Про все 82
Розпочатий з nadin, 01 жов 2021 09:44
5794 відповідей у цій темі
Опубліковано 28 квітень 2022 - 20:24
Цум теж до 18:00. Не розумію чому такий графік, якщо комендантська година з 22:00.
А ще, до слова, бісять нереальні черги в АТБ і Маркетопті, невже не можна за 2 місяці вирішити цю проблему
1. В магазині крім покупців є ще купа іншої роботи: підрахувати касу, залишки, викласти товар та ін... Працівникам теж потрібно повернутись додому до 22.00
2. Черги бісять?? Серйозно?? В кількість людей в місті ні на які думки не наштовхує?...
Опубліковано 29 квітень 2022 - 11:11
Цум теж до 18:00. Не розумію чому такий графік, якщо комендантська година з 22:00.
А ще, до слова, бісять нереальні черги в АТБ і Маркетопті, невже не можна за 2 місяці вирішити цю проблему
Извините конечно,но продавцам других товаров, тоже нужно как то добраться домой,а если ребенок школьник проверить уроки, приготовить покушать на завтра.
Ещё в продуктовый магазин забежать в очереди простоять. В Полтаве переселенцев очень много поэтому и очередя на кассах. Держимся!!!
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 29 квітень 2022 - 21:34
Сейчас не реальная нагрузка на продавцов,кассиров,они выматываются,и у них есть семьи,дети сейчас не ходят в сад,ни в школу...Хоть до 18 Это супер ,этого достаточно, главное все есть и работают. Я жила ,где всю жизнь магазины максимум до 18 ,не проблема это...Можно потерпеть пока....
Очереди ,потому что много переселенцев,у нас сейчас кассы работают не как раньше,бывает и все,но народу все равно много,но это не весь день...
Впервые очереди не бесят,вот действительно...Потому что в магазине такое количество проходит людей, товара нужно в разы больше....
Главное сыты ,остальное не важно.
Опубліковано 30 квітень 2022 - 21:22
Лали
-
Місто:Недалеко от Полтавы
-
Ім'я:Алина
Опубліковано 01 травень 2022 - 17:05
Тихо, навіть пасками не хвалились(
Опубліковано 01 травень 2022 - 20:45
Так вы же сами и создаёте эти очереди. А как предлагаете решить эту проблему? К нам в город приехало очень много переселенцев. Ситуация сейчас такая. Терпите
svexa
-
Місто:Центральный рынок-Конкорд
-
Ім'я:svexa
Опубліковано 02 травень 2022 - 06:19
Так вы же сами и создаёте эти очереди. А как предлагаете решить эту проблему? К нам в город приехало очень много переселенцев. Ситуация сейчас такая. Терпите
Я для себе вирішила .ходжу в маленькі магазини, асортимент не гірший, черг 0 , ну просто інколи замість одного супермаркета прийдеться зайти в два маленьких.
YR-Ma
-
Місто:Полтава, Конкорд, Подол
-
Ім'я:Marina, ко мне на "ты"
Опубліковано 02 травень 2022 - 07:29
Какая сейчас ситуация с долларами, есть в банках на обмен, что б купить? Думаю идти по банкам или бросить эту затею
Опубліковано 02 травень 2022 - 11:35
Є, але треба питати і невеликими сумами.
В обмінних пунктах є.
Опубліковано 02 травень 2022 - 12:55
Я для себе вирішила .ходжу в маленькі магазини, асортимент не гірший, черг 0 , ну просто інколи замість одного супермаркета прийдеться зайти в два маленьких.
Аналогично)) И всегда можно найти то, что хочется. Например, мне с первого дня войны очень хотелось мивину и Кока-Колу(хотя я такую гадость 1-2 раза в год покупала, запретный плод сладок походу), а в маленьких ларьках полно)
Відредаговано Vikki94, 02 травень 2022 - 12:56.
Katrusja
-
Місто:Россошенцы
-
Ім'я:Katerina
Опубліковано 02 травень 2022 - 18:40
Дівчатка, підкажіть де можна купити саджанці черемухи або може хтось може поділитися?)))
Відредаговано Katrusja, 02 травень 2022 - 18:40.
Опубліковано 03 травень 2022 - 11:51
Какая сейчас ситуация с долларами, есть в банках на обмен, что б купить? Думаю идти по банкам или бросить эту затею
в креді агріколь нема
ми не створюємо ситуацію зі скорочення персоналу чи закриттям магазину о 19:00 коли комендантська година в 22 починається
Опубліковано 03 травень 2022 - 13:49
в креді агріколь нема
ми не створюємо ситуацію зі скорочення персоналу чи закриттям магазину о 19:00 коли комендантська година в 22 починається
АТБ до 21.00 работают и сотрудникам домой нужно добираться. Про сокращение персонала согласна. Неужели им прям нечем платить зарплаты? Акции убрали, цены взвинтили в 2 раза
Відредаговано Vikki94, 03 травень 2022 - 13:50.
Опубліковано 03 травень 2022 - 17:10
Дівчата, підтримайте будь-ласка.
На форумі я вже 10 років, і багато хто з форумчанок знає мене особисто.
https://mama.pl.ua/i...topic=36473&hl=
Опубліковано 03 травень 2022 - 21:01
Поради на різні теми в одному місці в проекті "Без бар'єрів"
https://www.facebook...56029305980983/
Співавтори статей відомі психологи
kulolga
-
Місто:г.Полтава,Центр
-
Ім'я:олюсенок
2
Опубліковано 04 травень 2022 - 10:00
АТБ до 21.00 работают и сотрудникам домой нужно добираться. Про сокращение персонала согласна. Неужели им прям нечем платить зарплаты? Акции убрали, цены взвинтили в 2 раза
Уже акции есть,и цены не в два раза, прибавление есть,но оно ощущается,когда много всего берёшь...а по отдельности относительно..
Опубліковано 04 травень 2022 - 10:23
Я теж не помітила цін "в два рази". Ціна на продукти загального вжитку - ті, що й були. Здивувалася, коли побачила хліб по 9 грн. Може це соціальний, але раніше я на нього не попадала. Кава - без акцій звичайно і так вдвічі дорожча.
Є продукти, які наша сім'я зазвичай не їсть, але інколи "по акції" я брала їх. Зараз вони без знижок - тому, так - дорого.
В нашому АТБ черги є, але і кас працює більше, ніж завжди.
Відмічу, що незважаючи на проблеми з пальним і логістикою, не таке вже й велике здорожчання продуктів.
Ну і про базар, я не знаю, чому всі вважають, що там дешевше, але на прикладі огірків: в один день - на базарі по 130 грн, на місцевому базарчику - по 120 грн...
Опубліковано 04 травень 2022 - 10:29
Мішок корму Стічу дорожче на 250грн
Опубліковано 04 травень 2022 - 10:32
Ну і про базар, я не знаю, чому всі вважають, що там дешевше, але на прикладі огірків: в один день - на базарі по 130 грн, на місцевому базарчику - по 120 грн...
Ціни на ринку шокували... Вони значно вищі за мас-маркети...
Давно не ходила туди, але в перші місяці війни почала ходити і туди в пошуках окремих продуктів... Особливо різниця в цінах була на банани, які рідко, але таки доїжджали до сільпо та АТБ і були близько 40 грн, а на ринку по 75...
nadin
-
Місто:Полтава
-
Ім'я:Надежда
Опубліковано 04 травень 2022 - 12:26
Вчора також була на ринку. Редиска значно дорожча((( Проте асортимент овочів вражає. Все, що хочеш.
0 користувачів читають цю тему
0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів
Відповідати на цитовані повідомлення Очистити
|
Важливі повідомлення
Про рекламу на форумі читати тут.
|