Перехід до вмісту

Фотографія

Детский сад №36 Івасик - Телесик

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
246 відповідей у цій темі

#221 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 11 247 повідомлення
  • Місто:Полтава, Левада

Нагороди

2               

Опубліковано 06 липень 2016 - 16:15

Где ее искать? Как зовут? Андрей разговаривает на одну сторону, а логопед в поликлинике будет только с 26 августа.

Нет. Все таки у нас сейчас 11 группа и называется Колобок) 

А кто был в 14 группе? Воспитатели , надеюсь правильно записала, Лариса Анатольевна и Людмила Валентиновна. 

про логопеда пошла в ЛС

• Tanesk це подобається

#222 lenovo

lenovo

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 133 повідомлення
  • Ім'я:Мирослава

Нагороди

Опубліковано 06 липень 2016 - 17:04

про логопеда пошла в ЛС

вона дуже не береться , я вже їй звонила також дівчата з форума питали. 

• Tanesk це подобається

#223 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 480 повідомлення
  • Місто:Полтава
  • Ім'я:klo

Опубліковано 02 серпень 2016 - 05:48

http://irt.pl.ua/video/6662- відео про садочок.

• mitera це подобається

#224 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 серпень 2016 - 16:52

мне повезло  :smuw: я уже видела новые ясли после ремонта. мебель пока не занесли, но сказали что будет новое всё: и кровати, и шкафчики, и столы. много уже привезено.

уже к 28 августа группа будет абсолютно готова.

на начало августа, в ней уже записано было 16 человек.

#225 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 серпень 2016 - 18:49

http://irt.pl.ua/video/6662- відео про садочок.

як я "люблю" оцю показуху. краще б не показували Мамаю, як все чудово, а ткнули його носом в басейн, що вже догниває і нагадали, як 2-3 роки тому він обіцяв його відремонтувати.

соляна кімната, різні методики массажу.

про соляну кімнату колись раз чула. туди водять лише дітей, які часто хворіють? про масаж вперше чую. чи це там же?

діти займаються йогою

серйозно?)) де, коли?

діти займаються обливання по системі Іванова.

дочка розказувала, як вони обливалися водою, тільки чомусь були без футболок, але в спідничках і шортах. і ніби як потім ходили в цьому мокрому одязі. якось цей момент забула уточнити у вихователів, бо не впевнена, що правильно зрозуміла малу.

про степ-аеробіку вперше чую, про футбол, який наглядно демонстрували Мамаю, теж ні разу не чула, щоб вони в нього грали на вулиці.

#226 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення
  • Ім'я:Катерина

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 20:30

як я "люблю" оцю показуху. краще б не показували Мамаю, як все чудово, а ткнули його носом в басейн, що вже догниває і нагадали, як 2-3 роки тому він обіцяв його відремонтувати.

про соляну кімнату колись раз чула. туди водять лише дітей, які часто хворіють? про масаж вперше чую. чи це там же?

серйозно?)) де, коли?

дочка розказувала, як вони обливалися водою, тільки чомусь були без футболок, але в спідничках і шортах. і ніби як потім ходили в цьому мокрому одязі. якось цей момент забула уточнити у вихователів, бо не впевнена, що правильно зрозуміла малу.

про степ-аеробіку вперше чую, про футбол, який наглядно демонстрували Мамаю, теж ні разу не чула, щоб вони в нього грали на вулиці.

Ой, повеселила. Треба і собі відео глянути, а то я багато нового дізналася про садок

Відредаговано Orille, 03 серпень 2016 - 20:31.

#227 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 серпень 2016 - 20:38

Ой, повеселила. Треба і собі відео глянути, а то я багато нового дізналася про садок

от і ми з сестрою дивилися і не розуміли, ми взагалі в цей садок ходимо?

#228 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 серпень 2016 - 21:16

про футбол, який наглядно демонстрували Мамаю, теж ні разу не чула, щоб вони в нього грали на вулиці.

на жаль басейн не працює в першу чергу через ліміт використання води, якого не завжди вистачає на полив квітів, не те що на басейн. реально рахують відра, щоб його не перевищити. і це не лише від мамая залежить, а від депутатів міськради. на жаль... ще за ті часи до тієї завідуючої піднімали це питання від декількох батьківських комітетів груп.

соляна кімната для мого сина (а випустилися ми 2 року тому) щороку була рятівною соломинкою у боротьбі з аденоїдитом. приносите довідку, що вам рекомендовано соляную кімнату, вас записують на певну дату і включають у групу. 

щороку 1-2 рази на рік ми ходили, і нас ніс починав дихати.

там зарядку класну робили в тій кімнаті, Назар дуже любив туди ходити, а я бачила результат по диханню. групи були постійні, одна за одною йшли. не помню скільки, але є обмеження по кількості дітей (десь 10-15 чоловік) і хай пізніше, ніж ми приносили довідку, але включали в групу обов"язково.

футбол грали діти часто, правда лише навесні.

масажів немає, але додаткова гімнастика пробудження була, ортопедичний килимок в групі в спальні, по якому ходили щодня, також.

фізрук дуже багатьом вправам навчила дітей. на місток наприклад син навчився вставати в садку і багато чого ще приніс звідти.

я дуже задоволена була. так не все ідеально, так є момент показухи у відео (а де її немає?) і місцями перебільшення, але впевнена оздоровленню уваги більше, ніж наприклад у сусідньому садку. порівнювали тоді із дівчатами скільки уроків на тиждень фізкультури там і тут (у нас розклад висів у роздягальні і все було видно), скільки разів в день гімнастика, де проводиться ранкова (у нас в більшості на вулиці). тому і "школа здоров"я" була і тоді.

хоча багато чого залежить і від вихователів в кожній групі.

сподіваюся, що як Макар піде сюди (ідемо восени), розчарування у мене не буде...

Відредаговано mitera, 03 серпень 2016 - 21:19.

#229 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 03 серпень 2016 - 21:38

За сольову кімнату я дізнавалася восени, медсестра сказала, що вона закрита, бо потребує заміни солі. Коли це зроблять хтозна. Може вже і зробили, я більше не питала.

#230 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 03 серпень 2016 - 22:52

@mitera, я не жаліюся на наш садок, він мене влаштовує, як і наші вихователі та няня (не без нюансів, звісно ж). 

реально рахують відра, щоб його не перевищити

а на обливання вистачило, значить?) ми ж не єдиний садок з басейном в Полтаві, у інших працюють, а у нас воду рахують.

соляна кімната для мого сина (а випустилися ми 2 року тому) щороку була рятівною соломинкою у боротьбі з аденоїдитом.

на фоні адаптації в садку у дочки теж були проблеми з диханням через аденоїдит, але й до цього часу, коли проблеми вже минули, і згадки не було від працівників дитсадка про соляну кімнату. Дізналася взагалі від інших людей. То яким чином інші батьки дізнаються про цю секретну кімнату?

про фізрука нічого не можу сказати, але бачу, що форму на фізкультуру вони вдягають дуже рідко. про футбол, знову повторюсь, вперше почула і побачила на відео. так само, як і про йогу)

Відредаговано smakovska, 03 серпень 2016 - 22:53.

#231 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 03 серпень 2016 - 23:15

ну йога, то щось із фантастики точно :-)) як кажуть прибрехали :-))

про соляну кімнату сказала медсестра у поліклініці :-))

#232 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення

Опубліковано 04 серпень 2016 - 05:23

І я втручусь...

Ми випускники цьогорічні цього садочку... і дуже всім задоволена!!!!!!!!!!!

У футбол наші літи грали постійно... а цього літа і в баскетбол пограли, і попригали.... на теніс рази 2 за рік водили правда...

і соляну кімнату часто хворіючі мали можливість відвідувати... сіль поміняли ще на початку весни, якщо я правильно пам"ятаю...
Інформацію про соляну кімнату зали всі... це елементарно, були загальнобатьківські батьківські збори для всіх батьків, де про це розповідалось батькам, а вони тоді пеедавали інфо батькам у групі на батьківських зборах групових... Може це дісно залежало і від вихователів....

Іду далі... Це ж Мамай, а не Закладна сказав про йогу і систему Іванова.... Ви думаєте він знає, як це правильно називається? що побачив, те і доповів...

За басейн дійсно прикро... але знову, на батьківських зборах Закладна сама сказала, що хотіла запустити басейн, але він вже прогнив... без толку його ремонтувати, тому і виникла ідея з обливанням... моя обливалась... правда в спідничках чи ні, як писалось вище, не знаю... якось не питала, а наразі її немає вдома...   Хоча по дуже великій спеці, мене в влаштувало і в одязі... у мене на роботі кондиціонерів немає, і ми з "бризгалок" для квітів себе поливаємо, одяг за пів години В КАБІНЕТІ!!! сохне, а на вулиці за 2 хвилини...

#233 Orille

Orille

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 326 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 04 серпень 2016 - 12:17

Мене в садочку також все влаштовує, просто ми ж тут за чесність та об'єктивність інформації говоримо. Щодо порівнянь з іншими, то я особливих відмінностей не бачу.

На спортивні заняття я великих надій не покладаю, роблять зарядку щодня - і це вже добре. А так фізичним розвитком дитини самі займаємось поза садочком. 

От чого особисто мені не вистачає, так  гуртків - ритміка, малювання, англійська. Навіть в моєму дитинстві в нас були танці та басейн.

#234 kso

kso

Абітурієнтка

• Активістки
  • 480 повідомлення

Опубліковано 04 серпень 2016 - 12:57

От чого особисто мені не вистачає, так  гуртків - ритміка, малювання, англійська. Навіть в моєму дитинстві в нас були танці та басейн.

да, з цим повністю погоджуюсь...

• mitera це подобається

#235 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення
  • Місто:Полтава, Подол
  • Ім'я:Katerinka

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2016 - 17:41

мне повезло :smuw: я уже видела новые ясли после ремонта. мебель пока не занесли, но сказали что будет новое всё: и кровати, и шкафчики, и столы. много уже привезено.
уже к 28 августа группа будет абсолютно готова.
на начало августа, в ней уже записано было 16 человек.

А в эти новые ясли берут деток до 2-х лет или и старших?
  • mitera це подобається

#236 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 серпень 2016 - 18:26

А в эти новые ясли берут деток до 2-х лет или и старших?

вообще в этом саду все ясли для деток от 2 до 3 лет. но можно договориться и раньше. Старший пошел в 1,10, но были в нашей группе детки 1,8 и даже 1,6. все зависит от того на сколько ребенок "дружит" с горшком, как говорит, кушает и спит, ну и как договоришься ;)  

Макар получается пойдет в 2,2.

Відредаговано mitera, 09 серпень 2016 - 18:27.

#237 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2016 - 20:35

вообще в этом саду все ясли для деток от 2 до 3 лет. но можно договориться и раньше. Старший пошел в 1,10, но были в нашей группе детки 1,8 и даже 1,6. все зависит от того на сколько ребенок "дружит" с горшком, как говорит, кушает и спит, ну и как договоришься ;)
Макар получается пойдет в 2,2.

Вчера методист отказала в новой группе моему крестнику, которому 2,4, именно по причине возраста! Сказала мы бы и рады, но новая группа для деток до 2-х лет и не более. Посмотри, что скажет заведующая.
  • mitera це подобається

#238 mitera

mitera

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 11 247 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 09 серпень 2016 - 20:47

Вчера методист отказала в новой группе моему крестнику, которому 2,4, именно по причине возраста! Сказала мы бы и рады, но новая группа для деток до 2-х лет и не более. Посмотри, что скажет заведующая.

может это что-то новое, но я сомневаюсь, может что не так поняли. хотя возможно малявок выделить хотят в отдельную группу.

Татьяна Николаевна (заведующая) выходит с отпуска в понедельник. Такие вопросы нужно решать с ней. :-)

если действительно так, то лучше идти в 11 группу яслей (не новые). зачем с малявочками сидеть, лучше к сверстникам. мы идем в 11 группу.

#239 katiappc

katiappc

Докторка мамських наук

• Наша пісочниця
  • 1 186 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 09 серпень 2016 - 20:53

может это что-то новое, но я сомневаюсь, может что не так поняли. хотя возможно малявок выделить хотят в отдельную группу.
Татьяна Николаевна (заведующая) выходит с отпуска в понедельник. Такие вопросы нужно решать с ней. :-)
если действительно так, то лучше идти в 11 группу яслей (не новые). зачем с малявочками сидеть, лучше к сверстникам. мы идем в 11 группу.

Поняли все правильно, посмотрим, что скажет заведующая. Очень надеюсь, что это не намёк на что-то денежное одинокой маме... Очень бы не хотелось..
  • mitera це подобається

#240 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 09 серпень 2016 - 22:56

Раніше тут не натякали, а прямо казали. Причому суми дуже скромні в порівнянні з іншими полт.садочками. Правда, тоді методист інша була, зараз вона завідуюча. І завжди можна прямо сказати, що одинока мати, думаю, вони підуть назустріч.

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама