Допоможіть обрати посудомийну машину
Розпочатий з Ира+Сережа, 17 бер 2011 10:15
288 відповідей у цій темі
#222Опубліковано 13 листопад 2020 - 16:24
+++ от меня бошу). Любимая моя помошница.
Но корзиной для вилок мне не удобно. У сестры миеле, то вверху ящик удобней, чем бошовская корзинка Відредаговано Belyanochka, 13 листопад 2020 - 16:25.
#223Опубліковано 14 листопад 2020 - 11:37
не в тему конкретної моделі, але точно знаю, що в магазинах часто хвалять те, що погано продається, або продавець може бути офіційним представником конкретної ТМ і відповідно рекламує свій товар.
#224Опубліковано 14 листопад 2020 - 12:46 у меня сейчас бюджетная дельта .мне не нравиться .перепортила кучу стаканов .остановились на бошш #225Опубліковано 14 листопад 2020 - 13:35
Бош теж псує скляний посуд)) Відредаговано Marusja, 14 листопад 2020 - 13:35. #227Опубліковано 14 листопад 2020 - 14:32
Мне испортил только пластиковые ёмкости Икеа, но то Таке... #228Опубліковано 17 листопад 2020 - 16:45 Упс! а можно поподробнее за "псування скляного посуду"? я за полтора года в своей бошке на работе не заметила ничего подобного. #229Опубліковано 17 листопад 2020 - 18:38 у меня мутные стаканы #230Опубліковано 17 листопад 2020 - 18:43
Может это из-за таблеток? Какими моющими пользуетесь?
Відредаговано Dobraya Ole4ka, 17 листопад 2020 - 18:43. #231Опубліковано 17 листопад 2020 - 19:38 в мене певні набори склянок просто лопнули #232Опубліковано 17 листопад 2020 - 23:13 Меняла разные фирмы таблеток ,порошков #233Опубліковано 15 грудень 2020 - 21:04 за останні роки вперше тільки на форумі прочитала хороші відгуки про посудомийку Бош. Коли вліку обирала всі магазини радили Бош, а от усі друзі сказали своє "фе". Поки тішуся 3 місяці, що в домі є посудомийка вірпул і робот пилосос - гастарбайтер (люблячи обзиваю ). Про бош багато відгуків почула саме після року служби, ламається, ремонт вартує як 1/3 саомї посудомийки. А взагалі, краще орієнтуватися не на кількість програм, все одно користуюся 1, а на кількість комплектів, що можна впихнути в посудомийку. Взяла на 12 чи 14, і інколи замало, якщо потрібно помити 2-3 великі 5-літрових каструлі... От ці всі ефекти нейромозгу - визначення забрудненості - фігня... так визначало, що чаша блендера почала плавитися. тому мию на одній звичній програмі. Купила капсули фініш, але в посудомийці йшли капсули фейрі німецькі - бомба, вони мені більше сподобалися... в нас не бачила їх ще #235Опубліковано 15 грудень 2020 - 21:44 Приблизно в усіх ті ж самі відгуки були після року експуатації. Я так само заморочувалася з вибором робота, а тепер розслабилася і думаю, що не важливо, яка ТМ, головне, щоб ті характеристики, які потрібно були... Моя вірпул мене абсолютно зараз задовільяє, але як слугуватме, ніхто не може сказати.... Маю найдешевшу, яка була у магазині пральну машинку, яка 8 років працює, а родичі поміняли свої хороші вже по другому колу пралки... Але саме важливіше це кількість посуди, що можна запихнути, радили обирати ту посудомийну, котра може мити при 70 градусах, але я поняття не маю, при якій температурі моя миє #236Опубліковано 16 грудень 2020 - 01:19
Я сегодня пользовалась первый раз посудомойкой Бош .я в восторге .работает тихо .помыла отлично .это моя вторая посудомойка .первая дельта .мои все + Бош
#237Опубліковано 16 грудень 2020 - 02:42
Я так і не зрозуміла які "ті ж самі відгуки".
И что значит сколько комплектов. Есть стандартные размеры, хоть Бош - хоть Витёк). 45 и 60 см ширины, квартиру под посудомойку не покупают (обычные люди так точно), а исходя из площади кухни... Всё остальное - лоток для ложек/вилок, программы, марка - лично Ваше решение. На счёт Финиша. У меня 1.5 года были немецкие таблетки. На днях купила в Эпике такие же, производства Польша. Разница существенная. Но, пока у меня есть возможность заказать с Германии буду ею пользоваться. Мне привозят все средства от таблеток и ополаскивателя до кондиционера для посудомойки. Кстати, очень хорошая штука, если собираете в течении дня посуду. Відредаговано Dobraya Ole4ka, 16 грудень 2020 - 02:43.
#239Опубліковано 16 грудень 2020 - 09:30
у мене теж немає індикатора - звикла. На першій у мене був світловий індикатор, горить - працює, не горить - не працює. А на другій і його немає. Спочатку так і хотілося знати коли ж закінчиться, а тепер або інтуїтивно, або взагалі на ніч запускаю. До шуму звикли, для нас він уже як "білий". Ще підкажу, може не знаєш, якщо раптом щось знадобиться дістати в процесі миття - відкривати ПММ можна. Після закриття процес продовжується.
#240Опубліковано 16 грудень 2020 - 09:40 у мене Бош вже мабуть 8 років ото час летить! найпростіша та ще й вузенька. Я нею не натішусь! П.С. а навіщо знати, коли закінче вона мити? 1 користувачів читають цю тему0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |