Обо всём 44
Розпочатий з bianco, 24 січ 2016 15:06
1971 відповідей у цій темі
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:41
Нееее))) Было в 2009 году. Тоже полный хаос был, я тогда работала за автоагрегатным заводом и маршрутка, которая должна была ехать прямо под двери моего офиса просто останавливалась на ост. "Полтава-Холод" в лучшем случае могла дотянуть до Автоагрегатного....А дальше пешочком по сугробам да ухабам.... А когда начало таять - это была жесть, ставишь ногу на снег и ... моментально ныряешь по колено в воду....
А вообще каждый год средина - конец января - начало февраля приносит какие-то сюрпризы, то дождь с резким переходим в морозы и "сракопадом" то снег.... Мы уже смирились)))))
Ну на это же люди повлиять не могут, правда же?))
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:42
LazKa
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Катя, ко мне на "ты"
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:44
Девчонки! спрошу еще и здесь. Кто знает номер телефона Алёна1808? очень надо! напишите в ЛС, пожалуйста!
Відредаговано LazKa, 26 січень 2016 - 11:44.
lenovo
-
Місто:Полтава, Левада
-
Ім'я:Мирослава
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:45
Через окно
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:46
Нееее))) Было в 2009 году. Тоже полный хаос был, я тогда работала за автоагрегатным заводом и маршрутка, которая должна была ехать прямо под двери моего офиса просто останавливалась на ост. "Полтава-Холод" в лучшем случае могла дотянуть до Автоагрегатного....А дальше пешочком по сугробам да ухабам.... А когда начало таять - это была жесть, ставишь ногу на снег и ... моментально ныряешь по колено в воду....
А вообще каждый год средина - конец января - начало февраля приносит какие-то сюрпризы, то дождь с резким переходим в морозы и "сракопадом" то снег.... Мы уже смирились)))))
І я 2009 пам’ятаю. Сесія в мене була, і біля універу сніг до сидіння лавочок діставав. І лежав він тоді дооовго. Дороги то були прочищені і розстали, а все інше до квітня мабуть лежало)))
Лавина
-
-
Ім'я:Татьяна
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:46
Ну на это же люди повлиять не могут, правда же?)) Ну это и не оговаривается, просто мы сами не полтавские (корни только сын пустил), а на эти дни как раз приходятся наши дни рождения (мужа, мой и сына) и это те редкие дни, когда родители могут к нам приехать а погода всегда вносит свои коррективы и зачастую мы "празднуем" в тесном семейном кругу...
Опубліковано 26 січень 2016 - 11:57
І я 2009 пам’ятаю. Сесія в мене була, і біля універу сніг до сидіння лавочок діставав. І лежав він тоді дооовго. Дороги то були прочищені і розстали, а все інше до квітня мабуть лежало)))
І я пам'ятаю ту зиму...сніг в лице, я з пузом плетусь на роботу. Із-за снігу/голольоду чоловік не встиг до мене на пологи.
Сніг почав танути після 20 березня.
Опубліковано 26 січень 2016 - 12:05
Бувають люди із кави.
І також бувають із чаю.
Відтак (ці)каві існують. Та поряд них (надзви)чайні.
Існують також (лас)каві.
Їм кава ласує з усім.
А поряд них (зазви)чайні.
Вони зазивають на чай.
Також є люди відчайдушні.
Однак це слово двозначне.
Можливо їм душно від чаю.
А може в них з чаю душа.
Часом люди із кави,
Собі замовляють чай.
І замість того, щоб лишити на каву,
Вони залишають на чай.
А люди зроблені з чаю
Часом літають, як чай(ки).
Над морем що сповнене (від)чаю.
Але все одно пахне кавою.
Нерідко люди із кави,
Поводяться трохи (лу)каво.
Слова їхні дещо грайливі.
Та очі лишаються щирі.
Я думаю, люди із чаю
Частенько вмикають Чай(ковського).
Бо ноти із піаніно
Заварюють в них любов.
Я думаю, люди із кави
Читають весь час Кавабату.
Слова кладуть в кавоварку,
Щоб з неї виливались цитати.
Та вони не такі уже й різні.
Обоє приносять тепло.
Це саме від них в наших жилах
Закипає в морози кров.
Теплі історії до кави. Надійка Гербіш
Опубліковано 26 січень 2016 - 13:32
І я пам'ятаю ту зиму...сніг в лице, я з пузом плетусь на роботу. Із-за снігу/голольоду чоловік не встиг до мене на пологи.
Сніг почав танути після 20 березня.
А ще тоді лякали свинячим грипом. В аптеках неможливо було купити навіть вітамін С. На роботу по снігу я вже не ходила, бо пішла в декрет на поч. листопада, а от доньку в школу відводила. В самі "нельотні" дні залишалися з нею вдвох дома.
А на пологах чоловік і в мене не був. Не пустили через карантин (по причині чого ж свинячого грипу).
В_олошка
-
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 26 січень 2016 - 13:44
[quote name="Сана" post="1162588" timestamp="1453807930"] А ще тоді лякали свинячим грипом. В аптеках неможливо було купити навіть вітамін С. На роботу по снігу я вже не ходила, бо пішла в декрет на поч. листопада, а от доньку в школу відводила. В самі "нельотні" дні залишалися з нею вдвох дома. А на пологах чоловік і в мене не був. Не пустили через карантин (по причині чого ж свинячого грипу).[/quote Это было в 2010 году
Опубліковано 26 січень 2016 - 13:47
Да, это была зима 2009-2010 года. И была она тоже снежная.
Linn
-
Місто:Полтава, Мотель
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 26 січень 2016 - 13:47
Девочки, мне Брокард прислал в подарок скидку 100 грн на продукцию Collistar, она мне сейчас не актуальна.
Действует до 31 января.
Если кому-то нужно - отдам безвозмездно, лишь бы не пропала.
Пишите в личку)
Опубліковано 26 січень 2016 - 13:51
Да, это была зима 2009-2010 года. И была она тоже снежная.
Не настільки й сніжна. Новий рік був з дощем. І весна тоді прийшла рано. Я народжувала, то дерева почали квітнути. Пасха була ранньою і теплою. Ходили вже тоді в вітровочках. І морозів сильних не пам'ятаю
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:02
Не настільки й сніжна. Новий рік був з дощем. І весна тоді прийшла рано. Я народжувала, то дерева почали квітнути. Пасха була ранньою і теплою. Ходили вже тоді в вітровочках. І морозів сильних не пам'ятаю
Ну в грудні цієї зими ми теж снігу просили.) Весна і тим більше Паска ще хто зна яка буде.
Я добре пам"ятаю кінечь січня, коли намело снігу і до мене ніхто не зміг добратися в пологовий. Якраз тоді були й сильні морози. Добре пам"ятаю початок січня, коли спочатку випав сніг, потім трішки підтанув і знову все замерзло. Дорога, яка була погано прочищенна від снігової каші замерзла так, що машиною можна було їхати тільки в тій колії, в яку потрапив. Ще я добре пам"ятаю березень, коли цей сніг розтавав. Було багато води, а гуляти з колясочкою якось треба було).
Ніхто ж не говорить, що тоді було так само багато снігу, як і в цьому році. Але погодні умови тієї зими у мене в пам"яті добре відклалися.
Відредаговано Сана, 26 січень 2016 - 14:03.
Лавина
-
-
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:02
а, это была зима 2009-2010 года. И была она тоже снежная. Это была следующая зима)))) Карантин с ноября по средину декабря в детских садах никогда не забуду...
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:10
Так, на Новий рік був дощ, точніше 31 грудня. Ввечері чоловік їздив за друзями, то вже йшов льодовий дощ, а на ранок першого був мороз і страшенний голольод.
Это была следующая зима)))) Карантин с ноября по средину декабря в детских садах никогда не забуду...
якраз 2009-2010.
Добре пам'ятаю, тому що була вагітна і брала відпустку, щоб поберегтися і нікому було сидіти з старшим.
п.с. може і 2010-2011 був карантин, але цього вже не пам'ятаю А ще тоді лякали свинячим грипом.
Я на роботі сиділа в масці, а з мене співробітники сміялися(((
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:11
И я очень хорошо помню эту зиму и "благодарю" Матковского за то, что муж при первом же гололеде ногу поломал((( А потом снег не чистили, и на улицах колеи были из льда. Машиной невозможно было проехать у нас по улице. А весной-"журчат ручьи" по косточку
Киця
-
Місто:Полтава Подол
-
Ім'я:Оля
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:12
Так, на Новий рік був дощ, точніше 31 грудня. Ввечері чоловік їздив за друзями, то вже йшов льодовий дощ, а на ранок першого був мороз і страшенний голольод.
якраз 2009-2010.
Добре пам'ятаю, тому що була вагітна і брала відпустку, щоб поберегтися і нікому було сидіти з старшим.
п.с. може і 2010-2011 був карантин, але цього вже не пам'ятаю
Я на роботі сиділа в масці, а з мене співробітники сміялися(((
В декабре 2010 точно был карантин. Мне мужа на роды не пустили. А потом после кесарева все пять дней сама. Ото где весело было.....
Лавина
-
-
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:12
якраз 2009-2010. Добре пам'ятаю, тому що була вагітна і брала відпустку, щоб поберегтися і нікому було сидіти з старшим. Все вірно, я мала на увазі, що сніг великий на початку 2009 року був і він пролежав тоді до середини квітня.
А 2010 рік зустрів нас ожеледицею з дощем (я тоді біля дому в калюжу так смачно впала)))).
А ще 2005 рік також був сніжний (лютий місяць) а 23 лютого був великий мороз (нас саме тоді виписували з лікарні))))
Tato4ka
-
Місто:Полтавская обл.
-
Опубліковано 26 січень 2016 - 14:20
А ще тоді лякали свинячим грипом. В аптеках неможливо було купити навіть вітамін С. На роботу по снігу я вже не ходила, бо пішла в декрет на поч. листопада, а от доньку в школу відводила. В самі "нельотні" дні залишалися з нею вдвох дома. А на пологах чоловік і в мене не був. Не пустили через карантин (по причині чого ж свинячого грипу).
и я ту зиму хорошо помню... беременная на маленьком сроке была и морозы почти весь декабрь под -30 и как транспортники бастовали и с Огнивки маршрутки набивались так что думала пока доеду на роботу и раздавят
хотя и лето 2010 для меня было очень жарким, не знаю из-за беременности или правда было жарко сильно
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|