Перехід до вмісту

Фотографія

Книги

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
2692 відповідей у цій темі

#2361 Exek

Exek

Абітурієнтка

• Активістки
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 477 повідомлення
  • Місто:Полтава

Опубліковано 24 вересень 2018 - 07:57

"Керрі"  С. Кінг....

цікава.... дуже цікава книжка, навіть як на нинішні мірки....

#2362 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 6 090 повідомлення
  • Ім'я:Яна

Нагороди

2          2      

Опубліковано 09 жовтень 2018 - 14:54

Грег Мортенсон "Три чашки чая" - книга автобіографічна, чомусь думаю, що місцями прикрашена і, можливо, трохи далека від реальності, але класна і з глибоким змістом.Грег - альпініст, який намагався підкорити другу вершину світі (гору К2), але щось пішло не так і він вимушений був спускатися вниз, щоб залишитися живим.Але це не головне, бо один поворот не туди, і він опинився у загубленому серед гір селищі Балтистану, де люди на зламі 20 століття не те що далекі від звичної нам цивілізації, а взагалі схожі на печерних у плані свого побуту і вірувань.Грег вирішує побудувати там школу і обіцяє це племені.У Америці він лише медбрат, у якого немає навіть власного житла, але є віра у необхідність своєї ідеї.І у нього виходить!Головна ідея Грега - з тероризмом (а тут ми зустрінемо і ворожі племена Авганістану,  і режим Талібану, і подіі в Іраку, і події 11 вересня 2001 року...) треба боротися не зброєю, а книгою, знаннями, побудовою шкіл, причому особливо для дівчат, бо навчаючи хлопців - навчають, перш за все, воїнів, а навчаючи дівчат - виховують цілі майбутні покоління!

#2363 Муська

Муська

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 156 повідомлення
  • Ім'я:Лера

Нагороди

Опубліковано 09 жовтень 2018 - 15:02

Я вернулась к книгам, даже в библиотеку заново записалась. Люблю настоящие)
Из современного "Та, що була раніше" Дж.П.Делані. Очень понравилась! Это своего рода детектив и такой себе коктейль из одержимости, любви, свободы и одновременно ограничений. После книги недели 2 ходила по дому и выбрасывала бесполезные вещи))

Потом потянуло на классику. "Дамское счастье", "Унесенные ветром" обе части. Вчера взяла продолжение "Скарлет" и "Ретт Батлер". Где бы взять времени?

#2364 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 жовтень 2018 - 05:38

Девочки, может есть у кого 2 и 3 книги "Взгляда из вечности" Марининой, а то не могу их найти скачать?!

#2365 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 жовтень 2018 - 18:24

Трилогія "Облудні сосни" Блейк Крауч
Це не моя тематика від слова "зовсім") і якби мені потрапила на очі інша анотація до цієї книги, я б її точно не читала. А так я побачила порівняння з "Твін Пікс" і вирішила - неодмінно прочитаю! Ну, що ж) Від "Твін Піксу" тут хіба що маленьке американське містечко.) Я б сказала, на цьому схожості закінчуються.
Якщо хочете дізнатися, що може статися з нами в далекому-далекому майбутньому, читайте.) Але будьте готові до кровожерливих подробиць. ;-)

#2366 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный
  • Ім'я:Юлия

Нагороди

Опубліковано 20 жовтень 2018 - 18:25

Девочки, может есть у кого 2 и 3 книги "Взгляда из вечности" Марининой, а то не могу их найти скачать?!

Есть, пишите куда сбросить

#2367 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 20 жовтень 2018 - 18:48

"Зимний дом" Джудит Леннокс
Англія, початок ХХ ст. Три найкращих подруги, яких не зрозуміло що тримало поряд, адже потім виявилося, що вони зовсім різні. Особисті трагедії і історичні події впливають на долю кожної з них. А на фоні перша світова, фашизм, громадянська війна в Іспанії, початок другої світової.
Незважаючи на те, що в книжці багато трагедій, перегорнувши останню сторінку, залишаються лише приємні відчуття.

Відредаговано smakovska, 21 грудень 2018 - 10:06.

#2368 Juliett

Juliett

♥ люблю Женюльку ♥

• Завсідники
  • 4 227 повідомлення
  • Місто:Полтава, Алмазный

Нагороди

Опубліковано 20 жовтень 2018 - 19:03

Давно хотела отписаться именно о трилогии "Взгляд из вечности", хотя для меня это оказалась дилогия, т.к. начала я читать со второй книги, по случайности. Сначала конечно долго въезжала кто откуда и куда) но продолжала читать. История очень и очень понравилась, я люблю саги Марининой, она как никто умеет описывать быт и хронологию. На счёт главных героев, Люба полностью утратившая себя в суде. Это наверное судьба многих женщин жить среди на вид счастливой семьи, а на самом деле в постоянной лжи. Но больше всех меня не переставал поражать Родислав..как? Как можно быть таким амебным, не уметь принимать абсолютно никаких решений..и то во что он претворился в конце книги. Очень жаль было Любу на протяжении всего повествования, переживать с ней за судьбу сына, Тамары, отца, всех, кроме себя самой. Очень жаль то что с ней стало..

#2369 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 22 жовтень 2018 - 12:50

Есть, пишите куда сбросить

Юля, спасибо, Оля уже сбросила)

• Juliett це подобається

#2370 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 29 жовтень 2018 - 10:01

Маринина "Взгляд из вечности" - читая, не могла оторваться, понравилась очень.Разные люди, разные нравы, разные традиции, разные амбиции.У кого-то счастье - в карьере и деньгах, у кого-то - в собственной правоте, у кого-то - в постоянной заботе о родных и любимых, только жаль, когда эта забота оказывается практически никому не нужна.Противоречивые чувства вызывала Люба, которая за своей готовкой-посудой-уборкой теряла себя, ее абсолютное обожание-потакание и возведение Родика на пьедестал иногда удивляло, иногда шокировало, но, наверное, по другому она не могла/не хотела/не умела.Отличная идея персонажей Камня, Ворона, Змея и Ветра, которая делает сагу еще интереснее и поучительнее.

#2371 Мрія

Мрія

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 799 повідомлення
  • Місто:Розсошенці
  • Ім'я:Наталія

Нагороди

2               

Опубліковано 30 жовтень 2018 - 13:18

я дочитала, все таки мне не нравиться, остался привкус безысходности ((я такое не люблю, местами вроде было интересно, но в большинстве случаев я не понимаю героев, их поступков и их мотивов, мне не понравились целые страницы текста с вопросительными предложениями, где главная героиня ставит себе вопросы , на которые в четырех книгах так и не смогла дать никаких ответов, все герои и события от которых я ждала какой-то вспышки, примера преодоления тяжелых обстоятельств , все зачахли, завяли и умерли прожив несчастную жизнь,все  красавицы растолстели, превратились в истеричек и скандалисток или вообще  сошли с ума , красавцы превратились в извращенцев, наркоманов, бандитов или полные посредственности, таланты не реализованы, потенциалы не использованы, а главная героиня-единственная, кто смог воплотить свои мечты в жизнь- вечно недовольно собой, своими мужьями, детьми и работой((( и всю жизнь провела в болезненной зависимости от своей подруги, хотя дружбой я их отношения назвать не могу никак

вообщем не мое оказалось

Я тільки-но закінчила читати "Неаполітанський квартет", зацікавилася книгою, прочитавши про неї тут, на форумі.
Оооо, це жесть. Давно я не читала такого пустого, ніякого, непослідовного твору з претензією на не знаю що.
Підписуюсь під кожним словом мягкопушистая мама (і я теж з тих, хто завжди дочитує до кінця, навіть, нецікаве).
Характери і образи -непослідовні (наприклад, мати головної героїні, то хороша, то погана (і мені здається, це не так задумано, це так вийшло)), Бруно Саккаво та і та ж Ліла), якісь незначущі події описані на десятки сторінок, а в кінці усе зіжмакано і половина життя описана на кількох сторінках. Якісь сюжетні лінії, які так і не згадувались пізніше, які так і не зіграли ніякої ролі в житті героїв....
Коротше кажучи, фігня)))

#2372 LanaSvetlana1

LanaSvetlana1

Крихітка

• Новачки
  • ЗерняткоЗернятко
  • 12 повідомлення
  • Ім'я:Света

Опубліковано 02 листопад 2018 - 15:48

я вот дочитала Таймлесс, ну это что-то слишком подростковое, хотя вот Гарри Поттер мне очень понравился и перечитывала не один раз, а он тоже к детскому относится. Сейчас начала 13 сказку, пока неплохо.

#2373 Yadik

Yadik

Україна переможе!

• Модератори
  • 6 090 повідомлення

Нагороди

2          2      

Опубліковано 12 листопад 2018 - 10:40

Кени Кизи "Пролетая над гнездом кукушки" - враження від книги - бр: психлікарня, медсестра, яка всім заправляє і відверто знущається над людьми, новенький, який іде проти системи, стаючи прикладом для інших.Місцями сумно, місцями жорстоко, трагічно, незрозуміло, але хороше в цій книзі теж є.Одне скажу, вирішила прочитати книгу, бо побачила, що у театрі Гоголя одноіменна прем"єра скоро буде.Так от, в театр на таке навряд чи піду)

Зараз полинула у світ Гюнтекин Решад "Птичка певчая", читала цю книгу дуже давно, пам"ятаю, що дуже сподобалася, захотілося перечитати.

#2374 Филя

Филя

Аспірантка

• Наша пісочниця
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 859 повідомлення
  • Ім'я:Елена

Нагороди

Опубліковано 12 листопад 2018 - 11:14

Зараз полинула у світ Гюнтекин Решад "Птичка певчая", читала цю книгу дуже давно, пам"ятаю, що дуже сподобалася, захотілося перечитати.[/quote]
Читала года 2 назад залпом,тоже очень понравилась!Сразу всплывают образы из одноименного сериала, который не уступает книге.

#2375 Alice_88

Alice_88

Dancing in the rain

• Довгожителі
  • 6 800 повідомлення

Нагороди

2          2   

Опубліковано 12 листопад 2018 - 19:27

Кени Кизи "Пролетая над гнездом кукушки" - враження від книги - бр: психлікарня, медсестра, яка всім заправляє і відверто знущається над людьми, новенький, який іде проти системи, стаючи прикладом для інших.Місцями сумно, місцями жорстоко, трагічно, незрозуміло, але хороше в цій книзі теж є.Одне скажу, вирішила прочитати книгу, бо побачила, що у театрі Гоголя одноіменна прем"єра скоро буде.Так от, в театр на таке навряд чи піду)
Зараз полинула у світ Гюнтекин Решад "Птичка певчая", читала цю книгу дуже давно, пам"ятаю, що дуже сподобалася, захотілося перечитати.

я читала книгу 3 года назад, но впечатления насколько сильные, что никак не соберусь посмотреть легендарный фильм с Джеком Николсоном. Не уверена, что хочу это видеть, но книга потрясающая и стоящая.это я про Кукушку.
А Птичка певчая моя любимая книга)) перечитываю периодически.

Відредаговано Alice_88, 12 листопад 2018 - 19:28.

• Yadik це подобається

#2376 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 12 листопад 2018 - 21:48

Я теж побачила афішу і полізла в вікіпедію читати про фільм і книгу.) Теж хочу прочитати.

#2377 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 12 листопад 2018 - 21:58

Я теж побачила афішу і полізла в вікіпедію читати про фільм і книгу.) Теж хочу прочитати.

Тим більш, що вона вдома у нас є)

#2378 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 12 листопад 2018 - 23:15

Тим більш, що вона вдома у нас є)

Да? Цікаво))

#2379 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 12 листопад 2018 - 23:17

Да? Цікаво))

На моїх поличках ;) мене, в свій час, ця книга дуже вразила

Відредаговано Polinka78, 12 листопад 2018 - 23:18.

#2380 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 17 листопад 2018 - 14:18

Дочитала "Обратная сила" (1-3 т.) О. Марініна
Багато негативних відгуків про цю сагу Марініної, а мені ніби нічого така. Про людей, які живуть не своїм, а чужим життям. Перший том ще про дореволюційну Росію читається важче, далі легко, важко відірватися.

Ще з недавно прочитаного
"Парень с соседней могилы" і продовження "Семейная могила" Катаріна Масетті.
Хто ще не читав за рекомендацією polinka78, швидко читати! Я довго відкладала, все-таки назва відштовхуюча, але це просто шедевр!) Особливо сподобається тим, хто вже знає, що таке сімейне життя і діти. Дуже рекомендую прочитати.) І переклад вдалий, як на мене.

2 користувачів читають цю тему

0 учасників, 2 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама