Перехід до вмісту

Фотографія

Кінематограф

• Будь ласка, увійдіть в систему, щоб відповісти
3883 відповідей у цій темі

#2281 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • ЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗерняткоЗернятко
  • 20 412 повідомлення
  • Місто:Полтава

Нагороди

2            

Опубліковано 27 вересень 2012 - 11:49

Ну я сомневаюсь,что она сама себя одевает на эфиры. У нее другая работа,профессионалы вы наши)))

#2282 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення
  • Ім'я:Майя

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2012 - 11:52

Ну я сомневаюсь,что она сама себя одевает на эфиры. У нее другая работа,профессионалы вы наши)))

а я вот как-раз и не сомневаюсь, что на кастинги она сама одевается. Очень хорошо прослеживается ее стиль, в таких же вещах она появляется и не на шоу.
А вот на прямые эфиры - все эти ужасные корсетные блестящие платья, да, ей стилисты подбирают.

#2283 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 27 вересень 2012 - 11:53

А вот на прямые эфиры - все эти ужасные корсетные блестящие платья, да, ей стилисты подбирают.

вот здесь соглашусь.

#2284 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2012 - 11:58

вот здесь соглашусь.

то есть, во те джинсово-кожаные штуки, которые она на себя одевает на кастинги тебя не смущают?))))

#2285 Тетянка

Тетянка

Докторка мамських наук

• Модератори
  • 1 110 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2012 - 12:41

а я вот как-раз и не сомневаюсь, что на кастинги она сама одевается. Очень хорошо прослеживается ее стиль, в таких же вещах она появляется и не на шоу.

(і я трохи "по-оффтоплю"))
Так це ж шоу, яке придумали щоб "рубить капусту", і чим яскравіше воно буде, тим більші рейтинги. Якщо ведуча буде вдягнена не так "блискуче" і "деколтірувано", то частина аудиторії зникне)))

#2286 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 27 вересень 2012 - 13:01

то есть, во те джинсово-кожаные штуки, которые она на себя одевает на кастинги тебя не смущают?))))

смотрела не все выпуски. Штук не помню)

#2287 Майя

Майя

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 20 843 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 27 вересень 2012 - 13:52

смотрела не все выпуски. Штук не помню)

а те которые ты смотрела, она в них голая?)))

#2288 Мама Лена

Мама Лена

ветер перемен...

• Довгожителі
  • 20 412 повідомлення

Нагороди

2            

Опубліковано 27 вересень 2012 - 17:13

а те которые ты смотрела, она в них голая?)))

есть то, что нравится и подчеркивает ее красивую фигуру, а есть то, что реально уродует.

#2289 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 вересень 2012 - 06:36

"Материнство" всім мамам,яких декрет доводить до депресії,присвячується...Рекмоендую дивитись разом з чоловіком,який не розуміє,чому вас ковбасить...

#2290 Tasena

Tasena

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 440 повідомлення
  • Ім'я:Таня

Нагороди

2            

Опубліковано 28 вересень 2012 - 06:46

Великолепный век / Muhtesem Yuzyil /

Год выпуска: 2011-2012
Страна: Турция
Жанр: Драма, мелодрама, военный, история
Продолжительность: ~ 100 минут

Описание: Сериал повествует о правлении султана Сулеймана Великолепного и его страстной любви к украинской красавице Роксалане. Согласно канонам исламской веры, султан мог иметь четырех законных жен и столько наложниц, сколько сможет содержать. При этом, дети первой жены становились преемниками престола. Роксолана еще девочкой была захвачена в плен и переправлена в Стамбул, где визирь Ибрагим-паша подарил ее султану. Путем интриг, подкупа и умелого обольщения украинская красавица стала женой султана. После принятия ислама она получила имя Хюррем. Сулейман возвел Роксолану в ранг главной жены, и называл ее не иначе как «милой сердцу». Роксолана была не только искусной любовницей, но и умной, интересной собеседницей, хорошо разбирающейся в искусстве и государственных делах. Чтобы реализовать свои амбиции в султанате, Хюррем устраняла всех, кто мог ей в этом помешать. В основу сценария легло несколько исторических романов и средневековых документов.

Подсела на это сериал. Уже последний сезон досматриваю, а фильм по ТВ запускают. Не могу оторваться. Очень люблю этот жанр, но в последнее время не встречала достойных примеров. А тут...

#2291 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення
  • Місто:Полтава-Київ
  • Ім'я:Юлька-моргулька:)

Нагороди

Опубліковано 28 вересень 2012 - 10:07

Я дико хворію.... Другий день вдома сама... Вирішила переглянути рекомендований дівчатами фільм "Малюки". Я в захваті! :super2: Серце моє навіки підкорила дівчинка з Африки, якій мама витирала попу об власне коліно, яка смоктала знайдену в пилюці кісточку, що залюбки цілувалась з собакою і з цікавістю досліджувала геніталії брата... :give_heart: Після перегляду урочисто собі пообіцяла, якщо стану мамою вдруге - буду старатись не бути такою нажаханою, як в перший раз:)

#2292 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 28 вересень 2012 - 10:14

Я дико хворію.... Другий день вдома сама... Вирішила переглянути рекомендований дівчатами фільм "Малюки". Я в захваті! :super2: Серце моє навіки підкорила дівчинка з Африки, якій мама витирала попу об власне коліно, яка смоктала знайдену в пилюці кісточку, що залюбки цілувалась з собакою і з цікавістю досліджувала геніталії брата... :give_heart:
Після перегляду урочисто собі пообіцяла, якщо стану мамою вдруге - буду старатись не бути такою нажаханою, як в перший раз:)

да-да.Контраст у фільмі дуже яскравий)особливо якщо порівнювати.яяк китайський малюк бився головою об пол,завалений іграшками.бо не знав,чим себе зайняти, і які зайняті африканські дітки.які самі себе розважають камінчиками,паличками і т.д.

