молока, перші дні підгодовувала,але це не завадило годувати груддю до 9 місяців.Доньку почала підгодовували після трьох місяців,мало було молока.Протримались до 8 місяців з гв.
#232Опубліковано 15 травень 2018 - 07:43 Видимо, 1-й роддом зарабатывает на продаже смесей(((( 7,5 лет назад мне тоже угрожали всеми возможными способами, чтоб докармливала. Стойким и с выдержкой оказался муж. Поддерживал и искал способы решить "проблему". С диагнозом "вы хотите потерять ребёнка!!!!!" нас выписали под нашу ответственность и я прямым ходом отправилась на массажи. Итог-1 год и 10 мес. успешного ГВ щекастого ребёнка. Когда та же "врачиха" появилась на пороге нашей палаты, где мы уже нянчились с двойней, её первая фраза была:"ЭТИ справятся..." Второй раз, уже двойню, кормила 1,5 года. #233Опубліковано 15 травень 2018 - 10:20
Мне 3 года назад тоже предложили докармливать, докармливали неделю, как положено, после часа висения на двух грудях, но все равно криком кричал, когда забывала количество смеси увеличить. Ничего страшного не вижу в этом, у меня молоко реально день на 5й пришло, грудь расцеживали и в родломе, и дома, плохо шло молоко. В итоге, без недели 2 года откормила. Тому, кто хочет кормить и знает, как организовать ГВ, докорм смесью не помешает, именно докорм после груди. Это мое личное мнение. А вот стресс по поводу "ребенок не наедается" или "я даю смесь, я ужасная мама, не налажу ГВ" точно не нужен и не способствует выработке молока.
#234Опубліковано 15 травень 2018 - 10:46
То зараз психологічний кризисний вік, ще півроку і захочеш, а як постане перед тобою у піджаку, з квітами і... портфелем... дорослий-при-дорослий ))) А ще спитає, чого у всіх є братики-сестрички, а у мене не має? То аж бігом, по другеньке в чергу до пологового!!!! #235Опубліковано 15 травень 2018 - 13:52 О боже. Не пишите такого, я впечатлительная, чуть не прослезилась)) а третьего вроде как не планировали) #239Опубліковано 15 травень 2018 - 17:56 Шо написала, то и читаем. За язык никто не тянул)
#240Опубліковано 16 травень 2018 - 20:36
Точно, а я думала лише до мене з докормом приставили. Бо бачите, я ж таку дитину велику народила, а хочу її нагодувати двома краплями молозива. Суміш і бутилочку купили лише для заспокоєння лікарів. І я підбрехувала їм, що таки сумлінно докормлюю дитя з пляшечки. Теж допоміг досвід з першою дитиною. Бо знала, що на 3 день прийде стільки молока, що трійню б вигодовувала )
0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |