Наши домашние животные
Розпочатий з Леночка, 12 вер 2010 12:13
3037 відповідей у цій темі
Даринка
-
Місто:Полтава Сады - 2
-
Ім'я:Даша
Опубліковано 10 березень 2019 - 19:29
Девочки, кто что дает собакам превентивно от клещей? и когда можно давать/ как часто в сезон весна-лето?
Мы своему песику даем Бревекту, одна таблеточка каждые 3-4 месяца, кроме зимы. Но он очень дорогой препарат.
Відредаговано Даринка, 10 березень 2019 - 19:32.
sofiko
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Елена
Опубліковано 11 березень 2019 - 23:19
Красота - страшная сила)))
Katerina2014
-
Місто:Полтава, Алмазный
-
Ім'я:Катерина и ко мне на "ты"
Опубліковано 13 березень 2019 - 14:35
Кто пользовался кликерами для дрессировки собак?
вот такого плана https://shinshilka.u...87-clicker.html
Опубліковано 27 березень 2019 - 08:37
Добрый день! Подскажите, может кто знает, ветеринара для грызунов в Полтаве. Хочу кролика показать врачу, были в Ветмире, но как-то врач там ничего толкового не сказала.
Фрекен Бок
-
Місто:Полтава, Зыгина, 5-я школа
-
Ім'я:Рита
Опубліковано 29 березень 2019 - 10:38
Прошу помощи!
Подскажите, есть ли ветеринары в районе 5-й школы??? Очень похоже, что заболела моя кошка, хочу показать специалисту.
Опубліковано 29 березень 2019 - 10:57
Так а за Павоенковским парком ветклиника, точного адреса не знаю, если стоять лицом к 9 школе- по правую сторону, через дорогу
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 29 березень 2019 - 11:40
Спасибо большое,поищем, не так давно живу в этом районе. Может кто то точнее подскажет или контакты даст?
Ксюни4ка
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Оксана
Опубліковано 29 березень 2019 - 11:45
Ещё есть на Шведской улице (Шведская, 2), за магазином огородник, одноэтажное здание.
Геннадий Викторович 066-480-57-35
Відредаговано Ксюни4ка, 29 березень 2019 - 11:46.
Фрекен Бок
-
-
Опубліковано 29 березень 2019 - 11:54
Ещё есть на Шведской улице (Шведская, 2), за магазином огородник, одноэтажное здание.
Геннадий Викторович 066-480-57-35
Спасибо огромное! это через дорогу от нас, но я в тех краях практически не ходила
Опубліковано 29 березень 2019 - 17:08
Ветклиника Зеньковская 9, напротив Киевского рынка
Опубліковано 01 квітень 2019 - 12:49
Записалися на завтра на кастрацію кота. Хлопчик виріс. По великому рахунку особистих причин робити це немає - кіт не мітить, не має запаху, поведінка не агресивна... Але Тім - на самовигулі, я не змогла його втримати в домі як планувала. І звісно, я б могла забити на це - а що тут такого, хай думають ті, в кого кішка.. Але ні, це проблема всіх власників тварин. І так повинно бути.
Ну і по-друге, каструючи котів ми зменшуєм ризик загинути їм в бійці котів «в загулі».
Тіму тільки що показала корзинку, яку орендувала у Мами Лени, він зовсім не заценив - думаю завтра буде весело)))
Опубліковано 01 квітень 2019 - 13:34
Відкрий і залиш. Щось постели. Мій любить іноді в ній просто спати)
Опубліковано 01 квітень 2019 - 13:46
Відкрий і залиш. Щось постели. Мій любить іноді в ній просто спати)
Та я її і поставила поряд з його улюбленим місцем, то ні)))
Тім не те щоб кричав чи плакав в ній, але злякався і все намагався носа до мене висунути)))
Відчуває щось, зараза - муркотить, треться, мордочка така миленька і добренька)))
Опубліковано 01 квітень 2019 - 15:58
Дівчата, ану просвітіть мене про грумерів. Хто, де, ціна???
Думаю, чи варто нашого до спеціаліста вести, чи самій постригти))) У нас помість хто зна кого з не пойми ким))) але патли длинні, влітку жарко
Опубліковано 01 квітень 2019 - 19:44
Посоветуйте хорошего дрессировщика для собаки.
Опубліковано 01 квітень 2019 - 19:46
Посоветуйте хорошего дрессировщика для собаки.
А КСУ предлагают, все хорошие. КСУ - центр собаководства)
Опубліковано 01 квітень 2019 - 21:25
Дівчата, ану просвітіть мене про грумерів. Хто, де, ціна??? Думаю, чи варто нашого до спеціаліста вести, чи самій постригти))) У нас помість хто зна кого з не пойми ким))) але патли длинні, влітку жарко
Мы Роньку (йорк) стрижем в "Грум Бум" в центре возле Coffee G. Там цена зависит от мастера - чем больше лет опыта работы, тем выше цена. Нам обходится 200 грн - мастер Аня, из новых) В цену входит все - привели отросшего пса после зимы, получили пахучего лапочку ))
Опубліковано 02 квітень 2019 - 12:16
Повернулися ми з кастрації кота. Хух, чому ж він не спить? Блін, я задовбалася його стягувати з підвіконня... В мене ціла купа справ, а я за ним хожу(((Ну ліг би собі і спав у кріслі, так ні - треба ж на висоту забратися (видно, сподобалося до лікарні іздити).
Мені його так жалко, але сержусь на Тімона)))
Опубліковано 02 квітень 2019 - 12:51
Повернулися ми з кастрації кота. Хух, чому ж він не спить? Блін, я задовбалася його стягувати з підвіконня... В мене ціла купа справ, а я за ним хожу(((Ну ліг би собі і спав у кріслі, так ні - треба ж на висоту забратися (видно, сподобалося до лікарні іздити).
Мені його так жалко, але сержусь на Тімона)))
У меня долго после наркоза отходил, пока полностью не пришёл в себя, приходилось бегать за ним по стенам и следить, чтобы не тошнило...
Опубліковано 02 квітень 2019 - 13:15
У меня долго после наркоза отходил, пока полностью не пришёл в себя, приходилось бегать за ним по стенам и следить, чтобы не тошнило...
Лєн, ну до вечера ж пройде? Процедуру зробили в 9.
1 користувачів читають цю тему
0 учасників, 1 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|