#2293 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 30 вересень 2012 - 15:01

Болячка моя не хоче мене відпускати. Тому інтенсивно шукаю, чим себе зайняти. В моєму улюбленому жіночому "матовому" виданні була шикарна стаття про Сергія Параджанова. Трохи з неї: " Параджанов не терпел фейка ни в чем. Во время съемок фильма "Тіні забутих предків" для сцены похорон пригласили настоящих бабушек-плакальщиц. Мотор: бабки не плачут - гроб пустой. Параджанов отправляет в гроб своего ассистента. Мотор: бабки не плачут - покойник слишком молодой. Нашли деда. Мотор: бабки не плачут - дед глупый. Параджанов в восторге и бешенстве одновременно. Нашли достойного покойника, старого деда, любимца всего села. Мотор: бабки в рыданиях, даже через полчаса после вострорженого крика Параджанова "Снято!". Эмир Куструрица в 2010 году назвал фильм "Тіні забутих предків" лучшей картиной, снятой до этого времени". Сьогодні подивилась фільм. Потім перечитала Коцюбинського. Вражена і задоволена. Пис.пис. Чомусь дуже мене вразила виконавиця ролі Палагни Тетяна Бестаєва.

#2294 smakovska

smakovska

love life

• Довгожителі
  • 7 228 повідомлення

Нагороди

2    2    2    2    2   

Опубліковано 30 вересень 2012 - 20:07

Я дико хворію.... Другий день вдома сама... Вирішила переглянути рекомендований дівчатами фільм "Малюки". Я в захваті! :super2: Серце моє навіки підкорила дівчинка з Африки, якій мама витирала попу об власне коліно, яка смоктала знайдену в пилюці кісточку, що залюбки цілувалась з собакою і з цікавістю досліджувала геніталії брата... :give_heart:
Після перегляду урочисто собі пообіцяла, якщо стану мамою вдруге - буду старатись не бути такою нажаханою, як в перший раз:)

Юль, так це документальний фільм? Чи художній? Ти так описала, що захотілося подивитися.)

#2295 Polinka78

Polinka78

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 6 340 повідомлення
  • Місто:Полтава -Paris, France
  • Ім'я:Olga

Нагороди

2    2    2         

Опубліковано 30 вересень 2012 - 20:11

Юль, так це документальний фільм? Чи художній? Ти так описала, що захотілося подивитися.)

І я зацікавилася) Вже знайшла і подивилася пару епізодів, сьогодні планую подивитися весь

#2296 merkysha

merkysha

Народжена бути...білкою!

• Довгожителі
  • 9 993 повідомлення

Нагороди

2               

Опубліковано 30 вересень 2012 - 20:15

Це документальна стрічка)Дивіться-не пошкодуєте. Як свіжий подих після стандартного кіно)

#2297 Ozzz

Ozzz

Мрійлива мамуля

• Наша пісочниця
  • 1 164 повідомлення

Нагороди

Опубліковано 01 жовтень 2012 - 12:47

"1+1" або "Неприкасаемые". Боже ж мій, я навіть подумати не могла, що можу так ржати над фільмом про людину з обмеженими можливостями. Іронічний, влучний, дотепний з шикарним почуттям гумору (абсолютно не туалетним), чуттєвий і оптимістичний. Рекомендую.

#2298 Stepashka

Stepashka

Докторка мамських наук

• Завсідники
  • 2 145 повідомлення
  • Ім'я:Eлена

Нагороди

Опубліковано 01 жовтень 2012 - 18:58

"1+1" або "Неприкасаемые". Боже ж мій, я навіть подумати не могла, що можу так ржати над фільмом про людину з обмеженими можливостями. Іронічний, влучний, дотепний з шикарним почуттям гумору (абсолютно не туалетним), чуттєвий і оптимістичний. Рекомендую.

Ой, я думала вже цей фільм тут обговорювали... Дуже позитивний! В кінці хочеться сльозу пустити) Фільм знятий на реальній історії і тому бере за душу ще сильніше.
Приєднуюсь до рекомендацій, подивитися треба обов'язково.

#2299 o_ma

o_ma

Докторка мамських наук

• Довгожителі
  • 12 939 повідомлення
  • Ім'я:Оля

Нагороди

2   

Опубліковано 01 жовтень 2012 - 20:21

поначалу, надо сказать, юмор местами меня шокировал (н-р ситуация с кипятком). но все таки - отличный фильм, и трогательный, и смешной и очень жизнеутверждающий, многим понравится.

#2300 LUCKY

LUCKY

Мамоцька

• Завсідники
  • 3 062 повідомлення
  • Місто:Оптика
  • Ім'я:Катя

Нагороди

Опубліковано 02 жовтень 2012 - 08:05

Я тоже посмотрела "Малыши" после поста Юли :) Так быстро пролетели 90 мин. Думаю, этот фильм поймут только молодые мамы )))

А я уже здесь про него говорила ))) Супер-пупер классный фильм!

0 користувачів читають цю тему

0 учасників, 0 гостей, 0 анонімних користувачів

Важливі повідомлення

Про рекламу на форумі читати тут.

Реклама