803 відповідей у цій темі
Опубліковано 13 липень 2015 - 15:01
я вышивала на раскроенной, мне швея оверлочила край и ничего не сыпалось
Мені їде заготовка для вишиванки малої і тканина для моєї. Дівчатка, дайте координати гарної кравчині, щоб допомогла розкроїти правильно!
если нужен будет, могу дать телефон своей, живет на Половках
Опубліковано 16 липень 2015 - 14:34
Дівчата, прийшла порадитися.. Почала доньці вишиванку бісером. Виглядає красиво, незвично, такої точно не буде ні в кого, але.. ну щось не те..
Сьогодні знайшла в магазині вже пошиту блузочку-заготовку з канвою для хрестика, купила. Але вже вдома додумала, що вона мабуть буде без запасу навиріст.. Тобто зараз і ще найближчий рік носити - підійде, але хотілося щоб на довше вистачило..
Є варіант понести, можливо погодяться обміняти на більший розмір. Чи вже не морочити голову і просто вишивати, а там на скільки вистачить, стільки й поносить?..
Опубліковано 16 липень 2015 - 14:40
Я уже смирилась с тем, что придется вышивать сыну с десяток сорочек)) Вы тоже еще растете, поэтому одной не ограничишься. Я бы шила ту, что есть, если хватит ее на год. Если будет очень большая, то сейчас носить некрасиво. Хотя если запас небольшой, то может, и можно менять. С другой стороны, если запас небольшой, то надолго тоже не хватит)
Опубліковано 16 липень 2015 - 14:43
Вы тоже еще растете, поэтому одной не ограничишься
Вона зараз не настільки активно росте, як ви))) Просто я ще поки довишиваю, мала триста разів виросте з неї..
Опубліковано 16 липень 2015 - 14:46
Вона зараз не настільки активно росте, як ви))) Просто я ще поки довишиваю, мала триста разів виросте з неї..
Ясно, що не настільки активно, та все ж) ну, якщо довго вишиватимеш, то тоді краще більший розмір і правда
Опубліковано 16 липень 2015 - 14:51
если совсем впритык - я б поменяла на больший размер
Опубліковано 18 липень 2015 - 22:14
Дівчата, усьо) я фінішувала))
Ось таке воно зараз. Тільки-тільки закінчила.
Тепер залишилося доставити все це мамі, щоб вона його зібрала в купу.))
Опубліковано 19 липень 2015 - 09:17
Дівчата, усьо) я фінішувала))
Ось таке воно зараз. Тільки-тільки закінчила.
Тепер залишилося доставити все це мамі, щоб вона його зібрала в купу.))
так красииииво, все такое ровненькое, правильное, идиальное, что завораживает))
Опубліковано 19 липень 2015 - 10:15
а я не витримала і майже дошила малій заготовку бісером. Вчора б закінчила, так, гадство, один колір закінчився(( а його там далі багато треба(( Завтра поїду шукати такий самий і заразом ниточки на нову вишиванку, для якої сорочку купила.
І по ходу у мене питання виникло: коли вишиваєте на тканині, хрестики через скільки ниточок берете?
Опубліковано 19 липень 2015 - 21:21
Дівчата, мені потрібна порада колективного розуму... Ніяк не можу визначитися з візерунком для "хрестикової вишиванки".
Бісерна у нас така:
Хочу встигнути вишити до вересня ще одну, більш "класичну". Задача в наступному: треба вибрати один з трьох варіантів.
перший і другий йшли в комплекті, на третій я раніше ще "запала".
Сама не можу вирішити вже четвертий день.. що б ви вибрали?..
Опубліковано 19 липень 2015 - 21:47
Опубліковано 19 липень 2015 - 21:59
Лена, ты себе? Тогда третий. Для девочки мне ни один не нравится.
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:15
Лена, ты себе? Тогда третий. Для девочки мне ни один не нравится.
ні, для Кіри.
Там проблема ще в тому, що малюнок на перед повинен поміститися у 100 хрестиків в ширину..
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:20
аааа,для Киры. Не, надо более детский вариант.
глянь на ФБ в группе "схемы вышиванок"
ссыль
https://www.facebook...462050/?fref=nf
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:28
Якщо все-таки між цими трьома, то мені перший найвдаліший.)
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:34
посмотрела еще раз - если выбирать только из трех, то да, первая больше всего подойдет ребенку, третья - тебе.
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:40
Нє, дівчата, я лише цими трьома не обмежуюся))) просто за ці дні стільки їх передивилася, що вирішила піти по найлегшому шляху))
а якщо такий варіант?
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:47
Нє, дівчата, я лише цими трьома не обмежуюся))) просто за ці дні стільки їх передивилася, що вирішила піти по найлегшому шляху))
а якщо такий варіант?
Красиво. А как будет "звучать"? Передняя планка какая ровная или с уголком? Какие рукава?
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:49
передня планка рівна, рукав коротенький-ліхтарик. На ньому думаю може впоперек вишити центральну смужечку
Опубліковано 19 липень 2015 - 22:53
На короткий рукав поперек не ляжет. Тогда пробуй рукав 3/4. Кстати, у меня такая в детстве была, помню на рукавах звездочки были и горловина на резинке. Я ее года 4 точно носила.
Сразу хотела предложить манжет со средней полоски, а потом вспомнила, что ты хош и на вырост.
Також позначено одним або декількома з цих ключових слів: вишиванки, вишивка, вишиванка, вишивка хрестиком, вишивка гладдю
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|