Спасибо,завтра уделю вечерок скачиваниюТоді Галину Вдовиченко спробуйте
Книги
Розпочатий з annlyn, 27 кві 2009 12:33
2692 відповідей у цій темі
#2341Опубліковано 24 липень 2018 - 19:56 #2342Опубліковано 24 липень 2018 - 20:14 Плюсую. І дуже дякую за рекомендацію «Бора» Читала з задоволенням.
#2343Опубліковано 24 липень 2018 - 20:18
"Пів'яблука" теж цікавенька.
Як на мене, він легко читається. На форумі книга багатьом сподобалася.
#2346Опубліковано 26 липень 2018 - 08:48
Із сучасних мені ще сподобалися В. Мастєрова "Суча дочка" і С.Талан "Надежда"
#2347Опубліковано 30 липень 2018 - 18:02 А я чомусь і в школі співчувала чоловікові, а ГГ не викликала симпатії) Із сучасних авторів подобається Мілла Іванцова. Відредаговано Kalinna, 30 липень 2018 - 21:35.
#2348Опубліковано 31 липень 2018 - 06:10
Б.Акунин "Не прощаюсь" последняя книга о Фандорина. Впечатление осталось какое-то двоякое.. положительное было то, что всё-таки привыкла к герою и интересно следить за его судьбой, на этом все пожалуй и заканчивается.
Из негативного - как можно из 400 страниц уделить гг максимум 100 и то бегло. Новая любовь притянута за уши, как будто надо быстро его с кем-то женить по омв что я уже написал что у него есть сын. Тому же Романову уделили намного больше внимания чем Эрасту. Сам сюжет не особо впечатлил, книги про всевозможные революции я не люблю, соответственно хотелось просто пролистать чтобы узнать что будет дальше. #2350Опубліковано 02 серпень 2018 - 14:51
Девочки, посоветуйте книгу для ребенка 5 лет а-ля Нестайко про Колька Колючку (кто не читал, читайте, содержание и манера написания оооооочень нравятся и мне и сыну) Т.е.доброе, про животных, дружбу и т.д. Ну и чтоб читалось легко. Делитесь)))
#2351Опубліковано 05 серпень 2018 - 15:42 https://vivat-book.c...hka-ta-hmarenya Нам ще на ура пішла Чарівник смарагдового міста
#2352Опубліковано 06 серпень 2018 - 14:44
Людвіґу Прехитрому - ура-ура-ура! тут можна подивитись огляд Веселі пригоди Мицика і Кицика подивитись огляд Відредаговано Kalinna, 06 серпень 2018 - 14:46.
#2353Опубліковано 04 вересень 2018 - 09:01 Желязны - Хроники Амбера #2354Опубліковано 14 вересень 2018 - 16:13
З прочитаного за літо:
«Ольга, дружина Пікассо», Тетяна Сидоренко, видавництво «Абабагаламага». Після цієї книги, репутація видавництва трохи похитнулася в моїх очах. Повне розчарування.. Таке враження, що книга не редактувалася, стиль якийсь провінційний, а вставки так званого «есхотологічного інтерв‘ю» - наче інтерв‘ю в нашій районній газеті. Цікавим було хіба що почитати про біографію Ольги Хохлової, я не знала, що вона з Ніжина, але навряд чи заради цього варто купувати книгу) «Ажнабія на червоній машині» Марина Гримич. Легенька книга, ідеальна для читання у відпустці) Прочитала за пару днів. Для розвантаження мізків підійде нормально, цікаво було почитати про життя українок в Лівані, про міжетнічні шлюби і відношення з родичами, адже «коли ти виходиш заміж за ліванця, ти виходиш заміж за всю його сім‘ю») Все це приправлено крапелькою містики, детективу і гумором. «Славетне життя Ей-Джея Фікрі» Ґабріель Зевін. Книга-бестселлер The New York Times, тому в ній ви знайдете повний набір складників, який, власне, і робить книгу бестселлером) Книга на один раз, але читається легко, історія здатна зворушити, а ще, поміж інших сюжетних ліній, це книга про книги, це мені сподобалося чи не найбільше, тому що все інше якось прям дуже очікувано, хоча загалом, це добра книга, про сімейні цінності, про трохи дивакуватих людей, про те що щастя може очікувати тебе там, де ти його зовсім не чекаєш. А ще, читаючи цю книгу, можна скласти цілий перелік інших, цікавих книг до прочитання). «Секрет каллиграфа» Рафик Шами. У мене є подруга-сірійка, православна християнка, і вона часто розказувала про Сірію, про те як разом жили представники різних конфесій. Ще вона неабияка кулінарка і варить найсмачнішу в світі каву з кардамоном. Коли я прихожу до неї, я неначе краєм ока спостерігаю за життям сирійців у себе на Батьківщині. А от ця книга занурила мене з головою в в їх життя: побутові сцени, опис житлових кварталів Дамаску, безліч деталей, які зробили розповідь дуже атмосферною і колоритною. Насправді, ця книга піднімає багато як соціальних, так і культурних тем: місце жінки в мусульманському суспільстві, традиції, політичну сиуацію с Сірії в 50-60 х рр 20 століття, історію і розвиток каліграфії, про спроби реформ і релігійних фанатиків. Хамід Фарсі, головний герой книги, великий каліграф, спочатку видавався холодним, бездушним і байдужим, а насправді, він всією душею вболівав за свою справу і сенсом його життя було реформувати арабський алфавіт, за що він і поплатився, адже це було розцінено як гріх проти ісламу. Книгу я читала повільно, великим відкриттям для мене був зв‘язок каліграфії з релігією. Для тих, хто любить неспішні історії з повним заглибленням в абсолютно нову культуру - рекомендую! #2356Опубліковано 21 вересень 2018 - 10:01 Харуки Мураками "Хроники заводной птицы" - достатньо велика книга за обсягом, читала її довго, місцями неможливо відірватися, місцями нудно і не зовсім зрозуміло.Тут і стосунки між чоловіком і жінкою, і скелети у родинній шафі, і історії людей, які опиняються поряд, і екскурс в історичне минуле Японії, Манджурії, Монголії і досить дикі історії про війну.Містичні події, особливі люди, яких автор об"єднує однією спільною ниткою, а ще любов Окада-сан до Куміко і його віра в те, що вона обов"язково до нього повернеться! Доді Сміт "101 далматинець" - той випадок, коли купуєш дитині книгу, а сама не можеш від неї відірватися)))Чудова історія для дорослих і дітей! #2357Опубліковано 21 вересень 2018 - 20:45
За літо і початок осені прочитала 18 книг. Так багато я не читала дуже давно, років 5 минуло. Секрет простий.) Вкладаю меншу спати і читаю з телефону замість гортання стрічки ФБ.
Спробую коротко згадати, що прочитала. "Наследство" Кэтрин Уэбб Гуглила якісь цікаві саги, бо я їх люблю, і видало цю книгу. Легко читається, є інтрига, важко відірватися, думаєш, та ще сторінку, а минає година.) Книга про те, як вчинок однієї людини перетворив її життя на існування. І враження, що за це ще розплачувалася не тільки вона, а і її нащадки. Як там? Діти розплачуються за гріхи батьків. До речі, дуже вразливим мамам не читати, мені було сумно. "Средний пол" Джеффри Евгенидис Сестра порадила, за що їй вдячна. Одне з кращого, що прочитала останнім часом. До чого іноді приводить заборонена любов. І все набагато серйозніше, ніж можна подумати спочатку.) Це книга з серії must read. "Неаполитанский квартет" Элена Ферранте Ці 4 книги тут уже активно обговорювали. Незважаючи на те, що місцями її було складно читати, всі оці роздуми і самокопання ГГ, мені "НК" сподобався. Трішки була розчарована, що автор не написала, що ж насправді сталося в той день, що став ключовим у останній книзі. Але ж усе, як у реальному житті. Тут теж треба миритися, що на якісь запитання ми ніколи не отримаємо відповідей. #2358Опубліковано 21 вересень 2018 - 20:55
"Троща" Василь Шкляр
Одна з моїх улюблених тем - про УПА. Про те, як важко боролися за ідею, як зраджували свої ж, як молоді хлопці сиділи в криївках довгі місяці, як вбивали себе тільки б не потрапити в руки ворога. Книга цікава, та ще й із зовсім неочікуваною розв'язкою. "І прибуде суддя" Нова книга Лиса. Початок цікавий і інтригуючий, і навіть трішки моторошний. Читала вночі, було часом не по собі.) Тільки от кінець я не зовсім зрозуміла, і він мені зіпсував увесь післясмак. Може, хтось краще розібрався, що хотів сказати автор, бо я заплуталась. #2359Опубліковано 21 вересень 2018 - 21:16 Із легенького, що прочиталось на одному диханні: "Бора", "Пів'яблука", "Інші пів'яблука" Галини Вдовиченко. Перечитала прочитану ще "в минулому житті" "Гудзик" Роздобудько, бо вже пару років як хотіла прочитати продовження "Гудзик-2", але треба було освіжити в пам'яті події першої книги. Ще прочитала популярну зараз серію "Лінива мама" Анни Бикової. Дивлюсь, що в цьому році в неї вийшли ще нові книги. "Школьники "ленивой мамы" мені якраз актуально.)) #2360Опубліковано 21 вересень 2018 - 21:29 Ой, ще одну забула супер-книжку.
"Дом на краю ночи" Кэтрин Бэннер Оля, мабуть, про неї вже писала. Сага, яка залишає про себе лише теплі спогади, незважаючи на те, що є в ній і трагічні події. У мене цей острів, на якому вони всі жили, і досі чітко вимальовується в голові. Усім раджу побувати віртуально в барі під назвою "Дом на краю ночи". Десь читала рецензію, то оця фраза ідеально підходить - "Прекрасное чтение для магических летних вечеров". Я її якраз літніми вечорами і читала.
«Славетне життя Ей-Джея Фікрі» Ґабріель Зевін Ми з Олею читаємо в унісон.) Ця книга мені здалася трохи примітивною, я навіть жалілася на неї сестрі.) Прочитала швидко, перечитувати не захочеться, та й згадати щось особливе важко. Легенька книга, у дорогу, наприклад, підійде ідеально, я б сказала. 0 користувачів читають цю тему0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів |
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут. |