Медреформа и договора с семейниками
Розпочатий з Tash, 02 січ 2018 12:30
1258 відповідей у цій темі
Елена С.
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Лена
Опубліковано 17 січень 2018 - 08:56
Девочки, посоветуйте семейного врача в старой 4-ой поликлинике (та что на Ивана Мазепы 36 (бывшая ул.Калинина)).
Опубліковано 17 січень 2018 - 09:03
Информация для тех, кто относится ко 2 поликлинике)
Если хотите попасть к терапевту без очереди - просите в регистратуре талончик к Зуб) как я поняла, она не участковый и к ней всегда пусто. Совсем молоденькая, но плюс вчерашних выпускников в том, что они еще более ответственно подходят к пациентам и перестраховываются)
и еще сегодня обнаружила, что к окулисту можно идти напрямую через регистратуту без направления терапевта. Возможно так было всегда, просто я последний раз у него была когда становилась на учет по беременности)
Обследуют полностью
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 січень 2018 - 10:37
Совсем молоденькая, но плюс вчерашних выпускников в том, что они еще более ответственно подходят к пациентам и перестраховываются)
я це називаю - ще не зіпсовані і тішу себе думкою, що їм ще цікаво докопатися і вилікувати пацієнта, ще очі горять.
Хоча ось недавно була на прийомі у такого молодого "спеціаліста", такої інфантильної особи я давно не зустрічала, емоцій нуль, ентузіазму нуль. Вона у мене питала що мені назначити, а потім вхопилася за мої слова що горло першить (не болить, просто сухе, сама дивилася і сказала, що воно чисте) у мене тиждень і оце слово "тиждень" стало ключовим - так вам же антибіотик треба! отак просто, без нічого, без прямих показань, тільки тому що уже 7 днів сухість у горлі.
Мрія
-
Місто:Розсошенці
-
Ім'я:Наталія
Опубліковано 17 січень 2018 - 10:42
Інформація інсайд з Полтавської районки. у 2016 році на медикаменти виділили 2,5 млн грн, у 2017 - 800 тис., а на цей рік - 9 (!) млн.
сама я там не так часто буваю, тому не можу сказати чи відчують люди таке покращення на собі. Цікаво, автомат з скаліфікаторами приберуть чи все так же стоятиме?))
Опубліковано 17 січень 2018 - 11:27
Інформація інсайд з Полтавської районки. у 2016 році на медикаменти виділили 2,5 млн грн, у 2017 - 800 тис., а на цей рік - 9 (!) млн.
сама я там не так часто буваю, тому не можу сказати чи відчують люди таке покращення на собі. Цікаво, автомат з скаліфікаторами приберуть чи все так же стоятиме?))
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 17 січень 2018 - 12:03
Информация для тех, кто относится ко 2 поликлинике)
Если хотите попасть к терапевту без очереди - просите в регистратуре талончик к Зуб) как я поняла, она не участковый и к ней всегда пусто. Совсем молоденькая, но плюс вчерашних выпускников в том, что они еще более ответственно подходят к пациентам и перестраховываются)
и еще сегодня обнаружила, что к окулисту можно идти напрямую через регистратуту без направления терапевта. Возможно так было всегда, просто я последний раз у него была когда становилась на учет по беременности)
Май одна такая во 2 меня лечила. ОРЗ... Я встать не могла. А потом все вылилось на лёгких, была пневмония и дала осложнение(потом после операции уже узнала) так что,,, молодой,,, молодому рознь.
Відредаговано svexa, 17 січень 2018 - 12:03.
Вика78
-
Місто:Полтава-Центр
-
Ім'я:Вика
Опубліковано 17 січень 2018 - 13:44
Ібупрофен сприяє швидкому поширенню бактерій при сечостатевих інфекціях (дослівно), тому тільки парацетамол. Також його не можна ще при ряді захворювань (вітрянка, ангіна, здається). Нам АБ кололи 3 дні, тоді призначили в сиропі. У нас теж був рецидив, я купила тест і тепер сама можу визначити чи є інфекція, поки не зроблять аналізи.
А что за тест? Он в Украине продаётся?
Polinka78
-
Місто:Полтава -Paris, France
-
Ім'я:Olga
Опубліковано 17 січень 2018 - 18:50
Тест на сечостатеві інфекції, за Україну не скажу, може дівчата підкажуть. В коробці три полоски-тести і три стерильні чашки для сечі, треба опустити полоску на кілька секунд і дивитися на колір індикаторів, є інструкція, яка показує який колір відповідає якому показнику. Цей тест контролює лейкоцити, нітрити, білок і кров в сечі.
Я брала такий, але вони є різні, принцип діі однаковий.
Опубліковано 17 січень 2018 - 19:05
Фармаско Citolab
Опубліковано 17 січень 2018 - 23:08
Тест на сечостатеві інфекції, за Україну не скажу, може дівчата підкажуть. В коробці три полоски-тести і три стерильні чашки для сечі, треба опустити полоску на кілька секунд і дивитися на колір індикаторів, є інструкція, яка показує який колір відповідає якому показнику. Цей тест контролює лейкоцити, нітрити, білок і кров в сечі.
Я брала такий, але вони є різні, принцип діі однаковий.
Тест супер, даже не слышала о таком. Сколько я в лабораторию побегала после нашего пиелонефрита...
Polinka78
-
-
Опубліковано 17 січень 2018 - 23:21
Тест супер, даже не слышала о таком. Сколько я в лабораторию побегала после нашего пиелонефрита...
Так, дуже зручно, особливо коли ввечері починає підніматися температура, а лабораторії вже не працюють і принаймні знаєш, до чого готуватися.
Опубліковано 17 січень 2018 - 23:22
Так, дуже зручно, особливо коли ввечері починає підніматися температура, а лабораторії вже не працюють і принаймні знаєш, до чого готуватися.
А какая цена у вас? У нас нашла больше 700 грн 100 тест-полосок
Polinka78
-
-
Опубліковано 17 січень 2018 - 23:35
А какая цена у вас? У нас нашла больше 700 грн 100 тест-полосок
У нас набагато дорожче, від 3€ за три полоски в інд упаковках. Мій ще дорожчий, бо там 3 стерильні чаші в комплекті.
Опубліковано 20 січень 2018 - 21:47
Опубліковано 20 січень 2018 - 21:51
Я не пойму, с педиатром отдельно договор нужно будет подписывать?
Семейный врач детей не будет лечить?
Опубліковано 20 січень 2018 - 22:09
А мне интересно, если наблюдаться у частного, а понадобится узкий специалист, то имеет ли право частный направить к государственному узкому? Или тоже только за деньги уже?
Опубліковано 20 січень 2018 - 22:14
Я не пойму, с педиатром отдельно договор нужно будет подписывать? Семейный врач детей не будет лечить?
ну выше ж кто-то писал, что с 2020 года,до 6 лет педиатр, а потом семейный наблюдает
Опубліковано 20 січень 2018 - 22:19
ну выше ж кто-то писал, что с 2020 года,до 6 лет педиатр, а потом семейный наблюдает
Тогда и на старшего к педиатру нужно а через два года к семейному снова за договором на него же
Узнавала за 3-ю.
У них уже установка на договора с 1 апреля есть. Подробностей процедуры пока не знают.
Відредаговано mitera, 20 січень 2018 - 22:20.
Опубліковано 21 січень 2018 - 08:25
Тогда и на старшего к педиатру нужно а через два года к семейному снова за договором на него же
Узнавала за 3-ю.
У них уже установка на договора с 1 апреля есть. Подробностей процедуры пока не знают.
Это взрослая третья?
Опубліковано 21 січень 2018 - 09:19
Это взрослая третья?
Да. Говорила с нашей участковой.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|